Find billige fly til Rhodos

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 16.8
tir. 23.8

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Rhodos

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Rhodos

Bedste pris på enkeltbillet

326 kr.

Bedste pris på returbillet

783 kr.

Hurtigste flyvetid

8t. 10min.

Betjenes af

4 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Rhodos fra Danmark i de seneste 72 timer er 326 kr. (Billund til Rhodos Diagoras).
Den bedste pris på en returbillet til Rhodos fra Danmark i de seneste 72 timer er 783 kr. (Billund til Rhodos Diagoras).
Det hurtigste fly til Rhodos fra Danmark tager 8t. 10min. (Billund til Rhodos Diagoras).
Der er 4 flyselskaber, som flyver til Rhodos, herunder Lufthansa, Aegean Airlines og Norwegian.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Rhodos

Find de billigste fly til disse Rhodos-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Rhodos

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Rhodos

København (CPH) til Kos (KGS)

Fly til Rhodos ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Kos, hvor den gennemsnitlige pris er 2.456 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL RHODOS FRA KØBENHAVNmarts18% billigereAt flyve fra København til Rhodos ​​koster i gennemsnit blot 2.044 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL RHODOS FRA KØBENHAVNjuli24% dyrereDet koster cirka 3.102 kr. at flyve til Rhodos ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL RHODOS FRA KØBENHAVNjuli768% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Rhodos fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Rhodos?

Rhodos er en af de græske øer, der har den længste turistsæson takket være sin unikke placering. Den er en del af de Dodekanesiske øer i det Græske Øhav ganske tæt på Tyrkiet. Det bedste tidspunkt at rejse med fly til Rhodos er fra omkring april og helt frem til oktober. Sommermånederne juni, juli og august er varmest, mens april, maj, september og oktober byder på lidt lavere temperaturer, men stadig med fuld solskin hver dag.

Rhodos er ren afslapning med strandture ad libitum, azurblå hav samt historiske input.

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Rhodos for 77 kr./person, hvilket er 97% billigere end gennemsnitsflyprisen til Rhodos. Hvis du vil finde den billigste pris til Rhodos fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvis du ikke har mulighed for at rejse i marts, kan du booke flyrejser til Rhodos fra Danmark i maj i stedet. Fly til Rhodos i maj, selvom de ikke er helt så billige som dem i marts, har stadig kun et gennemsnit på omkring 2.058 kr..

Det ideelle tidspunkt at booke dit fly til Rhodos er 35 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 2.504 kr.. Priserne kan dog også være billigere udenfor dette tidsrum. For eksempel, har folk fornylig fundet fly til Rhodos fra Danmark helt ned til 783 kr. på momondo.

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Rhodos er på en torsdag, hvor der kan findes priser helt ned til 2.438 kr.. Den dyreste dag at flyve til Rhodos er søndag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 3.139 kr..

Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Rhodos normalt er dem med afrejse om aftenen. Vores brugere har fundet fly til Rhodos om aftenen helt ned til 2.427 kr.. Den dyreste tid på dagen at rejse til Rhodos på, er derimod om morgenen, hvor priserne ligger på omkring 2.639 kr..

Rejsende, som flyver til Rhodos, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Kos (109 km fra Rhodos centrum), Lufthavn: Kastelorizo (126 km fra Rhodos centrum), Lufthavn: Kalymnos Island (128 km fra Rhodos centrum), Lufthavn: Karpathos (149 km fra Rhodos centrum) eller Lufthavn: Parthéni Leros (151 km fra Rhodos centrumr), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Rhodos Lufthavn: Kos, hvor gennemsnitsprisen er 1.745 kr. pr. person. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Gode tilbud på fly til Rhodos

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Rhodos fundet af momondos brugere for nylig
Ryanair
5. okt.
BLL04:50Billund
8t. 25min.
1 stop
RHO13:15Rhodos Diagoras
13. okt.
RHO19:10Rhodos Diagoras
17t. 10min.
2 stop
BLL12:20Billund
Ryanair
5. okt.
BLL04:50Billund
8t. 25min.
1 stop
RHO13:15Rhodos Diagoras
14. okt.
RHO03:45Rhodos Diagoras
13t. 40min.
2 stop
BLL17:25Billund
Lufthansa
8. sep.
CPH15:15København Kastrup
12t. 50min.
1 stop
RHO04:05Rhodos Diagoras
15. sep.
RHO06:15Rhodos Diagoras
9t. 35min.
1 stop
CPH15:50København Kastrup
Ryanair
5. okt.
BLL04:35Billund
12t. 00min.
1 stop
RHO16:35Rhodos Diagoras
11. okt.
RHO09:05Rhodos Diagoras
10t. 15min.
2 stop
BLL19:20Billund
Ryanair
5. okt.
CPH05:00København Kastrup
8t. 15min.
1 stop
RHO13:15Rhodos Diagoras
12. okt.
RHO14:40Rhodos Diagoras
14t. 20min.
1 stop
CPH05:00København Kastrup
Flere flyselskaber
17. sep.
CPH07:55København Kastrup
7t. 00min.
1 stop
RHO14:55Rhodos Diagoras
23. sep.
RHO19:15Rhodos Diagoras
19t. 10min.
2 stop
CPH14:25København Kastrup
1.065 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Rhodos

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Rhodos, så se nogle af vores tilbud herunder fra Norwegian og Ryanair
Ryanair
19. sep.
BLL18:15Billund
13t. 25min.
1 stop
RHO07:40Rhodos Diagoras
Ryanair
16. aug.
CPH17:10København Kastrup
12t. 40min.
1 stop
RHO05:50Rhodos Diagoras
Ryanair
8. sep.
BLL05:10Billund
21t. 10min.
2 stop
RHO02:20Rhodos Diagoras

Hvilke flyselskaber flyver til Rhodos?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Rhodos

Hvilke flyselskaber flyver til Rhodos?

