Udlejningsbiler fra Thrifty i Athen

Find og sammenlign gode tilbud på Thrifty udlejningsbiler i Athen

Athen, AT, Grækenland
3. okt. — 10. okt.
Samme aflevering
Athen, AT, Grækenland
tir. 3.10
Middag
tir. 10.10
Middag
Chaufførens alder:

Thrifty biludlejningstilbud i Athen, Attika

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

51 kr. - 823 kr.

Alle biltyper

51 kr. - 904 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Thrifty i Athen, Attika er i marts når priserne er 51 kr. per dag i gennemsnit. 51 kr. per dag er 89% lavere end den gennemsnitlige årspris på 454 kr. for en Thrifty Lille udlejningsbil i Athen. Mens marts nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Thrifty i Athen, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Lille udlejningsbiler fra Thrifty alt efter hvilken dag du booker.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Thrifty

137 kr./dag

11 okt. – 21 okt.
Chevrolet Sonic Sedan
Audi A3
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Thrifty

154 kr./dag

11 okt. – 21 okt.
Audi A3
Renault Captur
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Thrifty

215 kr./dag

11 okt. – 21 okt.
Renault Captur

Athen Thrifty lokationer

Herunder kan du finde information om alle Thrifty biludlejningssteder i Athen, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Thrifty

10 kontorer

Information om Thrifty udlejningsbiler i Athen

Har Thrifty en lokation i Athen Intle Lufthavn?

Der er 1 lokation i Athen Intle Lufthavn. De adresser for dette Thrifty biludlejningscenter er Eleftherios Venizelos.

Tilbyder Thrifty gratis afbestilling af lejebiler i Athen?

Ja, du kan gratis afbestille din reservation af en lejebil hos Thrifty i Athen. Hvis du afbestiller lejebilen lige inden det planlagte afhentningstidspunkt, kan det dog medføre et gebyr. Sørg for at ringe til Thrifty for at forhøre dig om de specifikke afbestillingsregler. Du kan se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder ved at klikke her.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Thrifty når man er i Athen i oktober?

Overvej Varevogn til passagerer udlejningsbiler fra Thrifty hvis du har brug for en udlejningsbil i Athen i oktober. Når du lejer Varevogn til passagerer biler i oktober, kan du forvente gennemsnitspriser på 1.631 kr. per dag og helt ned til 1.631 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraThrifty—Varevogn til passagerer bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

Hvor mange Thrifty biludlejningslokationer er der i Athen?

Thrifty opererer på nuværende tidspunkt fra 10 lokationer i Athen. Den mest populære biludlejningslokation Thrifty har i Athen er placeret på Eleftherios Venizelos.I løbet af de sidste 12 måneder har 44% af vores brugere, der søgte efter Thrifty udlejningsbiler i Athen endt med at leje deres bil fra Eleftherios Venizelos lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Athen?

Priser for biler i Athen opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Athen?

Der er 199 udbydere for biler i Athen fra september 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Athen?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Athen. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Athen?

For at leje en bil i Athen, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Athen på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.