Indsigter
De seneste tilbud
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i San José, San José Province

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i San José, San José Province

San José, Costa Rica
26. mar. — 2. apr.
San José, Costa Rica
tir. 26.3
Middag
tir. 2.4
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Information om og trends inden for biludlejning i San José

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i San José

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i San José?

De billigste udlejningsbiler i San José kan normalt findes gennem Thrifty. Når du booker hos Thrifty, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 114 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i San José er 179 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i San José har flest lokationer?

Sunnycars har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i San José, med 7 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in San José?

Leje af Suzuki Jimny og Hyundai Creta in San José er de to mest populære bilmodeller ifølge vores data. Priser på udlejning af en Suzuki Jimny in San José kan variere afhængigt af det selskab, du lejer fra, men vores brugere har fundet priser, der i gennemsnit ligger på 408 kr./dag og kan gå helt ned til 394 kr./dag. Priser på leje af en Hyundai Creta kan også variere, men plejer at ligge på omkring 482 kr./dag i gennemsnit og tilbud, der kan gå helt ned til 272 kr./dag.

Bedste tilbud på lejebiler i San José, San José Province

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i San José, San José Province
Economy393 kr./dag
Lille mellemklasse413 kr./dag
Stor mellemklasse492 kr./dag
SUV726 kr./dag
Mini429 kr./dag
Lille varevogn692 kr./dag
Kompakt SUV529 kr./dag
Mellemstor SUV557 kr./dag
Standard SUV661 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Vigtige oplysninger om billeje i San José

Kan jeg krydse grænsen i en lejebil fra San Jose?

Herhjemme er vi måske en smule forvendte i forhold til nabolandene og mulighederne for ret frit kunne bevæge os over grænserne uden de helt store problemer. Men i Costa Rica og nabolandene Panama og Nicaragua ser tingene lidt anderledes ud. Biludlejning i San Jose vil ikke kunne give dig en bil, som du må tage med over nogle af landegrænserne. I bedste fald kan de mod et gebyr sørge for, at du kan aflevere din bil ved grænsen, gå over grænsen og modtage en ny bil på den anden side. Men det bør definitivt være aftalt med din biludlejning i San Jose i forvejen.

Kan du leje en udlejningsbil i San Jose uden et kreditkort?

Ved biludlejning i San Jose kan man roligt sige, at kreditkortene regerer ganske tungt på tronen som det bedste og enkleste. Når det er sagt, så er debetkort fra Visa og MasterCard begyndt at blive mere og mere accepteret. Som i andre lande, så vil man også her typisk enten reservere et beløb på kortet, som frigives, efter at bilen er returneret, eller man vil kræve, at du betaler et depositum med korter, som efterfølgende refunderes, hvis der ikke er opstået skader eller opstået andre udgifter på bilen. Der vil typisk også være krav om ekstraforsikring, da udlejers sikkerhed ved betaling med debetkort er mindre. Ved betaling med debetkort kan udlejere kræve at se en elregning eller tilsvarende, som skal være i samme navn som debetkortet og med adresse. Ved kortbetaling skal kortindehaveren naturligvis være personligt stil stede.

Hvilke færdselslove skal jeg holde øje med i San Jose?

Alle personer i en bil skal benytte sikkerhedssele, børn under 12 år skal benytte barnestol eller selepude. Kører du over 150 km/t noget sted, risikerer du en fængselsstraf. Kører du 120 km/t, som er 20 km/t mere end den tilladte hastighed, kører du for stærkt og risikerer bøde. Det er ikke tilladt at ringe eller skrive på din mobiltelefon, mens du kører. Grænsen for spirituskørsel er som herhjemme og overtrædelser giver bøde- eller endda fængselsstraf. Gul afstribning markerer strækninger, hvor overhaling ikke er tilladt. Du må ikke køre på strandene. San Jose har begrænsninger på, hvilke biler der må køre i centrum i myldretiden på hvilke dage. Tjek dage og tidspunkter med din biludlejning i San Jose. Trafikbøderne i San Jose er i øvrigt ret betragtelige, så det kan stærkt anbefales at undgå dem. Forsøg heller ikke snakke dig ud af en bøde, du risikerer bare få en endnu større bøde.

Hvilke dokumenter skal en international rejsende bruge for at leje en bil i San Jose?

Du skal have dit kørekort samt internationale kørekort med. Det internationale kørekort kan du nemt få, hvis du lige kigger omkring borgerservice og lægger et beskedent beløb for udstedelsen. Det vil herefter være gyldigt i 12 måneder. Dernæst skal du huske gyldigt pas. Datoen på dit ankomststempel i passet afgør også, hvor længe du kan leje bil. Husk også at medbringe en kopi af din bookingbekræftelse eller som minimum dit bekræftelsesnummer. Det anbefales stærkt at have booket i forvejen, bedst ved et af de kendte udlejningsfirmaer. Husk også kreditkort, og betaler du med debetkort så husk også en regning for vand, el, telefon eller tilsvarende med dit navn og adresse på. Det kræver en del udlejningsselskaber her. Vær ikke bange for at spørge om råd hos biludlejningen i San Jose. De kender lokale forhold, og særligt om der aktuelt er særlige forhold gældende, som du bør være opmærksom på.


