Lej en bil i Quepos, Costa Rica

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Quepos, Costa Rica

Quepos, Costa Rica
28. sep. — 5. okt.
Samme aflevering
Quepos, Costa Rica
tir. 28.9
Middag
tir. 5.10
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Quepos

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Quepos, Costa Rica
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

6,0

Comfort

6,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

6,0

Valuta for pengerne

6,0
1 kontor
Oversigt

Renlighed

7,0

Comfort

7,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

5,0

Valuta for pengerne

4,5
1 kontor
Oversigt

Renlighed

5,6

Comfort

6,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

6,0

Valuta for pengerne

3,6
2 kontorer
2 kontorer
1 kontor
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Quepos, Costa Rica til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: San José Juan Santamarias biludlejningsdisk

Biludlejning i Quepos

Vi har foretaget 55 søgninger på biludlejning i Quepos denne måned.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Quepos for at reducere spredningen af COVID-19?

Køretøjernes rengøringsniveau har altid været en prioritet for biludlejningsfirmaerne. Alamo og Budget er nogle af de virksomheder, der lancerer udvidet rengøring for at sikre, at din udlejningsbil lever op til de højeste rengøringskrav. Søg på vores site for at se om der er en mulighed for udvidet rengøring til din biludlejning i Quepos. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Er der et afbestillingsgebyr på min Quepos, Costa Rica biludlejning?

Største delen af de biludlejningsvirksomheder, som vi er partnere med, i Quepos opkræver ikke afbestillingsgebyr. Det betyder at hvis dine planer pludselig skulle ændre sig, er der mange biludlejningsvirksomheder i Quepos så som Alamo, Economy Rent a Car og Budget der tilbyder gratis afbestilling, baseret på hvornår du har bestilt.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Quepos, Costa Rica?

Hvis du lejer en bil i Quepos, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 40 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring Quepos er der generelt en hastighedsbegrænsning på 60 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i Quepos er hastighedsbegrænsningen 100 km/t..

Hvilken bil er der flest, som lejer in Quepos?

Til gennemsnitligt 194 kr./dag (og helt ned til 29 kr./dag) er udlejning af en Jeep Wrangler in Quepos det mest populære valg blandt vores brugere. Leje af en Hyundai Accent in Quepos for 167 kr./dag i gennemsnit (12 kr./dag ved et godt tilbud) er et andet populært valg.

Hvordan er vejret i Quepos, Costa Rica i september?

I september måned er gennemsnitstemperaturen i Quepos 26 °C, og den forventede nedbør er 544 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i Quepos.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i september?

Selvom temperaturerne er varmere end normalt i september, er der stor risikofor regn. momondo vil anbefale at leje en bil med aircondition for at holde dig kølig i det varmere klima i Quepos.

Minder vejret i Quepos om vejret i resten af Puntarenas?

Dem, der gerne vil leje bil i Quepos til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Puntarenas i september måned normalt er ca. 26 °C med 422 mm mulig regn.


Leje af bil i andre byer i Costa Rica


Biludlejning i lufthavne i Quepos

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Quepos

Kom i gang med at planlægge din rejse til Quepos