Billeje i Costa Rica

Leder du efter billig biludlejning i Costa Rica? Så søg her!

San José, Costa Rica
6. okt. — 13. okt.
Samme aflevering
San José, Costa Rica
fre. 6.10
Middag
fre. 13.10
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Costa Rica

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Costa Rica

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Costa Rica?

Det billigste biludlejningsfirma i Costa Rica er Thrifty. Rejsende har fundet lejebiler fra Thrifty for helt ned til 184 kr./dag på nogle biludlejningssteder, hvilket er billigere end landets gennemsnitspris på 231 kr./dag. Husk, at priserne kan variere afhængigt af de krav, du har til billejen.

Hvad er det mest populære biludlejningssted i Costa Rica?

Det mest populære biludlejningsfirma i Costa Rica er Europcar. Dette udlejningsfirma har lige nu 69 anmeldelser, med en gennemsnitlig score for kundetilfredshed på 4,3 ud af 10. 73% af momondos brugere har fornyligt valgt Europcar som deres favorit biludlejningsfirma for deres rejser i Costa Rica.

Hvilket udlejningsbureau i Costa Rica har flest biludlejningssteder?

Sunnycars har flest biludlejningssteder i Costa Rica. Firmaet har 48 biludlejningssteder, hvoraf mange ligger i lufthavne eller centrum af byerne. Hvis du ikke har valgt, hvilken by du vil besøge, kan vi fortælle, at San José er den mest populære destination i øjeblikket. I San José har Sunnycars også 7 biludlejningssteder.

Hvad er den mest populære biltype at leje i Costa Rica?

Rejsende til Costa Rica foretrækker normalt en Lille mellemklasse. Det kan skyldes vejret under deres ophold, de aktiviteter, som de har planlagt, eller deres budget. I de seneste 30 dage har 44% af vores brugere lejet en Lille mellemklasse til deres rejse til Costa Rica til en gennemsnitspris på 676 kr. pr. dag.

Oplysninger om billeje i Costa Rica

Har Costa Rica særlige færdselsregler?

Costa Rica, som er et af de mindste lande i Mellemamerika, opleves allerbedst i bil. Færdselsreglerne er langt hen ad vejen som i Danmark. Du skal for eksempel køre i højre side af vejen, og det er lovpligtigt at have sele på. Du skal dog være opmærksom på, at færdselsreglerne tolkes strengere end i Danmark. Så undgå ulovlige U-vendinger, at tale i håndholdt mobiltelefon eller at køre for hurtigt. Har du børn med på din ferie, skal du ydermere sørge for, at alle børn under 12 år sidder på barnesæde eller selepude. Dem kan du leje sammen med de fleste udlejningsbiler i Costa Rica. Et godt råd, når du kører bil i Costa Rica, er, at du ikke kører om natten. Ikke kun på grund af risikoen for tyveri, men særligt fordi vejene visse steder er i dårlig stand i forhold til danske standarder.

Hvad er de juridiske krav og dokumentationskrav for at leje en bil i Costa Rica?

Du skal altid have et gyldigt kørekort, når du ønsker at låne udlejningsbiler i Costa Rica. Vær opmærksom på at du skal være mindst 21 år gammel for at køre bil i landet, og biludlejning kræver, at du har haft dit kørekort i mindst to år. Er du under 25 år kan du komme ud for at skulle betale et ekstra gebyr, når du lejer en bil hos langt de fleste udlejningsbureauer. Du skal have et internationalt kørekort på dig, både når du lejer din bil, og når du kører rundt i Costa Rica. Du får fat i et internationalt kørekort hos din hjemkommune. På kortet er dit foto, navn og førerinformation oversat til 12 sprog. Undersøg på forhånd, hvilke forsikringer biludlejningen i Costa Rica kræver af dig, når du skal leje en bil til din ferie.

Hvilke områder i Costa Rica har mest trafik?

I Costa Rica er der helt klart mest trafik i områderne omkring de største byer, som for eksempel hovedstaden San José og Liberia i det nordlige Costa Rica. Du finder da også de bedste veje, typisk hovedveje og motorveje, mellem byerne. Så snart du kommer uden for byerne og kører i landdistrikterne, er vejenes tilstand ofte en noget anden. Mange gange er det grus- og jordveje, hvor der er risiko for sten- og jordskred. Det er da også en af grundene til, at langt de fleste rejsende lejer firhjulstrækkere, når de skal køre rundt i landet på egen hånd. Fra San José kan du også tage den offentlige bustransport ud i landet, hvis du ikke selv vil køre. Det er forholdsvist billigt, men ikke nødvendigvis den mest behagelige måde at komme rundt på. Vælger du selv at køre rundt, så snak med biludlejningen om, hvilken type køretøj du får brug for. Husk at de fleste motorveje er betalingsveje og hold dig til de overvågede betalingsparkeringspladser, når du skal parkere.

Hvad er de bedste, naturskønne veje i Costa Rica?

Uanset vejenes tilstand byder Costa Rica, som ikke er meget større end Danmark, på nogle fantastiske naturskønne ture. Ikke mindst på grund af de mange nationalparker og den smukke kystlinje. Du kan for eksempel begynde din rundrejse i San José, hvor der er mange udlejningsbiler at vælge mellem . Herfra er der gode vejforbindelser til resten af landet, uanset om du vil mod nord eller mod syd. Kører du mod nord i retning af Samara på Nicoya-halvøen, er der masser af muligheder for at bade fra de lækre sandstrande, snorkle og windsurfe. På vejen mod det eksotiske feriested, kan du besøge Monteverde, nationalpark og naturreservat for flere sjældne fuglearter, krybdyr og planter. Ikke langt herfra kan du med fordel besøge Volcán Arenal ved La Fortuna, som er en af verdens yngste (og aktive) vulkaner.


Find billig billeje i Costa Rica

Find den lejebil i Costa Rica, der passer til dine behov

Lille

170 kr. - 564 kr.

Alle biltyper

231 kr. - 726 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Lille bil i Costa Rica er 349 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Lille bil i Costa Rica er i september. Prisen er 52% lavere end resten af året og ligger på kun 170 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 23% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Costa Rica. I Costa Rica kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Mellemstor bil i Costa Rica er 393 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Mellemstor bil i Costa Rica er i oktober. Prisen er 42% lavere end resten af året og ligger på kun 230 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 14% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Costa Rica. I Costa Rica kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Stor bil i Costa Rica er 515 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Stor bil i Costa Rica er i maj. Prisen er 66% lavere end resten af året og ligger på kun 178 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 13% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Costa Rica. I Costa Rica kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Costa Rica er 422 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Costa Rica er i september. Prisen er 58% lavere end resten af året og ligger på kun 178 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 7% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Costa Rica. I Costa Rica kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Costa Rica.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Varevogn bil i Costa Rica er 396 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Varevogn bil i Costa Rica er i oktober. Prisen er 19% lavere end resten af året og ligger på kun 325 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 13% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Costa Rica. I Costa Rica kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Costa Rica

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Costa Rica

Sunnycars

48 kontorer

Alamo

41 kontorer

National

41 kontorer

Enterprise Rent-A-Car

37 kontorer

ADOBE

29 kontorer

easyCar

24 kontorer

Avis

17 kontorer

Budget

17 kontorer

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Costa Rica

Herunder vises de mest populære hoteller i Costa Rica

Billeje i Costa Rica

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Costa Rica, så du er klar til næste rejse.

I hvilken side af vejen kører man i Costa Rica?

I Costa Rica er det lovpligtigt at køre i højre side hele tiden. I modsat fald kan det medføre færdselsbøder.

Hvor gode er vejene i Costa Rica?

I 2019 blev Costa Rica rangeret som nr. 116 ud af 137 lande for kvaliteten af vejnettet. Costa Rica fik en bedømmelse på 2,9 for vejkvaliteten, hvilket er baseret på en skala fra 1 til 7, hvor 7 er den bedste score.

Hvad er promillegrænsen i Costa Rica?

Promillegrænsen i Costa Rica er 0,05%. Hvis din promille er højere, anses det for spirituskørsel, og du kan risikere at få bødestraf, få sanktioneret kørekortet eller blive straffet på anden vis. Husk, at du også skal være mindst 18 år gammel for at indtage alkohol, og at det ikke anbefales at føre motorkøretøj i påvirket tilstand.

Hvor meget koster benzin i Costa Rica?

I sidste uge lå gennemsnitsprisen på benzin i Costa Rica på 10,55 kr. pr. liter. Ifølge vores data har Costa Rica hverken de dyreste eller de billigste benzinpriser i verden. I øjeblikket har Kuwait de billigste på 2,41 kr. pr. liter, og Hong Kong har de dyreste på 21,87 kr. pr. liter. Husk, at benzinpriser ændres jævnligt og kan være anderledes på dine rejsedatoer.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Costa Rica?

Priser for biler i Costa Rica opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Costa Rica?

Antallet af udbydere for biler i Costa Rica er 437 fra september 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Costa Rica?

Blandt forskellige lande, herunder Costa Rica, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Costa Rica?

For at leje en bil i Costa Rica, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Biludlejning i populære byer i Costa Rica

Sammenlign priser på biludlejning i de mest populære byer i Costa Rica

Biludlejning i populære lufthavne i Costa Rica

Lej en bil fra en af de mest populære lufthavne i Costa Rica

Se flere lejebiler i Mellemamerika

Find billige udlejningsbiler i Mellemamerika

Kom i gang med at planlægge din rejse til Costa Rica


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Costa Rica?

Det er fornuftigt at vælge momondo til at søge efter billeje i Costa Rica, fordi det er hurtigt og gratis. Vi finder alle priser på og regler om billeje, så du bare skal vælge det tilbud, som passer bedst til din rejse.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Costa Rica?

Ved hjælp af filtre gør momondo det nemmere at finde en god billeje i Costa Rica. Uanset om det er pris, biltype, ekstraudstyr eller regler, du gerne vil filtrere efter, så giver momondo dig mulighed for at indskrænke din søgning ved hjælp af disse og flere filtre, så du kan finde det tilbud, der passer dig bedst.

Viser momondo tilbud på billeje i Costa Rica med gratis afbestilling?

Gratis afbestilling er en regel, der kan filtreres efter på momondo i søgninger efter billeje i Costa Rica og alle andre lokationer. Tilgængeligheden kan variere alt efter lokationen.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Costa Rica på momondo?

Fair brændstofregler kan vælges specifikt på momondo, så du kan indskrænke din søgning efter lejebiler i Costa Rica.

Kan jeg finde billeje i Costa Rica, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, helt bestemt. momondo har et særligt filter for øget rengøring for alle biludlejningssteder, inklusive Costa Rica.

Kan jeg søge efter billeje i Costa Rica med ubegrænset kilometertal på momondo?

momondo indeholder et særligt filter for ubegrænset kilometertal på billeje i Costa Rica.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Costa Rica på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.