Billeje i Athen, Attika

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Athen, Attika

Athen, Attika, Grækenland
30. juni — 7. juli
Samme aflevering
Athen, Attika, Grækenland
tor. 30.6
Middag
tor. 7.7
Middag
Chaufførens alder:

Bedste tilbud på lejebiler i Athen, Attika

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Athen, Attika
Toyota Fortuner
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

24 kr./dag

29 juni - 3 juli
Toyota Fortuner
Renault Duster
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

19 kr./dag

28 juni - 2 juli
Renault Duster
Daihatsu Sirion
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

17 kr./dag

28 juni - 2 juli
Daihatsu Sirion
Renault Mégane
eller lignende Kompakt stationcar
Op til 4 passagerer

40 kr./dag

29 juni - 3 juli
Renault Mégane
Toyota Fortuner
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

45 kr./dag

28 juni - 2 juli
Toyota Fortuner
Porsche Panamera
eller lignende Leverandørvalg
Op til 5 passagerer
5-dørs køretøjer

23 kr./dag

29 juni - 3 juli
Porsche Panamera
Hyundai Accent
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

18 kr./dag

28 juni - 2 juli
Hyundai Accent
Nissan Primastar
eller lignende Varevogn til passagerer
Op til 5 passagerer

50 kr./dag

28 juni - 2 juli
Nissan Primastar
Daihatsu Sirion
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

33 kr./dag

28 juni - 2 juli
Daihatsu Sirion

Find billig billeje i Athen, Attika

Find den lejebil i Athen, der passer til dine behov

Biler i Lille

66 kr. - 470 kr.

Alle biltyper

155 kr. - 974 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Athen, Grækenland er 199 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Athen, Grækenland er i januar. Prisen er 67% lavere end resten af året og ligger på kun 66 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 54% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Athen. I Athen kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Athen.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Athen, Grækenland er 377 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Athen, Grækenland er i oktober. Prisen er 53% lavere end resten af året og ligger på kun 178 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 13% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Athen. I Athen kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Athen.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Athen, Grækenland er 670 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Athen, Grækenland er i januar. Prisen er 70% lavere end resten af året og ligger på kun 205 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 36% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Athen. I Athen kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Athen, Grækenland er 394 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Athen, Grækenland er i oktober. Prisen er 41% lavere end resten af året og ligger på kun 235 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 9% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Athen. I Athen kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Athen.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Athen, Grækenland er 513 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Athen, Grækenland er i marts. Prisen er 49% lavere end resten af året og ligger på kun 266 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 16% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Athen. I Athen kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Varevogn i Athen.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Cabriolet i Athen, Grækenland er 445 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Cabriolet på i Athen, Grækenland er i oktober. Prisen er 28% lavere end resten af året og ligger på kun 324 kr. pr. dag. Leje af Cabriolet er normalt 4% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Athen. I Athen kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Daihatsu Sirion
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

17 kr./dag

28 juni - 2 juli
Daihatsu Sirion
Skoda Citigo
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

15 kr./dag

28 juni - 2 juli
Skoda Citigo
Fiat 500
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

14 kr./dag

28 juni - 2 juli
Fiat 500

Biludlejningsfirmaer i Athen

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Athen, Attika
3 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0
3 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,2

Comfort

8,2

Samlet

8,2

Afhentning/aflevering

8,7

Value

8,4
10 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

6,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Value

2,0
12 kontorer
12 kontorer
10 kontorer
6 kontorer
6 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Athen

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Athen

Det mest populære bureau

GREEN MOTION

Populære biltyper

Mini, Compact, Economy

Billigste lejebil

180 kr.

Den mest populære model

Class Convertible
Det mest populære biludlejningsbureau i Athen, der er fundet på momondo i denne måned, er GREEN MOTION . Andre populære byer for biludlejningsbureauer er CarWiz og Caldera
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Athen i de seneste 72 timer: Mini, Compact, Economy.
Den laveste pris for en lejebil i Athen er 180 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 461 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Athen i de seneste 7 dage er Class Convertible. Vores brugere foretrækker også Audi A3 Cabriolet som alternativ.

Vigtige oplysninger om billeje i Athen

Der har kørt mange forskellige typer af køretøjer i Athen gennem de forskellige århundreder, hvad enten de har været trukket af æsler, heste eller noget helt tredje. Den græske hovedstad har en unik historie, og nu kan du opleve det hele ved at benytte dig af billeje i Athen. Først skal du have et overblik over udlejningsfirmaernes alderskrav, der kan variere en del. Hos Autounion skal du eksempelvis være fyldt 23 år for at kunne booke en lejebil. Samtidig har firmaet fastsat en maksimumalder på 75 år. Til sammenligning skal du blot være fyldt 21 år for at kunne benytte en udlejningsbil hos Caldera. Hos begge selskaber skal du desuden have haft kørekort i mindst et år. De to nævnte udbydere opkræver ikke et ung-fører-gebyr, som mange andre firmaer gør. Sixt, Avis, Europcar, Hertz og mange andre kræver et ekstra dagstillæg, hvis du er under 25 år. Beløbet er dog forskelligt fra selskab til selskab.

Du skal huske at have styr på trafik- og færdselsreglerne, når du booker billeje i Athen. Biludlejning i byen er lig med specifikke fartgrænser, der naturligvis skal overholdes. I byområder må du maks. køre 50 km/t mens du på hovedveje og motorveje må køre henholdsvis maks. 80 og 100 km/t. Når du kører på motorvejen omkring Athen, skal der betales en toldafgift, der ligger på ca. 2 EUR (ca. 15 DKK). Det er nemt at følge køreretningen, der – ligesom i Danmark – er i højre side af vejen.

