Billeje i Funchal, Madeira

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Funchal, Madeira

Funchal, Portugal
30. juni — 7. juli
Samme aflevering
Funchal, Portugal
tor. 30.6
Middag
tor. 7.7
Middag
Chaufførens alder:

Bedste tilbud på lejebiler i Funchal, Madeira

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Funchal, Madeira
Renault Duster
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

166 kr./dag

23 juli - 1 aug.
Renault Duster
Daihatsu Sirion
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

85 kr./dag

13 juli - 24 juli
Daihatsu Sirion
Citroen C4 Aircross
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

158 kr./dag

13 juli - 24 juli
Citroen C4 Aircross
Renault Mégane
eller lignende Kompakt stationcar
Op til 4 passagerer

101 kr./dag

13 juli - 24 juli
Renault Mégane
BMW 1 Series
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

111 kr./dag

13 juli - 24 juli
BMW 1 Series
Porsche Cayman
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer
2-dørs køretøjer

107 kr./dag

13 juli - 24 juli
Porsche Cayman
Hyundai Accent
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

101 kr./dag

13 juli - 24 juli
Hyundai Accent
Nissan Primastar
eller lignende Varevogn til passagerer
Op til 5 passagerer

316 kr./dag

13 juli - 24 juli
Nissan Primastar
Daihatsu Sirion
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

119 kr./dag

13 juli - 24 juli
Daihatsu Sirion

Find billig billeje i Funchal, Madeira

Find den lejebil i Funchal, der passer til dine behov

Biler i Lille

91 kr. - 735 kr.

Alle biltyper

150 kr. - 776 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Funchal, Portugal er 335 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Funchal, Portugal er i november. Prisen er 73% lavere end resten af året og ligger på kun 91 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 21% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Funchal. I Funchal kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Funchal.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Funchal, Portugal er 388 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Funchal, Portugal er i november. Prisen er 82% lavere end resten af året og ligger på kun 73 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 9% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Funchal. I Funchal kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Funchal.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Funchal, Portugal er 304 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Funchal, Portugal er i januar. Prisen er 87% lavere end resten af året og ligger på kun 42 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 28% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Funchal. I Funchal kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Funchal.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Cabriolet i Funchal, Portugal er 289 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Cabriolet på i Funchal, Portugal er i januar. Prisen er 27% lavere end resten af året og ligger på kun 213 kr. pr. dag. Leje af Cabriolet er normalt 32% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Funchal. I Funchal kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Daihatsu Sirion
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

85 kr./dag

13 juli - 24 juli
Daihatsu Sirion
Mini Countryman
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

80 kr./dag

13 juli - 24 juli
Mini Countryman
Fiat 500
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

85 kr./dag

13 juli - 24 juli
Fiat 500

Biludlejningsfirmaer i Funchal

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Funchal, Madeira
3 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

9,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

8,0

Value

9,0
9 kontorer
3 kontorer
3 kontorer
3 kontorer
3 kontorer
3 kontorer
3 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Funchal

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Funchal

Populære biltyper

Mini, Compact, Economy

Billigste lejebil

400 kr.

Den mest populære model

Ford Focus
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Funchal i de seneste 72 timer: Mini, Compact, Economy.
Den laveste pris for en lejebil i Funchal er 400 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 733 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Funchal i de seneste 7 dage er Ford Focus. Vores brugere foretrækker også Fiat 500 som alternativ.

Vigtige oplysninger om billeje i Funchal

Funchal er hovedbyen på den skønne ferieø Madeira, og derfor er der naturligvis ikke nogle landegrænser, som du har mulighed for at krydse i bil. Du kan selvfølgelig tage færgen til eller fra øen, men det er de færreste biludlejningsfirmaer, som vil tillade, at du tager din lejebil med til søs. Det er heller ikke nødvendigt, da du hurtigt og uden besvær kan finde en bil til Funchal, så snart du er landet i øens lufthavn. Her kan du vælge iblandt et godt udvalg af biludlejning i Funchal. Det samme kan du også på momondo. Hos os har du mulighed for allerede hjemmefra at finde præcis den udlejningsbil, som passer bedst til dig, da vi har samlet de bedste tilbud på billeje i Funchal.

Det er ikke mange biludlejningsfirmaer, som tillader, at du kan leje en bil uden et kreditkort. I langt de fleste tilfælde skal du bruge et internationalt og naturligvis gyldigt betalingskort, når du skal afhente din bil til Funchal. Hos nogle firmaer kan du muligvis bestille en udlejningsbil uden et kreditkort, men når det kommer til betalingen, skal du typisk kunne fremvise et kreditkort, som står i dit eget navn. Det skyldes, at firmaerne på den måde kan reservere et depositum på din konto via dit kort. Pengene bliver ikke hævet, men blot lagt til side i tilfælde af, at din udlejningsbil får en skade. Det er den normale proces, når det kommer til mere eller mindre al biludlejning – også i Funchal. Et kreditkort er muligvis også den nemmeste måde at betale for din udlejningsbil på, hvilket betyder, at du hurtigt kan komme videre på din rejse. Du skal blot vælge den bedste billeje i Funchal så snart, at du er ankommet i lufthavnen. Med mindre, at du har bestilt en bil hjemmefra. I det tilfælde er det blot at afhente din bil hos dit valgte biludlejningsfirma og derefter begynde din ferie på Madeira.

