Lej en bil i Luleå, Sverige

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Luleå, Sverige

Luleå, Sverige
9. aug — 16. aug
Samme aflevering
Luleå, Sverige
man 9.8
Middag
man 16.8
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Luleå, Sverige

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Biler i Mellemstor

253 kr. - 596 kr.

Alle biltyper

253 kr. - 511 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Luleå, Sverige, er 236 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Luleå, Sverige, er i august. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 253 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 10% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Luleå. I Luleå kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Luleå.


Biludlejningsfirmaer i Luleå

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Luleå, Sverige
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,0

Comfort

8,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

8,0

Valuta for pengerne

8,0
3 kontorer
3 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer

Afstanden fra Luleå, Sverige til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Luleå Kallaxs biludlejningsdisk

Biludlejning i Luleå

Vi har foretaget 17 søgninger på biludlejning i Luleå denne måned.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Luleå for at reducere spredningen af COVID-19?

Rengøring har altid været en prioritet; Dog har biludlejningsfirmaer i Luleå udvidet rengøringsforanstaltninger på plads for at sikre, at udlejningsbilerne desinficeres for øget sikkerhed. Nogle af de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring, er Avis og Budget.. Lær mere om de forskellige muligheder. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Luleå har de billigste biludlejningspriser?

Europcar har typisk de billigste daglige priser i Luleå, som du har adgang til gennem alle deres udlejningskontorer. I gennemsnit, skal du forvente at betale 202 kr./dag, men vores brugere har fundet priser helt ned til 192 kr./dag for deres udlejningsbil i Luleå.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Luleå, Sverige?

Rejsende, som lejer en bil i Luleå, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 60 km/t.. I forstaderne til Luleå ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 100 km/t., og på motorvejen er den 120 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvordan er vejret i Luleå, Sverige i august?

I august er der normalt 60 mm nedbør i Luleå og en gennemsnitstemperatur på 13 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Luleå, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i august?

Vejret i Luleå i august vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker dog specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Luleå. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Luleå plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Ford Focus, Volkswagen Golf og Ford Focus Wagon.

Minder vejret i Luleå om vejret i resten af Norrbotten?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Luleå og rundt i Norrbotten eller til de omkringliggende områder i august måned, kan forvente temperaturer på omkring 12 °C og ca. 56,7 mm regn i løbet af hele måneden.


Leje af bil i andre byer i Sverige

Se vores biludlejningstilbud i byer som Malmø, Stockholm og Helsingborg i Sverige

Biludlejning i lufthavne i Luleå

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Luleå

Kom i gang med at planlægge din rejse til Luleå