Find billige flybilletter til Samos

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
lør. 25.9
lør. 2.10

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan påvirke rejser fra Danmark til Samos.
Se nuværende rejserestriktioner for Grækenland

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Samos

Find de billigste fly til disse Samos-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Samos

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Samos

København (CPH) til Kos (KGS)

Fly til Samos ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Kos, hvor den gennemsnitlige pris er 2.052 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL SAMOS FRA KØBENHAVNjanuar26% billigereAt flyve fra København til Samos ​​koster i gennemsnit blot 1.782 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL SAMOS FRA KØBENHAVNdecember25% dyrereDet koster cirka 3.006 kr. at flyve til Samos ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL SAMOS FRA KØBENHAVNjuli563% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Samos fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Samos?

Det kan være svært at vælge imellem alle de skønne græske øer, men Samos er med sin frodige natur, det mangfoldige dyreliv samt hvide sandstrande et glimrende bud. Det bedste tidspunkt at rejse med fly til Samos er fra omkring maj til oktober, som er højsæson for turister, og hvor du kan forvente det absolut bedste vejr. Men hvornår er det billigst at flyve til Samos? Kigger man isoleret set på prisen er de bedste måneder november og februar (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Samos, januar 2018).

På Samos kan man både slappe af ved det azurblå hav, men også vandre i det kuperede terræn.

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Samos?

  Den bedste pris, der er fundet på momondo til Samos, lå på 415 kr./pr. person fra Athen, hvilket er 80% billigere end gennemsnitsflyprisen til Samos. Hvis du vil finde de billigste priser til Samos fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Samos?

  Generelt er januar den billigste måned at flyve fra Danmark til Samos på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 1.782 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Samos i januar, så er det også billigt at flyve i november. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 1.972 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Samos?

  Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Samos fra Danmark, når du booker 43 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Samos for omkring 2.409 kr., når du søger 43 dage forud.

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Samos på?

  Ifølge vores data er søndag den billigste dag at flyve til Samos fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en søndag var 2.149 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Hvis du rejser ud på en lørdag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Samos for omkring 2.520 kr..

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Samos?

  Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Samos normalt er dem med afrejse om eftermiddagen. Vores brugere har fundet fly til Samos om eftermiddagen helt ned til 2.304 kr.. Om formiddagen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Samos, så priserne er ofte dyrere på omkring 2.706 kr. pr. billet.

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Samos?

  Rejsende, som flyver til Samos, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Agios Kirykos Ikaria (56 km fra Samos centrum), Lufthavn: Parthéni Leros (65 km fra Samos centrum), Lufthavn: Kalymnos Island (88 km fra Samos centrum), Lufthavn: Chios (98 km fra Samos centrum) eller Lufthavn: Kos (107 km fra Samos centrumr), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

 • Findes der en billigere måde at flyve til Samos på?

  Du kan finde tilbud til Lufthavn: Samos for 1.368 kr. pr. person i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Kan jeg flyve til Samos fra Danmark lige nu?

Oplysningerne er baseret på rejserestriktioner fra Danmark til Samos

De fleste rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ COVID-19-test og/eller gå i karantæne for at indrejse i Samos.

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 72 for RT-PCR (NAAT) og 48 timer for Antigen (hurtigtest) inden afrejse til Samos.

Karantænekrav
Rejsende fra Danmark er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Samos.

Kan jeg flyve tilbage til Danmark fra Samos?

Hjemrejse til Danmark fra Samos

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Samos skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 48 timer inden afrejse til Danmark.

Karantænekrav
Rejsende fra Samos er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Danmark.

Hvis du planlægger rejser til Samos nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Lufthavne i nærheden af Samos

Neden for finder du alle lufthavne i Samos samt deres afstand til centrum

Samos Lufthavn er en lille ø-lufthavn, der består af én terminal, som byder mere end 350.000 passagerer velkommen om året. Bus, taxi og billeje er de tre nemmeste valgmuligheder, når man skal fra lufthavnen og videre rundt på Samos.


Samos er en ø med smuk kuperet landskab. For at komme rundt på øen kan det derfor anbefales enten at leje en bil, hyre en taxa for en dag, hoppe på arrangerede ture eller de lokale busser. I Samos by er det nemt at gå rundt til fods mellem strande, restauranter og supermarkeder.


Da Grækenland er medlem af Schengenaftalen behøver du ikke søge om visum når du rejser til Samos. Du får 90 dages visumfrihed, der kan forlænges ved behov. Husk dog altid et pas der er gyldigt under hele rejsen. Tjek altid op på de nyeste regler hos den græske ambassade.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Samos


Hvordan får man den billigste flybillet til Samos?

Da Samos er en udpræget turist-ø, som ferieglade folk flokkes til i højsæsonen, så er det billigst at rejse udenfor sommermånederne. Det vil sige i perioden fra sidst i oktober og frem til april, hvor det ikke er så varmt og turistet. Kigger man isoleret set på prisen er de billigste måneder november og februar (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Samos, januar 2018).

Hvad skal man se på Samos?

Bjergene på Samos lægger op til vandreture, mens badebyerne er garant for svømning og solbadning. Når der skal bades, er Gagkou Beach et populært sted, og det samme er stranden ved Psili Ammos. En af øens største attraktioner er Efpalineio, der er en vandtunnel, som forbinder bjergets to sider. Et andet historisk monument er Hera-templet i Heraion, der sammen med Pythagoreion er på UNESCO’s verdensarvsliste. Når man er på øen, skal man også besøge en af de mange vinplantager – Samos er nemlig kendt verden over for sin smagfulde vin lavet på muscat-druer.

Aktiviteter for børn

Tag på en bådtur fra en af badebyerne og gør stop undervejs, så ungerne kan snorkle og se på smukke fisk under havoverfladen. Tag op i byen Manolates og prøv kræfter med keramikfaget, hvor der kan drejes skåle, glas og meget andet.

Skal man købe rejseforsikring?

En rejseforsikring anbefales altid når du rejser udenlands, så du er dækket i tilfælde af du skulle være uheldig på ferien.

Kan man drikke vand fra hanen?

Vand fra hanen kan drikkes, men de fleste turister holder sig til vand på flaske.

Giver man drikkepenge på Samos?

På Samos skal du forvente at lægge mellem 5-10% i drikkepenge.

Hvor er der god shopping?

De fleste shoppingmuligheder findes i Samos by, men man kan også købe souvenirs og lokale produkter andre steder på øen.