Billeje i Athen Intle Lufthavn

Leder du efter billig biludlejning i Athen Intle Lufthavn? Søg her!

Athen, Grækenland - Athen Intle (ATH)
12. dec. — 15. dec.
Athen, Grækenland - Athen Intle (ATH)
tir. 12.12
Middag
fre. 15.12
Middag
Chaufførens alder:

Information om og trends inden for biludlejning i Athen Intle Lufthavn

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Athen Intle Lufthavn

Hvilken bil er der flest, som lejer at Athen Intle Lufthavn?

Leje af Suzuki Celerio og Peugeot 3008 at Athen Intle Lufthavn er de to mest populære bilmodeller ifølge vores data. Priser på udlejning af en Suzuki Celerio at Athen Intle Lufthavn kan variere afhængigt af det selskab, du lejer fra, men vores brugere har fundet priser, der i gennemsnit ligger på 98 kr./dag og kan gå helt ned til 30 kr./dag. Priser på leje af en Peugeot 3008 kan også variere, men plejer at ligge på omkring 353 kr./dag i gennemsnit og tilbud, der kan gå helt ned til 75 kr./dag.

Hvilken bil er mest populær at leje i Eleftherios V. Lufthavn?

De mest populære biltyper at leje i Eleftherios V. Lufthavn er Economy. I det forgangne år har 25% af momondos brugere søgt efter at leje Economy i Eleftherios V. Lufthavn. Det mest populære biludlejningsfirma, der tilbyder Economy i denne lufthavn er Europcar for helt ned til 166 kr./dag. Hvis du skal vælge mellem Economy i Eleftherios V. Lufthavn, kan du overveje Renault Clio eller Peugeot 208 – som begge er populære valg for rejsende.

Hvornår er det bedst at leje bil i Eleftherios V. Lufthavn?

Stil efter at leje en bil i Eleftherios V. Lufthavn 13 dage inden din rejse for at få den bedste pris. Det koster i gennemsnit 109 kr./dag, hvis du booker 13 dage i forvejen. Billeje for weekenden i Eleftherios V. Lufthavn koster i gennemsnit 384 kr./dag, mens priserne i hverdagen ligger på 177 kr./dag. Hvis din tidsplan er fleksibel, kan du overveje at leje bil i Eleftherios V. Lufthavn i november, hvor gennemsnitspriserne er på det laveste niveau – 95 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma er det bedste i Eleftherios V. Lufthavn?

Det bedste biludlejningsfirma i Eleftherios V. Lufthavn er Sixt, som har 59 anmeldelser og en gennemsnitsvurdering fra kunderne på 7,9. 16% af momondos brugere valgte en lejebil hos Sixt i det forgangne år. GREEN MOTION og Enterprise Rent-A-Car ligger også i Eleftherios V. Lufthavn og har høje kundevurderinger. GREEN MOTION har en vurdering på 4,3 ud fra 33 anmeldelser. Enterprise Rent-A-Car har en vurdering på 9,1 ud fra 12 anmeldelser.

Bedste tilbud på lejebiler i Athen Intle Lufthavn

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Athen Intle Lufthavn herunder
Kia Cee'd
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

35 kr./dag

12 dec. - 18 dec.
Kia Cee'd
Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

35 kr./dag

17 jan. - 28 jan.
Volkswagen Polo
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

49 kr./dag

12 dec. - 18 dec.
Opel Corsa
Fiat 500
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

35 kr./dag

17 jan. - 28 jan.
Fiat 500
Nissan Qashqai
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

53 kr./dag

17 jan. - 28 jan.
Nissan Qashqai
Vauxhall Mokka
eller lignende Kompakt SUV
Op til 4 passagerer

51 kr./dag

17 jan. - 28 jan.
Vauxhall Mokka
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

49 kr./dag

12 dec. - 18 dec.
Volkswagen Polo
Renault Kadjar
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

67 kr./dag

17 jan. - 28 jan.
Renault Kadjar
Volkswagen Multivan
eller lignende Varevogn til passagerer
Op til 5 passagerer

149 kr./dag

17 jan. - 28 jan.
Volkswagen Multivan

Oplysninger om billeje i Athen Intle Lufthavn

Hvilken dokumentation skal jeg bruge for at leje en bil i Athen Lufthavn?

Efter at du har valgt din foretrukne lejebil, skal du kunne fremvise gyldig identifikation og betalingskort. Du skal altid medbringe både dit nationale og et internationalt kørekort. Afhængigt af biludlejningsfirmaet kan du også risikere at skulle fremvise en returbillet eller dokumenter med din officielle adresse. Du skal være opmærksom på, at aldersgrænsen for biludlejning i Athen er 25 år. Nogle firmaer udlejer dog til chauffører helt ned til 21 år. Disse bilister skal dog altid betale et ekstratillæg, som dækker forsikring for unge chauffører. Tillægget er dagligt, og prisen varierer afhængigt af biludlejningsfirmaet. Du skal huske på, at det i nogle tilfælde er påkrævet, at dit kørekort allerede har været udstedt et til to år før, at du lejer en bil i Athen.

Hvilke faciliteter tilbyder biludlejningscentret?

