Indsigter
De seneste tilbud
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Athen, Attika

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Athen, Attika

Athen, Attika, Grækenland
8. mar. — 15. mar.
Athen, Attika, Grækenland
fre. 8.3
Middag
fre. 15.3
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Information om og trends inden for biludlejning i Athen

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Athen

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Athen?

De billigste udlejningsbiler i Athen kan normalt findes gennem ADDCAR RENTAL . Når du booker hos ADDCAR RENTAL , kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 19 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Athen er 19 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Athen har flest lokationer?

Hertz har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Athen, med 12 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Athen?

Når vores brugere lejer bil in Athen, vælger de fleste en BMW X1 til 410 kr./dag i gennemsnit. Den næstmest populære bil at leje er en Nissan Qashqai til i gennemsnit 274 kr./dag. Vores brugere har fundet udlejning af BMW X1 in Athen for helt ned til 184 kr./dag og udlejning af Nissan Qashqai for helt ned til 53 kr./dag.

Bedste tilbud på lejebiler i Athen, Attika

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Athen, Attika
Economy35 kr./dag
Lille mellemklasse35 kr./dag
Stor mellemklasse35 kr./dag
Mini37 kr./dag
Varevogn til passagerer141 kr./dag
Kompakt SUV36 kr./dag
Mellemstor SUV52 kr./dag
Kompakt stationcar89 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Vigtige oplysninger om billeje i Athen

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Athen?

Der har kørt mange forskellige typer af køretøjer i Athen gennem de forskellige århundreder, hvad enten de har været trukket af æsler, heste eller noget helt tredje. Den græske hovedstad har en unik historie, og nu kan du opleve det hele ved at benytte dig af billeje i Athen. Først skal du have et overblik over udlejningsfirmaernes alderskrav, der kan variere en del. Hos Autounion skal du eksempelvis være fyldt 23 år for at kunne booke en lejebil. Samtidig har firmaet fastsat en maksimumalder på 75 år. Til sammenligning skal du blot være fyldt 21 år for at kunne benytte en udlejningsbil hos Caldera. Hos begge selskaber skal du desuden have haft kørekort i mindst et år. De to nævnte udbydere opkræver ikke et ung-fører-gebyr, som mange andre firmaer gør. Sixt, Avis, Europcar, Hertz og mange andre kræver et ekstra dagstillæg, hvis du er under 25 år. Beløbet er dog forskelligt fra selskab til selskab.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Du skal huske at have styr på trafik- og færdselsreglerne, når du booker billeje i Athen. Biludlejning i byen er lig med specifikke fartgrænser, der naturligvis skal overholdes. I byområder må du maks. køre 50 km/t mens du på hovedveje og motorveje må køre henholdsvis maks. 80 og 100 km/t. Når du kører på motorvejen omkring Athen, skal der betales en toldafgift, der ligger på ca. 2 EUR (ca. 15 DKK). Det er nemt at følge køreretningen, der – ligesom i Danmark – er i højre side af vejen.

Parkering

Nå du lejer en bil i Athen, skal du huske at medregne parkeringspenge i budgettet. Der findes mere end 2000 p-pladser for korttidsbesøgende, og disse er markeret med hvide linjer. De blå markeringer er forbeholdt lokale beboere, mens gul er for varebiler og andre specielle køretøjer. Du skal betale mandag til fredag fra kl. 9-21 samt lørdag fra kl. 9-16. Timeprisen ligger på ca. 1 EUR (ca. 7.5 DKK), og det er tilladt at parkere på p-pladserne i byen i maks. tre timer. Ellers er det muligt at benytte p-husene, der er åbne døgnet rundt.

Udflugtsmål i og omkring Athen

Billeje i Athen giver dig mulighed for at tage rundt og opleve hovedstadens regioner. En køretur til Delfi er det hele værd. Der kan du opleve et magisk sted og en tidligere helligdom, hvor oraklet huserede ved verdens navle. Du vil blandt andet opleve et kæmpe amfiteater samt andre arkæologiske vidundere. Nafplio har været Grækenlands hovedstad i en periode. Her kan du køre op på toppen af byen og nyde en storslået udsigt over det venetianske fort, samt spise middag.

Hvilke forsikringer skal man have?

Der skal en skræddersyet forsikring til, når du benytter dig af billig billeje. Det er svært at nøjes med den inkluderede basisforsikring – medmindre du er villig til at løbe en risiko. Det er der dog ingen grund til, for du kan betale for at få selvrisikoen minimeret eller helt fjernet. Samtidig er det klogt at vælge tillægsdækninger på ting som hjul, glas, undervogn og dæk. Derudover skal du også huske en ekstra dækning, hvis du eksempelvis vil have bilen med på en færge i forbindelse med øhop.

Kan man bruge sit danske kørekort i Athen, eller skal man have et internationalt?

Du kan med fordel bruge dit danske kørekort i Athen, da Grækenland er medlem af EU. Danske kørekort gælder i hele EU.

Hvor i Athen kan man hente og aflevere sin lejebil?

