Billeje i Lufthavn: Athen Intle

Leder du efter billig biludlejning i Lufthavn: Athen Intle? Søg her!

Athen, Grækenland - Athen Intle (ATH)
18. aug. — 25. aug.
Samme aflevering
Athen, Grækenland - Athen Intle (ATH)
tor. 18.8
Middag
tor. 25.8
Middag
Chaufførens alder:

Bedste tilbud på lejebiler i Lufthavn: Athen Intle

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Lufthavn: Athen Intle herunder
Nissan Qashqai
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

28 kr./dag

3 sep. - 10 sep.
Nissan Qashqai
Hyundai i40
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

15 kr./dag

15 okt. - 22 okt.
Hyundai i40
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

12 kr./dag

15 okt. - 22 okt.
Opel Corsa
Ford Focus Wagon
eller lignende Kompakt stationcar
Op til 4 passagerer

21 kr./dag

14 okt. - 21 okt.
Ford Focus Wagon
Mazda CX-3
eller lignende Kompakt SUV
Op til 4 passagerer

42 kr./dag

3 sep. - 10 sep.
Mazda CX-3
Nissan Qashqai
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

34 kr./dag

15 okt. - 22 okt.
Nissan Qashqai
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

17 kr./dag

14 okt. - 21 okt.
Volkswagen Polo
Toyota Verso
eller lignende Varevogn til passagerer
Op til 5 passagerer

34 kr./dag

15 okt. - 22 okt.
Toyota Verso
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

16 kr./dag

15 okt. - 22 okt.
Opel Corsa

Oplysninger om billeje i Lufthavn: Athen Intle

Efter at du har valgt din foretrukne lejebil, skal du kunne fremvise gyldig identifikation og betalingskort. Du skal altid medbringe både dit nationale og et internationalt kørekort. Afhængigt af biludlejningsfirmaet kan du også risikere at skulle fremvise en returbillet eller dokumenter med din officielle adresse. Du skal være opmærksom på, at aldersgrænsen for biludlejning i Athen er 25 år. Nogle firmaer udlejer dog til chauffører helt ned til 21 år. Disse bilister skal dog altid betale et ekstratillæg, som dækker forsikring for unge chauffører. Tillægget er dagligt, og prisen varierer afhængigt af biludlejningsfirmaet. Du skal huske på, at det i nogle tilfælde er påkrævet, at dit kørekort allerede har været udstedt et til to år før, at du lejer en bil i Athen.

De fleste biludlejningsfirmaer i Athen Lufthavn tilbyder både biludlejning og aflevering af lejebiler hele døgnet. Åbningstiderne samt gebyrer for at afhente og aflevere udlejningsbiler uden for de bemandede åbningstider kan variere afhængigt af biludlejningsfirmaet. I selve lufthavnsterminalen finder du også gratis wi-fi, så du nemt kan kontakte dit biludlejningsfirma med spørgsmål angående din billeje. Ramper, handicapparkering og transportassistance er blot nogle af de ting, der gør Athen Lufthavn særlig kørestolsvenlig.


Find billig billeje i Lufthavn: Athen Intle

Find den lejebil i Lufthavn: Athen Intle, der passer til dine behov

Biler i Lille

72 kr. - 434 kr.

Alle biltyper

178 kr. - 1.018 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Lufthavn: Athen Intle er 201 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Lufthavn: Athen Intle er i december. Prisen er 65% lavere end resten af året og ligger på kun 72 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 56% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Lufthavn: Athen Intle. I Lufthavn: Athen Intle kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Lufthavn: Athen Intle.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Lufthavn: Athen Intle er 402 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Lufthavn: Athen Intle er i oktober. Prisen er 56% lavere end resten af året og ligger på kun 180 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 13% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Lufthavn: Athen Intle. I Lufthavn: Athen Intle kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Lufthavn: Athen Intle.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Lufthavn: Athen Intle er 705 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Lufthavn: Athen Intle er i januar. Prisen er 71% lavere end resten af året og ligger på kun 210 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 36% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Lufthavn: Athen Intle. I Lufthavn: Athen Intle kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Lufthavn: Athen Intle er 422 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Lufthavn: Athen Intle er i oktober. Prisen er 44% lavere end resten af året og ligger på kun 241 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 8% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Lufthavn: Athen Intle. I Lufthavn: Athen Intle kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Lufthavn: Athen Intle.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Lufthavn: Athen Intle er 544 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Lufthavn: Athen Intle er i marts. Prisen er 50% lavere end resten af året og ligger på kun 273 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 16% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Lufthavn: Athen Intle. I Lufthavn: Athen Intle kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Varevogn i Lufthavn: Athen Intle.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Cabriolet i Lufthavn: Athen Intle er 473 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Cabriolet på i Lufthavn: Athen Intle er i oktober. Prisen er 30% lavere end resten af året og ligger på kun 333 kr. pr. dag. Leje af Cabriolet er normalt 4% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Lufthavn: Athen Intle. I Lufthavn: Athen Intle kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