Find billig billeje i San José, San José Province

Find den lejebil i San José, der passer til dine behov

Lille biler

136 kr. - 659 kr.

Alle biltyper

156 kr. - 752 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille bil bil i San José, Costa Rica er 353 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille bil bil i San José, Costa Rica er i oktober. Prisen er 62% lavere end resten af året og ligger på kun 136 kr. pr. dag. Leje af lille bil er normalt 19% billigere end gennemsnittet for biludlejning i San José. I San José kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille bil i San José.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor bil bil i San José, Costa Rica er 397 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor bil bil i San José, Costa Rica er i september. Prisen er 80% lavere end resten af året og ligger på kun 82 kr. pr. dag. Leje af mellemstor bil er normalt 9% billigere end gennemsnittet for biludlejning i San José. I San José kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor bil i San José.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor bil bil i San José, Costa Rica er 505 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor bil bil i San José, Costa Rica er i maj. Prisen er 66% lavere end resten af året og ligger på kun 172 kr. pr. dag. Leje af stor bil er normalt 15% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i San José. I San José kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i San José, Costa Rica er 464 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i San José, Costa Rica er i oktober. Prisen er 71% lavere end resten af året og ligger på kun 137 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 7% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i San José. I San José kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i San José.

Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

393 kr./dag

29 mar. - 15 apr.
Volkswagen Polo
Peugeot 208
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

413 kr./dag

25 mar. - 13 apr.
Peugeot 208
Ford Ka
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

429 kr./dag

29 mar. - 15 apr.
Ford Ka

Biludlejningsfirmaer i San José

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i San José, San José Province

National

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

9,1

Samlet

9,1

Afhentning/aflevering

9,4

Value

8,5

Enterprise Rent-A-Car

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,3

Comfort

8,9

Samlet

8,6

Afhentning/aflevering

8,9

Value

8,0

Alamo

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,2

Comfort

7,9

Samlet

7,8

Afhentning/aflevering

7,9

Value

7,5

Dollar

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,2

Comfort

7,4

Samlet

7,4

Afhentning/aflevering

8,6

Value

7,0

Thrifty

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,7

Comfort

6,9

Samlet

6,4

Afhentning/aflevering

6,5

Value

5,5

Avis

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,1

Comfort

5,8

Samlet

5,6

Afhentning/aflevering

5,3

Value

5,0

Budget

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,1

Comfort

5,9

Samlet

5,3

Afhentning/aflevering

5,2

Value

4,9

Economy Rent a Car

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,5

Comfort

5,9

Samlet

4,6

Afhentning/aflevering

5,1

Value

4,1

Hurtige fakta om biludlejning i San José

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i San José

Det mest populære bureau

Alamo

Populære biltyper

Compact, SUV, Economy

Billigste lejebil

298 kr.

Den mest populære model

Class Compact Car
Det mest populære biludlejningsbureau i San José, der er fundet på momondo i denne måned, er Alamo. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er keddy by Europcar og Dollar
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i San José i de seneste 72 timer: Compact, SUV, Economy.
Den laveste pris for en lejebil i San José er 298 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 507 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i San José i de seneste 7 dage er Class Compact Car. Vores brugere foretrækker også Suzuki Jimny som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i San José

Herunder vises de mest populære hoteller i San José
Barceló San José

Barceló San José

Autopista General Canas 3km, San José, Costa Rica

1,8 km fra centrum

DoubleTree by Hilton Cariari San Jose -Costa Rica

DoubleTree by Hilton Cariari San Jose -Costa Rica

San Antonio de Belen Ciudad Cariari, San José, Costa Rica

8,2 km fra centrum

Sheraton San Jose Hotel, Costa Rica

Sheraton San Jose Hotel, Costa Rica

Route 27, San José, Costa Rica

6,8 km fra centrum

Aloft San Jose Hotel, Costa Rica

Aloft San Jose Hotel, Costa Rica

Forum 2 Business Park, San José, Costa Rica

11,2 km fra centrum

Radisson San Jose-Costa Rica

Radisson San Jose-Costa Rica

Calle Central Y Tercera Av. 15, San José, Costa Rica

2,4 km fra centrum

Wyndham San Jose Herradura Hotel & Convention Center

Wyndham San Jose Herradura Hotel & Convention Center

Autopista General Canas, San José, Costa Rica

8,8 km fra centrum

Gran Hotel Costa Rica, Curio Collection by Hilton

Gran Hotel Costa Rica, Curio Collection by Hilton

Central & Second Ave, Between 1 & 3, San José, Costa Rica

2,0 km fra centrum

Luxhigh Hotel San José

Luxhigh Hotel San José

1st Ave & 9th St, San José, Costa Rica

2,3 km fra centrum

Urban Green Hotel & Suites

Urban Green Hotel & Suites

Avenida Primera, Calles 1 y 3, San José, Costa Rica

2,0 km fra centrum

Park Inn by Radisson San Jose, Costa Rica

Park Inn by Radisson San Jose, Costa Rica

Ave. 6, Calle 28, San José, Costa Rica

0,4 km fra centrum

Hilton San Jose La Sabana

Hilton San Jose La Sabana

Antiguo Restaurante el Chicote San Jose 10108, San José, Costa Rica

1,4 km fra centrum

Courtyard by Marriott San Jose Escazu

Courtyard by Marriott San Jose Escazu

Autopista Prospero Fernandez Escazu 5024005 CR, San José, Costa Rica

5,6 km fra centrum

Real InterContinental Costa Rica at Multiplaza Mall

Real InterContinental Costa Rica at Multiplaza Mall

In Front Of Multiplaza Shopping Center, Escazu San Jose 11856-1000, San José, Costa Rica