De fleste biludlejningsfirmaer i Athen Lufthavn tilbyder både biludlejning og aflevering af lejebiler hele døgnet. Åbningstiderne samt gebyrer for at afhente og aflevere udlejningsbiler uden for de bemandede åbningstider kan variere afhængigt af biludlejningsfirmaet. I selve lufthavnsterminalen finder du også gratis wi-fi, så du nemt kan kontakte dit biludlejningsfirma med spørgsmål angående din billeje. Ramper, handicapparkering og transportassistance er blot nogle af de ting, der gør Athen Lufthavn særlig kørestolsvenlig.


Find billig billeje i Athen Intle Lufthavn

Find den lejebil i Athen Intle Lufthavn, der passer til dine behov

Lille cars

69 kr. - 400 kr.

Alle biltyper

108 kr. - 649 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille car bil i Athen Intle Lufthavn er 199 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille car bil i Athen Intle Lufthavn er i januar. Prisen er 66% lavere end resten af året og ligger på kun 69 kr. pr. dag. Leje af lille car er normalt 34% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Athen Intle Lufthavn. I Athen Intle Lufthavn kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille car i Athen Intle Lufthavn.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor car bil i Athen Intle Lufthavn er 424 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor car bil i Athen Intle Lufthavn er i januar. Prisen er 63% lavere end resten af året og ligger på kun 161 kr. pr. dag. Leje af mellemstor car er normalt 29% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Athen Intle Lufthavn. I Athen Intle Lufthavn kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor car i Athen Intle Lufthavn.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor car bil i Athen Intle Lufthavn er 641 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor car bil i Athen Intle Lufthavn er i oktober. Prisen er 41% lavere end resten af året og ligger på kun 379 kr. pr. dag. Leje af stor car er normalt 53% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Athen Intle Lufthavn. I Athen Intle Lufthavn kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Athen Intle Lufthavn er 298 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Athen Intle Lufthavn er i oktober. Prisen er 80% lavere end resten af året og ligger på kun 62 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 2% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Athen Intle Lufthavn. I Athen Intle Lufthavn kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Athen Intle Lufthavn.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Athen Intle Lufthavn er 437 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Athen Intle Lufthavn er i december. Prisen er 26% lavere end resten af året og ligger på kun 328 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 31% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Athen Intle Lufthavn. I Athen Intle Lufthavn kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for varevogn i Athen Intle Lufthavn.

Den gennemsnitlige pris for leje af en cabriolet bil i Athen Intle Lufthavn er 445 kr. Det billigste tidspunkt at leje en cabriolet bil i Athen Intle Lufthavn er i november. Prisen er 47% lavere end resten af året og ligger på kun 239 kr. pr. dag. Leje af cabriolet er normalt 33% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Athen Intle Lufthavn. I Athen Intle Lufthavn kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Ford Fiesta
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

35 kr./dag

17 jan. - 28 jan.
Ford Fiesta
Hyundai i30
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

35 kr./dag

12 dec. - 18 dec.
Hyundai i30
Volkswagen Golf
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

49 kr./dag

12 dec. - 18 dec.
Volkswagen Golf

Biludlejningsfirmaer i Athen Intle Lufthavn

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Athen Intle Lufthavn

AbbyCar Car Rentals

1 kontor
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

7,9

Value

10,0
Oversigt

Rengøring

5,6

Comfort

5,5

Samlet

4,3

Afhentning/aflevering

4,2

Value

4,9

AcaRent

2 kontorer

Autounion Car Rental

2 kontorer

CarQ

2 kontorer

CarWiz

2 kontorer

diRENT

2 kontorer

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Athen

Herunder vises de mest populære hoteller i Athen

Billeje i Athen Intle Lufthavn

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Athen Intle Lufthavn, så du er klar til næste rejse

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Athen Intle Lufthavn?

Priser for biler i Athen Intle Lufthavn blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Athen Intle Lufthavn?

Der er 91 udbydere for biler i Athen Intle Lufthavn fra november 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Athen Intle Lufthavn?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Athen Intle Lufthavn. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Athen Intle Lufthavn?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Athen Intle Lufthavn. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Athen Intle Lufthavn?

Du bør bruge momondo til at booke billeje i Athen Intle Lufthavn, da du kan spare både tid og penge. momondo indhenter oplysninger om priser og regler for billeje fra tusindvis af biludlejningssites, så du nemt kan sammenligne dem.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Athen Intle Lufthavn?

momondo giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud på billeje i Athen Intle Lufthavn ved at give dig nyttige filtre, så du kan indskrænke din søgning. Du kan bl.a. filtrere efter pris, karrosseritype, udlejningsbureau og specifikke regler, du gerne vil have.

Viser momondo tilbud på billeje i Athen Intle Lufthavn med gratis afbestilling?

Gratis afbestilling er en regel, der kan filtreres efter på momondo i søgninger efter billeje i Athen Intle Lufthavn og alle andre lokationer. Tilgængeligheden kan variere alt efter lokationen.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Athen Intle Lufthavn på momondo?

Ja, fair brændstofregler er et specifikt filter, som tilbydes på momondo, for alle biludlejningssteder, inklusive Athen Intle Lufthavn.

Kan jeg finde billeje i Athen Intle Lufthavn, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Øget rengøring cleaning kan findes på alle biludlejningssteder på momondo, inklusive Athen Intle Lufthavn.

Kan jeg søge efter billeje i Athen Intle Lufthavn med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, momondo kan vise muligheder for billeje med ubegrænset kilometertal i Athen Intle Lufthavn.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Athen Intle Lufthavn på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.