Lej en bil i San José, Costa Rica

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i San José, Costa Rica

San José, Costa Rica
5. aug — 12. aug
Samme aflevering
San José, Costa Rica
tor 5.8
Middag
tor 12.8
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i San José, Costa Rica

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Biler i Lille

75 kr. - 472 kr.

Alle biltyper

71 kr. - 404 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i San José, Costa Rica, er 195 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i San José, Costa Rica, er i september. Prisen er 62% lavere end resten af året og ligger på kun 75 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 18% billigere end gennemsnittet for biludlejning i San José. I San José kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i San José.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i San José, Costa Rica, er 219 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i San José, Costa Rica, er i september. Prisen er 70% lavere end resten af året og ligger på kun 67 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 8% billigere end gennemsnittet for biludlejning i San José. I San José kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i San José.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i San José, Costa Rica, er 226 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i San José, Costa Rica, er i oktober. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 274 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 5% billigere end gennemsnittet for biludlejning i San José. I San José kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Stor i San José.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i San José, Costa Rica, er 229 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i San José, Costa Rica, er i august. Prisen er 18% lavere end resten af året og ligger på kun 189 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 3% billigere end gennemsnittet for biludlejning i San José. I San José kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i San José.


Biludlejningsfirmaer i San José

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i San José, Costa Rica
5 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,4

Comfort

6,7

Samlet

6,4

Afhentning/aflevering

6,5

Valuta for pengerne

6,1
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,7

Comfort

7,2

Samlet

5,7

Afhentning/aflevering

6,5

Valuta for pengerne

5,2
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

6,7

Comfort

6,3

Samlet

5,9

Afhentning/aflevering

5,7

Valuta for pengerne

5,2
4 kontorer
Oversigt

Renlighed

5,4

Comfort

5,2

Samlet

4,2

Afhentning/aflevering

4,3

Valuta for pengerne

3,5
4 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,0

Comfort

7,2

Samlet

7,0

Afhentning/aflevering

8,0

Valuta for pengerne

6,3
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

9,1

Comfort

7,7

Samlet

6,2

Afhentning/aflevering

6,5

Valuta for pengerne

5,4
4 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,3

Comfort

6,6

Samlet

6,2

Afhentning/aflevering

6,0

Valuta for pengerne

5,7
5 kontorer
Oversigt

Renlighed

6,9

Comfort

6,1

Samlet

5,6

Afhentning/aflevering

6,6

Valuta for pengerne

4,9

Afstanden fra San José, Costa Rica til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: San José Juan Santamarias biludlejningsdisk

Biludlejning i San José

52 brugere har søgt efter billeje i San José med momondo i juli.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i San José for at reducere spredningen af COVID-19?

Mange biludlejningsvirksomheder i San José har nye rengøringskrav for at sikre, at din bil er disinficeret til dig sikkerhed. Denne udvidede rengøring bliver tilbudt på beliggenheder så som Alamo, Thrifty, og Budget. Brug vores nye søgefiltre for at se alle udlejningsvirksomheder der tilbyder udvidet rengøring i San José. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i San José har de billigste biludlejningspriser?

Daglige priser fra GREEN MOTION er typisk de billigste med en gennemsnitspris på 152 kr./dag når du lejer en bil i San José. Den absolut billigste pris fundet på deres 2 udlejningskontorer i San José er 51 kr./dag.

Er der et afbestillingsgebyr på min San José, Costa Rica biludlejning?

Største delen af de biludlejningsvirksomheder, som vi er partnere med, i San José opkræver ikke afbestillingsgebyr. Det betyder at hvis dine planer pludselig skulle ændre sig, er der mange biludlejningsvirksomheder i San José så som Alamo, Thrifty og Budget der tilbyder gratis afbestilling, baseret på hvornår du har bestilt.

Hvad er den bedste type bil at leje i San José i august måned?

Med gennemsnitstemperaturer på omkring 21 °C og nedbør på 300 mm i august, bør du overveje at leje en standardbil, når du rejser til San José. En standardbil kan håndtere de vejrskift, der sker i temperatur og nedbød i august måned og er et populært valg blandt San José rejsende. Leje af en Standard i San José koster 240 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i San José har flest biludlejningssteder?

Economy Rent a Car er det udlejningsfirma med flest udlejningssteder i San José, Costa Rica. På de 4 udlejningssteder,kan du forvente at betale en daglig pris på 236 kr. i San José, Costa Rica.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i San José, Costa Rica?

Hastighedsbegrænsningen i San José er 40 km/t. med mindre det er skiltet anderledes. San José har også en hastighedsbegrænsning i forstaderne på 60 km/t., som bliver hårdt håndhævet. Hvis du befinder dig selv på en motorvej i San José, så vær opmærksom på hastighedsbegrænsningen på 100 km/t..

Hvordan er vejret i San José, San José Province, Costa Rica i juli?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i San José i juli måned, bør forvente temperaturer på omkring 20 °C og ca. 210 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i juli?

Temperaturerne i San José i løbet af juli er typisk højere end andre måneder, men der er stadig en betydelig sandsynlighed for regn. Det anbefales at leje en bil med aircondition.

Minder vejret i San José om vejret i resten af San José Province?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra San José og rundt i San José Province eller til de omkringliggende områder i juli måned, kan forvente temperaturer på omkring 20 °C og ca. 210 mm regn i løbet af hele måneden.


Leje af bil i andre byer i Costa Rica


Biludlejning i lufthavne i San José

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af San José

Kom i gang med at planlægge din rejse til San José