6,5 km fra centrum

Costa Rica Guesthouse

Costa Rica Guesthouse

Avenida 6, Entre Calle 21 y 25, San José, Costa Rica

3,1 km fra centrum

Xin Bed&breakfast

Xin Bed&breakfast

Esquina de C.92 Con Avenida 21, Pavas, San José, Costa Rica

3,0 km fra centrum

Hotel Palma Real

Hotel Palma Real

200 Mts. Norte Del Ice, Sabana Norte, San José, Costa Rica

1,1 km fra centrum

Sleep Inn Hotel Paseo Las Damas

Sleep Inn Hotel Paseo Las Damas

Avenida 3 Entre Calles 9 Y 11, San José, Costa Rica

2,4 km fra centrum

Hotel Grano de Oro

Hotel Grano de Oro

Calle 30 Avs 2 y 4, San José, Costa Rica

0,4 km fra centrum


Kørsel i lejebil i San José – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i San José, så du er klar til næste rejse.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i San José, Costa Rica i april?

I april i San José var gennemsnitsprisen for at leje en bil i en weekend 570 kr., men nogle brugere fandt tilbud helt ned til 306 kr.. Brugere, der ønskede at leje en bil i en uge i San José i april fandt en gennemsnitspris på 0 kr.. De fandt priser helt ned til 0 kr. alt efter hvilke datoer og bilmodeller, der blev søgt på.

Er der et afbestillingsgebyr på min San José, Costa Rica biludlejning?

Største delen af de biludlejningsvirksomheder, som vi er partnere med, i San José opkræver ikke afbestillingsgebyr. Det betyder at hvis dine planer pludselig skulle ændre sig, er der mange biludlejningsvirksomheder i San José så som Europcar, Enterprise Rent-A-Car og National der tilbyder gratis afbestilling, baseret på hvornår du har bestilt.

Hvad er den bedste type bil at leje i San José i april måned?

Med gennemsnitstemperaturer på omkring 21 °C og nedbør på 220 mm i april, bør du overveje at leje en standardbil, når du rejser til San José. En standardbil kan håndtere de vejrskift, der sker i temperatur og nedbød i april måned og er et populært valg blandt San José rejsende. Leje af en Standard i San José koster 308 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i San José, Costa Rica?

Hastighedsbegrænsningen i San José er 40 km/t. med mindre det er skiltet anderledes. San José har også en hastighedsbegrænsning i forstaderne på 60 km/t., som bliver hårdt håndhævet. Hvis du befinder dig selv på en motorvej i San José, så vær opmærksom på hastighedsbegrænsningen på 100 km/t..

Hvordan er vejret i San José, San José Province, Costa Rica i marts?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i San José i marts måned, bør forvente temperaturer på omkring 20 °C og ca. 20 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Minder vejret i San José om vejret i resten af San José Province?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra San José og rundt i San José Province eller til de omkringliggende områder i marts måned, kan forvente temperaturer på omkring 20 °C og ca. 20 mm regn i løbet af hele måneden.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i San José?

Priser for biler i San José blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i San José?

Fra marts 2024 er der 88 udbydere at vælge mellem for biler i San José.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i San José?

Blandt forskellige lande, herunder San José, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i San José?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i San José. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i San José?

Hvis du bruger momondo til at booke billeje i San José, kan du spare tid og penge. momondo søger på tusindvis af biludlejningssites for at give dig et bredt udvalg af biler at vælge imellem.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i San José?

momondo hjælper dig med at finde det bedste tilbud på billeje i San José ved at give dig mulighed for at filtrere resultaterne efter pris, passagerantal, ekstraudstyr, afhentnings- og afleveringssted med mere.

Viser momondo tilbud på billeje i San José med gratis afbestilling?

Ja, du kan filtrere specifikt for at se biludlejningsbureauer i San José, der tilbyder gratis afbestilling, på momondo.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i San José på momondo?

Ja, fair brændstofregler er et specifikt filter, som tilbydes på momondo, for alle biludlejningssteder, inklusive San José.

Kan jeg finde billeje i San José, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Du kan specifikt filtrere for at se billeje med øget rengøring i San José på momondo.

Kan jeg søge efter billeje i San José med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ubegrænset kilometertal er bestemt en mulighed, som momondo tilbyder på lejebiler i San José.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til San José på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater til din overnatning i San José

Populære typer af udlejningsbiler i San José


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
tir. 26.3
Middag
tir. 2.4
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo