Find billige fly til Narsarsuaq

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
søn. 4.12
søn. 11.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Narsarsuaq

Få indsigter om din flyrejse til Narsarsuaq, så du kan lave den bedste rejseplan

Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Narsarsuaq på?

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Narsarsuaq fra Danmark på en onsdag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en onsdag helt ned til 5.284 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Fly fra Danmark til Narsarsuaq på en fredag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 10.628 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Hvor lang tid tager det at flyve til Narsarsuaq?

Rejsetiden fra Danmark til Narsarsuaq afhænger af, hvilken lufthavn du flyver til og fra. Hvis du flyver fra København Kastrup til Narsarsuaq tager det i gennemsnit 8t. 30min., imens det i gennemsnit tager , hvis du flyver fra Billund til Narsarsuaq. Narsarsuaq er den mest populære lufthavn i Narsarsuaq.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Narsarsuaq

Find de billigste fly til disse Narsarsuaq-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Narsarsuaq

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Narsarsuaq

København (CPH) til Narsarsuaq (UAK)

Fly til Narsarsuaq ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Narsarsuaq, hvor den gennemsnitlige pris er 10.217 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL NARSARSUAQ FRA KØBENHAVNjuni18% billigereAt flyve fra København til Narsarsuaq ​​koster i gennemsnit blot 7.666 kr. i juni
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL NARSARSUAQ FRA KØBENHAVNdecember37% dyrereDet koster cirka 12.805 kr. at flyve til Narsarsuaq ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL NARSARSUAQ FRA KØBENHAVNjuli674% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Narsarsuaq fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Narsarsuaq

Generelt er juni den billigste måned at flyve fra Danmark til Narsarsuaq på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 7.666 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i juni, kan du booke flyrejser til Narsarsuaq fra Danmark i juli i stedet. Fly til Narsarsuaq i juli, selvom de ikke er helt så billige som dem i juni, har stadig kun et gennemsnit på omkring 7.881 kr..

Rejsende, som flyver til Narsarsuaq, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Alluitsup Paa (78 km fra Narsarsuaq centrum), Lufthavn: Nanortalik Tasiusaq (113 km fra Narsarsuaq centrum) eller Lufthavn: Nanortalik (113 km fra Narsarsuaq centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.


Gode tilbud på fly til Narsarsuaq

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Narsarsuaq fundet af momondos brugere for nylig
Icelandair
CPHKøbenhavn Kastrup
8t. 30min.
UAKNarsarsuaq

Find de billigste enkeltbilletter til Narsarsuaq

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Narsarsuaq, så se nogle af vores tilbud herunder fra Icelandair
Icelandair
CPHKøbenhavn Kastrup
8t. 30min.
UAKNarsarsuaq

Andre kabineklasser på fly til Narsarsuaq

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Narsarsuaq

Hvilke flyselskaber flyver til Narsarsuaq?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Narsarsuaq

Hvilke flyselskaber flyver til Narsarsuaq?

For fly fra Danmark til Narsarsuaq, bestiller de fleste af momondos brugere med flyselskaber som Air Greenland og Icelandair. Afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra, kan du have andre lufthavne at vælge mellem.


Populære fly til Narsarsuaq

Find dine flybilletter til Narsarsuaq blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Narsarsuaq
Hurtigste flyvetid8t. 30min.
Laveste pris9.076 kr.

Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Narsarsuaq på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Narsarsuaq, der passer dig bedst.

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Narsarsuaq med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til Narsarsuaq.

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Narsarsuaq. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.