Lej en bil i Samos, Grækenland

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Samos, Grækenland

Samos, Samos, Grækenland
25. okt. — 1. nov.
Samme aflevering
Samos, Samos, Grækenland
man. 25.10
Middag
man. 1.11
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Samos

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Samos, Grækenland
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

9,0

Comfort

9,0

Samlet

9,0

Afhentning/aflevering

9,0

Valuta for pengerne

9,0
5 kontorer
3 kontorer
3 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer

Afstanden fra Samos, Grækenland til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Koss biludlejningsdisk

Biludlejning i Samos

27 brugere har søgt efter billeje i Samos med momondo i oktober.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Samos for at reducere spredningen af COVID-19?

Budget er ét ud af mange biludlejningsfirmaer, som har ændret deres rengøringsrutiner Samos som reaktion på COVID-19. Selvom rengøring altid har været et fokus, er mange virksomheder gået skridtet videre for at sikre sig at deres udlejningsbiler møder de højeste sikkerhedsstandarter. Se den fulde liste med rengøringstiltag på Samos. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Samos har de billigste biludlejningspriser?

Alamo har typisk de billigste daglige priser i Samos, som du har adgang til gennem alle deres udlejningskontorer. I gennemsnit, skal du forvente at betale 302 kr./dag, men vores brugere har fundet priser helt ned til 134 kr./dag for deres udlejningsbil i Samos.

Hvad er den bedste type bil at leje i Samos i november måned?

De fleste lejer en bil i økonomiklassen, når de rejser til Samos i november måned. Den kører langt på literen og kan håndtere våde vejforhold, hvilket gør en økonomibil til et god valg, når der er gennemsnitlig 160 mm nedbør og temperaturer omkring 11 °C. Leje af en Economy i Samos koster 83 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Samos, Grækenland?

50 km/t. er fartgrænsen i Samos, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Samos er henholdsvis 90 km/t. og 130 km/t.. Hvis du lejer en bil i Samos så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Samos?

Når vores brugere lejer bil in Samos, vælger de fleste en Fiat Panda til 96 kr./dag i gennemsnit. Den næstmest populære bil at leje er en Ford Ka til i gennemsnit 91 kr./dag. Vores brugere har fundet udlejning af Fiat Panda in Samos for helt ned til 58 kr./dag og udlejning af Ford Ka for helt ned til 57 kr./dag.

Hvordan er vejret i Samos, Grækenland i oktober?

I oktober måned er gennemsnitstemperaturen i Samos 19 °C, og den forventede nedbør er 30 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i Samos.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i oktober?

I betragtning af, at temperaturerne i Samos typisk er høje i løbet af oktober, og sandsynligheden for regn er relativt lav, foreslår momondo at leje en cabriolet, så du kan nyde det fantastiske vejr.

Minder vejret i Samos om vejret i resten af North Aegean?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Samos til et roadtrip til de omkringliggende områder i oktober måned, er det vigtigt at vide, at resten af North Aegean normalt har en temperatur på 19 °C, og at du kan forvente 34 mm nedbør.


Biludlejning i lufthavne i Samos

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Samos

Kom i gang med at planlægge din rejse til Samos