Lej en bil i Athen, Grækenland

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Athen, Grækenland

Athen, AT, Grækenland
30. jul — 6. aug
Samme aflevering
Athen, AT, Grækenland
fre 30.7
Middag
fre 6.8
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Athen, Grækenland

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Biler i Lille

59 kr. - 447 kr.

Alle biltyper

134 kr. - 579 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Athen, Grækenland, er 146 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Athen, Grækenland, er i januar. Prisen er 60% lavere end resten af året og ligger på kun 59 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 47% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Athen. I Athen kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Athen.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Athen, Grækenland, er 281 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Athen, Grækenland, er i marts. Prisen er 54% lavere end resten af året og ligger på kun 130 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 3% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Athen. I Athen kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Athen.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Athen, Grækenland, er 348 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Athen, Grækenland, er i januar. Prisen er 47% lavere end resten af året og ligger på kun 187 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 22% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Athen. I Athen kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Stor i Athen.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Athen, Grækenland, er 214 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Athen, Grækenland, er i oktober. Prisen er 2% lavere end resten af året og ligger på kun 210 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 22% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Athen. I Athen kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Athen.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Athen, Grækenland, er 243 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Athen, Grækenland, er i marts. Prisen er 47% lavere end resten af året og ligger på kun 130 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 12% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Athen. I Athen kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Varevogn i Athen.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Cabriolet i Athen, Grækenland, er 246 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Cabriolet på i Athen, Grækenland, er i oktober. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 281 kr. pr. dag. Leje af Cabriolet er normalt 11% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Athen. I Athen kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Cabriolet i Athen.

Kia Rio Hatchback
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
SURPRICE CAR RENTAL

133 kr./dag

1 sep – 9 sep
Kia Rio Hatchback
Kia Rio Hatchback
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Goldcar Rental SP

136 kr./dag

1 sep – 9 sep
Kia Rio Hatchback
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Goldcar Rental SP

139 kr./dag

1 sep – 9 sep
Chevrolet Sonic Sedan

Biludlejningsfirmaer i Athen

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Athen, Grækenland
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,9

Comfort

8,7

Samlet

8,8

Afhentning/aflevering

8,7

Valuta for pengerne

8,7
6 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,0

Comfort

8,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

8,0

Valuta for pengerne

8,0
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,2

Comfort

6,5

Samlet

7,2

Afhentning/aflevering

6,7

Valuta for pengerne

8,0
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,4

Comfort

7,0

Samlet

6,7

Afhentning/aflevering

6,1

Valuta for pengerne

5,9
11 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

6,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

4,0

Valuta for pengerne

6,0
10 kontorer
Oversigt

Renlighed

6,0

Comfort

4,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Valuta for pengerne

2,0
12 kontorer
10 kontorer

Information om din rejse til Athen

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Athen?

Der har kørt mange forskellige typer af køretøjer i Athen gennem de forskellige århundreder, hvad enten de har været trukket af æsler, heste eller noget helt tredje. Den græske hovedstad har en unik historie, og nu kan du opleve det hele ved at benytte dig af billeje i Athen. Først skal du have et overblik over udlejningsfirmaernes alderskrav, der kan variere en del. Hos Autounion skal du eksempelvis være fyldt 23 år for at kunne booke en lejebil. Samtidig har firmaet fastsat en maksimumalder på 75 år. Til sammenligning skal du blot være fyldt 21 år for at kunne benytte en udlejningsbil hos Caldera. Hos begge selskaber skal du desuden have haft kørekort i mindst et år. De to nævnte udbydere opkræver ikke et ung-fører-gebyr, som mange andre firmaer gør. Sixt, Avis, Europcar, Hertz og mange andre kræver et ekstra dagstillæg, hvis du er under 25 år. Beløbet er dog forskelligt fra selskab til selskab.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Du skal huske at have styr på trafik- og færdselsreglerne, når du booker billeje i Athen. Biludlejning i byen er lig med specifikke fartgrænser, der naturligvis skal overholdes. I byområder må du maks. køre 50 km/t mens du på hovedveje og motorveje må køre henholdsvis maks. 80 og 100 km/t. Når du kører på motorvejen omkring Athen, skal der betales en toldafgift, der ligger på ca. 2 EUR (ca. 15 DKK). Det er nemt at følge køreretningen, der – ligesom i Danmark – er i højre side af vejen.

Parkering

Nå du lejer en bil i Athen, skal du huske at medregne parkeringspenge i budgettet. Der findes mere end 2000 p-pladser for korttidsbesøgende, og disse er markeret med hvide linjer. De blå markeringer er forbeholdt lokale beboere, mens gul er for varebiler og andre specielle køretøjer. Du skal betale mandag til fredag fra kl. 9-21 samt lørdag fra kl. 9-16. Timeprisen ligger på ca. 1 EUR (ca. 7.5 DKK), og det er tilladt at parkere på p-pladserne i byen i maks. tre timer. Ellers er det muligt at benytte p-husene, der er åbne døgnet rundt.

