Billeje i Funchal

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Funchal

Funchal, Portugal
4. mar — 11. mar
Samme aflevering
Funchal, Portugal
tor 4.3
Middag
tor 11.3
Middag

Hvornår er det billigst at leje en bil i Funchal?

Alle

39 kr. - 492 kr.

Det billigste tidspunkt at leje en bil i Funchal er i oktober. Med en lejepris på kun 40 kr. pr. dag er prisen 58% lavere end resten af året. Den dyreste måned er juli. I Funchal kan prisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du bestiller din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Funchal

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Funchal
Vurdering af udbyder: God 7.6

Vurdering baseret på 1 anmeldelse

Vurdering af udbyder: God 7.2

Vurdering baseret på 9 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 6.6

Vurdering baseret på 3 anmeldelser


Afstanden fra Funchal til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Funchal Madeiras biludlejningsdisk

Biludlejning i Funchal

45 personer har søgt efter billeje i Funchal in februar.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Funchal for at reducere spredningen af COVID-19?

Avis, Budget, og Dollar er nogle af virksomhederne der tilbyder udvidet rengøring for at reducere spredningen af COVID-19 i Funchal. Køretøjer rengøres altid regelmæssigt, men udlejningsfirmaer går nu udover det sædvanlige for at sikre, at bilerne er desinficerede. Du kan finde alle udlejningsfirmaer i Funchal, der tilbyder denne service ved at bruge filtreringsmuligheden på momondo. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Funchal i marts?

Biludlejning i Funchal for en weekend i marts fås i gennemsnit for 176 kr.. Billigere tilbud fås til 157 kr.. Brugere, der ønskede at leje en bil i en uge i Funchal i marts fandt en gennemsnitspris på 132 kr.. De fandt priser helt ned til 87 kr. alt efter hvilke datoer og bilmodeller, der blev søgt på.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Funchal har de billigste biludlejningspriser?

Du kan forvente at finde den billigste biludlejning i Funchal hos SURPRICE CAR RENTAL , som har 1 udlejningssted i byen. momondo brugere har fundet daglige priser helt ned til 83 kr., men den gennemsnitlige biludlejningspris i Funchal gennem SURPRICE CAR RENTAL er 102 kr./dag.

Er der et afbestillingsgebyr på min Funchal biludlejning?

Udlejningsbiler i Funchal fra populære udlejningssteder så som Avis, Budget og Dollar tilbyder generelt gratis afbestilling. Selvom momondo ikke har nogen kontrol over afbestillingspolitikker for biludlejning i Funchal, kan vi hjælpe dig med at finde den billigste lejebil til din opkommende rejse.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Funchal har flest biludlejningssteder?

Madeira Rent er det udlejningsfirma med flest udlejningssteder i Funchal. På de 2 udlejningssteder,kan du forvente at betale en daglig pris på 406 kr. i Funchal.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Funchal?

Rejsende, som lejer en bil i Funchal, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 50 km/t.. I forstaderne til Funchal ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 100 km/t., og på motorvejen er den 120 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvordan er vejret i Funchal, Portugal i februar?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Funchal i februar måned, bør forvente temperaturer på omkring 16 °C og ca. 65 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i februar?

Vejret i Funchal i februar vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Funchal. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Funchal plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Ford Focus, Jeep Renegade og Fiat 500.

Minder vejret i Funchal om vejret i resten af Madeira?

Dem, der gerne vil leje bil i Funchal til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Madeira i februar måned normalt er ca. 16 °C med 65 mm mulig regn.


Biludlejning i lufthavne i Funchal

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Funchal

Kom i gang med at planlægge din rejse til Funchal

 • Få den seneste informatiom om fly til Funchal

  Find det bedste rejsetidspunkt, de billigste priser og de mest populære flyselskaber

  Find fly til Funchal
 • Kom i gang med at planlægge din rejse i dag

  Få overblik over de bedste hoteller i Funchals mest populære områder

  Find hoteller in Funchal
 • Ophold i en feriebolig

  Nyd godt af faciliteterne hjemmefra, selvom du er ude. Læs mere om ferieboliger her.

  Find ferieboliger i Funchal