Scandinavian Airlines, Corendon Airlines, Lufthansa og Norwegian er de mest populære flyselskaber der flyver fra Danmark til Rhodos regelmæssigt, ifølge vores data. Du bør kunne finde fly til Rhodos med disse flyselskaber og andre flyselskaber der flyver fra Danmark.

Norwegian Air International-fly til Rhodos

Norwegian Air International flyver omkring 1 fly til Rhodos om ugen. Det mest almindelige afrejsested for disse fly var fra Stockholm Arlanda (ARN), hvor det bedste tilbud på en returrejse med Norwegian Air International var på 1.175 kr. (København Kastrup til Rhodos). Brugerne har bedømt Norwegian Air International med 9,1/10 i over 29 anmeldelser på momondo.

Aegean Airlines-fly til Rhodos

Aegean Airlines (8,4/10, 63 anmeldelser) er også et populært valg for fly til Rhodos med tilbud fra helt ned til 1.087 kr. retur fra København Kastrup. Med 24 Aegean Airlines-fly til Rhodos om ugen i gennemsnit kan priserne variere betydeligt alt efter afrejsested og efterspørgsel.


Lufthavne i nærheden af Rhodos

Neden for finder du alle lufthavne i Rhodos samt deres afstand til centrum

Selvom Rhodos kun er en ø, så er det en af de travleste i Grækenland, og denne perle kan generere mere end 5 millioner rejsende gennem terminalen om året, hvoraf langt de fleste ankommer i løbet af sommersæsonen.

Har du ikke arrangeret transport med dit hotel, og skal du ind til Rhodos by er bussen den bedste og billigste løsning til en pris på ca. 16 DKK og en rejsetid på knap 35 minutter, afhængig af trafikken.


Populære fly til Rhodos

Find dine flybilletter til Rhodos blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Rhodos
Hurtigste flyvetid3t. 25min.
Laveste pris928 kr.
Fly fra Billund til Rhodos
Hurtigste flyvetid3t. 45min.
Laveste pris1.145 kr.
Fly fra Aalborg til Rhodos
Hurtigste flyvetid16t. 50min.
Laveste pris3.160 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Rhodos

Selve Rhodos by oplever du bedst til fods, hvor de hyggelige gader med brosten indbyder til slentreture og hygge. Skal der lidt mere fart over feltet, er det også oplagt at leje en cykel, så du kan se byen på en ny måde. Vil du opleve mere af den smukke ø er det oplagt at leje en bil, men der kører også mange lokale busser fra selskaberne Roda og Ktel. En tredje mulighed er arrangerede busture, hvor du blot skal læne sig tilbage og nyde øens attraktioner med guide og chauffør.


Visumkrav for Rhodos

Grækenland er fuldgyldigt medlem af Schengenaftalen, hvilket betyder en visumfri rejse med en varighed på maks. 90 dage. Du skalstadig huske et gyldigt pas, da det fungerer som ID under hele turen.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Rhodos


De bedste oplevelser og seværdigheder i Rhodos

De bedste priser på flybilletter til Rhodos finder du typisk i vintermånederne november og februar (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Rhodos, februar 2018).

Rhodos By er på UNESCO’s kulturarvsliste, og dermed en oplevelse du ikke vil misse. Selve bymidten er bevaret i bedste Middelalderstil med kulisser, der er ethvert postkort værdigt. Byen Lindos bør du også kigge forbi, da det er en af de få antikke byer på øen. Højdepunktet i byen er fortet kaldet Lindos akropolis med en enestående arkitektur og historie. En anden udendørsoplevelse foregår ved Sommerfugledalen, hvor tusindvis af sommerfugle sidder samlet i en oase med vandfald og frodig natur. En strandtur eller tur skal også nydes – og strande er der nok af. Faliraki Beach, Ixia Beach eller Kalithea Beach, der hver især har deres unikke karakteristika, er oplagte bud på en skøn stranddag.

En rejseforsikring anbefales, så du er fuldstændig dækket i tilfælde af uheldet skulle være ude.

Du kan godt drikke vand fra hanen på Rhodos.

På Rhodos er det standard at give 5-10% af regningens samlede pris i drikkepenge.

Den gamle bydel i Rhodos by byder på de bedste shoppingmuligheder i form af flest butikker at vælge imellem. Over resten af øen finder du mange lokale produkter, souvenirs og spiselige specialiteter.


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Rhodos på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Rhodos, der passer dig bedst.

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Rhodos med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til Rhodos.

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Rhodos, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Rhodos spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


Andre kabineklasser på fly til Rhodos

Find alternative Premium-kabineklasser for dit fly til Rhodos

Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.