Billeje i Grækenland

Leder du efter billig biludlejning i Grækenland? Så søg her!

Athen, Attika, Grækenland
15. aug. — 22. aug.
Samme aflevering
Athen, Attika, Grækenland
man. 15.8
Middag
man. 22.8
Middag
Chaufførens alder:

Bedste tilbud på lejebiler i Grækenland

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Grækenland
Nissan Qashqai
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

24 kr./dag

2 okt. - 9 okt.
Nissan Qashqai
Hyundai i40
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

15 kr./dag

16 okt. - 23 okt.
Hyundai i40
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

13 kr./dag

16 okt. - 23 okt.
Opel Corsa
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

20 kr./dag

16 okt. - 23 okt.
Volkswagen Polo
Toyota Verso
eller lignende Varevogn til passagerer
Op til 5 passagerer

37 kr./dag

16 okt. - 23 okt.
Toyota Verso
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

18 kr./dag

14 okt. - 29 okt.
Opel Corsa
Mazda CX-3
eller lignende Kompakt SUV
Op til 4 passagerer

24 kr./dag

2 okt. - 9 okt.
Mazda CX-3
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

16 kr./dag

16 okt. - 23 okt.
Volkswagen Polo
Volkswagen up!
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

13 kr./dag

16 okt. - 23 okt.
Volkswagen up!

Oplysninger om billeje i Grækenland

Der er veje i Grækenland som kaldes Ethniki Odos, og på disse veje skal man betale en ekstra afgift. Ellers er det gratis at køre på vejnettet i Grækenland. Der er begrænsninger på trafikken i Athen, men der gælder særlige regler hvis man har benyttet biludlejning og derfor kommer i lejebil. Det er påbudt at køre med sikkerhedssele hvis man er på forsædet, og børn under 10 år må ikke være på forsædet. Hastighedsgrænserne tillader forholdsvis høj hastighed uden for byerne, så man skal være opmærksom på skiltningen for at være sikker på at man overholder reglerne. Det er meget almindeligt at køre på midten af vejen, når der ikke er modkørende biler, og dette er for at undgå at blive ramt af for eksempel faldende klippestykker eller have bedre tid til at reagere, hvis et dyr krydser vejen.

At leje en bil i Grækenland kræver at man har et gyldigt kørekort, som man har haft i mindst 12 måneder, og man skal også vise enten sit pas eller et nationalt ID-kort, når man henter bilen. Er det ikke personen, der lejer bilen, der skal være primær chauffør, skal begge fremvise dokumenterne. Er dit kørekort ikke udstedt i et EU-land, skal du også medbringe et internationalt kørekort sammen med dit originale nationale kørekort. Ved afhentning skal man også vise et kreditkort i den primære chaufførs navn, og det skal være et kort fra en international kreditkortudbyder, da hverken debetkort eller kontanter bliver accepteret som betalingsmiddel. Der kan være alderskrav til lejer, og de varierer fra 18 til 21 år. Nogle steder er aldersgrænsen ikke så vigtig, mens grænsen tages meget alvorligt andre steder.

De trafikale begrænsninger omkring Athen gælder ganske vist ikke for udlejningsbiler i Grækenland, men man skal alligevel tænke sig om, hvis man vil i bil ind i hovedstaden. Særligt op til og efter weekender, helligdage og ferier er der tryk på trafikken, og har man mulighed for det, bør man undgå at køre til eller fra Athen i disse situationer. Når man først er ankommet til Athen, vil man ofte opleve strejker, demonstrationer eller bare begivenheder af en slags, der spærrer vejene og dermed trafikken. Uden for byerne er der lidt mere plads, men her er der mange, der kører hurtigt og også ofte hurtigere end hastighedsbegrænsningerne tillader. Derfor kan en tilsyneladende tom vej hurtigt virke stressende og hektisk, når en bil nærmer sig i fuld fart. Kommer man ud langs kysten eller på de mindre veje, er der bedre plads, men så skal man til gengæld hele tiden være opmærksom på, at det mange steder er svært at have et overblik om man kommer til et skarpt sving eller en stejl klippeside.

Selv om trafikken set med danske øjne kan være voldsomt hektisk i Grækenland, er det et dejligt land at køre i. De mange lange veje langs kysterne giver utrolige udsigter over Middelhavet og de omkringliggende øer, og kommer man ud på en af øerne, vil man på kort tid kunne bevæge sig fra gyldne marker til barske klipper og videre til havudsigt. Besøg også de små landsbyer, hvor tiden går en anelse mere langsomt, og man næsten fysisk kan mærke sin puls dale. Man kan også med fordel køre en tur til Palamidi-fæstningen med en forrygende udsigt over havet, eller besøge Mystras, som har klostre og kirker, og ligger i nærheden af Olympia, hvor man finder det olympiske museum. Blandt overvældende natur med dybe dale og svimlende bjerge finder man området Meteora, hvor man også kan besøge Delphi og stille ubesvarede spørgsmål i et håb om at oraklet er klar med et svar.


Find billig billeje i Grækenland

Find den lejebil i Grækenland, der passer til dine behov

Biler i Lille

40 kr. - 389 kr.