Udflugtsmål i og omkring Athen

Billeje i Athen giver dig mulighed for at tage rundt og opleve hovedstadens regioner. En køretur til Delfi er det hele værd. Der kan du opleve et magisk sted og en tidligere helligdom, hvor oraklet huserede ved verdens navle. Du vil blandt andet opleve et kæmpe amfiteater samt andre arkæologiske vidundere. Nafplio har været Grækenlands hovedstad i en periode. Her kan du køre op på toppen af byen og nyde en storslået udsigt over det venetianske fort, samt spise middag.

Hvilke forsikringer skal man have?

Der skal en skræddersyet forsikring til, når du benytter dig af billig billeje. Det er svært at nøjes med den inkluderede basisforsikring – medmindre du er villig til at løbe en risiko. Det er der dog ingen grund til, for du kan betale for at få selvrisikoen minimeret eller helt fjernet. Samtidig er det klogt at vælge tillægsdækninger på ting som hjul, glas, undervogn og dæk. Derudover skal du også huske en ekstra dækning, hvis du eksempelvis vil have bilen med på en færge i forbindelse med øhop.

Kan man bruge sit danske kørekort i Athen, eller skal man have et internationalt?

Du kan med fordel bruge dit danske kørekort i Athen, da Grækenland er medlem af EU. Danske kørekort gælder i hele EU.

Hvor i Athen kan man hente og aflevere sin lejebil?

Athen Lufthavn er omdrejningspunkt for afhentning og aflevering af din lejebil. Der findes dog også udlejningskontorer i centrum af Athen.


Afstanden fra Athen, Grækenland til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Athen Intles biludlejningsdisk

Biludlejning i Athen

546 brugere har søgt efter billeje i Athen med momondo i juli.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Athen for at reducere spredningen af COVID-19?

Udvidet rengøring er et af de nye tiltag, du kan vælge, når du lejer din bil i Athen. Brug vores søgefiltre for at se alle de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring til din rejse. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Athen, Grækenland i august?

132 kr. er prisen for at leje en bil en weekend i Athen i august. Tilbud fås helt ned til 47 kr.. Ved at strække din billeje over syv dage skifter prislejet til 15 kr.-107 kr..

Hvilke biludlejningsfirmaer i Athen har de billigste biludlejningspriser?

Goldcar Rental SP har typisk de billigste daglige priser i Athen, som du har adgang til gennem alle deres udlejningskontorer. I gennemsnit, skal du forvente at betale 121 kr./dag, men vores brugere har fundet priser helt ned til 11 kr./dag for deres udlejningsbil i Athen.

Er der et afbestillingsgebyr på min Athen, Grækenland biludlejning?

Når du lejer en bil, kan du forvente, at størstedelen af biludlejningsstederne i Athen ikke tilbyder gratis afbestilling. Vær opmærksom på, at momondo ikke har indflydelse på afbestillingsreglerne, men vi kan hjælpe dig med at finde gode tilbud på lejebiler i Athen. Tjek altid afbestillingsreglerne, når du søger efter en udlejningsbil.

Hvad er den bedste type bil at leje i Athen i august måned?

Med gennemsnitlige temperaturer på 24 °C og nedbør på 10 mm, er din bedste biludlejningsmulighed i august måned en cabriolet. At leje en cabriolet i Athen er en spændende måde at se området på uden at skulle bekymre sig om dårligt vejr. Det er dog altid en god idé at tjekke vejrudsigten, før du rejser, så du kan ændre dine rejseplaner, hvis det bliver nødvendigt. Leje af en Cabriolet i Athen koster 653 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Athen har flest biludlejningssteder?

I byen Athen, Grækenland er der 11 udlejningssteder ejet af Hertz med en gennemsnitlig daglig pris på 512 kr..

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Athen, Grækenland?

Når du lejer en bil i Athen, skal du følge byens hastighedsbegrænsning på 50 km/t.. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje i Athen er henholdsvis 90 km/t. og 130 km/t.. Vær opmærksom på skiltene, da hastighedsbegrænsningerne kan være forskellige, alt afhængig af hvor du er i Athen.

Hvordan er vejret i Athen, Grækenland i juli?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Athen i juli måned, bør forvente temperaturer på omkring 28 °C og ca. 5 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i juli?

Temperaturerne i Athen er normalt høje i juli, så momondo anbefaler dig at leje en cabriolet, så du kan nyde det gode vejr.

Minder vejret i Athen om vejret i resten af Attika?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Athen til et roadtrip til de omkringliggende områder i juli måned, er det vigtigt at vide, at resten af Attika normalt har en temperatur på 28 °C, og at du kan forvente 5 mm nedbør.


Leje af bil i andre byer i Grækenland

Se vores biludlejningstilbud i byer som Chania, Rhodos og Thessaloniki i Grækenland

Biludlejning i lufthavne i Athen

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Athen

Kom i gang med at planlægge din rejse til Athen