Find billige fly til Samos fra 1.136 kr.

1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 26.9
tir. 3.10

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Samos

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Samos

Bedste pris på enkeltbillet

1.136 kr.

Bedste pris på returbillet

1.764 kr.

Hurtigste flyvetid

14t. 20min.
Den bedste pris på en enkeltbillet til Samos fra Danmark i de seneste 72 timer er 1.136 kr. (København Kastrup til Samos).
Den bedste pris på en returbillet til Samos fra Danmark i de seneste 72 timer er 1.764 kr. (København Kastrup til Samos).
Det hurtigste fly til Samos fra Danmark tager 14t. 20min. (København Kastrup til Samos).

Indsigter og trends for flyrejser til Samos

Få indsigter om din flyrejse til Samos, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Samos?

Generelt er marts den billigste måned at flyve fra Danmark til Samos på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 2.280 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Samos i marts, så er det også billigt at flyve i februar. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 2.363 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Samos på?

Ifølge vores data er tirsdag den billigste dag at flyve til Samos fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en tirsdag var 2.262 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Hvis du rejser ud på en lørdag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Samos for omkring 3.058 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Samos?

Hvor lang tid tager det at flyve til Samos?

Det tager i gennemsnit 5t. 30min. at flyve fra Danmark til Samos, hvis du flyver fra København Kastrup (den mest populære lufthavn i Danmark) og til Kos (den mest populære lufthavn i Samos). Hvis du flyver fra Billund til Kos, tager det omkring .

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Samos?

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Samos fra Danmark, når du booker 60 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Samos for omkring 3.196 kr., når du søger 60 dage forud.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Samos

Find de billigste fly til disse Samos-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Samos

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Samos

København (CPH) til Kos (KGS)

Fly til Samos ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Kos, hvor den gennemsnitlige pris er 2.423 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL SAMOS FRA KØBENHAVNmarts29% billigereAt flyve fra København til Samos ​​koster i gennemsnit blot 2.280 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL SAMOS FRA KØBENHAVNjuli33% dyrereDet koster cirka 4.253 kr. at flyve til Samos ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL SAMOS FRA KØBENHAVNjuli510% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Samos fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Samos

Det kan være svært at vælge imellem alle de skønne græske øer, men Samos er med sin frodige natur, det mangfoldige dyreliv samt hvide sandstrande et glimrende bud. Det bedste tidspunkt at rejse med fly til Samos er fra omkring maj til oktober, som er højsæson for turister, og hvor du kan forvente det absolut bedste vejr. Men hvornår er det billigst at flyve til Samos? Kigger man isoleret set på prisen er de bedste måneder november og februar (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Samos, januar 2018).

På Samos kan man både slappe af ved det azurblå hav, men også vandre i det kuperede terræn.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Samos?

Rejsende, som flyver til Samos, kan måske finde bedre priser til Agios Kirykos Ikaria Lufthavn (56 km fra Samos centrum), Parthéni Leros Lufthavn (65 km fra Samos centrum), Kalymnos Island Lufthavn (88 km fra Samos centrum), Chios Lufthavn (98 km fra Samos centrum) eller Kos Lufthavn (107 km fra Samos centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Findes der en billigere måde at flyve til Samos på?

Du kan finde tilbud til Samos Lufthavn for 1.364 kr. i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Samos Lufthavn?

Priser for fly til Samos Lufthavn opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Samos Lufthavn?

Fra september 2023 er der 2 udbydere at vælge mellem for fly til Samos Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Samos Lufthavn?

Selvom minimumsalderen, et barn skal have for at rejse alene, er fem år, kan flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, have deres egne aldersrestriktioner, som kan påvirkes af f.eks. længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Samos Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Samos Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din Samos Lufthavn rejse kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Samos Lufthavn. Vi anbefaler, at du spørger dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Gode tilbud på fly til Samos

