Billeje i Portugal

Leder du efter billig biludlejning i Portugal? Så søg her!

Lissabon, Portugal
5. okt. — 12. okt.
Samme aflevering
Lissabon, Portugal
tor. 5.10
Middag
tor. 12.10
Middag

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Portugal

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Portugal

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Portugal?

Drive4Move har normalt den billigste biludlejning i Portugal. Det er ofte muligt at finde priser på helt ned til 45 kr./dag, hvis du booker gennem Drive4Move. Du har normalt større sandsynlighed for at finde gode tilbud på billeje gennem Drive4Move til en pris, der ligger under landets gennemsnitspris på 234 kr./dag. Disse priser kan variere afhængigt af den type bil, du ønsker at leje, og den by, du ønsker at leje den i.

Hvad er det mest populære biludlejningssted i Portugal?

Sixt er på nuværende tidspunkt det mest populære biludlejningsfirma i Portugal, med 44% af brugere, der har valgt at benytte sig af dem den sidste måned. Sixt er også populær pga. deres 184 anmeldelser og en gennemsnitlig kundetilfredshedsscore på 7,6 ud af 10. Husk på at din destination i Portugal måske ikke har nogen Sixt biludlejningsfirmaer, så det er altid godt at have et andet udlejningsfirma i tankerne som nødplan.

Hvilket udlejningsbureau i Portugal har flest biludlejningssteder?

Det biludlejningsfirma med flest biludlejningssteder i Portugal er Free2Move. De har i øjebillet 177 biludlejningssteder, som ligger i lufthavne og centrum af byerne rundt omkring i hele landet. Free2Move plejer at have biludlejningssteder i alle de byer, man bare må se i Portugal. I Lissabon har Free2Move for eksempel 10 biludlejningssteder.

Hvad er den mest populære biltype at leje i Portugal?

Der er mange forskellige slags lejebiler at vælge imellem, men når du rejser til Portugal, er den mest populære type en Economy. Vi anslår, at 35% af vores brugere valgte en Economy i de seneste 30 dage, og i gennemsnit betalte de 237 kr. om dagen i leje. Husk, at du er meget velkommen til at vælge en anden biltype afhængigt af f.eks. budget, planlagte aktiviteter og vejret.

Bedste tilbud på lejebiler i Portugal

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Portugal
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

36 kr./dag

13 nov. - 20 nov.
Opel Corsa
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

36 kr./dag

18 nov. - 26 nov.
Opel Corsa
Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

40 kr./dag

18 nov. - 26 nov.
Volkswagen Polo
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

41 kr./dag

19 okt. - 23 okt.
Volkswagen Polo
Volkswagen up!
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

48 kr./dag

15 nov. - 25 nov.
Volkswagen up!
Ford Fiesta
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

49 kr./dag

15 nov. - 25 nov.
Ford Fiesta
Fiat 500
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

53 kr./dag

18 dec. - 6 jan.
Fiat 500
Volkswagen Golf
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

53 kr./dag

13 nov. - 20 nov.
Volkswagen Golf
Mazda CX-3
eller lignende Kompakt SUV
Op til 4 passagerer

54 kr./dag

3 okt. - 13 okt.
Mazda CX-3

Oplysninger om billeje i Portugal

Har Portugal nogle unikke færdselslove?

Hvis du lejer en bil i Portugal, er der en række regler du skal følge i trafikken, så som at bruge hornet, når du i bjergene kører i sving uden god oversigt. På almindelige veje skal du bruge blinklys, når du trækker ud og ind fra en vejbane til en anden, mens det er forbudt at bruge hornet i byområder - med mindre det er strengt nødvendigt. Hastighedsgrænserne minder om de danske, og det gør både reglerne for brug af håndholdt mobil og alkohol i forbindelse med kørsel også. Promillegrænsen er som den danske, med mindre du har haft kørekort i mindre end tre år eller er professionel chauffør. Du må ikke have radar eller laser-detektor i forruden, og her må du heller ikke have et kamera, der filmer trafikken foran dig. Politiet i Portugal kan idømme og opkræve bøder på stedet, og du kan betale med kontanter, og af og til tager de endda mod kreditkort.

Hvad er de juridiske krav og dokumentationskrav for at leje en bil i Portugal?

