Find billige flybilletter til Rhodos

Returrejse
Economy
Washington D.C. (WAS)
Rhodos (RHO)
tor.. 15.4.
tor.. 22.4.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |
Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Rhodos. De nuværende restriktioner til Rhodos er baseret på Grækenland rejserestriktioner.

Se nuværende Grækenland rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Rhodos

Find de billigste fly til disse Rhodos-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Rhodos

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Rhodos

København (CPH) til Rhodos (RHO)

Fly til Rhodos ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Rhodos Diagoras, hvor den gennemsnitlige pris er 1.957 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL RHODOS FRA KØBENHAVNnovember25% billigereAt flyve fra København til Rhodos ​​koster i gennemsnit blot 1.473 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL RHODOS FRA KØBENHAVNdecember35% dyrereDet koster cirka 2.646 kr. at flyve til Rhodos ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL RHODOS FRA KØBENHAVNjuli601% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Rhodos fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Rhodos?

Rhodos er en af de græske øer, der har den længste turistsæson takket være sin unikke placering. Den er en del af de Dodekanesiske øer i det Græske Øhav ganske tæt på Tyrkiet. Det bedste tidspunkt at rejse med fly til Rhodos er fra omkring april og helt frem til oktober. Sommermånederne juni, juli og august er varmest, mens april, maj, september og oktober byder på lidt lavere temperaturer, men stadig med fuld solskin hver dag.

Rhodos er ren afslapning med strandture ad libitum, azurblå hav samt historiske input.

Hvilket er det absolut billigste fly til Rhodos?

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Rhodos for 408 kr./person, hvilket er 81% billigere end gennemsnitsflyprisen til Rhodos. Hvis du vil finde den billigste pris til Rhodos fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Rhodos?

november måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Rhodos fra Danmark, med flest priser fundet omkring 1.473 kr.. Hvis du ikke vil rejse til Rhodos i november, så bør du vente til januar til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 1.641 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Rhodos?

De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 50 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Rhodos. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 1.957 kr.. Vær opmærksom på at du måske også kan finde billige fly til Rhodos udenfor dette tidsrum. momondo brugere har fornyligt fundet fly fra Danmark til Rhodos for 899 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Rhodos på?

Vores data viser at onsdag er den billigste dag at flyve til Rhodos på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 1.775 kr.. Fly fra Danmark til Rhodos på en fredag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 2.247 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Rhodos?

Ifølge vores data er om aftenen den billigste dag at flyve til Rhodos på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Rhodos om aftenen helt ned til 1.934 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Den dyreste tid på dagen at rejse til Rhodos på, er derimod om eftermiddagen, hvor priserne ligger på omkring 2.277 kr..

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Rhodos?

Rejsende, som flyver til Rhodos, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Kos (109 km fra Rhodos centrum), Lufthavn: Kastelorizo (126 km fra Rhodos centrum), Lufthavn: Kalymnos Island (128 km fra Rhodos centrum), Lufthavn: Karpathos (149 km fra Rhodos centrum) eller Lufthavn: Parthéni Leros (151 km fra Rhodos centrumr), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Findes der en billigere måde at flyve til Rhodos på?

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Rhodos Lufthavn: Kos, hvor gennemsnitsprisen er 1.615 kr. pr. person. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Rhodos?

På nuværende tidspunkt inkluderer Grækenland rejserestriktioner rejser til Rhodos. Indrejserestriktioner

Grækenland har begrænset indrejse for alle rejsende med undtagelse af indbyggere fra EU+-lande. EU+ består af Den Europæiske Union, Storbritannien, Schweiz, Norge, Liechtenstein og Island. Statsborgere og personer med bopæl i Australien, Israel, Sydkorea, New Zealand, og Rusland kan også rejse ind i landet. Gæster, der ankommer fra De Forenede Arabiske Emirater, skal rejse med direkte fly og skal fremvise bevis for permanent ophold i De Forenede Arabiske Emirater, returbilletter og hotelreservationer. Udenlandske rejsende må ikke ankomme fra andre områder, medmindre de er af en væsentlig kategori, såsom sundhedspersonale, studerende, regeringsmedlemmer, diplomater, militært personale, humanitært hjælpepersonale, flypersonale, sæsonarbejdere, rejsende i transit eller rejsende, der rejser ind i Grækenland af grunde, der er godkendt af den græske ambassade eller det græske konsulat. Listen over kategorier kan findes her. Flyene fra Tyrkiet er suspenderet, undtagen flyvninger til hjemsendelse af græske statsborgere og bosiddende og særlige regeringsordrerede flyvninger. Rejsende fra Albanien og Nordmakedonien skal ankomme til Athen.

