Billeje i Luleå, Norrbotten

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Luleå, Norrbotten

Luleå, Sverige
15. feb. — 22. feb.
Samme aflevering
Luleå, Sverige
ons. 15.2
Middag
ons. 22.2
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Find billig billeje i Luleå, Norrbotten

Find den lejebil i Luleå, der passer til dine behov

Biler i Lille

245 kr. - 720 kr.

Alle biltyper

249 kr. - 549 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Luleå, Sverige er 367 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Luleå, Sverige er i september. Prisen er 34% lavere end resten af året og ligger på kun 245 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 12% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Luleå. I Luleå kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Luleå, Sverige er 377 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Luleå, Sverige er i november. Prisen er 35% lavere end resten af året og ligger på kun 249 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 9% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Luleå. I Luleå kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Luleå, Sverige er 222 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Luleå, Sverige er i november. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 249 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 47% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Luleå. I Luleå kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Luleå

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Luleå, Norrbotten

Avis

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Sixt

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

9,0

Afhentning/aflevering

7,0

Value

10,0

Hertz

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,0

Comfort

10,0

Samlet

7,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

6,0

Europcar

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,0

Comfort

6,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

5,0

Value

6,0

keddy by Europcar

3 kontorer

Sunnycars

3 kontorer

Ace

2 kontorer

Budget

2 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Luleå

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Luleå

Populære biltyper

Compact, Intermediate, Wagon

Billigste lejebil

715 kr.

Den mest populære model

Kia XCeed
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Luleå i de seneste 72 timer: Compact, Intermediate, Wagon.
Den laveste pris for en lejebil i Luleå er 715 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 715 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Luleå i de seneste 7 dage er Kia XCeed. Vores brugere foretrækker også Volkswagen Passat Variant som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Luleå

Herunder vises de mest populære hoteller i Luleå

Kørsel i lejebil i Luleå – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Luleå, så du er klar til næste rejse.

De billigste udlejningsbiler i Luleå kan normalt findes gennem Alamo. Når du booker hos Alamo, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 31,1/dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Luleå er 31,1/dag.

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din Luleå biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i Luleå tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.

Luleå har gennemsnitlige temperaturer på 0 °C og omkring 20 mm nedbør i marts måned. For at være bedst muligt forberedt til din rejse til Luleå bør du leje en SUV. Når du lejer en SUV sikrer du, at du sikkert og nemt kan køre igennem de sne- og isbelagte gader i Luleå. Leje af en SUV i Luleå koster 416 kr./dag i gennemsnit.

Rejsende, som lejer en bil i Luleå, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 60 km/t.. I forstaderne til Luleå ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 100 km/t., og på motorvejen er den 120 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

I februar er der normalt 30 mm nedbør i Luleå og en gennemsnitstemperatur på -10 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Luleå, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Luleå og rundt i Norrbotten eller til de omkringliggende områder i februar måned, kan forvente temperaturer på omkring -10 °C og ca. 23,3 mm regn i løbet af hele måneden.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Luleå


Hvorfor vælge momondo?

Det er fornuftigt at vælge momondo til at søge efter billeje i Luleå, fordi det er hurtigt og gratis. Vi finder alle priser på og regler om billeje, så du bare skal vælge det tilbud, som passer bedst til din rejse.

momondo gør det nemmere for dig at finde en god biludlejning i Luleå. Du kan nemlig indskrænke din søgning ved hjælp af adskillige filtre, bl.a. pris, biltype, lokation med mere.

Ja, uanset om det er for biler i Luleå eller andetsteds, kan du med momondo filtrere specifikt for at se resultater med gratis afbestilling.

Ja, momondo indeholder et filter for fair brændstofregler på billeje i Luleå.

Ja, momondo viser tilbud med øget rengøring af lejebiler i Luleå.

Ubegrænset kilometertal er bestemt en mulighed, som momondo tilbyder på lejebiler i Luleå.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.