Find billige flybilletter til Sisimiut

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir. 26.10
tir. 2.11

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan påvirke rejser fra Danmark til Sisimiut.
Se nuværende rejserestriktioner for Grønland

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Sisimiut

Find de billigste fly til disse Sisimiut-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Sisimiut

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Sisimiut

København (CPH) til Søndre Strømfjord (SFJ)

Fly til Sisimiut ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Søndre Strømfjord, hvor den gennemsnitlige pris er 4.980 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL SISIMIUT FRA KØBENHAVNjanuar12% billigereAt flyve fra København til Sisimiut ​​koster i gennemsnit blot 5.592 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL SISIMIUT FRA KØBENHAVNseptember10% dyrereDet koster cirka 7.030 kr. at flyve til Sisimiut ​​fra København i september
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL SISIMIUT FRA KØBENHAVNapril496% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Sisimiut fra København i april end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Sisimiut?

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Sisimiut?

  Brugere, der booker rejser til Sisimiut fra Sisimiut, har fundet fly, der er 85% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Sisimiut. Hvis du vil finde den billigste pris til Sisimiut fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Sisimiut?

  Den billigste måned at flyve til Sisimiut fra Danmark er i januar. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 5.592 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke kan flyve til Sisimiut i januar, så er december den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Sisimiut i december har en gennemsnitlig pris på omkring 5.771 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Sisimiut?

  Det bedste tidspunkt at booke en flybillet til Sisimiut fra Danmark er 44 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 6.373 kr..

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Sisimiut på?

  Den billigste afrejsedag for dit fly til Sisimiut er på en onsdag hvor priserne kan findes helt ned til 5.853 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. Fly fra Danmark til Sisimiut på en torsdag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 6.971 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Sisimiut?

  Rejsende, som flyver til Sisimiut, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Søndre Strømfjord (130 km fra Sisimiut centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

 • Findes der en billigere måde at flyve til Sisimiut på?

  Lufthavn: Sisimiut har en gennemsnitspris på 6.034 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Sisimiut. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.


Kan jeg flyve til Sisimiut fra Danmark lige nu?

Oplysningerne er baseret på rejserestriktioner fra Danmark til Sisimiut

De fleste rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ COVID-19-test og/eller gå i karantæne for at indrejse i Sisimiut.

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) test udført 72 timer inden afrejse til Sisimiut.

Karantænekrav
Rejsende fra Danmark er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Sisimiut.

Kan jeg flyve tilbage til Danmark fra Sisimiut?

Hjemrejse til Danmark fra Sisimiut

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Sisimiut skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 48 timer inden afrejse til Danmark.

Karantænekrav
Rejsende fra Sisimiut er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Danmark.

Hvis du planlægger rejser til Sisimiut nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Hvilke flyselskaber flyver til Sisimiut?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Sisimiut
 • Hvilke flyselskaber flyver til Sisimiut?

  Air Greenland er det mest populære flyselskab der flyver fra Danmark til Sisimiut regelmæssigt, ifølge vores data. Du bør kunne finde fly til Sisimiut med dette flyselskab og andre flyselskaber der flyver fra Danmark.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Sisimiut