Nå du lejer en bil i Athen, skal du huske at medregne parkeringspenge i budgettet. Der findes mere end 2000 p-pladser for korttidsbesøgende, og disse er markeret med hvide linjer. De blå markeringer er forbeholdt lokale beboere, mens gul er for varebiler og andre specielle køretøjer. Du skal betale mandag til fredag fra kl. 9-21 samt lørdag fra kl. 9-16. Timeprisen ligger på ca. 1 EUR (ca. 7.5 DKK), og det er tilladt at parkere på p-pladserne i byen i maks. tre timer. Ellers er det muligt at benytte p-husene, der er åbne døgnet rundt.

Billeje i Athen giver dig mulighed for at tage rundt og opleve hovedstadens regioner. En køretur til Delfi er det hele værd. Der kan du opleve et magisk sted og en tidligere helligdom, hvor oraklet huserede ved verdens navle. Du vil blandt andet opleve et kæmpe amfiteater samt andre arkæologiske vidundere. Nafplio har været Grækenlands hovedstad i en periode. Her kan du køre op på toppen af byen og nyde en storslået udsigt over det venetianske fort, samt spise middag.

Der skal en skræddersyet forsikring til, når du benytter dig af billig billeje. Det er svært at nøjes med den inkluderede basisforsikring – medmindre du er villig til at løbe en risiko. Det er der dog ingen grund til, for du kan betale for at få selvrisikoen minimeret eller helt fjernet. Samtidig er det klogt at vælge tillægsdækninger på ting som hjul, glas, undervogn og dæk. Derudover skal du også huske en ekstra dækning, hvis du eksempelvis vil have bilen med på en færge i forbindelse med øhop.

Du kan med fordel bruge dit danske kørekort i Athen, da Grækenland er medlem af EU. Danske kørekort gælder i hele EU.

Athen Lufthavn er omdrejningspunkt for afhentning og aflevering af din lejebil. Der findes dog også udlejningskontorer i centrum af Athen.


Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Athen

Herunder vises de mest populære hoteller i Athen

Kørsel i lejebil i Athen – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Athen, så du er klar til næste rejse.

516 kr. er prisen for at leje en bil en weekend i Athen i juli. Tilbud fås helt ned til 264 kr.. Ved at strække din billeje over syv dage skifter prislejet til 107 kr.-666 kr..

Rhodium har typisk de billigste daglige priser i Athen, som du har adgang til gennem alle deres udlejningskontorer. I gennemsnit, skal du forvente at betale 123 kr./dag, men vores brugere har fundet priser helt ned til 20 kr./dag for deres udlejningsbil i Athen.

Når du lejer en bil, kan du forvente at størstedelen af biludlejningssteder i Athen ikke tilbyder gratis afbestilling. Vær opmærksom på at momondo ikke bestemmer afbestillingspolitikkerne, men vi kan hjælpe dig med at finde gode tilbud på lejebiler i Athen. Tjek altid afbestillingspolitikken, når du søger efter en udlejningsbil.

Med gennemsnitlige temperaturer på 28 °C og nedbør på 7 mm, er din bedste biludlejningsmulighed i juli måned en cabriolet. At leje en cabriolet i Athen er en spændende måde at se området på uden at skulle bekymre sig om dårligt vejr. Det er dog altid en god idé at tjekke vejrudsigten, før du rejser, så du kan ændre dine rejseplaner, hvis det bliver nødvendigt. Leje af en Cabriolet i Athen koster 762 kr./dag i gennemsnit.

I byen Athen, Grækenland er der 12 udlejningssteder ejet af Hertz med en gennemsnitlig daglig pris på 1.275 kr..

Når du lejer en bil i Athen, skal du følge byens hastighedsbegrænsning på 50 km/t.. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje i Athen er henholdsvis 90 km/t. og 130 km/t.. Vær opmærksom på skiltene, da hastighedsbegrænsningerne kan være forskellige, alt afhængig af hvor du er i Athen.

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Athen i juni måned, bør forvente temperaturer på omkring 25 °C og ca. 6 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Hvis du leder efter udlejningsbil i Athen til et roadtrip til de omkringliggende områder i juni måned, er det vigtigt at vide, at resten af Attika normalt har en temperatur på 25 °C, og at du kan forvente 6 mm nedbør.


Biludlejning i populære lufthavne i nærheden af Athen

Lej en bil ved en af disse mest populære lufthavne i nærheden af Athen

Kom i gang med at planlægge din rejse til Athen


Hvorfor vælge momondo?

Det er fornuftigt at vælge momondo til at søge efter billeje i Athen, fordi det er hurtigt og gratis. Vi finder alle priser på og regler om billeje, så du bare skal vælge det tilbud, som passer bedst til din rejse.

momondo gør det nemmere for dig at finde en god biludlejning i Athen. Du kan nemlig indskrænke din søgning ved hjælp af adskillige filtre, bl.a. pris, biltype, lokation med mere.

Ja, momondo indeholder et filter, så du kun får vist biludlejningstilbud med gratis afbestilling. Filteret er tilgængeligt i alle søgninger efter billeje på momondo, inklusive i dem for biler i Athen.

Ja, du skal bare vælge filteret for fair brændstofregler, når du har søgt efter lejebiler i Athen på momondo.

Ja, der kan søges efter lejebiler i Athen med øget rengøring på momondo.

Ja, du kan finde billeje med ubegrænset kilometertal i Athen på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.