Langt de fleste færdselsregler i Portugal ligner de danske. Det gælder fartgrænser, hvad end du kører på motorveje, landeveje eller i byzoner. Derfor handler det mere om at være forberedt på de små og til tider smalle veje, som findes overalt på den bjergrige ø. Det kan for nogle være anstrengende veje at køre på, men det skal dog langt fra afholde dig fra at udforske Madeira i bil. Det eneste, du skal gøre, er at vælge en bil i Funchal, som du altid vil føle dig sikker og godt tilpas i. Du kan uden tvivl finde den rette lejebil iblandt de mange tilbud på billeje Funchal, som er tilgængelige hos de anerkendte biludlejningsfirmaer, der hører hjemme i lufthavnen på Madeira. Naturligvis kan du også finde mange gode tilbud på momondo, da vi har samlet et stort udvalg af lejebiler, som vil passe perfekt til en bilferie i både naturen og byerne på Madeira.

Det er ikke besværligt at leje en bil i Funchal, så længe at du husker at medbringe en række dokumenter. Først og fremmest skal du kunne fremvise et kørekort, som minimum skal have været gyldigt i et år, men udover det skal du blot huske dit pas samt et internationalt kreditkort. Det er dog værd at bemærke, at man skal være fyldt 21 år for at leje en bil til Funchal. Dette alderskrav kan dog variere, afhængigt af hvilken type bil du ønsker at leje. Derudover skal du forvente at betale et ekstragebyr på al biludlejning i Funchal, hvis du er under 25 år gammel.


Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Funchal

Herunder vises de mest populære hoteller i Funchal

Kørsel i lejebil i Funchal – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Funchal, så du er klar til næste rejse.

Du kan forvente at finde den billigste biludlejning i Funchal hos FunchalDrive Rent-a-car, som har 3 udlejningssteder i byen. momondo brugere har fundet daglige priser helt ned til 400 kr., men den gennemsnitlige biludlejningspris i Funchal gennem FunchalDrive Rent-a-car er 508 kr./dag.

Udlejningsbiler i Funchal fra populære udlejningssteder så som Europcar, Budget og Rodavante tilbyder generelt gratis afbestilling. Selvom momondo ikke har nogen kontrol over afbestillingspolitikker for biludlejning i Funchal, kan vi hjælpe dig med at finde den billigste lejebil til din opkommende rejse.

Den bedste måde at nyde seværdighederne i Funchal på i juli måned er i en cabriolet. Der er det mindre sandsynligt at du løber ind i perioder med nedbør eller koldt vejr, da Funchal har en gennemsnitstemperatur på 23 °C gennemsnitlig nedbør på 3 mm i juli måned. Leje af en Cabriolet i Funchal koster 514 kr./dag i gennemsnit.

Rejsende, som lejer en bil i Funchal, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 50 km/t.. I forstaderne til Funchal ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 100 km/t., og på motorvejen er den 120 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Funchal i juni måned, bør forvente temperaturer på omkring 20 °C og ca. 6 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Dem, der gerne vil leje bil i Funchal til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Madeira i juni måned normalt er ca. 20 °C med 6 mm mulig regn.


Biludlejning i populære lufthavne i nærheden af Funchal

Lej en bil ved en af disse mest populære lufthavne i nærheden af Funchal

Kom i gang med at planlægge din rejse til Funchal


Hvorfor vælge momondo?

Det er fornuftigt at vælge momondo til at søge efter billeje i Funchal, fordi det er hurtigt og gratis. Vi finder alle priser på og regler om billeje, så du bare skal vælge det tilbud, som passer bedst til din rejse.

momondo hjælper dig med at finde det bedste tilbud på billeje i Funchal ved at give dig mulighed for at filtrere resultaterne efter pris, passagerantal, ekstraudstyr, afhentnings- og afleveringssted med mere.

Ja, momondo indeholder et filter, så du kun får vist biludlejningstilbud med gratis afbestilling. Filteret er tilgængeligt i alle søgninger efter billeje på momondo, inklusive i dem for biler i Funchal.

momondo giver specifikt mulighed for at søge efter lejebiler i Funchal med fair brændstofregler.

Ja, der kan søges efter lejebiler i Funchal med øget rengøring på momondo.

Ja, du kan finde billeje med ubegrænset kilometertal i Funchal på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.