Find billige fly til Chile fra 2.785 kr.

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
tor. 30.11
tor. 7.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Chile

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Chile

Bedste pris på enkeltbillet

2.785 kr.

Bedste pris på returbillet

6.716 kr.

Hurtigste flyvetid

28t. 55min.

Betjenes af

6 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Chile fra Danmark i de seneste 72 timer er 2.785 kr. (København Kastrup til Santiago de Chile A Merino Benitez).
Den bedste pris på en returbillet til Chile fra Danmark i de seneste 72 timer er 6.716 kr. (København Kastrup til Santiago de Chile A Merino Benitez).
Det hurtigste fly til Chile fra Danmark tager 28t. 55min. (København Kastrup til Santiago de Chile A Merino Benitez).
Der er 6 flyselskaber, som flyver til Chile, herunder Air France, Delta og KLM.

Indsigter og trends for flyrejser til Chile

Få indsigter om din flyrejse til Chile, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilke byer er det mest populært at rejse til i Chile?

Chile er fuld af interessante byer, du kan besøge, hvis du har lyst til at tage på en tur rundt i landet. For størstedelen af ​​vores brugere (83%) er Santiago de Chile den by, de helst vil besøge, og de næstmest populære byer i Chile er Calama og Concepción.

Hvor lang er flyveturen fra Danmark til Chile?

Rejsetiden fra Danmark til Chile varierer, men hvis du flyver fra København Kastrup til Santiago de Chile A Merino Benitez (en af de mest populære ruter), så tager det i gennemsnit 22t. 35min.. En anden populær rute fra Danmark til Chile er at flyve fra Billund til Santiago de Chile A Merino Benitez, hvilket tager ca. 31t. 15min.. Husk, at mellemlandinger eller forsinkelser kan forlænge din rejsetid.

Hvilke flyselskaber flyver til Chile?

Ud af 10 flyselskaber der flyver til Chile, er Air France, Iberia og Air Canada de foretrukne i henhold til vores brugerdata. Air France er det mest populære af de tre flyselskaber, idet 39% af vores brugere vælger dem, når de rejser til Chile.

Populære byer og seværdigheder

Overvejer du at besøge Chile? Tjek disse byer og deres spændende seværdigheder

De billigste fly til byer i Chile

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Chile fra Danmark
Santiago de Chile
Santiago de Chile

Brugbar information om dit fly til Chile

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Chile

Hvad er det billigste fly til Chile?

De billigste flybilletter til Chile fundet fornyligt af momondo brugere er 146 kr. med Sky Airline, 281 kr. med JetSMART og 442 kr. med LATAM Airlines.

Hvad er den mest populære lufthavn i Chile at flyve til?

Hvilken ugedag er den bedste at flyve til Chile?

onsdag er den bedste dag på ugen at flyve til Chile baseret på flypriserne. mandag er en anden overkommelig mulighed. Hvis du ønsker at spare penge på fly til Chile, skal du forsøge at undgå at flyve ud på en lørdag, da det er den dag, hvor priserne er højest.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Chile?

Priser for fly til Chile opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Chile?

Fra november 2023 er der 12 udbydere at vælge mellem for fly til Chile.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Chile?

Minimumsalderen for et barn, der rejser alene, er fem år, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, har deres egne aldersrestriktioner. Længden på flyvningen, tidspunktet og mellemlandinger er blandt de ting, der kan gøre en forskel på aldersgrænsen. Vi anbefaler, at du dobbelttjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Chile hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Chile?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Chile kan variere baseret på din rute og personlige situation. Generelt bør du have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst. Vi anbefaler altid, at du beder om råd hos dit flyselskab eller hos en betroet tredjepart som IATA.


De seneste flyrejser fundet til populære byer i Chile

Find fly til disse populære byer i Chile fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Chile

Se de billigste flyrejser til Chile fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
KøbenhavnSantiago de Chile22t. 35min.6.696 kr.
BillundSantiago de Chile31t. 15min.10.538 kr.

De bedste oplevelser og seværdigheder i Chile

Hvilke flyselskaber flyver direkte til Chile?

Der er på nuværende tidspunkt ingen flyselskaber, der tilbyder rejser med direkte fly til Chile fra Danmark. Du kan til gengæld komme afsted på rejser med en eller flere mellemlandinger undervejs. Der findes mange forskellige flyselskaber, der flyver med stop undervejs, fra eksempelvis Københavns Lufthavn til Santiago. Det er alt fra Lufthansa, LATAM Airlines, Iberia, SAS, British Airways og mange andre.

Hvor lang tid tager det at flyve til Chile?

Den hurtigste rejse fra København til Santiago tager ca. 19 timer med et enkelt stop undervejs. Rejser du eksempelvis fra Billund Lufthavn til Punta Arenas, så tager rejsen ca. 26 timer med tre stop undervejs. Er du villig til at booke en rejse med endnu længere rejsetid, så er der gode muligheder for at finde billige flybilletter, da de længste rejser ofte kan fås billigere.

Hvilken årstid skal man rejse til Chile?

Generelt er højsæsonen for rejser til Chile fra december til februar, hvor du kan tage en afstikker fra kulden i Danmark. Foråret fra september til november samt efteråret fra marts til maj er også attraktive sæsoner at rejse i, da det betyder lidt mildere temperaturer samt færre turister ved de store seværdigheder.

Kan man rejse til Chile uden pas eller visum?

Danske statsborgere kan nyde godt af visumfrit ophold i op til 90 dage på Chile rejser. Dit pas skal naturligvis være gyldigt under hele opholdet.


Nyttige tips til at finde tilbud på fly til Chile

Lær mere om alle de gratis muligheder for flybooking, momondo tilbyder.
  • Hvordan opretter jeg Prisagenter for fly til Chile?

    Bekræft dine rejsedetaljer og søg efter de nyeste tilbud. Når du gennemser søgeresultaterne, får du mulighed for at oprette Prisagenter. Du modtager herefter opdateringer, når flyrutens priser stiger eller falder.

  • Hvordan kan jeg spare penge på fly til Chile med momondo?

    Med "Prisprognose" kan du finde ud af i hvor god tid, du skal booke dit fly. Uanset om du vil spare penge på din rejse ved at booke på en særlig ugedag eller et specifikt tidspunkt, giver vi dig nyttig information om det ideelle tidspunkt at booke på. Vores "Priskalender" viser dig et hurtigt overblik over, hvornår du skal booke din rejse for at få en lavere pris. Ved at oprette "Prisagenter" kan du holde dig opdateret om prisændringer og booke dit fly på det rette tidspunkt. Søg ud fra dit budget og din ønskede rejsedestination med funktionen "Explore". Uanset om du leder efter idéer til dit næste rejseeventyr eller sparetips, er vores blog "Discover" et genialt sted at starte.

  • Hvordan finder momondo sine flypriser?

    momondo viser dig tilbud fra mere end 700 konkurrenter på ét sted. momondo er aktiv på 30 markeder verden over for at kunne give dig flest valgmuligheder inden for flyselskaber og online rejsebureauer.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Chile?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Kan jeg finde fly til Chile med fleksibel booking på momondo?

Fly til Chile med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Chile?

Når du har udført en søgning efter fly til Chile, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Chile lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Prisagenter på fly til Chile er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Chile på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.