Billeje i Grækenland

Leder du efter billig biludlejning i Grækenland? Så søg her!

Athen, Attika, Grækenland
2. okt. — 9. okt.
Samme aflevering
Athen, Attika, Grækenland
man. 2.10
Middag
man. 9.10
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Grækenland

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Grækenland

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Grækenland?

AcaRent er det billigste biludlejningsfirma i Grækenland, og du kan være heldig at finde priser på helt ned til 75 kr. om dagen i nogle områder i landet. Til sammenligning er gennemsnitsprisen for billeje i Grækenland 246 kr. om dagen.

Hvad er det mest populære biludlejningssted i Grækenland?

Europcar er det mest populære biludlejningsfirma i Grækenland med 26% af momondos brugere der har valgt firmaet den sidste måned. Europcar har også 59 anmeldelserog en vurdering på 6,5 ud af 10, hvilket gør dette biludlejningsfirma til et populært valg blandt rejsende.

Hvilket udlejningsbureau i Grækenland har flest biludlejningssteder?

Med 229 biludlejningssteder i Grækenland er Autounion Car Rental det firma med flest biludlejningssteder i forhold til andre biludlejningsfirmaer. Autounion Car Rental plejer at have biludlejningssteder i alle de byer, man bare må se i Grækenland. I Chania har Autounion Car Rental for eksempel 6 biludlejningssteder.

Hvad er den mest populære biltype at leje i Grækenland?

Rejsende til Grækenland foretrækker normalt en Mini. Det kan skyldes vejret under deres ophold, de aktiviteter, som de har planlagt, eller deres budget. I de seneste 30 dage har 39% af vores brugere lejet en Mini til deres rejse til Grækenland til en gennemsnitspris på 188 kr. pr. dag.

Bedste tilbud på lejebiler i Grækenland

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Grækenland
Ford Ka
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

45 kr./dag

29 sep. - 6 okt.
Ford Ka
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

47 kr./dag

29 sep. - 6 okt.
Opel Corsa
Fiat Panda
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

60 kr./dag

14 okt. - 28 okt.
Fiat Panda
Kia Cee'd
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

60 kr./dag

29 sep. - 6 okt.
Kia Cee'd
Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

61 kr./dag

27 okt. - 4 nov.
Volkswagen Polo
Volkswagen up!
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

61 kr./dag

9 okt. - 16 okt.
Volkswagen up!
Ford Ka
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

62 kr./dag

26 okt. - 2 nov.
Ford Ka
Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

63 kr./dag

9 okt. - 16 okt.
Volkswagen Polo
Fiat Panda
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

63 kr./dag

14 okt. - 27 okt.
Fiat Panda

Oplysninger om billeje i Grækenland

Har Grækenland nogen unikke færdselslove?

Der er veje i Grækenland som kaldes Ethniki Odos, og på disse veje skal man betale en ekstra afgift. Ellers er det gratis at køre på vejnettet i Grækenland. Der er begrænsninger på trafikken i Athen, men der gælder særlige regler hvis man har benyttet biludlejning og derfor kommer i lejebil. Det er påbudt at køre med sikkerhedssele hvis man er på forsædet, og børn under 10 år må ikke være på forsædet. Hastighedsgrænserne tillader forholdsvis høj hastighed uden for byerne, så man skal være opmærksom på skiltningen for at være sikker på at man overholder reglerne. Det er meget almindeligt at køre på midten af vejen, når der ikke er modkørende biler, og dette er for at undgå at blive ramt af for eksempel faldende klippestykker eller have bedre tid til at reagere, hvis et dyr krydser vejen.

Hvad er de juridiske krav og dokumentationskrav for at leje en bil i Grækenland?

At leje en bil i Grækenland kræver at man har et gyldigt kørekort, som man har haft i mindst 12 måneder, og man skal også vise enten sit pas eller et nationalt ID-kort, når man henter bilen. Er det ikke personen, der lejer bilen, der skal være primær chauffør, skal begge fremvise dokumenterne. Er dit kørekort ikke udstedt i et EU-land, skal du også medbringe et internationalt kørekort sammen med dit originale nationale kørekort. Ved afhentning skal man også vise et kreditkort i den primære chaufførs navn, og det skal være et kort fra en international kreditkortudbyder, da hverken debetkort eller kontanter bliver accepteret som betalingsmiddel. Der kan være alderskrav til lejer, og de varierer fra 18 til 21 år. Nogle steder er aldersgrænsen ikke så vigtig, mens grænsen tages meget alvorligt andre steder.

