Billeje i Luleå, Sverige

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Luleå, Sverige

Luleå, Sverige
20. apr — 27. apr
Samme aflevering
Luleå, Sverige
tir 20.4
Middag
tir 27.4
Middag

Biludlejningsfirmaer i Luleå

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Luleå, Sverige
Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.0

Vurdering baseret på 1 anmeldelse


Afstanden fra Luleå, Sverige til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Luleå Kallaxs biludlejningsdisk

Biludlejning i Luleå

Vi har foretaget 17 søgninger på biludlejning i Luleå denne måned.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Luleå for at reducere spredningen af COVID-19?

Rengøring har altid været en prioritet; Dog har biludlejningsfirmaer i Luleå udvidet rengøringsforanstaltninger på plads for at sikre, at udlejningsbilerne desinficeres for øget sikkerhed. Nogle af de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring, er Avis, Sixt og Dollar. Lær mere om de forskellige muligheder. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Luleå har de billigste biludlejningspriser?

Europcar har typisk de billigste daglige priser i Luleå, som du har adgang til gennem alle deres udlejningskontorer. I gennemsnit, skal du forvente at betale 201 kr./dag, men vores brugere har fundet priser helt ned til 192 kr./dag for deres udlejningsbil i Luleå.

Er der et afbestillingsgebyr på min Luleå, Sverige biludlejning?

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din Luleå biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i Luleå tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Luleå har flest biludlejningssteder?

Europcar er det udlejningsfirma med flest udlejningssteder i Luleå, Sverige. På de 2 udlejningssteder,kan du forvente at betale en daglig pris på 201 kr. i Luleå, Sverige.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Luleå, Sverige?

Rejsende, som lejer en bil i Luleå, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 60 km/t.. I forstaderne til Luleå ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 100 km/t., og på motorvejen er den 120 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvordan er vejret i Luleå, Sverige i april?

I april er der normalt 20 mm nedbør i Luleå og en gennemsnitstemperatur på 0 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Luleå, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i april?

april i Luleå er typisk under frysepunktet, og der er sandsynlighed for sne og is. Det er en god idé at leje en SUV med firehjulstræk under din tur til Luleå.

Minder vejret i Luleå om vejret i resten af Norrbotten?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Luleå og rundt i Norrbotten eller til de omkringliggende områder i april måned, kan forvente temperaturer på omkring -1 °C og ca. 20 mm regn i løbet af hele måneden.


Biludlejning i lufthavne i Luleå

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Luleå

Kom i gang med at planlægge din rejse til Luleå