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Samos fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
19. nov.
CPH03:30København Kastrup
22t. 55min.
1 stop
SMI09:25Samos
24. nov.
SMI03:55Samos
8t. 00min.
1 stop
CPH11:55København Kastrup
1.764 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
19. nov.
CPH12:55København Kastrup
13t. 30min.
2 stop
SMI09:25Samos
24. nov.
SMI03:55Samos
14t. 20min.
2 stop
CPH18:15København Kastrup
1.903 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
18. nov.
CPH10:20København Kastrup
18t. 45min.
1 stop
SMI12:05Samos
24. nov.
SMI03:55Samos
8t. 00min.
1 stop
CPH11:55København Kastrup
1.973 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
18. nov.
CPH09:50København Kastrup
19t. 15min.
2 stop
SMI12:05Samos
24. nov.
SMI03:55Samos
24t. 55min.
2 stop
CPH04:50København Kastrup
2.015 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
18. nov.
CPH10:20København Kastrup
18t. 45min.
1 stop
SMI12:05Samos
24. nov.
SMI03:40Samos
11t. 55min.
2 stop
CPH15:35København Kastrup
2.168 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
19. nov.
CPH03:30København Kastrup
22t. 55min.
1 stop
SMI09:25Samos
24. nov.
SMI03:55Samos
14t. 50min.
2 stop
CPH18:45København Kastrup
2.196 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Samos

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Samos, så se nogle af vores tilbud herunder.
Flere flyselskaber
26. sep.
CPH17:40København Kastrup
14t. 20min.
2 stop
SMI15:00Samos
1.136 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
26. sep.
CPH02:50København Kastrup
28t. 55min.
3 stop
SMI14:45Samos
1.436 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
26. sep.
CPH05:45København Kastrup
20t. 50min.
1 stop
SMI09:35Samos
1.464 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Samos?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Samos

Hvilke flyselskaber flyver til Samos?

Aegean Airlines-fly til Samos

12 Aegean Airlines-fly flyver til Samos i gennemsnit om ugen. De fleste flyver fra Athen Intle til Samos, der er den mest populære rute, som Aegean Airlines har til Samos. Priserne varierer, afhængigt af hvornår og hvor du flyver fra. Det billigste Aegean Airlines-fly til Samos, der er fundet i de seneste 3 dage på momondo, kostede 1.686 kr. og afgik fra København Kastrup. Aegean Airlines er det mest populære valg på momondo for denne rute og har fået en bedømmelse på 8,3/10 af 146 af vores brugere.


Hvordan rejser jeg rundt i Samos

Samos er en ø med smuk kuperet landskab. For at komme rundt på øen kan det derfor anbefales enten at leje en bil, hyre en taxa for en dag, hoppe på arrangerede ture eller de lokale busser. I Samos by er det nemt at gå rundt til fods mellem strande, restauranter og supermarkeder.


Visumkrav for Samos

Da Grækenland er medlem af Schengenaftalen behøver du ikke søge om visum når du rejser til Samos. Du får 90 dages visumfrihed, der kan forlænges ved behov. Husk dog altid et pas der er gyldigt under hele rejsen. Tjek altid op på de nyeste regler hos den græske ambassade.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Samos


De bedste oplevelser og seværdigheder i Samos

Hvordan får man den billigste flybillet til Samos?

Da Samos er en udpræget turist-ø, som ferieglade folk flokkes til i højsæsonen, så er det billigst at rejse udenfor sommermånederne. Det vil sige i perioden fra sidst i oktober og frem til april, hvor det ikke er så varmt og turistet. Kigger man isoleret set på prisen er de billigste måneder november og februar (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Samos, januar 2018).

Hvad skal man se på Samos?

Bjergene på Samos lægger op til vandreture, mens badebyerne er garant for svømning og solbadning. Når der skal bades, er Gagkou Beach et populært sted, og det samme er stranden ved Psili Ammos. En af øens største attraktioner er Efpalineio, der er en vandtunnel, som forbinder bjergets to sider. Et andet historisk monument er Hera-templet i Heraion, der sammen med Pythagoreion er på UNESCO’s verdensarvsliste. Når man er på øen, skal man også besøge en af de mange vinplantager – Samos er nemlig kendt verden over for sin smagfulde vin lavet på muscat-druer.

Skal man købe rejseforsikring?

En rejseforsikring anbefales altid når du rejser udenlands, så du er dækket i tilfælde af du skulle være uheldig på ferien.

Kan man drikke vand fra hanen?

Vand fra hanen kan drikkes, men de fleste turister holder sig til vand på flaske.

Giver man drikkepenge på Samos?

På Samos skal du forvente at lægge mellem 5-10% i drikkepenge.

Hvor er der god shopping?

De fleste shoppingmuligheder findes i Samos by, men man kan også købe souvenirs og lokale produkter andre steder på øen.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Samos?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Samos. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Kan jeg finde fly til Samos med fleksibel booking på momondo?

Ja. momondo gør det muligt for dig at vælge og fremhæve fly til Samos, som overholder denne regel.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Samos?

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Samos.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Samos lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Samos. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Samos på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.