Hvilke områder i Grækenland har mest trafik?

De trafikale begrænsninger omkring Athen gælder ganske vist ikke for udlejningsbiler i Grækenland, men man skal alligevel tænke sig om, hvis man vil i bil ind i hovedstaden. Særligt op til og efter weekender, helligdage og ferier er der tryk på trafikken, og har man mulighed for det, bør man undgå at køre til eller fra Athen i disse situationer. Når man først er ankommet til Athen, vil man ofte opleve strejker, demonstrationer eller bare begivenheder af en slags, der spærrer vejene og dermed trafikken. Uden for byerne er der lidt mere plads, men her er der mange, der kører hurtigt og også ofte hurtigere end hastighedsbegrænsningerne tillader. Derfor kan en tilsyneladende tom vej hurtigt virke stressende og hektisk, når en bil nærmer sig i fuld fart. Kommer man ud langs kysten eller på de mindre veje, er der bedre plads, men så skal man til gengæld hele tiden være opmærksom på, at det mange steder er svært at have et overblik om man kommer til et skarpt sving eller en stejl klippeside.

Hvad er de bedste, naturskønne veje i Grækenland?

Selv om trafikken set med danske øjne kan være voldsomt hektisk i Grækenland, er det et dejligt land at køre i. De mange lange veje langs kysterne giver utrolige udsigter over Middelhavet og de omkringliggende øer, og kommer man ud på en af øerne, vil man på kort tid kunne bevæge sig fra gyldne marker til barske klipper og videre til havudsigt. Besøg også de små landsbyer, hvor tiden går en anelse mere langsomt, og man næsten fysisk kan mærke sin puls dale. Man kan også med fordel køre en tur til Palamidi-fæstningen med en forrygende udsigt over havet, eller besøge Mystras, som har klostre og kirker, og ligger i nærheden af Olympia, hvor man finder det olympiske museum. Blandt overvældende natur med dybe dale og svimlende bjerge finder man området Meteora, hvor man også kan besøge Delphi og stille ubesvarede spørgsmål i et håb om at oraklet er klar med et svar.


Find billig billeje i Grækenland

Find den lejebil i Grækenland, der passer til dine behov

Biler i Lille

66 kr. - 337 kr.

Alle biltyper

79 kr. - 849 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Lille bil i Grækenland er 165 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Lille bil i Grækenland er i januar. Prisen er 60% lavere end resten af året og ligger på kun 66 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 61% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Grækenland. I Grækenland kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Grækenland.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Mellemstor bil i Grækenland er 316 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Mellemstor bil i Grækenland er i januar. Prisen er 77% lavere end resten af året og ligger på kun 73 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 25% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Grækenland. I Grækenland kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Grækenland.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Stor bil i Grækenland er 564 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Stor bil i Grækenland er i februar. Prisen er 53% lavere end resten af året og ligger på kun 271 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 26% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Grækenland. I Grækenland kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Grækenland er 377 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Grækenland er i januar. Prisen er 81% lavere end resten af året og ligger på kun 73 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 11% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Grækenland. I Grækenland kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Grækenland.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Varevogn bil i Grækenland er 444 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Varevogn bil i Grækenland er i februar. Prisen er 39% lavere end resten af året og ligger på kun 271 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 6% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Grækenland. I Grækenland kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Varevogn i Grækenland.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Luksus bil i Grækenland er 787 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Luksus bil i Grækenland er i maj. Prisen er 22% lavere end resten af året og ligger på kun 622 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 47% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Grækenland. I Grækenland kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Cabriolet bil i Grækenland er 369 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Cabriolet bil i Grækenland er i marts. Prisen er 13% lavere end resten af året og ligger på kun 323 kr. pr. dag. Leje af Cabriolet er normalt 12% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Grækenland. I Grækenland kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Ford Ka
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

45 kr./dag

29 sep. - 6 okt.
Ford Ka
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

47 kr./dag

29 sep. - 6 okt.
Opel Corsa

Biludlejningsfirmaer i Grækenland

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Grækenland

Autounion Car Rental

229 kontorer

SURPRICE CAR RENTAL

186 kontorer

keddy by Europcar

142 kontorer

Europcar

122 kontorer

Sunnycars

117 kontorer

Avance Rent a Car

113 kontorer

AbbyCar Car Rentals

86 kontorer

Wheels 2 Go

85 kontorer

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Grækenland

Nærliggende attraktioner:

