Find billige fly til Sisimiut

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
tor. 30.11
tor. 7.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Sisimiut

Få indsigter om din flyrejse til Sisimiut, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Sisimiut?

Den billigste måned at flyve til Sisimiut fra Danmark er i februar. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 2.505 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke kan flyve til Sisimiut i februar, så er oktober den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Sisimiut i oktober har en gennemsnitlig pris på omkring 2.976 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Sisimiut på?

Den billigste afrejsedag for dit fly til Sisimiut er på en søndag hvor priserne kan findes helt ned til 3.926 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. Fly fra Danmark til Sisimiut på en lørdag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 7.881 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Sisimiut?

Hvor lang tid tager det at flyve til Sisimiut?

Varigheden på flyrejsen fra Danmark til Sisimiut afhænger af, hvilke lufthavne du rejser fra og ankommer til, og om du har en mellemlanding eller ej. Hvis du flyver fra København Kastrup (en populær lufthavn i Danmark) til Søndre Strømfjord Kangerlussuaq (den mest populære lufthavn i Sisimiut), så tager det 4t. 40min. i gennemsnit. Hvis du flyver fra Billund (en anden populær lufthavn i Danmark) til Søndre Strømfjord Kangerlussuaq, er den gennemsnitlige rejsetid .

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Sisimiut?

Det bedste tidspunkt at booke en flybillet til Sisimiut fra Danmark er 49 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 5.703 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Sisimiut

Find de billigste fly til disse Sisimiut-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Sisimiut

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Sisimiut

København (CPH) til Søndre Strømfjord (SFJ)

Fly til Sisimiut ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Søndre Strømfjord Kangerlussuaq, hvor den gennemsnitlige pris er 5.581 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL SISIMIUT FRA KØBENHAVNfebruar57% billigereAt flyve fra København til Sisimiut ​​koster i gennemsnit blot 2.505 kr. i februar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL SISIMIUT FRA KØBENHAVNjuli35% dyrereDet koster cirka 7.720 kr. at flyve til Sisimiut ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL SISIMIUT FRA KØBENHAVNmarts530% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Sisimiut fra København i marts end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Sisimiut

Hvor lang tid tager det at flyve til Sisimiut?

Sisimiut er beliggende i Vestgrønland nord for Nuuk. Fra de store lufthavne i Danmark, såsom Københavns Lufthavn (CPH) og Billund Lufthavn (BLL), er der et godt stykke vej til den lille by på Grønland, og rejsen kræver derfor et par ophold undervejs. Det samlede tidsomfang vil variere, alt efter hvor du påbegynder din tur. Du skal nemlig til Københavns Lufthavn forinden, hvorfra du kan sætte kurs mod Vestgrønland. Bor du i det nordlige Jylland, så kan det godt betale sig at flyve mod København og benytte lufthavnen som en gennemfart. Her vil rejsen naturligt forlænges en smule.

Hvor kan du flyve direkte til Sisimiut Lufthavn fra?

Det er desværre ikke muligt at lande i den lille Sisimiut Lufthavn (JSH) med direkte fly fra Danmark. Fra Københavns Lufthavn skal du først gennem Søndre Strømfjord (SFJ). Det egentlige navn på byen og lufthavnen er også Kangerlussuaq (’k’et udtales som et ’g’). Det er værd at vide, da det kan optræde på dine rejsedokumenter, når du booker flytilbud og flybilletter til Sisimiut. Fra denne lufthavn vil det være muligt at påbegynde rejsens sidste trin, som er en mindre flyvetur til selve Sisimiut. Skal din rejse også indebære et visit i Nuuk, så bør du vide, at man kan flyve til Grønlands største by fra Kangerlussuaq. Flyet fra Danmark afgår et par gange om ugen, men der er flere afgange om sommeren end i vinterperioden.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Sisimiut?

Rejsende, som flyver til Sisimiut, kan måske finde bedre priser til Søndre Strømfjord Kangerlussuaq Lufthavn (130 km fra Sisimiut centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Sisimiut Lufthavn?

Priser for fly til Sisimiut Lufthavn opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Sisimiut Lufthavn?

Antallet af udbydere for fly til Sisimiut Lufthavn er 1 fra november 2023.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Sisimiut Lufthavn?

Selvom minimumsalderen, et barn skal have for at rejse alene, er fem år, kan flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, have deres egne aldersrestriktioner, som kan påvirkes af f.eks. længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Sisimiut Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Sisimiut Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din Sisimiut Lufthavn rejse kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Sisimiut Lufthavn. Vi anbefaler, at du spørger dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Visumkrav for Sisimiut

Hvilke visum- og pasregler gælder ved rejse til Sisimiut?

Som dansker har du statsborgerskab i et af de nordiske lande, hvorfor Grønland ikke har krav om visum ved indrejsen. Du skal til gengæld sørge for at medbringe gyldig billedidentifikation. Her er der tale om både pas og kørekort, men vi anbefaler, at du for en god ordens skyld medbringer passet, når du går igennem pakkelisten til din tur til Sisimiut.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Sisimiut

Hvad kan du se og opleve i Sisimiut?

Og netop disse ture kan også bestilles i andre sammenhænge, hvor det er muligt at bruge vinterens transportmidler under udflugter. Her kan du nemt bestille ture, som gør det muligt at udforske det pragtfulde, omkringliggende landskab med professionelle lokale guides. Med de rette kundskaber og udstyr kan den rutinerede vandrer da også udforske det knudrede terræn på egen hånd, og det er enestående over både sommer og vinter. Sisimiut er også kendt for det årlige langrendsløb, som er blandt de hårdeste af sin slags i verden. Her kan du som konkurrenceglad rejsende udfordre fysikken. Løbet, som hedder Arctic Circle Race, tiltrækker mange internationale entusiaster inden for sporten. Byen byder også på kulturhistorie, som du kan nærstudere på det lokale museum, og du bør ydermere drage mod Taseralik Kulturcenter. Kulturen kommer særligt til udtryk hos de lokale kunstnere, som sælger deres håndværk fra små charmerende værksteder. Byen byder ikke blot på udflugter på jorden, for der er massevis af muligheder for at udforske Grønland fra både luften og vandet. Helikopterture hen over fjeldene samt sejlture gennem fjorde kan være gennemførte oplevelser. Grønlands fiskeri er stadig et stort erhverv, som du kan få indblik i på ture over vandet.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Sisimiut?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Kan jeg finde fly til Sisimiut med fleksibel booking på momondo?

Alle flysøgninger til Sisimiut på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Sisimiut?

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Sisimiut.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Sisimiut lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Sisimiut. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Sisimiut på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.