Hvis du vil leje en bil i Portugal, er der en række krav til din dokumentation. Du skal have et kørekort, som du har haft i mindst ét år, og du skal også vise enten dit pas eller et nationalt ID-kort. Hvis du kommer fra et land, hvor dit kørekort ikke er skrevet med latinske bogstaver, skal du have et internationalt kørekort med, og du skal stadig vise dit originale nationale kørekort. Undersøg i forvejen hos udlejningsfirmaet, om du har brug for et internationalt kørekort. Du skal også medbringe og vise et gyldigt kreditkort fra en international udbyder da du hverken kan betale med debetkort, virtuelle kreditkort eller kort uden prægning. Kontanter er heller ikke mulige at benytte som betalingsmiddel. Dit kreditkort skal være udstedt i dit eget navn, og der skal være dækning for både lejen og for et eventuelt depositum på kortet. Mangler noget af dokumentationen, eller er der ikke dækning på dit kreditkort, risikerer du at blive afvist når du forsøger at leje en bil i Portugal.

Hvilke områder i Portugal har mest trafik?

Trafikken i Portugal er mest tæt i de områder, hvor der også er en høj befolkningstæthed. Dette betyder, at i områderne om Lissabon og Porto, er der størst risiko for at blive ramt af kødannelser. De to byer er forbundet af et forgrenet net af større veje og motorveje, som tilsammen gør, at du ofte vil være forskånet for alt for tæt trafik mellem de to byer. På sydkysten vil der være meget trafik om sommeren, men meget af det er busser fyldt med turister, så for det første er det professionelle chauffører, og for det andet skal de bare læsse af, så er de væk igen når strandene endnu engang er fyldt op med solhungrende gæster. Kører du ind i landet, vil trafikken være mindre tæt men også mere langsommelig. Små veje med bakker og uoverskuelige sving får de fleste til at sænke hastigheden.

Hvad er de bedste, naturskønne veje i Portugal?

Udlejningsbiler giver dig muligheden for at opleve en masse af det vidunderlige land, der er Portugal. I bil kan du udforske både de frodige bakker, vinmarkerne og Douro-floden, der bølger af sted ganske tæt på Porto. I bil kan du tage på oplevelse i de mange små idylliske landsbyer og opleve lokallivet midt i den storslåede natur. Eller kør mod syd og nyd synet af Algarvekystens mange, mange kilometer med strande. Kører du i bil, finder du lettere de mange bugter, vige og klippeformationer, der er mindst lige så smukke, men meget mindre besøgte. Nordpå ligger Portugals første naturpark, Serra da Estrela, som med små snoede veje giver dig muligheden for at opleve parker, vandfalde, skove og dale. Kører du længere ned af bjerget, finder du den virale sensation, Covao dos Conchos, som for få år siden blev omtalt meget globalt, da mange troede det var et naturskabt hul til jordens indre. Sandheden var at det blev skabt af mennesker tilbage i 1955.


Find billig billeje i Portugal

Find den lejebil i Portugal, der passer til dine behov

Lille

79 kr. - 384 kr.

Alle biltyper

147 kr. - 851 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Lille bil i Portugal er 202 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Lille bil i Portugal er i december. Prisen er 61% lavere end resten af året og ligger på kun 79 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 58% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Portugal. I Portugal kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Portugal.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Mellemstor bil i Portugal er 415 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Mellemstor bil i Portugal er i februar. Prisen er 67% lavere end resten af året og ligger på kun 140 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 13% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Portugal. I Portugal kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Portugal.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Stor bil i Portugal er 749 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Stor bil i Portugal er i februar. Prisen er 61% lavere end resten af året og ligger på kun 294 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 37% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Portugal. I Portugal kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Portugal er 388 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Portugal er i december. Prisen er 73% lavere end resten af året og ligger på kun 107 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 19% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Portugal. I Portugal kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Portugal.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Varevogn bil i Portugal er 624 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Varevogn bil i Portugal er i februar. Prisen er 60% lavere end resten af året og ligger på kun 253 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 24% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Portugal. I Portugal kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Varevogn i Portugal.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Luksus bil i Portugal er 825 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Luksus bil i Portugal er i oktober. Prisen er 28% lavere end resten af året og ligger på kun 601 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 43% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Portugal. I Portugal kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Cabriolet bil i Portugal er 393 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Cabriolet bil i Portugal er i februar. Prisen er 59% lavere end resten af året og ligger på kun 165 kr. pr. dag. Leje af Cabriolet er normalt 18% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Portugal. I Portugal kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

36 kr./dag

13 nov. - 20 nov.
Opel Corsa
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

36 kr./dag

18 nov. - 26 nov.
Opel Corsa
Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

40 kr./dag

18 nov. - 26 nov.
Volkswagen Polo

Biludlejningsfirmaer i Portugal

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Portugal

Free2Move

177 kontorer

Sunnycars

154 kontorer

keddy by Europcar

133 kontorer

Europcar

94 kontorer

Guerin

89 kontorer

Hertz

67 kontorer

Firefly

59 kontorer

Avis

53 kontorer

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Portugal

Nærliggende attraktioner:

Praia da Rocha191,8 km

Nærliggende attraktioner:

Praia da Rocha459,2 km

Nærliggende attraktioner:

Praia da Rocha51,6 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Portugal

Herunder vises de mest populære hoteller i Portugal

Billeje i Portugal

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Portugal, så du er klar til næste rejse.

I hvilken side af vejen kører man i Portugal?

Det er lovpligtigt at køre i højre side af vejen i Portugal. En overtrædelse af dette kan føre til bøder, færdselsuheld eller begge dele.

Hvor gode er vejene i Portugal?

Ud af 137 lande blev Portugal placeret som nr. 5 for sin vejkvalitet. På en skala fra 1 til 7, hvor 7 er den højeste score, blev Portugal bedømt med 6,2 for sin vejkvalitet. Kvaliteten af vejene i landet kan variere inden for landets grænser, afhængigt af det område, du besøger, og vejret.

Hvad er promillegrænsen i Portugal?

Den lovlige promillegrænse (BAC) i Portugal er 0,05%. Det er dog vigtigt at tjekke regional eller lokal lovgivning på området, fordi grænsen kan variere. Promillegrænsen i Portugal kan også variere afhængigt af alder, kørselserfaring og af, om du kører i et erhvervskøretøj eller ej. Bemærk, at man i Portugal skal være 18 for at måtte indtage alkohol. Personer, som er yngre end dette, og vælger at køre bil, vil blive straffet hårdere.

Hvor meget koster benzin i Portugal?

I sidste uge lå benzinprisen i Portugal på 14,09 kr. pr. liter i gennemsnit. Dette kan variere afhængigt af den by, du besøger, tidspunktet på året og landets aktuelle økonomi. Til sammenligning er det land med den laveste gennemsnitspris på benzin Kuwait, hvor den ligger på 2,41 kr. pr. liter, hvorimod det land med den højeste gennemsnitspris på benzin er Hong Kong, hvor den ligger på 21,87 kr. pr. liter.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Portugal?

Priser for biler i Portugal opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Portugal?

Fra september 2023 er der 1.862 udbydere at vælge mellem for biler i Portugal.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Portugal?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Portugal. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Portugal?

Alle førere, der lejer en bil i Portugal, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Biludlejning i populære regioner i Portugal

Find den perfekte lejebil til din rejse til en af disse regioner, som du bare må besøge, i Portugal

Biludlejning i populære byer i Portugal

Sammenlign priser på biludlejning i de mest populære byer i Portugal

Kom i gang med at planlægge din rejse til Portugal


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Portugal?

Det er fornuftigt at vælge momondo til at søge efter billeje i Portugal, fordi det er hurtigt og gratis. Vi finder alle priser på og regler om billeje, så du bare skal vælge det tilbud, som passer bedst til din rejse.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Portugal?

momondo gør det nemmere for dig at finde en god biludlejning i Portugal. Du kan nemlig indskrænke din søgning ved hjælp af adskillige filtre, bl.a. pris, biltype, lokation med mere.

Viser momondo tilbud på billeje i Portugal med gratis afbestilling?

Selvfølgelig! momondo har et særskilt filter til brugere, der specifikt er på udkig efter billeje i Portugal med gratis afbestillig.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Portugal på momondo?

momondo giver specifikt mulighed for at søge efter lejebiler i Portugal med fair brændstofregler.

Kan jeg finde billeje i Portugal, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, momondo viser tilbud med øget rengøring af lejebiler i Portugal.

Kan jeg søge efter billeje i Portugal med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, du kan finde tilbud på billeje i Portugal med ubegrænset kilometertal på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Portugal på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.