Alle biltyper

40 kr. - 847 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Grækenland er 190 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Grækenland er i januar. Prisen er 80% lavere end resten af året og ligger på kun 40 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 55% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Grækenland. I Grækenland kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Grækenland.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Grækenland er 332 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Grækenland er i februar. Prisen er 75% lavere end resten af året og ligger på kun 86 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 20% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Grækenland. I Grækenland kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Grækenland.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Grækenland er 491 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Grækenland er i oktober. Prisen er 15% lavere end resten af året og ligger på kun 422 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 16% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Grækenland. I Grækenland kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Grækenland er 378 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Grækenland er i oktober. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 466 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 10% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Grækenland. I Grækenland kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Grækenland.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Grækenland er 469 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Grækenland er i marts. Prisen er 8% lavere end resten af året og ligger på kun 434 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 12% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Grækenland. I Grækenland kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Varevogn i Grækenland.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Luksus i Grækenland er 619 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Luksus på i Grækenland er i oktober. Prisen er 24% lavere end resten af året og ligger på kun 476 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 33% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Grækenland. I Grækenland kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Cabriolet i Grækenland er 386 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Cabriolet på i Grækenland er i marts. Prisen er 13% lavere end resten af året og ligger på kun 338 kr. pr. dag. Leje af Cabriolet er normalt 8% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Grækenland. I Grækenland kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

13 kr./dag

16 okt. - 23 okt.
Opel Corsa
Volkswagen up!
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

13 kr./dag

16 okt. - 23 okt.
Volkswagen up!

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Grækenland

Nærliggende attraktioner:

Nea Chora Beach269,3 km
Faliraki Beach416,7 km

Nærliggende attraktioner:

Nea Chora Beach107,7 km
Faliraki Beach294,8 km

Nærliggende attraktioner:

Nea Chora Beach579,9 km
Faliraki Beach811,2 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Grækenland

Herunder vises de mest populære hoteller i Grækenland

Billeje i Grækenland

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Grækenland, så du er klar til næste rejse.

Rhodium er det billigste biludlejningsfirma i Grækenland, og du kan være heldig at finde priser på helt ned til 128 kr. om dagen i nogle områder i landet. Til sammenligning er gennemsnitsprisen for billeje i Grækenland 412 kr. om dagen.

Med 206 biludlejningssteder i Grækenland er Autounion Car Rental det firma med flest biludlejningssteder i forhold til andre biludlejningsfirmaer. Autounion Car Rental plejer at have biludlejningssteder i alle de byer, man bare må se i Grækenland. I Chania har Autounion Car Rental for eksempel 5 biludlejningssteder.

Hvis du lejer bil i Grækenland, skal du være opmærksom på, at du skal køre i højre side hele tiden.

Vejnettet i Grækenland har fået en bedømmelse på 4,3 for sin kvalitet (1 er lavest, 7 er højest). Det placerer landet som nr. 56 i verden ud af 137 andre lande. Vejforholdene kan variere betydeligt i de forskellige regioner i landet, så brug scoren som en rettesnor eller sammenligningsreference.

Den højeste koncentration af alkohol, du må have i blodet i Grækenland og stadig køre lovligt bil, er 0,05%. Nogle regioner eller byer i Grækenland kan dog have andre promillegrænser, så det er vigtigt, at du undersøger sagen, inden du rejser. Grækenland har strenge love mod personer, som tages i spirituskørsel, når de er under den lovmæssige alder for indtagelse af alkohol på 18.

Rejsende til Grækenland foretrækker normalt en Mini. Det kan skyldes vejret under deres ophold, de aktiviteter, som de har planlagt, eller deres budget. I de seneste 30 dage har 37% af vores brugere lejet en Mini til deres rejse til Grækenland til en gennemsnitspris på 120 kr. pr. dag.

Du kan i gennemsnit forvente at betale 16,15 kr. pr. liter for benzin i Grækenland. Husk, at dette er sidste uges nationale gennemsnit, og at benzinpriserne kan variere i de forskellige dele af landet. Hvis du skifter mening i forhold til at leje bil i Grækenland, har Algeriet nogle af de laveste benzinpriser i verden, som lå på kun 2,27 kr. pr. liter i sidste uge. Til sammenligning har Hong Kong i gennemsnit de dyreste priser på 21,78 kr. pr. liter, men er dog stadig et godt valg for dem, der gerne vil leje bil.


Biludlejning i populære regioner i Grækenland

Find den perfekte lejebil til din rejse til en af disse regioner, som du bare må besøge, i Grækenland

Kom i gang med at planlægge din rejse til Grækenland


Hvorfor vælge momondo?

momondo finder og sammenligner tusindvis af biludlejningssites for at kunne give dig det bedste udvalg af regler og biludlejninger i Grækenland. Det er hurtigt og gratis at finde din billeje, så det er fornuftigt at bruge momondo til din booking.

Filtrering er den måde, som momondo hjælper dig med at finde en god billeje i Grækenland på. Indskrænk din søgning ved hjælp af pris og kort samt ved at filtrere efter regler om brændstof eller kilometerantal eller et af de mange andre tilgængelige filtre.

Ja, momondo indeholder et filter, så du kun får vist biludlejningstilbud med gratis afbestilling. Filteret er tilgængeligt i alle søgninger efter billeje på momondo, inklusive i dem for biler i Grækenland.

Fair brændstofregler kan vælges specifikt på momondo, så du kan indskrænke din søgning efter lejebiler i Grækenland.

Ja, momondo viser tilbud med øget rengøring af lejebiler i Grækenland.

momondo indeholder et særligt filter for ubegrænset kilometertal på billeje i Grækenland.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.