Billeje i Funchal, Madeira

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Funchal, Madeira

Funchal, Portugal
28. sep. — 5. okt.
Samme aflevering
Funchal, Portugal
tor. 28.9
Middag
tor. 5.10
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Funchal

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Funchal

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Funchal?

De billigste udlejningsbiler i Funchal kan normalt findes gennem BRAVACAR . Når du booker hos BRAVACAR , kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 132 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Funchal er 145 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Funchal har flest lokationer?

Sunnycars har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Funchal, med 8 lokationer.

Bedste tilbud på lejebiler i Funchal, Madeira

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Funchal, Madeira
Economy149 kr./dag
Lille mellemklasse191 kr./dag
Stor mellemklasse373 kr./dag
Mini127 kr./dag
Varevogn til passagerer780 kr./dag
Cabriolet275 kr./dag
Kompakt stationcar225 kr./dag
Kompakt SUV260 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Vigtige oplysninger om billeje i Funchal

Kan jeg krydse grænsen i en lejebil fra Funchal?

Funchal er hovedbyen på den skønne ferieø Madeira, og derfor er der naturligvis ikke nogle landegrænser, som du har mulighed for at krydse i bil. Du kan selvfølgelig tage færgen til eller fra øen, men det er de færreste biludlejningsfirmaer, som vil tillade, at du tager din lejebil med til søs. Det er heller ikke nødvendigt, da du hurtigt og uden besvær kan finde en bil til Funchal, så snart du er landet i øens lufthavn. Her kan du vælge iblandt et godt udvalg af biludlejning i Funchal. Det samme kan du også på momondo. Hos os har du mulighed for allerede hjemmefra at finde præcis den udlejningsbil, som passer bedst til dig, da vi har samlet de bedste tilbud på billeje i Funchal.

Kan du leje en udlejningsbil i Funchal uden et kreditkort?

Det er ikke mange biludlejningsfirmaer, som tillader, at du kan leje en bil uden et kreditkort. I langt de fleste tilfælde skal du bruge et internationalt og naturligvis gyldigt betalingskort, når du skal afhente din bil til Funchal. Hos nogle firmaer kan du muligvis bestille en udlejningsbil uden et kreditkort, men når det kommer til betalingen, skal du typisk kunne fremvise et kreditkort, som står i dit eget navn. Det skyldes, at firmaerne på den måde kan reservere et depositum på din konto via dit kort. Pengene bliver ikke hævet, men blot lagt til side i tilfælde af, at din udlejningsbil får en skade. Det er den normale proces, når det kommer til mere eller mindre al biludlejning – også i Funchal. Et kreditkort er muligvis også den nemmeste måde at betale for din udlejningsbil på, hvilket betyder, at du hurtigt kan komme videre på din rejse. Du skal blot vælge den bedste billeje i Funchal så snart, at du er ankommet i lufthavnen. Med mindre, at du har bestilt en bil hjemmefra. I det tilfælde er det blot at afhente din bil hos dit valgte biludlejningsfirma og derefter begynde din ferie på Madeira.

Hvilke færdselsregler skal jeg holde øje med i Funchal?

Langt de fleste færdselsregler i Portugal ligner de danske. Det gælder fartgrænser, hvad end du kører på motorveje, landeveje eller i byzoner. Derfor handler det mere om at være forberedt på de små og til tider smalle veje, som findes overalt på den bjergrige ø. Det kan for nogle være anstrengende veje at køre på, men det skal dog langt fra afholde dig fra at udforske Madeira i bil. Det eneste, du skal gøre, er at vælge en bil i Funchal, som du altid vil føle dig sikker og godt tilpas i. Du kan uden tvivl finde den rette lejebil iblandt de mange tilbud på billeje Funchal, som er tilgængelige hos de anerkendte biludlejningsfirmaer, der hører hjemme i lufthavnen på Madeira. Naturligvis kan du også finde mange gode tilbud på momondo, da vi har samlet et stort udvalg af lejebiler, som vil passe perfekt til en bilferie i både naturen og byerne på Madeira.

Hvilke dokumenter skal en international rejsende bruge for at kunne leje en bil i Funchal?

Det er ikke besværligt at leje en bil i Funchal, så længe at du husker at medbringe en række dokumenter. Først og fremmest skal du kunne fremvise et kørekort, som minimum skal have været gyldigt i et år, men udover det skal du blot huske dit pas samt et internationalt kreditkort. Det er dog værd at bemærke, at man skal være fyldt 21 år for at leje en bil til Funchal. Dette alderskrav kan dog variere, afhængigt af hvilken type bil du ønsker at leje. Derudover skal du forvente at betale et ekstragebyr på al biludlejning i Funchal, hvis du er under 25 år gammel.


Find billig billeje i Funchal, Madeira

Find den lejebil i Funchal, der passer til dine behov

Biler i Lille

164 kr. - 579 kr.

Alle biltyper

294 kr. - 810 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Lille bil i Funchal, Portugal er 353 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Lille bil i Funchal, Portugal er i januar. Prisen er 54% lavere end resten af året og ligger på kun 164 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 26% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Funchal. I Funchal kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Funchal.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Mellemstor bil i Funchal, Portugal er 452 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Mellemstor bil i Funchal, Portugal er i marts. Prisen er 40% lavere end resten af året og ligger på kun 275 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 5% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Funchal. I Funchal kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Stor bil i Funchal, Portugal er 346 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Stor bil i Funchal, Portugal er i januar. Prisen er 30% lavere end resten af året og ligger på kun 243 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 27% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Funchal. I Funchal kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Funchal, Portugal er 387 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Funchal, Portugal er i juni. Prisen er 37% lavere end resten af året og ligger på kun 245 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 19% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Funchal. I Funchal kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Funchal.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Varevogn bil i Funchal, Portugal er 629 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Varevogn bil i Funchal, Portugal er i december. Prisen er 4% lavere end resten af året og ligger på kun 604 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 25% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Funchal. I Funchal kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Varevogn i Funchal.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Cabriolet bil i Funchal, Portugal er 555 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Cabriolet bil i Funchal, Portugal er i januar. Prisen er 56% lavere end resten af året og ligger på kun 246 kr. pr. dag. Leje af Cabriolet er normalt 15% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Funchal. I Funchal kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Fiat Panda
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

