Billeje i Portugal

Leder du efter billig biludlejning i Portugal? Så søg her!

Lissabon, Portugal
12. aug. — 19. aug.
Samme aflevering
Lissabon, Portugal
fre. 12.8
Middag
fre. 19.8
Middag
Chaufførens alder:

Bedste tilbud på lejebiler i Portugal

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Portugal
Nissan Qashqai
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

34 kr./dag

8 okt. - 29 okt.
Nissan Qashqai
Hyundai i40
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

36 kr./dag

10 okt. - 31 okt.
Hyundai i40
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

19 kr./dag

7 okt. - 28 okt.
Opel Corsa
Ford Focus Wagon
eller lignende Kompakt stationcar
Op til 4 passagerer

27 kr./dag

8 okt. - 29 okt.
Ford Focus Wagon
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

35 kr./dag

25 okt. - 30 okt.
Volkswagen Polo
Hyundai i40
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

40 kr./dag

7 okt. - 28 okt.
Hyundai i40
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

31 kr./dag

8 okt. - 29 okt.
Opel Corsa
Mazda CX-3
eller lignende Kompakt SUV
Op til 4 passagerer

38 kr./dag

8 okt. - 29 okt.
Mazda CX-3
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

21 kr./dag

4 okt. - 21 okt.
Volkswagen Polo

Oplysninger om billeje i Portugal

Hvis du lejer en bil i Portugal, er der en række regler du skal følge i trafikken, så som at bruge hornet, når du i bjergene kører i sving uden god oversigt. På almindelige veje skal du bruge blinklys, når du trækker ud og ind fra en vejbane til en anden, mens det er forbudt at bruge hornet i byområder - med mindre det er strengt nødvendigt. Hastighedsgrænserne minder om de danske, og det gør både reglerne for brug af håndholdt mobil og alkohol i forbindelse med kørsel også. Promillegrænsen er som den danske, med mindre du har haft kørekort i mindre end tre år eller er professionel chauffør. Du må ikke have radar eller laser-detektor i forruden, og her må du heller ikke have et kamera, der filmer trafikken foran dig. Politiet i Portugal kan idømme og opkræve bøder på stedet, og du kan betale med kontanter, og af og til tager de endda mod kreditkort.

Hvis du vil leje en bil i Portugal, er der en række krav til din dokumentation. Du skal have et kørekort, som du har haft i mindst ét år, og du skal også vise enten dit pas eller et nationalt ID-kort. Hvis du kommer fra et land, hvor dit kørekort ikke er skrevet med latinske bogstaver, skal du have et internationalt kørekort med, og du skal stadig vise dit originale nationale kørekort. Undersøg i forvejen hos udlejningsfirmaet, om du har brug for et internationalt kørekort. Du skal også medbringe og vise et gyldigt kreditkort fra en international udbyder da du hverken kan betale med debetkort, virtuelle kreditkort eller kort uden prægning. Kontanter er heller ikke mulige at benytte som betalingsmiddel. Dit kreditkort skal være udstedt i dit eget navn, og der skal være dækning for både lejen og for et eventuelt depositum på kortet. Mangler noget af dokumentationen, eller er der ikke dækning på dit kreditkort, risikerer du at blive afvist når du forsøger at leje en bil i Portugal.

Trafikken i Portugal er mest tæt i de områder, hvor der også er en høj befolkningstæthed. Dette betyder, at i områderne om Lissabon og Porto, er der størst risiko for at blive ramt af kødannelser. De to byer er forbundet af et forgrenet net af større veje og motorveje, som tilsammen gør, at du ofte vil være forskånet for alt for tæt trafik mellem de to byer. På sydkysten vil der være meget trafik om sommeren, men meget af det er busser fyldt med turister, så for det første er det professionelle chauffører, og for det andet skal de bare læsse af, så er de væk igen når strandene endnu engang er fyldt op med solhungrende gæster. Kører du ind i landet, vil trafikken være mindre tæt men også mere langsommelig. Små veje med bakker og uoverskuelige sving får de fleste til at sænke hastigheden.

Udlejningsbiler giver dig muligheden for at opleve en masse af det vidunderlige land, der er Portugal. I bil kan du udforske både de frodige bakker, vinmarkerne og Douro-floden, der bølger af sted ganske tæt på Porto. I bil kan du tage på oplevelse i de mange små idylliske landsbyer og opleve lokallivet midt i den storslåede natur. Eller kør mod syd og nyd synet af Algarvekystens mange, mange kilometer med strande. Kører du i bil, finder du lettere de mange bugter, vige og klippeformationer, der er mindst lige så smukke, men meget mindre besøgte. Nordpå ligger Portugals første naturpark, Serra da Estrela, som med små snoede veje giver dig muligheden for at opleve parker, vandfalde, skove og dale. Kører du længere ned af bjerget, finder du den virale sensation, Covao dos Conchos, som for få år siden blev omtalt meget globalt, da mange troede det var et naturskabt hul til jordens indre. Sandheden var at det blev skabt af mennesker tilbage i 1955.


Find billig billeje i Portugal

Find den lejebil i Portugal, der passer til dine behov

Biler i Lille

79 kr. - 523 kr.