Indrejsekrav

Alle rejsende skal fremvise en helbredsattest med negative COVID-19 PCR-resultater 72 timer før ankomst. Alle rejsende undtagen dem der kun rejser gennem en lufthavn i Grækenland skal udfylde et "Passenger Locator Form (PLF)" 24 timer før indtjekning. En QR-kode genereret fra den udfyldte formular skal fremvises ved ankomst.

Karantænekrav

Passagerer er underlagt Coronavirus (COVID-19) test ved ankomsten. Oplysninger kan findes på her. Ud over de obligatoriske krav til testning forud for rejsen, der er anført ovenfor, skal rejsende, der ankommer fra Storbritannien, gennemgå en hurtig COVID-19-test ved ankomsten og skal isolere sig i 10 dage på den adresse, de registrerer på deres PLF, hvis testresultatet er negativt. Hvis de opholder sig i kortere tid, skal de selv isolere sig indtil deres afrejsedag. Efter 10 dages selvisolation skal de rejsende gennemgå en ny PCR-test for at kunne komme ud af karantænen. Hvis resultatet af deres hurtige COVID-19-test ved indførsel til Grækenland er positivt, vil de græske myndigheder anmode dem om at sætte dem i karantæne, indtil andet er blevet anbefalet.

Alle andre oplysninger

Fra den 9. november skal alle afgående flypassagerer også indsende en PLF inden afrejse.

Hvis du planlægger rejser til Rhodos nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Gode tilbud på fly til Rhodos Diagoras

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Rhodos Diagoras fundet af momondos brugere for nylig
Ryanair
16. jul.
04:15København Kastrup
9t. 10min.
2 stop
13:25Rhodos Diagoras
22. jul.
09:05Rhodos Diagoras
9t. 45min.
1 stop
18:50København Kastrup
1.211 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
2. aug.
02:00København Kastrup
3t. 35min.
05:35Rhodos Diagoras
15. aug.
13:45Rhodos Diagoras
15t. 50min.
1 stop
05:35København Kastrup
1.298 kr.
Find lignende
Ryanair
15. jul.
09:55Billund
8t. 45min.
1 stop
18:40Rhodos Diagoras
22. jul.
02:00Rhodos Diagoras
10t. 55min.
2 stop
12:55Billund
1.360 kr.
Find lignende
Ryanair
17. jul.
03:15København Kastrup
11t. 35min.
1 stop
14:50Rhodos Diagoras
22. jul.
09:05Rhodos Diagoras
9t. 45min.
1 stop
18:50København Kastrup
1.310 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
18. jul.
17:20København Kastrup
11t. 55min.
1 stop
05:15Rhodos Diagoras
22. jul.
09:05Rhodos Diagoras
9t. 45min.
1 stop
18:50København Kastrup
1.317 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
2. aug.
02:00København Kastrup
3t. 35min.
05:35Rhodos Diagoras
10. aug.
15:45Rhodos Diagoras
19t. 45min.
1 stop
11:30København Kastrup
1.242 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Rhodos Diagoras

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Rhodos, så se nogle af vores tilbud herunder.
Flere flyselskaber
29. apr.
07:50København Kastrup
21t. 35min.
2 stop
05:25Rhodos Diagoras
1.572 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
29. apr.
06:30København Kastrup
33t. 15min.
3 stop
15:45Rhodos Diagoras
2.246 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Rhodos?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Rhodos

Rhodos har altid haft – og har stadig – et rigtigt godt ry blandt danske rejsende. Det betyder mange valgmuligheder, når man skal vælge flyselskab. Norwegian, easyJet og Ryanair er nogle af de klassiske lavprisselskaber, men du kan også vælge KLM, SAS eller Lufthansa. Danske Jet Time er et af de selskaber, der tilbyder direkte fly på en tur, der tager ca. 3 timer og 45 minutter.