127 kr./dag

11 nov. - 17 nov.
Fiat Panda
Ford Fiesta
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

149 kr./dag

4 nov. - 11 nov.
Ford Fiesta
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

173 kr./dag

11 nov. - 17 nov.
Opel Corsa

Biludlejningsfirmaer i Funchal

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Funchal, Madeira

Budget

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,6

Comfort

9,2

Samlet

8,8

Afhentning/aflevering

8,8

Value

9,2

Rodavante

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,6

Comfort

8,6

Samlet

8,6

Afhentning/aflevering

9,3

Value

8,0

Avis

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,0

Comfort

4,0

Samlet

5,0

Afhentning/aflevering

7,0

Value

5,0

Dollar

2 kontorer

Sunnycars

8 kontorer

Free2Move

3 kontorer

FunchalDrive Rent-a-car

3 kontorer

Insular Car

3 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Funchal

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Funchal

Det mest populære bureau

Magic Islands

Populære biltyper

Economy, Compact, Mini

Billigste lejebil

187 kr.

Den mest populære model

Kia Picanto
Det mest populære biludlejningsbureau i Funchal, der er fundet på momondo i denne måned, er Magic Islands. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er BRAVACAR og FunchalDrive Rent-a-car
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Funchal i de seneste 72 timer: Economy, Compact, Mini.
Den laveste pris for en lejebil i Funchal er 187 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 244 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Funchal i de seneste 7 dage er Kia Picanto.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Funchal

Herunder vises de mest populære hoteller i Funchal

Kørsel i lejebil i Funchal – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Funchal, så du er klar til næste rejse.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Funchal, Portugal i oktober?

Biludlejning i Funchal for en weekend i oktober fås i gennemsnit for 240 kr.. Billigere tilbud fås til 240 kr.. Brugere, der ønskede at leje en bil i en uge i Funchal i oktober fandt en gennemsnitspris på 281 kr.. De fandt priser helt ned til 132 kr. alt efter hvilke datoer og bilmodeller, der blev søgt på.

Er der et afbestillingsgebyr på min Funchal, Portugal biludlejning?

Udlejningsbiler i Funchal fra populære udlejningssteder så som Centauro, Europcar og Budget tilbyder generelt gratis afbestilling. Selvom momondo ikke har nogen kontrol over afbestillingspolitikker for biludlejning i Funchal, kan vi hjælpe dig med at finde den billigste lejebil til din opkommende rejse.

Hvad er den bedste type bil at leje i Funchal i oktober måned?

Med gennemsnitstemperaturer på omkring 19 °C og nedbør på 82 mm i oktober, bør du overveje at leje en standardbil, når du rejser til Funchal. En standardbil kan håndtere de vejrskift, der sker i temperatur og nedbød i oktober måned og er et populært valg blandt Funchal rejsende. Leje af en Standard i Funchal koster 642 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Funchal, Portugal?

Rejsende, som lejer en bil i Funchal, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 50 km/t.. I forstaderne til Funchal ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 100 km/t., og på motorvejen er den 120 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvordan er vejret i Funchal, Portugal i september?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Funchal i september måned, bør forvente temperaturer på omkring 23 °C og ca. 35 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Minder vejret i Funchal om vejret i resten af Madeira?

Dem, der gerne vil leje bil i Funchal til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Madeira i september måned normalt er ca. 23 °C med 35 mm mulig regn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Funchal?

Priser for biler i Funchal opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Funchal?

Fra september 2023 er der 80 udbydere at vælge mellem for biler i Funchal.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Funchal?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Funchal. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Funchal?

For at leje en bil i Funchal, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Biludlejning i populære lufthavne i nærheden af Funchal

Lej en bil ved en af disse mest populære lufthavne i nærheden af Funchal

Udlejningsbiler i populære bydele i Funchal

Behøver du en udlejningsbil i et specifikt område af Funchal? Begræns din søgning ved at bruge mulighederne neden for

Se flere lejebiler i Portugal

Find billige udlejningsbiler i Portugal

Kom i gang med at planlægge din rejse til Funchal


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Funchal?

Det er fornuftigt at vælge momondo til at søge efter billeje i Funchal, fordi det er hurtigt og gratis. Vi finder alle priser på og regler om billeje, så du bare skal vælge det tilbud, som passer bedst til din rejse.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Funchal?

momondo hjælper dig med at finde det bedste tilbud på billeje i Funchal ved at give dig mulighed for at filtrere resultaterne efter pris, passagerantal, ekstraudstyr, afhentnings- og afleveringssted med mere.

Viser momondo tilbud på billeje i Funchal med gratis afbestilling?

Ja, momondo indeholder et filter, så du kun får vist biludlejningstilbud med gratis afbestilling. Filteret er tilgængeligt i alle søgninger efter billeje på momondo, inklusive i dem for biler i Funchal.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Funchal på momondo?

momondo giver specifikt mulighed for at søge efter lejebiler i Funchal med fair brændstofregler.

Kan jeg finde billeje i Funchal, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, der kan søges efter lejebiler i Funchal med øget rengøring på momondo.

Kan jeg søge efter billeje i Funchal med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, du kan finde billeje med ubegrænset kilometertal i Funchal på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Funchal på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.