12 kr./dag

15 okt. - 22 okt.
Opel Corsa
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

14 kr./dag

14 okt. - 21 okt.
Volkswagen Polo
Volkswagen up!
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

12 kr./dag

15 okt. - 22 okt.
Volkswagen up!

Biludlejningsfirmaer i Lufthavn: Athen Intle

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Lufthavn: Athen Intle
1 kontor
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

7,9

Value

10,0
1 kontor
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

9,0
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
1 kontor
1 kontor

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Athen

Herunder vises de mest populære hoteller i Athen

Billeje i Lufthavn: Athen Intle

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Lufthavn: Athen Intle, så du er klar til næste rejse

Den billigste lejebil i Lufthavn: Eleftherios V. er Fiat 500 fra Centauro, som i gennemsnit koster 77 kr./dag. I den forgangne år har brugerne dog fundet leje af Fiat 500 for helt ned til 76 kr./dag fra Centauro. Sørg for at booke din lejebil på forhånd, så du kan udnytte de billigste priser.

Stil efter at leje en bil i Lufthavn: Eleftherios V. 13 dage inden din rejse for at få den bedste pris. Det koster i gennemsnit 116 kr./dag, hvis du booker 13 dage i forvejen. Billeje for weekenden i Lufthavn: Eleftherios V. koster i gennemsnit 408 kr./dag, mens priserne i hverdagen ligger på 189 kr./dag. Hvis din tidsplan er fleksibel, kan du overveje at leje bil i Lufthavn: Eleftherios V. i november, hvor gennemsnitspriserne er på det laveste niveau – 101 kr./dag.

Det bedste biludlejningsfirma i Lufthavn: Eleftherios V. er Avance Rent a Car, som har 3 anmeldelser og en gennemsnitsvurdering fra kunderne på 10. Firefly og National ligger også i Lufthavn: Eleftherios V. og har høje kundevurderinger. Firefly har en vurdering på 10 ud fra 2 anmeldelser. National har en vurdering på 10 ud fra 2 anmeldelser.

Billeje i Lufthavn: Eleftherios V. koster 388 kr./dag i gennemsnit. 1.760 kr. er i øjeblikket gennemsnitsprisen for at leje bil i 1 uge. Hvis du lejer bil i Lufthavn: Eleftherios V. for 1 måned koster det 9.942 kr. i gennemsnit. Husk, at priserne varierer afhængigt af biludlejningsfirma, tidspunktet på året og den biltype, du vælger at leje.


Leje af bil i andre byer i Grækenland


Kom i gang med at planlægge din rejse til Lufthavn: Athen Intle


Hvorfor vælge momondo?

Du bør bruge momondo til at booke billeje i Lufthavn: Athen Intle, da du kan spare både tid og penge. momondo indhenter oplysninger om priser og regler for billeje fra tusindvis af biludlejningssites, så du nemt kan sammenligne dem.

momondo giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud på billeje i Lufthavn: Athen Intle ved at give dig nyttige filtre, så du kan indskrænke din søgning. Du kan bl.a. filtrere efter pris, karrosseritype, udlejningsbureau og specifikke regler, du gerne vil have.

Gratis afbestilling er en regel, der kan filtreres efter på momondo i søgninger efter billeje i Lufthavn: Athen Intle og alle andre lokationer. Tilgængeligheden kan variere alt efter lokationen.

Ja, fair brændstofregler er et specifikt filter, som tilbydes på momondo, for alle biludlejningssteder, inklusive Lufthavn: Athen Intle.

Øget rengøring cleaning kan findes på alle biludlejningssteder på momondo, inklusive Lufthavn: Athen Intle.

Ja, momondo kan vise muligheder for billeje med ubegrænset kilometertal i Lufthavn: Athen Intle.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.