Billeje i Athen, Grækenland

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Athen, Grækenland

Athen, AT, Grækenland
21. apr — 28. apr
Samme aflevering
Athen, AT, Grækenland
ons 21.4
Middag
ons 28.4
Middag

Hvornår er det billigst at leje en bil i Athen?

Alle

40 kr. - 692 kr.

Det billigste tidspunkt at leje en bil i Athen, Grækenland er i februar. Med en lejepris på kun 40 kr. pr. dag er prisen 70% lavere end resten af året. Den dyreste måned er august. I Athen kan prisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du bestiller din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Athen

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Athen, Grækenland
Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.4

Vurdering baseret på 39 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 9.1

Vurdering baseret på 4 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.0

Vurdering baseret på 1 anmeldelse

Vurdering af udbyder: God 7.9

Vurdering baseret på 25 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.2

Vurdering baseret på 15 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 6.4

Vurdering baseret på 22 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Okay 5.6

Vurdering baseret på 4 anmeldelser


Information om din rejse til Athen

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Athen?

Der har kørt mange forskellige typer af køretøjer i Athen gennem de forskellige århundreder, hvad enten de har været trukket af æsler, heste eller noget helt tredje. Den græske hovedstad har en unik historie, og nu kan du opleve det hele ved at benytte dig af billeje i Athen. Først skal du have et overblik over udlejningsfirmaernes alderskrav, der kan variere en del. Hos Autounion skal du eksempelvis være fyldt 23 år for at kunne booke en lejebil. Samtidig har firmaet fastsat en maksimumalder på 75 år. Til sammenligning skal du blot være fyldt 21 år for at kunne benytte en udlejningsbil hos Caldera. Hos begge selskaber skal du desuden have haft kørekort i mindst et år. De to nævnte udbydere opkræver ikke et ung-fører-gebyr, som mange andre firmaer gør. Sixt, Avis, Europcar, Hertz og mange andre kræver et ekstra dagstillæg, hvis du er under 25 år. Beløbet er dog forskelligt fra selskab til selskab.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Du skal huske at have styr på trafik- og færdselsreglerne, når du booker billeje i Athen. Biludlejning i byen er lig med specifikke fartgrænser, der naturligvis skal overholdes. I byområder må du maks. køre 50 km/t mens du på hovedveje og motorveje må køre henholdsvis maks. 80 og 100 km/t. Når du kører på motorvejen omkring Athen, skal der betales en toldafgift, der ligger på ca. 2 EUR (ca. 15 DKK). Det er nemt at følge køreretningen, der – ligesom i Danmark – er i højre side af vejen.

Parkering

Nå du lejer en bil i Athen, skal du huske at medregne parkeringspenge i budgettet. Der findes mere end 2000 p-pladser for korttidsbesøgende, og disse er markeret med hvide linjer. De blå markeringer er forbeholdt lokale beboere, mens gul er for varebiler og andre specielle køretøjer. Du skal betale mandag til fredag fra kl. 9-21 samt lørdag fra kl. 9-16. Timeprisen ligger på ca. 1 EUR (ca. 7.5 DKK), og det er tilladt at parkere på p-pladserne i byen i maks. tre timer. Ellers er det muligt at benytte p-husene, der er åbne døgnet rundt.

Udflugtsmål i og omkring Athen

Billeje i Athen giver dig mulighed for at tage rundt og opleve hovedstadens regioner. En køretur til Delfi er det hele værd. Der kan du opleve et magisk sted og en tidligere helligdom, hvor oraklet huserede ved verdens navle. Du vil blandt andet opleve et kæmpe amfiteater samt andre arkæologiske vidundere. Nafplio har været Grækenlands hovedstad i en periode. Her kan du køre op på toppen af byen og nyde en storslået udsigt over det venetianske fort, samt spise middag.

Hvilke forsikringer skal man have?

