Lej en bil i Parga, Grækenland

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Parga, Grækenland

Parga, EP, Grækenland
30. sep. — 7. okt.
Samme aflevering
Parga, EP, Grækenland
tor. 30.9
Middag
tor. 7.10
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Parga

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Parga, Grækenland
1 kontor
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
1 kontor
Oversigt

Renlighed

8,0

Comfort

4,0

Samlet

4,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

4,0
3 kontorer
2 kontorer
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Parga, Grækenland til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Korfu Ioannis Kapodistriass biludlejningsdisk

Biludlejning i Parga

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Parga for at reducere spredningen af COVID-19?

Enterprise og Avis er nogle af virksomhederne der tilbyder udvidet rengøring for at reducere spredningen af COVID-19 i Parga. Køretøjer rengøres altid regelmæssigt, men udlejningsfirmaer går nu udover det sædvanlige for at sikre, at bilerne er desinficerede. Du kan finde alle udlejningsfirmaer i Parga, der tilbyder denne service ved at bruge filtreringsmuligheden på momondo. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Parga har de billigste biludlejningspriser?

Den billigste udbyder i Parga er Enterprise med en gennemsnitlig daglig udlejningspris på 185 kr. fra dens beliggenhed i Parga. Den absolut billigste pris momondo brugere har fundet hos Enterprise i Parga er 127 kr..

Hvad er den bedste type bil at leje i Parga i oktober måned?

På rejser til Parga i oktober måned, anbefaler vi at leje en bil i økonomiklassen for at være bedst mulig forberedt på vejr- og vejforhold. En økonomibil kan håndtere både våde og tørre vejrforhold, som ofte opleves i Parga i oktober måned, når temperaturer er på omkring 14 °C og der er 187 mm nedbør i gennemsnit. Leje af en Economy i Parga koster 331 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Parga har flest biludlejningssteder?

I byen Parga, Grækenland er der 1 udlejningssted ejet af Enterprise med en gennemsnitlig daglig pris på 185 kr..

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Parga, Grækenland?

Pargas hastighedsbegrænsning er 50 km/t., når du kører i byen. Denne hastighedsbegrænsning kan også være gældende i de omkringliggende byer og kvarterer. I forstaderne i Parga er hastighedsbegrænsningen 90 km/t. og hastighedsbegrænsningen på motorvejen er 130 km/t.. Vær dog opmærksom på skiltene, da begrænsningerne kan variere.

Hvordan er vejret i Parga, Grækenland i september?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Parga i september måned, bør forvente temperaturer på omkring 22 °C og ca. 64 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i september?

Temperaturerne i Parga er normalt høje i september, så momondo anbefaler dig at leje en cabriolet, så du kan nyde det gode vejr.

Minder vejret i Parga om vejret i resten af Epirus?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Parga og rundt i Epirus eller til de omkringliggende områder i september måned, kan forvente temperaturer på omkring 22 °C og ca. 57 mm regn i løbet af hele måneden.


Biludlejning i lufthavne i Parga

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Parga

Kom i gang med at planlægge din rejse til Parga