Palamidi Castle108,5 km
Nea Chora Beach269,3 km
Valtos Beach342,9 km
Faliraki Beach416,7 km

Nærliggende attraktioner:

Nea Chora Beach107,7 km
Faliraki Beach294,8 km
Palamidi Castle325,3 km
Valtos Beach608,9 km

Nærliggende attraktioner:

Valtos Beach259,0 km
Palamidi Castle329,1 km
Nea Chora Beach563,6 km
Faliraki Beach650,0 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Grækenland

Herunder vises de mest populære hoteller i Grækenland

Billeje i Grækenland

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Grækenland, så du er klar til næste rejse.

I hvilken side af vejen kører man i Grækenland?

Hvis du lejer bil i Grækenland, skal du være opmærksom på, at du skal køre i højre side hele tiden.

Hvor gode er vejene i Grækenland?

Vejnettet i Grækenland har fået en bedømmelse på 4,3 for sin kvalitet (1 er lavest, 7 er højest). Det placerer landet som nr. 56 i verden ud af 137 andre lande. Vejforholdene kan variere betydeligt i de forskellige regioner i landet, så brug scoren som en rettesnor eller sammenligningsreference.

Hvad er promillegrænsen i Grækenland?

Den højeste koncentration af alkohol, du må have i blodet i Grækenland og stadig køre lovligt bil, er 0,05%. Nogle regioner eller byer i Grækenland kan dog have andre promillegrænser, så det er vigtigt, at du undersøger sagen, inden du rejser. Grækenland har strenge love mod personer, som tages i spirituskørsel, når de er under den lovmæssige alder for indtagelse af alkohol på 18.

Hvor meget koster benzin i Grækenland?

Du kan i gennemsnit forvente at betale 15,05 kr. pr. liter for benzin i Grækenland. Husk, at dette er sidste uges nationale gennemsnit, og at benzinpriserne kan variere i de forskellige dele af landet. Hvis du skifter mening i forhold til at leje bil i Grækenland, har Kuwait nogle af de laveste benzinpriser i verden, som lå på kun 2,38 kr. pr. liter i sidste uge. Til sammenligning har Hong Kong i gennemsnit de dyreste priser på 21,62 kr. pr. liter, men er dog stadig et godt valg for dem, der gerne vil leje bil.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Grækenland?

Priser for biler i Grækenland opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Grækenland?

Antallet af udbydere for biler i Grækenland er 3.492 fra september 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Grækenland?

Blandt forskellige lande, herunder Grækenland, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Grækenland?

For at leje en bil i Grækenland, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Biludlejning i populære regioner i Grækenland

Find den perfekte lejebil til din rejse til en af disse regioner, som du bare må besøge, i Grækenland

Biludlejning i populære byer i Grækenland

Sammenlign priser på biludlejning i de mest populære byer i Grækenland

Kom i gang med at planlægge din rejse til Grækenland


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Grækenland?

momondo finder og sammenligner tusindvis af biludlejningssites for at kunne give dig det bedste udvalg af regler og biludlejninger i Grækenland. Det er hurtigt og gratis at finde din billeje, så det er fornuftigt at bruge momondo til din booking.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Grækenland?

Filtrering er den måde, som momondo hjælper dig med at finde en god billeje i Grækenland på. Indskrænk din søgning ved hjælp af pris og kort samt ved at filtrere efter regler om brændstof eller kilometerantal eller et af de mange andre tilgængelige filtre.

Viser momondo tilbud på billeje i Grækenland med gratis afbestilling?

Ja, momondo indeholder et filter, så du kun får vist biludlejningstilbud med gratis afbestilling. Filteret er tilgængeligt i alle søgninger efter billeje på momondo, inklusive i dem for biler i Grækenland.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Grækenland på momondo?

Fair brændstofregler kan vælges specifikt på momondo, så du kan indskrænke din søgning efter lejebiler i Grækenland.

Kan jeg finde billeje i Grækenland, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, momondo viser tilbud med øget rengøring af lejebiler i Grækenland.

Kan jeg søge efter billeje i Grækenland med ubegrænset kilometertal på momondo?

momondo indeholder et særligt filter for ubegrænset kilometertal på billeje i Grækenland.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Grækenland på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.