Find billige fly til Samos

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
lør. 1.10
lør. 8.10

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Samos

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Samos

Bedste pris på returbillet

3.565 kr.

Hurtigste flyvetid

7t. 40min.
Den bedste pris på en returbillet til Samos fra Danmark i de seneste 72 timer er 3.565 kr. (København Kastrup til Samos).
Det hurtigste fly til Samos fra Danmark tager 7t. 40min. (København Kastrup til Samos).

Indsigter og trends for flyrejser til Samos

Få indsigter om din flyrejse til Samos, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Samos?

Generelt er januar den billigste måned at flyve fra Danmark til Samos på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 2.277 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Samos i januar, så er det også billigt at flyve i marts. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 2.484 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Samos?

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Samos, lå på 82 kr./pr. person fra Brundisium, hvilket er 97% billigere end gennemsnitsflyprisen til Samos. Hvis du vil finde de billigste priser til Samos fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
See prices from:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Samos på?

Ifølge vores data er fredag den billigste dag at flyve til Samos fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en fredag var 3.147 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Hvis du rejser ud på en søndag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Samos for omkring 4.342 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Samos?

Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Samos normalt er dem med afrejse om eftermiddagen. Vores brugere har fundet fly til Samos om eftermiddagen helt ned til 2.662 kr.. Om morgenen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Samos, så priserne er ofte dyrere på omkring 3.785 kr. pr. billet.

Hvor lang tid tager det at flyve til Samos?

Det tager i gennemsnit 9t. 10min. at flyve fra Danmark til Samos, hvis du flyver fra København Kastrup (den mest populære lufthavn i Danmark) og til Kos (den mest populære lufthavn i Samos). Hvis du flyver fra Billund til Kos, tager det omkring .

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Samos?

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Samos fra Danmark, når du booker 60 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Samos for omkring 3.452 kr., når du søger 60 dage forud.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Samos

Find de billigste fly til disse Samos-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Samos

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Samos

København (CPH) til Kos (KGS)

Fly til Samos ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Kos, hvor den gennemsnitlige pris er 2.520 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL SAMOS FRA KØBENHAVNjanuar34% billigereAt flyve fra København til Samos ​​koster i gennemsnit blot 2.277 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL SAMOS FRA KØBENHAVNjuli36% dyrereDet koster cirka 4.677 kr. at flyve til Samos ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL SAMOS FRA KØBENHAVNjuli530% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Samos fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Samos

Det kan være svært at vælge imellem alle de skønne græske øer, men Samos er med sin frodige natur, det mangfoldige dyreliv samt hvide sandstrande et glimrende bud. Det bedste tidspunkt at rejse med fly til Samos er fra omkring maj til oktober, som er højsæson for turister, og hvor du kan forvente det absolut bedste vejr. Men hvornår er det billigst at flyve til Samos? Kigger man isoleret set på prisen er de bedste måneder november og februar (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Samos, januar 2018).

På Samos kan man både slappe af ved det azurblå hav, men også vandre i det kuperede terræn.

Rejsende, som flyver til Samos, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Agios Kirykos Ikaria (56 km fra Samos centrum), Lufthavn: Parthéni Leros (65 km fra Samos centrum), Lufthavn: Kalymnos Island (88 km fra Samos centrum), Lufthavn: Chios (98 km fra Samos centrum) eller Lufthavn: Kos (107 km fra Samos centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Agios Kirykos Ikaria for 2.285 kr. i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Gode tilbud på fly til Samos

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Samos fundet af momondos brugere for nylig

Andre kabineklasser på fly til Samos

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Samos

Hvilke flyselskaber flyver til Samos?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Samos

Hvilke flyselskaber flyver til Samos?

Norwegian, Aegean Airlines, Norwegian Air International og Corendon Airlines er de mest populære flyselskaber der flyver fra Danmark til Samos regelmæssigt, ifølge vores data. Du bør kunne finde fly til Samos med disse flyselskaber og andre flyselskaber der flyver fra Danmark.