Der skal en skræddersyet forsikring til, når du benytter dig af billig billeje. Det er svært at nøjes med den inkluderede basisforsikring – medmindre du er villig til at løbe en risiko. Det er der dog ingen grund til, for du kan betale for at få selvrisikoen minimeret eller helt fjernet. Samtidig er det klogt at vælge tillægsdækninger på ting som hjul, glas, undervogn og dæk. Derudover skal du også huske en ekstra dækning, hvis du eksempelvis vil have bilen med på en færge i forbindelse med øhop.

Kan man bruge sit danske kørekort i Athen, eller skal man have et internationalt?

Du kan med fordel bruge dit danske kørekort i Athen, da Grækenland er medlem af EU. Danske kørekort gælder i hele EU.

Hvor i Athen kan man hente og aflevere sin lejebil?

Athen Lufthavn er omdrejningspunkt for afhentning og aflevering af din lejebil. Der findes dog også udlejningskontorer i centrum af Athen.


Afstanden fra Athen, Grækenland til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Athen Intles biludlejningsdisk

Biludlejning i Athen

546 brugere har søgt efter billeje i Athen med momondo i april.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Athen for at reducere spredningen af COVID-19?

Udvidet rengøring er et af de nye tiltag, du kan vælge, når du lejer din bil i Athen. Brug vores søgefiltre for at se alle de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring til din rejse. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Athen, Grækenland i maj?

130 kr. er prisen for at leje en bil en weekend i Athen i maj. Tilbud fås helt ned til 46 kr.. Ved at strække din billeje over syv dage skifter prislejet til 15 kr.-106 kr..

Hvilke biludlejningsfirmaer i Athen har de billigste biludlejningspriser?

Goldcar Rental SP har typisk de billigste daglige priser i Athen, som du har adgang til gennem alle deres udlejningskontorer. I gennemsnit, skal du forvente at betale 120 kr./dag, men vores brugere har fundet priser helt ned til 11 kr./dag for deres udlejningsbil i Athen.

Er der et afbestillingsgebyr på min Athen, Grækenland biludlejning?

Når du lejer en bil, kan du forvente at størstedelen af biludlejningssteder i Athen ikke tilbyder gratis afbestilling. Vær opmærksom på at momondo ikke bestemmer afbestillingspolitikkerne, men vi kan hjælpe dig med at finde gode tilbud på lejebiler i Athen. Tjek altid afbestillingspolitikken, når du søger efter en udlejningsbil.

Hvad er den bedste type bil at leje i Athen i maj måned?

Med gennemsnitlige temperaturer på 25 °C og nedbør på 6 mm, er din bedste biludlejningsmulighed i maj måned en cabriolet. At leje en cabriolet i Athen er en spændende måde at se området på uden at skulle bekymre sig om dårligt vejr. Det er dog altid en god idé at tjekke vejrudsigten, før du rejser, så du kan ændre dine rejseplaner, hvis det bliver nødvendigt. Leje af en Cabriolet i Athen koster 646 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Athen har flest biludlejningssteder?

I byen Athen, Grækenland er der 11 udlejningssteder ejet af Hertz med en gennemsnitlig daglig pris på 506 kr..

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Athen, Grækenland?

Når du lejer en bil i Athen, skal du følge byens hastighedsbegrænsning på 50 km/t.. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje i Athen er henholdsvis 90 km/t. og 130 km/t.. Vær opmærksom på skiltene, da hastighedsbegrænsningerne kan være forskellige, alt afhængig af hvor du er i Athen.

Hvordan er vejret i Athen, Grækenland i april?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Athen i april måned, bør forvente temperaturer på omkring 16 °C og ca. 26 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i april?

Vejret i Athen i april vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker dog specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Athen. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Athen plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Fiat Panda, Opel Corsa og Fiat 500.

Minder vejret i Athen om vejret i resten af Attika?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Athen til et roadtrip til de omkringliggende områder i april måned, er det vigtigt at vide, at resten af Attika normalt har en temperatur på 16 °C, og at du kan forvente 26 mm nedbør.


Biludlejning i lufthavne i Athen

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Athen

Kom i gang med at planlægge din rejse til Athen