Find billige fly til Venezuela fra 10.570 kr.

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
fre. 8.12
fre. 15.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Vi viser på nuværende tidspunkt ikke søgeresultater for denne lokation.

Om fly til Venezuela

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Venezuela

Bedste pris på returbillet

10.570 kr.

Hurtigste flyvetid

23t. 31min.

Betjenes af

3 flyselskaber
Den bedste pris på en returbillet til Venezuela fra Danmark i de seneste 72 timer er 10.570 kr. (København Kastrup til Caracas Simon Bolivar).
Det hurtigste fly til Venezuela fra Danmark tager 23t. 31min. (København Kastrup til Caracas Simon Bolivar).
Der er 3 flyselskaber, som flyver til Venezuela, herunder Iberia, Turkish Airlines og TAP AIR PORTUGAL.

Indsigter og trends for flyrejser til Venezuela

Få indsigter om din flyrejse til Venezuela, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilke byer er det mest populært at rejse til i Venezuela?

Nogle af verdens mest besøgte byer ligger i Venezuela. Den mest populære by at rejse til i Venezuela er Porlamar, som momondo-brugere vælger som deres rejsedestination 40% oftere end andre byer. De næstmest populære byer i Venezuela er Maracaibo og Valencia, Carabobo.

Hvor lang er flyveturen fra Danmark til Venezuela?

Rejsetiden afhænger af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, og hvilken lufthavn i Venezuela du flyver til. Det tager for eksempel i gennemsnit 26t. 15min. at flyve fra København Kastrup til Caracas Simon Bolivar. På den anden side tager det i gennemsnit at flyve fra Billund til Caracas Simon Bolivar. Vær opmærksom på, at det altid er hurtigere at tage et direkte fly, så husk at tjekke momondo, om der er nogen tilgængelige på din flyrute.

Hvilke flyselskaber flyver til Venezuela?

Der er 3 flyselskaber, der flyver til Venezuela regelmæssigt, men Turkish Airlines, TAP AIR PORTUGAL og Iberia er de mest populære blandt vores brugere. I det seneste år søgte 52% af dem, der søgte efter fly til Venezuela, at rejse med Turkish Airlines, hvilket gør dette flyselskab til det foretrukne valg blandt momondos rejsende.

De billigste fly til byer i Venezuela

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Venezuela fra Danmark
Porlamar
Porlamar

Brugbar information om dit fly til Venezuela

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Venezuela

Hvad er det billigste fly til Venezuela?

Hvis du leder efter flybilletter til Venezuela billigere, så søg efter flyselsskaber som Turkish Airlines, TAP AIR PORTUGAL og Iberia med priser der starter på henholdsvis 3.152 kr., 5.972 kr. og 6.824 kr..

Hvad er den mest populære lufthavn i Venezuela at flyve til?

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Venezuela?

Priser for fly til Venezuela opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Venezuela?

Der er 3 udbydere for fly til Venezuela fra december 2023.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Venezuela?

Et barn, der rejser alene, skal have en minimumsalder på fem år, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, har deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Venezuela hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Venezuela?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Venezuela kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Venezuela. Vi anbefaler altid at tjekke med dit flyselskab eller en betroet tredjepart, som IATA, når du skal bede om råd.


De seneste flyrejser fundet til populære byer i Venezuela

Find fly til disse populære byer i Venezuela fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Venezuela

Se de billigste flyrejser til Venezuela fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
KøbenhavnCaracas26t. 15min.9.543 kr.

De bedste oplevelser og seværdigheder i Venezuela

Hvilke flyselskaber flyver direkte til Venezuela?

Der er for tiden ingen flyselskaber, der tilbyder rejser med direkte fly til Venezuela fra Danmark. Du kan dog sagtens komme afsted, hvis blot du vælger en afgang med mellemlanding undervejs. Flyselskaber som Air France, KLM, Lufthansa, Norwegian og SAS er blot nogle af de selskaber, der flyver med mellemlanding på turen, fra eksempelvis Københavns Lufthavn til Caracas.

Hvor lang tid tager det at flyve til Venezuela?

En rejse fra Københavns Lufthavn eller Billund Lufthavn tager ca. 13 timer med en eller flere mellemlandinger undervejs. Det er ofte værd at kigge nærmere på rejserne med meget lang rejsetid, da de ofte er billigere.

Hvilken årstid skal man rejse til Venezuela?

Er du til badeferie, så book flybilletter til Venezuela med afrejse i perioden fra november til april, der netop er tør og varm. Ture til regnskoven kan foretages hele året, da der er fugtigt og regnfuldt i alle måneder.

Kan man rejse til Venezuela uden pas eller visum?

Du kan rejse visumfrit i op til 90 dage på Venezuela rejser. Dog kun, hvis rejsen foretages med fly, og dermed ad luftvejen. Dit pas skal desuden være gyldigt i mindst 180 dage fra rejsens startdato.


Nyttige tips til at finde tilbud på fly til Venezuela

Lær mere om alle de gratis muligheder for flybooking, momondo tilbyder.
  • Hvordan opretter jeg Prisagenter for fly til Venezuela?

    Find fordelagtige priser med momondos Prisagenter ved først at søge efter fly til Venezuela. Flytilbud bliver vist som de nuværende tilgængelige priser, der kan ændre sig over tid. Herfra kan du oprette en Prisagent for din rute ved at slå funktionen til.

  • Hvordan kan jeg spare penge på fly til Venezuela med momondo?

    Brug vores værktøj "Priskalender" til at se de rejsedage, det bedst kan betale sig at flyve tur-retur på din rejse. Vores "Prisprognose"-værktøj bruger AI-teknologi til at forudsige, om du skal købe billet nu eller vente med at booke til priserne potentielt bliver billigere. Explore viser dig alle flymuligheder fra en by eller lufthavn, så du kan skræddersy dit helt eget eventyr. Bloggen Discover giver desuden værdifulde tips til, hvordan du kan spare penge, når du skal booke din rejse. Har du søgt på et fly, kan du oprette "Prisagenter" for at spore priser for din ønskede flyrejse, så du kan booke fly på det helt rigtige tidspunkt.

  • Hvordan finder momondo sine flypriser?

    momondo viser dig tilbud fra mere end 700 konkurrenter på ét sted. momondo er aktiv på 30 markeder verden over for at kunne give dig flest valgmuligheder inden for flyselskaber og online rejsebureauer.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Venezuela?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Venezuela, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Venezuela, så du sparer tid og penge.

Kan jeg finde fly til Venezuela med fleksibel booking på momondo?

Ja. momondo gør det muligt for dig at vælge og fremhæve fly til Venezuela, som overholder denne regel.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Venezuela?

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Venezuela ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Venezuela lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Venezuela. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Venezuela på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.