Aegean Airlines-fly til Samos

18 Aegean Airlines-fly flyver til Samos i gennemsnit om ugen. De fleste flyver fra Athen Intle til Samos, der er den mest populære rute, som Aegean Airlines har til Samos. Priserne varierer, afhængigt af hvornår og hvor du flyver fra. Det billigste Aegean Airlines-fly til Samos, der er fundet i de seneste 3 dage på momondo, kostede 1.955 kr. og afgik fra København Kastrup. Aegean Airlines er det mest populære valg på momondo for denne rute og har fået en bedømmelse på 8,5/10 af 68 af vores brugere.


Lufthavne i nærheden af Samos

Neden for finder du alle lufthavne i Samos samt deres afstand til centrum

Samos Lufthavn er en lille ø-lufthavn, der består af én terminal, som byder mere end 350.000 passagerer velkommen om året. Bus, taxi og billeje er de tre nemmeste valgmuligheder, når man skal fra lufthavnen og videre rundt på Samos.


Hvordan rejser jeg rundt i Samos

Samos er en ø med smuk kuperet landskab. For at komme rundt på øen kan det derfor anbefales enten at leje en bil, hyre en taxa for en dag, hoppe på arrangerede ture eller de lokale busser. I Samos by er det nemt at gå rundt til fods mellem strande, restauranter og supermarkeder.


Visumkrav for Samos

Da Grækenland er medlem af Schengenaftalen behøver du ikke søge om visum når du rejser til Samos. Du får 90 dages visumfrihed, der kan forlænges ved behov. Husk dog altid et pas der er gyldigt under hele rejsen. Tjek altid op på de nyeste regler hos den græske ambassade.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Samos


De bedste oplevelser og seværdigheder i Samos

Hvordan får man den billigste flybillet til Samos?

Da Samos er en udpræget turist-ø, som ferieglade folk flokkes til i højsæsonen, så er det billigst at rejse udenfor sommermånederne. Det vil sige i perioden fra sidst i oktober og frem til april, hvor det ikke er så varmt og turistet. Kigger man isoleret set på prisen er de billigste måneder november og februar (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Samos, januar 2018).

Hvad skal man se på Samos?

Bjergene på Samos lægger op til vandreture, mens badebyerne er garant for svømning og solbadning. Når der skal bades, er Gagkou Beach et populært sted, og det samme er stranden ved Psili Ammos. En af øens største attraktioner er Efpalineio, der er en vandtunnel, som forbinder bjergets to sider. Et andet historisk monument er Hera-templet i Heraion, der sammen med Pythagoreion er på UNESCO’s verdensarvsliste. Når man er på øen, skal man også besøge en af de mange vinplantager – Samos er nemlig kendt verden over for sin smagfulde vin lavet på muscat-druer.

Aktiviteter for børn

Tag på en bådtur fra en af badebyerne og gør stop undervejs, så ungerne kan snorkle og se på smukke fisk under havoverfladen. Tag op i byen Manolates og prøv kræfter med keramikfaget, hvor der kan drejes skåle, glas og meget andet.

Skal man købe rejseforsikring?

En rejseforsikring anbefales altid når du rejser udenlands, så du er dækket i tilfælde af du skulle være uheldig på ferien.

Kan man drikke vand fra hanen?

Vand fra hanen kan drikkes, men de fleste turister holder sig til vand på flaske.

Giver man drikkepenge på Samos?

På Samos skal du forvente at lægge mellem 5-10% i drikkepenge.

Hvor er der god shopping?

De fleste shoppingmuligheder findes i Samos by, men man kan også købe souvenirs og lokale produkter andre steder på øen.


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Samos. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Ja. momondo gør det muligt for dig at vælge og fremhæve fly til Samos, som overholder denne regel.

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Samos.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Samos. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.