Find billige fly til Chile

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 6.7
ons. 13.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Chile

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Chile

Bedste pris på enkeltbillet

4.100 kr.

Bedste pris på returbillet

6.235 kr.

Hurtigste flyvetid

17t. 30min.

Betjenes af

11 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Chile fra Danmark i de seneste 72 timer er 4.100 kr. (København Kastrup til Santiago de Chile A Merino Benitez).
Den bedste pris på en returbillet til Chile fra Danmark i de seneste 72 timer er 6.235 kr. (København Kastrup til Santiago de Chile A Merino Benitez).
Det hurtigste fly til Chile fra Danmark tager 17t. 30min. (København Kastrup til Santiago de Chile A Merino Benitez).
Der er 11 flyselskaber, som flyver til Chile, herunder American Airlines, British Airways og Air Canada.

De billigste fly til byer i Chile

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Chile fra Danmark
Santiago de Chile
Santiago de Chile

Brugbar information om dit fly til Chile

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Chile

De billigste flybilletter til Chile fundet fornyligt af momondo brugere er 159 kr. med JetSMART, 185 kr. med Sky Airline og 283 kr. med LATAM Airlines.

Rejsetiden fra Danmark til Chile varierer, men hvis du flyver fra København Kastrup til Santiago de Chile A Merino Benitez (en af de mest populære ruter), så tager det i gennemsnit 25t. 10min.. En anden populær rute fra Danmark til Chile er at flyve fra Billund til Santiago de Chile A Merino Benitez, hvilket tager ca. 23t. 08min.. Husk, at mellemlandinger eller forsinkelser kan forlænge din rejsetid.

I gennemsnit koster et fly til Chile 14.775 kr. pr. billet. Vi har dog haft brugere, der har fundet fly til Chile for så lidt som 3.200 kr.. Hvis du ikke kan finde en flybillet til 3.200 kr., men formår at finde en til 14.161 kr. eller mindre, så er det stadig et godt tilbud. Vær opmærksom på, at flypriserne varierer afhængigt af, hvor du flyver fra, hvilken tid på året du rejser, og hvilket flyselskab du flyver med.

mandag er den bedste dag på ugen at flyve til Chile baseret på flypriserne. tirsdag er en anden overkommelig mulighed. Hvis du ønsker at spare penge på fly til Chile, skal du forsøge at undgå at flyve ud på en lørdag, da det er den dag, hvor priserne er højest.Populære byer og seværdigheder

Overvejer du at besøge Chile? Tjek disse byer og deres spændende seværdigheder

De seneste flyrejser fundet til populære byer i Chile

Find fly til disse populære byer i Chile fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Chile

Se de billigste flyrejser til Chile fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
KøbenhavnSantiago de Chile26t. 00min.6.235 kr.
BillundSantiago de Chile23t. 08min.9.082 kr.

De bedste oplevelser og seværdigheder i Chile

Der er på nuværende tidspunkt ingen flyselskaber, der tilbyder rejser med direkte fly til Chile fra Danmark. Du kan til gengæld komme afsted på rejser med en eller flere mellemlandinger undervejs. Der findes mange forskellige flyselskaber, der flyver med stop undervejs, fra eksempelvis Københavns Lufthavn til Santiago. Det er alt fra Lufthansa, LATAM Airlines, Iberia, SAS, British Airways og mange andre.

Den hurtigste rejse fra København til Santiago tager ca. 19 timer med et enkelt stop undervejs. Rejser du eksempelvis fra Billund Lufthavn til Punta Arenas, så tager rejsen ca. 26 timer med tre stop undervejs. Er du villig til at booke en rejse med endnu længere rejsetid, så er der gode muligheder for at finde billige flybilletter, da de længste rejser ofte kan fås billigere.

Generelt er højsæsonen for rejser til Chile fra december til februar, hvor du kan tage en afstikker fra kulden i Danmark. Foråret fra september til november samt efteråret fra marts til maj er også attraktive sæsoner at rejse i, da det betyder lidt mildere temperaturer samt færre turister ved de store seværdigheder.

Danske statsborgere kan nyde godt af visumfrit ophold i op til 90 dage på Chile rejser. Dit pas skal naturligvis være gyldigt under hele opholdet.


Populære ruter til Chile

Sammenlign fly til og fra de nærmeste lufthavne for at finde de bedste flybilletter
Fly fra København til Santiago de Chile
Hurtigste flyvetid26t. 00min.
Laveste pris6.235 kr.
Fly fra Billund til Santiago de Chile
Hurtigste flyvetid23t. 08min.
Laveste pris9.082 kr.

Fly til regioner i Chile

Vælg en destination til flyrejsen nedenfor

Kom i gang med at planlægge din rejse til Chile


Hvorfor vælge momondo?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Fly til Chile med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

Når du har udført en søgning efter fly til Chile, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Prisagenter på fly til Chile er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.