Udlejningsbiler fra Thrifty i Athen

Find og sammenlign gode tilbud på Thrifty udlejningsbiler i Athen

Athen, AT, Grækenland
7. juli — 14. juli
Samme aflevering
Athen, AT, Grækenland
tor. 7.7
Middag
tor. 14.7
Middag
Chaufførens alder:

Athen Thrifty lokationer

Herunder kan du finde information om alle Thrifty biludlejningssteder i Athen, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
10 kontorer

Information om Thrifty udlejningsbiler i Athen

Alle Thrifty biludlejningslokationer i Athen tager ekstra forholdsregler for at sikre kundesikkerhed under COVID-19. Ekstra sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger inkluderer forbedrede rengøringsmetoder i både udlejningsbiler og udlejningskontorer, samt følgende politikker:
• Forbedret rengøring af shuttlebusser

Der er 1 lokation i Lufthavn: Athen Intle. De adresser for dette Thrifty biludlejningscenter er Eleftherios Venizelos.

Ja, du kan gratis afbestille din reservation af en lejebil hos Thrifty i Athen. Hvis du afbestiller lejebilen lige inden det planlagte afhentningstidspunkt, kan det dog medføre et gebyr. Sørg for at ringe til Thrifty for at forhøre dig om de specifikke afbestillingsregler. Du kan se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder ved at klikke her.

Overvej Lille mellemklasse udlejningsbiler fra Thrifty hvis du har brug for en udlejningsbil i Athen i juli. Når du lejer Lille mellemklasse biler i juli, kan du forvente gennemsnitspriser på 818 kr. per dag og helt ned til 687 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraThrifty—Lille mellemklasse bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

Thrifty opererer på nuværende tidspunkt fra 10 lokationer i Athen. Den mest populære biludlejningslokation Thrifty har i Athen er placeret på Eleftherios Venizelos.I løbet af de sidste 12 måneder har 75% af vores brugere, der søgte efter Thrifty udlejningsbiler i Athen endt med at leje deres bil fra Eleftherios Venizelos lokationen.