Athen Lufthavn er omdrejningspunkt for afhentning og aflevering af din lejebil. Der findes dog også udlejningskontorer i centrum af Athen.


Find billig billeje i Athen, Attika

Find den lejebil i Athen, der passer til dine behov

Lille cars

78 kr. - 323 kr.

Alle biltyper

97 kr. - 565 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille car bil i Athen, Grækenland er 156 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille car bil i Athen, Grækenland er i februar. Prisen er 50% lavere end resten af året og ligger på kun 78 kr. pr. dag. Leje af lille car er normalt 44% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Athen. I Athen kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille car i Athen.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor car bil i Athen, Grækenland er 331 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor car bil i Athen, Grækenland er i december. Prisen er 71% lavere end resten af året og ligger på kun 97 kr. pr. dag. Leje af mellemstor car er normalt 17% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Athen. I Athen kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor car i Athen.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor car bil i Athen, Grækenland er 664 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor car bil i Athen, Grækenland er i marts. Prisen er 65% lavere end resten af året og ligger på kun 237 kr. pr. dag. Leje af stor car er normalt 59% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Athen. I Athen kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Athen, Grækenland er 320 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Athen, Grækenland er i november. Prisen er 76% lavere end resten af året og ligger på kun 79 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 14% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Athen. I Athen kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Athen.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Athen, Grækenland er 440 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Athen, Grækenland er i februar. Prisen er 56% lavere end resten af året og ligger på kun 198 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 37% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Athen. I Athen kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for varevogn i Athen.

Den gennemsnitlige pris for leje af en cabriolet bil i Athen, Grækenland er 336 kr. Det billigste tidspunkt at leje en cabriolet bil i Athen, Grækenland er i februar. Prisen er 89% lavere end resten af året og ligger på kun 38 kr. pr. dag. Leje af cabriolet er normalt 18% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Athen. I Athen kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Hyundai i30
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

35 kr./dag

6 mar. - 18 mar.
Hyundai i30
Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

35 kr./dag

6 mar. - 18 mar.
Volkswagen Polo

Biludlejningsfirmaer i Athen

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Athen, Attika

Thrifty

10 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,2

Comfort

8,8

Samlet

9,6

Afhentning/aflevering

9,6

Value

8,8

Hertz

12 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

9,4

Samlet

9,4

Afhentning/aflevering

9,1

Value

9,1

Avance Rent a Car

8,8
Meget god
1 anmeldelse4 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,8

Comfort

8,5

Samlet

8,8

Afhentning/aflevering

8,5

Value

8,0

Dollar

10 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

8,6

Samlet

7,3

Afhentning/aflevering

7,3

Value

6,0

Autounion Car Rental

6 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

8,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

8,0

Value

8,0

Avis

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,9

Comfort

7,6

Samlet

6,2

Afhentning/aflevering

6,8

Value

5,6

Europcar

6 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,8

Comfort

7,3

Samlet

6,7

Afhentning/aflevering

7,3

Value

6,9

GREEN MOTION

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,5

Comfort

5,4

Samlet

4,4

Afhentning/aflevering

4,3

Value

4,9

Hurtige fakta om biludlejning i Athen

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Athen

Det mest populære bureau

SURPRICE CAR RENTAL

Populære biltyper

Economy, Mini, Compact

Billigste lejebil

108 kr.

Den mest populære model

BMW X1
Det mest populære biludlejningsbureau i Athen, der er fundet på momondo i denne måned, er SURPRICE CAR RENTAL . Andre populære byer for biludlejningsbureauer er GREEN MOTION og Autounion Car Rental
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Athen i de seneste 72 timer: Economy, Mini, Compact.
Den laveste pris for en lejebil i Athen er 108 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 245 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Athen i de seneste 7 dage er BMW X1. Vores brugere foretrækker også Nissan Qashqai som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Athen