Alle biltyper

142 kr. - 892 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Portugal er 234 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Portugal er i december. Prisen er 67% lavere end resten af året og ligger på kun 79 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 49% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Portugal. I Portugal kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Portugal.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Portugal er 439 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Portugal er i februar. Prisen er 67% lavere end resten af året og ligger på kun 148 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 4% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Portugal. I Portugal kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Portugal.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Portugal er 734 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Portugal er i februar. Prisen er 71% lavere end resten af året og ligger på kun 220 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 38% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Portugal. I Portugal kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Portugal er 428 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Portugal er i februar. Prisen er 70% lavere end resten af året og ligger på kun 132 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 7% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Portugal. I Portugal kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Portugal.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Portugal er 471 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Portugal er i november. Prisen er 26% lavere end resten af året og ligger på kun 350 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 4% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Portugal. I Portugal kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Luksus i Portugal er 564 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Luksus på i Portugal er i oktober. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 690 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 20% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Portugal. I Portugal kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Cabriolet i Portugal er 417 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Cabriolet på i Portugal er i december. Prisen er 63% lavere end resten af året og ligger på kun 158 kr. pr. dag. Leje af Cabriolet er normalt 9% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Portugal. I Portugal kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

19 kr./dag

7 okt. - 28 okt.
Opel Corsa
Volkswagen up!
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

18 kr./dag

10 okt. - 31 okt.
Volkswagen up!

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Portugal

Herunder vises de mest populære hoteller i Portugal

Billeje i Portugal

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Portugal, så du er klar til næste rejse.

FLIZZR har normalt den billigste biludlejning i Portugal. Det er ofte muligt at finde priser på helt ned til 96 kr./dag, hvis du booker gennem FLIZZR. Du har normalt større sandsynlighed for at finde gode tilbud på billeje gennem FLIZZR til en pris, der ligger under landets gennemsnitspris på 613 kr./dag. Disse priser kan variere afhængigt af den type bil, du ønsker at leje, og den by, du ønsker at leje den i.

Sixt er på nuværende tidspunkt det mest populære biludlejningsfirma i Portugal, med 11% af brugere, der har valgt at benytte sig af dem den sidste måned. Sixt er også populær pga. deres 44 anmeldelser og en gennemsnitlig kundetilfredshedsscore på 7,3 ud af 10. Husk på at din destination i Portugal måske ikke har nogen Sixt biludlejningsfirmaer, så det er altid godt at have et andet udlejningsfirma i tankerne som nødplan.

Det biludlejningsfirma med flest biludlejningssteder i Portugal er Sunnycars. De har i øjebillet 195 biludlejningssteder, som ligger i lufthavne og centrum af byerne rundt omkring i hele landet. Sunnycars plejer at have biludlejningssteder i alle de byer, man bare må se i Portugal. I Lissabon har Sunnycars for eksempel 10 biludlejningssteder.

Det er lovpligtigt at køre i højre side af vejen i Portugal. En overtrædelse af dette kan føre til bøder, færdselsuheld eller begge dele.

Ud af 137 lande blev Portugal placeret som nr. 5 for sin vejkvalitet. På en skala fra 1 til 7, hvor 7 er den højeste score, blev Portugal bedømt med 6,2 for sin vejkvalitet. Kvaliteten af vejene i landet kan variere inden for landets grænser, afhængigt af det område, du besøger, og vejret.

Den lovlige promillegrænse (BAC) i Portugal er 0,05%. Det er dog vigtigt at tjekke regional eller lokal lovgivning på området, fordi grænsen kan variere. Promillegrænsen i Portugal kan også variere afhængigt af alder, kørselserfaring og af, om du kører i et erhvervskøretøj eller ej. Bemærk, at man i Portugal skal være 18 for at måtte indtage alkohol. Personer, som er yngre end dette, og vælger at køre bil, vil blive straffet hårdere.

Der er mange forskellige slags lejebiler at vælge imellem, men når du rejser til Portugal, er den mest populære type en Economy. Vi anslår, at 23% af vores brugere valgte en Economy i de seneste 30 dage, og i gennemsnit betalte de 82 kr. om dagen i leje. Husk, at du er meget velkommen til at vælge en anden biltype afhængigt af f.eks. budget, planlagte aktiviteter og vejret.

I sidste uge lå benzinprisen i Portugal på 14,01 kr. pr. liter i gennemsnit. Dette kan variere afhængigt af den by, du besøger, tidspunktet på året og landets aktuelle økonomi. Til sammenligning er det land med den laveste gennemsnitspris på benzin Algeriet, hvor den ligger på 2,27 kr. pr. liter, hvorimod det land med den højeste gennemsnitspris på benzin er Hong Kong, hvor den ligger på 21,74 kr. pr. liter.


Biludlejning i populære regioner i Portugal

Find den perfekte lejebil til din rejse til en af disse regioner, som du bare må besøge, i Portugal

Biludlejning i populære lufthavne i Portugal

Lej en bil fra en af de mest populære lufthavne i Portugal

Kom i gang med at planlægge din rejse til Portugal


Hvorfor vælge momondo?

Det er fornuftigt at vælge momondo til at søge efter billeje i Portugal, fordi det er hurtigt og gratis. Vi finder alle priser på og regler om billeje, så du bare skal vælge det tilbud, som passer bedst til din rejse.

momondo gør det nemmere for dig at finde en god biludlejning i Portugal. Du kan nemlig indskrænke din søgning ved hjælp af adskillige filtre, bl.a. pris, biltype, lokation med mere.

Selvfølgelig! momondo har et særskilt filter til brugere, der specifikt er på udkig efter billeje i Portugal med gratis afbestillig.

momondo giver specifikt mulighed for at søge efter lejebiler i Portugal med fair brændstofregler.

Ja, momondo viser tilbud med øget rengøring af lejebiler i Portugal.

Ja, du kan finde tilbud på billeje i Portugal med ubegrænset kilometertal på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.