Hvordan kommer man fra lufthavnen?

Herunder finder du alle lufthavne på Rhodos samt afstand til centrum

Selvom Rhodos kun er en ø, så er det en af de travleste i Grækenland, og denne perle kan generere mere end 5 millioner rejsende gennem terminalen om året, hvoraf langt de fleste ankommer i løbet af sommersæsonen.

Har du ikke arrangeret transport med dit hotel, og skal du ind til Rhodos by er bussen den bedste og billigste løsning til en pris på ca. 16 DKK og en rejsetid på knap 35 minutter, afhængig af trafikken (Information tjekket 07/06/2017).


Populære ruter til Rhodos

Mest søgte fly til Rhodos sammen med de bedste priser og korteste flyvetid
Fly fra København til Rhodos
Korteste rejsetid
3t. 35min.
Laveste pris
899 kr.
Fly fra Billund til Rhodos
Korteste rejsetid
24t. 49min.
Laveste pris
1.548 kr.
Fly fra Aalborg til Rhodos
Korteste rejsetid
23t. 55min.
Laveste pris
2.646 kr.

Hvordan kommer man nemmest rundt på Rhodos?

Selve Rhodos by oplever du bedst til fods, hvor de hyggelige gader med brosten indbyder til slentreture og hygge. Skal der lidt mere fart over feltet, er det også oplagt at leje en cykel, så du kan se byen på en ny måde. Vil du opleve mere af den smukke ø er det oplagt at leje en bil, men der kører også mange lokale busser fra selskaberne Roda og Ktel. En tredje mulighed er arrangerede busture, hvor du blot skal læne sig tilbage og nyde øens attraktioner med guide og chauffør.


Kan man rejse til Rhodos uden pas eller visum?

Grækenland er fuldgyldigt medlem af Schengenaftalen, hvilket betyder en visumfri rejse med en varighed på maks. 90 dage. Du skalstadig huske et gyldigt pas, da det fungerer som ID under hele turen.


Tips og gode råd til Rhodos

Hvordan får man den billigste flybillet til Rhodos?

De bedste priser på flybilletter til Rhodos finder du typisk i vintermånederne november og februar (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Rhodos, februar 2018).

Hvad skal man se på Rhodos?

Rhodos By er på UNESCO’s kulturarvsliste, og dermed en oplevelse du ikke vil misse. Selve bymidten er bevaret i bedste Middelalderstil med kulisser, der er ethvert postkort værdigt. Byen Lindos bør du også kigge forbi, da det er en af de få antikke byer på øen. Højdepunktet i byen er fortet kaldet Lindos akropolis med en enestående arkitektur og historie. En anden udendørsoplevelse foregår ved Sommerfugledalen, hvor tusindvis af sommerfugle sidder samlet i en oase med vandfald og frodig natur. En strandtur eller tur skal også nydes – og strande er der nok af. Faliraki Beach, Ixia Beach eller Kalithea Beach, der hver især har deres unikke karakteristika, er oplagte bud på en skøn stranddag.

Aktiviteter for børn

Rhodos Aquarium er ren underholdning for børn, hvor store akvarier, udstoppede dyr, shows og meget andet er en sikker vinder hos de små rejsende. I Rhodos Water Park nær Faliraki Beach kan I bruge mange timer i de mange forlystelser som kæmpe vandrutsjebaner, springvand og meget mere.

Skal man købe rejseforsikring?

En rejseforsikring anbefales, så du er fuldstændig dækket i tilfælde af uheldet skulle være ude.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du kan godt drikke vand fra hanen på Rhodos.

Giver man drikkepenge på Rhodos?

På Rhodos er det standard at give 5-10% af regningens samlede pris i drikkepenge.

Hvor er der god shopping?

Den gamle bydel i Rhodos by byder på de bedste shoppingmuligheder i form af flest butikker at vælge imellem. Over resten af øen finder du mange lokale produkter, souvenirs og spiselige specialiteter.


 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class