Herunder vises de mest populære hoteller i Athen
Grand Hyatt Athens

Grand Hyatt Athens

115, Syngrou Avenue, Athens, Greece

3,0 km fra centrum

Wyndham Grand Athens

Wyndham Grand Athens

2, Megalou Alexandrou St., Athens, Greece

0,6 km fra centrum

Coco-Mat Athens Bc

Coco-Mat Athens Bc

5 Falirou, Athens, Greece

1,8 km fra centrum

The Stanley

The Stanley

1 Odisseos Str., Athens, Greece

0,6 km fra centrum

Electra Metropolis

Electra Metropolis

15 Mitropoleos Street, Athens, Greece

1,0 km fra centrum

Electra Palace Athens

Electra Palace Athens

18 - 20 N Nikodimou Street, Athens, Greece

1,1 km fra centrum

President Hotel

President Hotel

43 Kifissias Avenue, Athens, Greece

3,3 km fra centrum

Boss Boutique Athens

Boss Boutique Athens

33 Chalkokondili, Athens, Greece

0,3 km fra centrum

St George Lycabettus Hotel

St George Lycabettus Hotel

Kleomenous 2, Kolonaki, Athens, Greece

1,4 km fra centrum

Athenaeum Intercontinental, An IHG Hotel

Athenaeum Intercontinental, An IHG Hotel

89-93 Syngrou Avenue, Athens, Greece

2,6 km fra centrum

Divani Palace Acropolis

Divani Palace Acropolis

19 25 Parthenonos Street, Athens, Greece

1,8 km fra centrum

Divani Caravel

Divani Caravel

2, Vas. Alexandrou Avenue, Athens, Greece

2,4 km fra centrum

The Newel Psychiko

The Newel Psychiko

21 Makedonomachou Prantouna, Athens, Greece

4,2 km fra centrum

Hellenic Vibes Smart Hotel

Hellenic Vibes Smart Hotel

7 Agias Irinis, Athens, Greece

0,7 km fra centrum

Hotel Grande Bretagne, a Luxury Collection Hotel, Athens

Hotel Grande Bretagne, a Luxury Collection Hotel, Athens

1 Vasileos Georgiou A' Str., Athens, Greece

1,1 km fra centrum

Athens Key Hotel, Trademark Collection by Wyndham

Athens Key Hotel, Trademark Collection by Wyndham

12 Chalkokondili, Athens, Greece

0,4 km fra centrum

Athens Capital Hotel - MGallery Collection

Athens Capital Hotel - MGallery Collection

Avenue Panepistimiou 4 Syndagma Square, Athens, Greece

1,1 km fra centrum

Astor Hotel

Astor Hotel

16 Karagiorgi Servias Street, Athens, Greece

0,9 km fra centrum


Kørsel i lejebil i Athen – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Athen, så du er klar til næste rejse.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Athen, Grækenland i marts?

99 kr. er prisen for at leje en bil en weekend i Athen i marts. Tilbud fås helt ned til 43 kr.. Ved at strække din billeje over syv dage skifter prislejet til 52 kr.-250 kr..

Er der et afbestillingsgebyr på min Athen, Grækenland biludlejning?

Når du lejer en bil, kan du forvente at størstedelen af biludlejningssteder i Athen ikke tilbyder gratis afbestilling. Vær opmærksom på at momondo ikke bestemmer afbestillingspolitikkerne, men vi kan hjælpe dig med at finde gode tilbud på lejebiler i Athen. Tjek altid afbestillingspolitikken, når du søger efter en udlejningsbil.

Hvad er den bedste type bil at leje i Athen i marts måned?

Med gennemsnitlige temperaturer på 16 °C og nedbør på 26 mm, er din bedste biludlejningsmulighed i marts måned en cabriolet. At leje en cabriolet i Athen er en spændende måde at se området på uden at skulle bekymre sig om dårligt vejr. Det er dog altid en god idé at tjekke vejrudsigten, før du rejser, så du kan ændre dine rejseplaner, hvis det bliver nødvendigt. Leje af en Cabriolet i Athen koster 503 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Athen, Grækenland?

Når du lejer en bil i Athen, skal du følge byens hastighedsbegrænsning på 50 km/t.. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje i Athen er henholdsvis 90 km/t. og 130 km/t.. Vær opmærksom på skiltene, da hastighedsbegrænsningerne kan være forskellige, alt afhængig af hvor du er i Athen.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en BMW X1 in Athen?

Hvordan er vejret i Athen, Grækenland i februar?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Athen i februar måned, bør forvente temperaturer på omkring 11 °C og ca. 41 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Minder vejret i Athen om vejret i resten af Attika?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Athen til et roadtrip til de omkringliggende områder i februar måned, er det vigtigt at vide, at resten af Attika normalt har en temperatur på 11 °C, og at du kan forvente 41 mm nedbør.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Athen?

Priser for biler i Athen opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Athen?

Der er 200 udbydere for biler i Athen fra februar 2024.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Athen?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Athen. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Athen?

For at leje en bil i Athen, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Athen?

Det er fornuftigt at vælge momondo til at søge efter billeje i Athen, fordi det er hurtigt og gratis. Vi finder alle priser på og regler om billeje, så du bare skal vælge det tilbud, som passer bedst til din rejse.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Athen?

momondo gør det nemmere for dig at finde en god biludlejning i Athen. Du kan nemlig indskrænke din søgning ved hjælp af adskillige filtre, bl.a. pris, biltype, lokation med mere.

Viser momondo tilbud på billeje i Athen med gratis afbestilling?

Ja, momondo indeholder et filter, så du kun får vist biludlejningstilbud med gratis afbestilling. Filteret er tilgængeligt i alle søgninger efter billeje på momondo, inklusive i dem for biler i Athen.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Athen på momondo?

Ja, du skal bare vælge filteret for fair brændstofregler, når du har søgt efter lejebiler i Athen på momondo.

Kan jeg finde billeje i Athen, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, der kan søges efter lejebiler i Athen med øget rengøring på momondo.

Kan jeg søge efter billeje i Athen med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, du kan finde billeje med ubegrænset kilometertal i Athen på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Athen på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater til din overnatning i Athen

Populære typer af udlejningsbiler i Athen


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Biler i Athen
fre. 8.3
Middag
fre. 15.3
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo