Find billige flybilletter til Rhodos

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
lør 7.8
lør 14.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Rhodos. De nuværende restriktioner til Rhodos er baseret på Grækenland rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Grækenland

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Rhodos

Find de billigste fly til disse Rhodos-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Rhodos

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Rhodos

København (CPH) til Rhodos (RHO)

Fly til Rhodos ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Rhodos Diagoras, hvor den gennemsnitlige pris er 1.966 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL RHODOS FRA KØBENHAVNnovember25% billigereAt flyve fra København til Rhodos ​​koster i gennemsnit blot 1.479 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL RHODOS FRA KØBENHAVNdecember35% dyrereDet koster cirka 2.657 kr. at flyve til Rhodos ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL RHODOS FRA KØBENHAVNjuli601% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Rhodos fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Rhodos?

Rhodos er en af de græske øer, der har den længste turistsæson takket være sin unikke placering. Den er en del af de Dodekanesiske øer i det Græske Øhav ganske tæt på Tyrkiet. Det bedste tidspunkt at rejse med fly til Rhodos er fra omkring april og helt frem til oktober. Sommermånederne juni, juli og august er varmest, mens april, maj, september og oktober byder på lidt lavere temperaturer, men stadig med fuld solskin hver dag.

Rhodos er ren afslapning med strandture ad libitum, azurblå hav samt historiske input.

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Rhodos?

  I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Rhodos for 410 kr./person, hvilket er 81% billigere end gennemsnitsflyprisen til Rhodos. Hvis du vil finde den billigste pris til Rhodos fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Rhodos?

  Hvis du ikke har mulighed for at rejse i november, kan du bestille flyrejser til Rhodos fra Danmark i januar i stedet. Fly til Rhodos i januar, selvom de ikke er helt så billige som dem i november, har stadig kun et gennemsnit på omkring 1.648 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Rhodos?

  Det ideelle tidspunkt at bestille dit fly til Rhodos er 50 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 1.966 kr.. Priserne kan dog også være billigere udenfor dette tidsrum. For eksempel, har folk fornylig fundet fly til Rhodos fra Danmark helt ned til 577 kr. på momondo.

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Rhodos på?

  Den billigste dag at rejse fra Danmark til Rhodos er på en onsdag, hvor der kan findes priser helt ned til 1.782 kr.. Den dyreste dag at flyve til Rhodos er fredag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 2.257 kr..

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Rhodos?

  Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Rhodos normalt er dem med afrejse om aftenen. Vores brugere har fundet fly til Rhodos om aftenen helt ned til 1.943 kr.. Den dyreste tid på dagen at rejse til Rhodos på, er derimod om eftermiddagen, hvor priserne ligger på omkring 2.287 kr..

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Rhodos?

  Rejsende, som flyver til Rhodos, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Kos (109 km fra Rhodos centrum), Lufthavn: Kastelorizo (126 km fra Rhodos centrum), Lufthavn: Kalymnos Island (128 km fra Rhodos centrum), Lufthavn: Karpathos (149 km fra Rhodos centrum) eller Lufthavn: Parthéni Leros (151 km fra Rhodos centrumr), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

 • Findes der en billigere måde at flyve til Rhodos på?

  Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Rhodos Lufthavn: Kos, hvor gennemsnitsprisen er 1.622 kr. pr. person. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Rhodos?

På nuværende tidspunkt inkluderer Grækenland rejserestriktioner rejser til Rhodos. Indrejserestriktioner

Grækenland har begrænset indrejse for alle rejsende med undtagelse af indbyggere fra EU+-lande. EU+ består af Den Europæiske Union, Storbritannien, Schweiz, Norge, Liechtenstein og Island. Statsborgere og personer med bopæl i Australien, Israel, Sydkorea, New Zealand, og Rusland kan også rejse ind i landet. Gæster, der ankommer fra De Forenede Arabiske Emirater, skal rejse med direkte fly og skal fremvise bevis for permanent ophold i De Forenede Arabiske Emirater, returbilletter og hotelreservationer. Udenlandske rejsende må ikke ankomme fra andre områder, medmindre de er af en væsentlig kategori, såsom sundhedspersonale, studerende, regeringsmedlemmer, diplomater, militært personale, humanitært hjælpepersonale, flypersonale, sæsonarbejdere, rejsende i transit eller rejsende, der rejser ind i Grækenland af grunde, der er godkendt af den græske ambassade eller det græske konsulat. Listen over kategorier kan findes her. Flyene fra Tyrkiet er suspenderet, undtagen flyvninger til hjemsendelse af græske statsborgere og bosiddende og særlige regeringsordrerede flyvninger. Rejsende fra Albanien og Nordmakedonien skal ankomme til Athen.

Indrejsekrav

Alle rejsende skal fremvise en helbredsattest med negative COVID-19 PCR-resultater 72 timer før ankomst. Alle rejsende undtagen dem der kun rejser gennem en lufthavn i Grækenland skal udfylde et "Passenger Locator Form (PLF)" 24 timer før indtjekning. En QR-kode genereret fra den udfyldte formular skal fremvises ved ankomst.

Karantænekrav

Passagerer er underlagt Coronavirus (COVID-19) test ved ankomsten. Oplysninger kan findes på her. Ud over de obligatoriske krav til testning forud for rejsen, der er anført ovenfor, skal rejsende, der ankommer fra Storbritannien, gennemgå en hurtig COVID-19-test ved ankomsten og skal isolere sig i 10 dage på den adresse, de registrerer på deres PLF, hvis testresultatet er negativt. Hvis de opholder sig i kortere tid, skal de selv isolere sig indtil deres afrejsedag. Efter 10 dages selvisolation skal de rejsende gennemgå en ny PCR-test for at kunne komme ud af karantænen. Hvis resultatet af deres hurtige COVID-19-test ved indførsel til Grækenland er positivt, vil de græske myndigheder anmode dem om at sætte dem i karantæne, indtil andet er blevet anbefalet.

Alle andre oplysninger

Fra den 9. november skal alle afgående flypassagerer også indsende en PLF inden afrejse.

Hvis du planlægger rejser til Rhodos nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Rhodos

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Rhodos fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
7. sep.
CPH17:25København Kastrup
22t. 50min.
1 stop
RHO16:15Rhodos Diagoras
14. sep.
RHO06:20Rhodos Diagoras
23t. 35min.
1 stop
CPH05:55København Kastrup
Flere flyselskaber
7. sep.
CPH17:40København Kastrup
17t. 40min.
2 stop
RHO11:20Rhodos Diagoras
14. sep.
RHO06:20Rhodos Diagoras
23t. 35min.
1 stop
CPH05:55København Kastrup
Ryanair
30. sep.
CPH18:25København Kastrup
19t. 00min.
1 stop
RHO13:25Rhodos Diagoras
7. okt.
RHO13:05Rhodos Diagoras
24t. 10min.
2 stop
CPH13:15København Kastrup
Ryanair
28. aug.
CPH03:15København Kastrup
11t. 35min.
1 stop
RHO14:50Rhodos Diagoras
4. sep.
RHO14:05Rhodos Diagoras
18t. 15min.
2 stop
CPH08:20København Kastrup
Ryanair
5. sep.
BLL06:30Billund
22t. 15min.
2 stop
RHO04:45Rhodos Diagoras
12. sep.
RHO14:05Rhodos Diagoras
26t. 30min.
1 stop
BLL16:35Billund
Flere flyselskaber
8. sep.
CPH04:40København Kastrup
27t. 00min.
2 stop
RHO07:40Rhodos Diagoras
19. sep.
RHO05:50Rhodos Diagoras
27t. 20min.
1 stop
CPH09:10København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Rhodos

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Rhodos, så se nogle af vores tilbud herunder fra Aegean Airlines, Lufthansa og Ryanair
Ryanair
25. aug.
CPH03:20København Kastrup
27t. 45min.
1 stop
RHO07:05Rhodos Diagoras
Ryanair
25. aug.
CPH03:20København Kastrup
16t. 10min.
2 stop
RHO19:30Rhodos Diagoras
Ryanair
26. aug.
CPH18:20København Kastrup
22t. 20min.
1 stop
RHO16:40Rhodos Diagoras

Hvilke flyselskaber flyver til Rhodos?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Rhodos

Rhodos har altid haft – og har stadig – et rigtigt godt ry blandt danske rejsende. Det betyder mange valgmuligheder, når man skal vælge flyselskab. Norwegian, easyJet og Ryanair er nogle af de klassiske lavprisselskaber, men du kan også vælge KLM, SAS eller Lufthansa. Danske Jet Time er et af de selskaber, der tilbyder direkte fly på en tur, der tager ca. 3 timer og 45 minutter.


Lufthavne i nærheden af Rhodos

Neden for finder du alle lufthavne i Rhodos samt deres afstand til centrum

Selvom Rhodos kun er en ø, så er det en af de travleste i Grækenland, og denne perle kan generere mere end 5 millioner rejsende gennem terminalen om året, hvoraf langt de fleste ankommer i løbet af sommersæsonen.

Har du ikke arrangeret transport med dit hotel, og skal du ind til Rhodos by er bussen den bedste og billigste løsning til en pris på ca. 16 DKK og en rejsetid på knap 35 minutter, afhængig af trafikken (Information tjekket 07/06/2017).


Populære fly til Rhodos

Find dine flybilletter til Rhodos blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Rhodos
Hurtigste flyvetid3t. 35min.
Laveste pris696 kr.
Fly fra Billund til Rhodos
Hurtigste flyvetid10t. 50min.
Laveste pris746 kr.
Fly fra Aalborg til Rhodos
Hurtigste flyvetid14t. 40min.
Laveste pris1.479 kr.

Hvordan kommer man nemmest rundt på Rhodos?

Selve Rhodos by oplever du bedst til fods, hvor de hyggelige gader med brosten indbyder til slentreture og hygge. Skal der lidt mere fart over feltet, er det også oplagt at leje en cykel, så du kan se byen på en ny måde. Vil du opleve mere af den smukke ø er det oplagt at leje en bil, men der kører også mange lokale busser fra selskaberne Roda og Ktel. En tredje mulighed er arrangerede busture, hvor du blot skal læne sig tilbage og nyde øens attraktioner med guide og chauffør.


Kan man rejse til Rhodos uden pas eller visum?

Grækenland er fuldgyldigt medlem af Schengenaftalen, hvilket betyder en visumfri rejse med en varighed på maks. 90 dage. Du skalstadig huske et gyldigt pas, da det fungerer som ID under hele turen.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Rhodos


Tips og gode råd til Rhodos

Hvordan får man den billigste flybillet til Rhodos?

De bedste priser på flybilletter til Rhodos finder du typisk i vintermånederne november og februar (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Rhodos, februar 2018).

Hvad skal man se på Rhodos?

Rhodos By er på UNESCO’s kulturarvsliste, og dermed en oplevelse du ikke vil misse. Selve bymidten er bevaret i bedste Middelalderstil med kulisser, der er ethvert postkort værdigt. Byen Lindos bør du også kigge forbi, da det er en af de få antikke byer på øen. Højdepunktet i byen er fortet kaldet Lindos akropolis med en enestående arkitektur og historie. En anden udendørsoplevelse foregår ved Sommerfugledalen, hvor tusindvis af sommerfugle sidder samlet i en oase med vandfald og frodig natur. En strandtur eller tur skal også nydes – og strande er der nok af. Faliraki Beach, Ixia Beach eller Kalithea Beach, der hver især har deres unikke karakteristika, er oplagte bud på en skøn stranddag.

Aktiviteter for børn

Rhodos Aquarium er ren underholdning for børn, hvor store akvarier, udstoppede dyr, shows og meget andet er en sikker vinder hos de små rejsende. I Rhodos Water Park nær Faliraki Beach kan I bruge mange timer i de mange forlystelser som kæmpe vandrutsjebaner, springvand og meget mere.

Skal man købe rejseforsikring?

En rejseforsikring anbefales, så du er fuldstændig dækket i tilfælde af uheldet skulle være ude.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du kan godt drikke vand fra hanen på Rhodos.

Giver man drikkepenge på Rhodos?

På Rhodos er det standard at give 5-10% af regningens samlede pris i drikkepenge.

Hvor er der god shopping?

Den gamle bydel i Rhodos by byder på de bedste shoppingmuligheder i form af flest butikker at vælge imellem. Over resten af øen finder du mange lokale produkter, souvenirs og spiselige specialiteter.