Lej en bil i Funchal, Portugal

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Funchal, Portugal

Funchal, Portugal
30. jul — 6. aug
Samme aflevering
Funchal, Portugal
fre 30.7
Middag
fre 6.8
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Funchal, Portugal

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Biler i Lille

81 kr. - 295 kr.

Alle biltyper

104 kr. - 358 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Funchal, Portugal, er 140 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Funchal, Portugal, er i november. Prisen er 43% lavere end resten af året og ligger på kun 81 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 33% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Funchal. I Funchal kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Funchal.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Funchal, Portugal, er 163 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Funchal, Portugal, er i november. Prisen er 60% lavere end resten af året og ligger på kun 66 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 21% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Funchal. I Funchal kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Funchal.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Funchal, Portugal, er 116 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Funchal, Portugal, er i januar. Prisen er 69% lavere end resten af året og ligger på kun 37 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 44% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Funchal. I Funchal kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Funchal.

Citroen C2
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2-3-dørs køretøjer
Centauro

416 kr./dag

18 aug – 25 aug
Citroen C2
Kia Rio Hatchback
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Budget

431 kr./dag

18 aug – 25 aug
Kia Rio Hatchback
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Centauro

437 kr./dag

18 aug – 25 aug
Chevrolet Sonic Sedan

Biludlejningsfirmaer i Funchal

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Funchal, Portugal
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

6,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

6,0
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

6,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

5,0
8 kontorer
3 kontorer
3 kontorer
3 kontorer
3 kontorer
2 kontorer

Afstanden fra Funchal, Portugal til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Funchal Madeiras biludlejningsdisk

Biludlejning i Funchal

45 personer har søgt efter billeje i Funchal in juli.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Funchal for at reducere spredningen af COVID-19?

Avis er en af virksomhederne der tilbyder udvidet rengøring for at reducere spredningen af COVID-19 i Funchal. Køretøjer rengøres altid regelmæssigt, men udlejningsfirmaer går nu udover det sædvanlige for at sikre, at bilerne er desinficerede. Du kan finde alle udlejningsfirmaer i Funchal, der tilbyder denne service ved at bruge filtreringsmuligheden på momondo. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Funchal har de billigste biludlejningspriser?

Du kan forvente at finde den billigste biludlejning i Funchal hos SURPRICE CAR RENTAL , som har 1 udlejningssted i byen. momondo brugere har fundet daglige priser helt ned til 85 kr., men den gennemsnitlige biludlejningspris i Funchal gennem SURPRICE CAR RENTAL er 105 kr./dag.

Er der et afbestillingsgebyr på min Funchal, Portugal biludlejning?

Udlejningsbiler i Funchal fra populære udlejningssteder såsom Rodavante, Avis og Rhodium tilbyder generelt gratis afbestilling. Selvom momondo ikke har nogen kontrol over afbestillingsreglerne for biludlejning i Funchal, kan vi hjælpe dig med at finde den billigste lejebil til din kommende rejse.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Funchal, Portugal?

Rejsende, som lejer en bil i Funchal, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 50 km/t.. I forstaderne til Funchal ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 100 km/t., og på motorvejen er den 120 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvordan er vejret i Funchal, Portugal i juli?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Funchal i juli måned, bør forvente temperaturer på omkring 21 °C og ca. 3 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i juli?

I betragtning af, at temperaturerne i Funchal typisk er høje i løbet af juli, og sandsynligheden for regn er relativt lav, foreslår momondo at leje en cabriolet, så du kan nyde det fantastiske vejr.

Minder vejret i Funchal om vejret i resten af Madeira?

Dem, der gerne vil leje bil i Funchal til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Madeira i juli måned normalt er ca. 21 °C med 3 mm mulig regn.


Leje af bil i andre byer i Portugal

Se vores biludlejningstilbud i byer som Lissabon, Faro og Porto i Portugal

Biludlejning i lufthavne i Funchal

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Funchal

Kom i gang med at planlægge din rejse til Funchal