Find billige fly til Sisimiut

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
søn. 4.12
søn. 11.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Sisimiut

Få indsigter om din flyrejse til Sisimiut, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Sisimiut?

Den billigste måned at flyve til Sisimiut fra Danmark er i november. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 3.242 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke kan flyve til Sisimiut i november, så er oktober den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Sisimiut i oktober har en gennemsnitlig pris på omkring 6.893 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Sisimiut?

Brugere, der booker rejser til Sisimiut fra Nuuk, har fundet fly, der er 51% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Sisimiut. Hvis du vil finde den billigste pris til Sisimiut fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Sisimiut på?

Den billigste afrejsedag for dit fly til Sisimiut er på en onsdag hvor priserne kan findes helt ned til 6.084 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. Fly fra Danmark til Sisimiut på en tirsdag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 8.002 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Hvor lang tid tager det at flyve til Sisimiut?

Varigheden på flyrejsen fra Danmark til Sisimiut afhænger af, hvilke lufthavne du rejser fra og ankommer til, og om du har en mellemlanding eller ej. Hvis du flyver fra København Kastrup (en populær lufthavn i Danmark) til Søndre Strømfjord Kangerlussuaq (den mest populære lufthavn i Sisimiut), så tager det 4t. 40min. i gennemsnit. Hvis du flyver fra Billund (en anden populær lufthavn i Danmark) til Søndre Strømfjord Kangerlussuaq, er den gennemsnitlige rejsetid .

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Sisimiut?

Det bedste tidspunkt at booke en flybillet til Sisimiut fra Danmark er 60 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 7.321 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Sisimiut

Find de billigste fly til disse Sisimiut-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Sisimiut

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Sisimiut

København (CPH) til Søndre Strømfjord (SFJ)

Fly til Sisimiut ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Søndre Strømfjord Kangerlussuaq, hvor den gennemsnitlige pris er 5.538 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL SISIMIUT FRA KØBENHAVNnovember56% billigereAt flyve fra København til Sisimiut ​​koster i gennemsnit blot 3.242 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL SISIMIUT FRA KØBENHAVNapril20% dyrereDet koster cirka 8.775 kr. at flyve til Sisimiut ​​fra København i april
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL SISIMIUT FRA KØBENHAVNmarts733% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Sisimiut fra København i marts end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Sisimiut

Sisimiut er beliggende i Vestgrønland nord for Nuuk. Fra de store lufthavne i Danmark, såsom Københavns Lufthavn (CPH) og Billund Lufthavn (BLL), er der et godt stykke vej til den lille by på Grønland, og rejsen kræver derfor et par ophold undervejs. Det samlede tidsomfang vil variere, alt efter hvor du påbegynder din tur. Du skal nemlig til Københavns Lufthavn forinden, hvorfra du kan sætte kurs mod Vestgrønland. Bor du i det nordlige Jylland, så kan det godt betale sig at flyve mod København og benytte lufthavnen som en gennemfart. Her vil rejsen naturligt forlænges en smule.

Det er desværre ikke muligt at lande i den lille Sisimiut Lufthavn (JSH) med direkte fly fra Danmark. Fra Københavns Lufthavn skal du først gennem Søndre Strømfjord (SFJ). Det egentlige navn på byen og lufthavnen er også Kangerlussuaq (’k’et udtales som et ’g’). Det er værd at vide, da det kan optræde på dine rejsedokumenter, når du booker flytilbud og flybilletter til Sisimiut. Fra denne lufthavn vil det være muligt at påbegynde rejsens sidste trin, som er en mindre flyvetur til selve Sisimiut. Skal din rejse også indebære et visit i Nuuk, så bør du vide, at man kan flyve til Grønlands største by fra Kangerlussuaq. Flyet fra Danmark afgår et par gange om ugen, men der er flere afgange om sommeren end i vinterperioden.

Rejsende, som flyver til Sisimiut, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Søndre Strømfjord Kangerlussuaq (130 km fra Sisimiut centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Lufthavn: Sisimiut har en gennemsnitspris på 4.174 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Sisimiut. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.


Andre kabineklasser på fly til Sisimiut

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Sisimiut

Hvilke flyselskaber flyver til Sisimiut?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Sisimiut

Hvilke flyselskaber flyver til Sisimiut?

Air Greenland er det mest populære flyselskab der flyver fra Danmark til Sisimiut regelmæssigt, ifølge vores data. Du bør kunne finde fly til Sisimiut med dette flyselskab og andre flyselskaber der flyver fra Danmark.


Lufthavne i nærheden af Sisimiut

Neden for finder du alle lufthavne i Sisimiut samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du til centrum fra Sisimiut Lufthavn?

Du kan tage både bus og taxa, efter du lander i Sisimiut. Før du lander i byen, skal du altså ud på en lille køretur, og det er fornuftigt at bestille den forud for ankomsten. Den offentlige bus kører ikke hyppigt, og du skal være opmærksom på, at der om vinteren kan opstå forhindringer på vejene grundet frost. Det er også derfor, at trafikken under disse perioder ofte sker via slæde og snescooter hen over sneen, som også er fremgangsmåden i mange af de øvrige bygder på Grønland.


Visumkrav for Sisimiut

Som dansker har du statsborgerskab i et af de nordiske lande, hvorfor Grønland ikke har krav om visum ved indrejsen. Du skal til gengæld sørge for at medbringe gyldig billedidentifikation. Her er der tale om både pas og kørekort, men vi anbefaler, at du for en god ordens skyld medbringer passet, når du går igennem pakkelisten til din tur til Sisimiut.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Sisimiut


De bedste oplevelser og seværdigheder i Sisimiut

Og netop disse ture kan også bestilles i andre sammenhænge, hvor det er muligt at bruge vinterens transportmidler under udflugter. Her kan du nemt bestille ture, som gør det muligt at udforske det pragtfulde, omkringliggende landskab med professionelle lokale guides. Med de rette kundskaber og udstyr kan den rutinerede vandrer da også udforske det knudrede terræn på egen hånd, og det er enestående over både sommer og vinter. Sisimiut er også kendt for det årlige langrendsløb, som er blandt de hårdeste af sin slags i verden. Her kan du som konkurrenceglad rejsende udfordre fysikken. Løbet, som hedder Arctic Circle Race, tiltrækker mange internationale entusiaster inden for sporten. Byen byder også på kulturhistorie, som du kan nærstudere på det lokale museum, og du bør ydermere drage mod Taseralik Kulturcenter. Kulturen kommer særligt til udtryk hos de lokale kunstnere, som sælger deres håndværk fra små charmerende værksteder. Byen byder ikke blot på udflugter på jorden, for der er massevis af muligheder for at udforske Grønland fra både luften og vandet. Helikopterture hen over fjeldene samt sejlture gennem fjorde kan være gennemførte oplevelser. Grønlands fiskeri er stadig et stort erhverv, som du kan få indblik i på ture over vandet.


Hvorfor vælge momondo?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Alle flysøgninger til Sisimiut på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Sisimiut.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Sisimiut. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.