Søg og find billige fly til Guadeloupe

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 27.9
tir. 4.10

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Guadeloupe

Få indsigter om din flyrejse til Guadeloupe, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvor meget koster fly til Guadeloupe?

Fly til Guadeloupe er for nylig blevet fundet på momondo for så lidt som 3.572 kr. pr. billet. Den gennemsnitlige pris har dog tendens til at være 11.455 kr., og alt fra 11.406 kr. eller mindre er et godt tilbud. 29.106 kr. er den dyreste flyrejse, vi har set i den seneste uge, men du kan muligvis undgå denne pris afhængigt af, hvilken lufthavn du flyver fra, hvilket flyselskab du vælger, og hvor langt i forvejen du bestiller dine fly.
See prices from:

Hvilke flyselskaber flyver til Guadeloupe?

Ud af 3 flyselskaber der flyver til Guadeloupe, er Air France, KLM og Air Canada de foretrukne i henhold til vores brugerdata. Air France er det mest populære af de tre flyselskaber, idet 95% af vores brugere vælger dem, når de rejser til Guadeloupe.

Populære byer og seværdigheder

Overvejer du at besøge Guadeloupe? Tjek disse byer og deres spændende seværdigheder

De billigste fly til byer i Guadeloupe

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Guadeloupe fra Danmark
Pointe-à-Pitre
Pointe-à-Pitre

Brugbar information om dit fly til Guadeloupe

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Guadeloupe

De billigste flybilletter til Guadeloupe fundet fornyligt af momondo brugere er 1.908 kr. med LEVEL, 2.063 kr. med Openskies og 2.301 kr. med Air Caraïbes.

Den bedste dag at flyve til Guadeloupe er torsdag, efterfulgt af lørdag. torsdag og lørdag har som regel de laveste flypriser til Guadeloupe. Hvis dine rejsedatoer er fleksible, så prøv at undgå at bestille på en mandag, som er kendt for at være den dyreste dag i ugen at flyve til Guadeloupe.De seneste flyrejser fundet til populære byer i Guadeloupe

Find fly til disse populære byer i Guadeloupe fra din nærmeste lufthavn.

Andre kabineklasser på fly til Guadeloupe

Find alternative Premium-kabineklasser for dit fly til Guadeloupe

De bedste oplevelser og seværdigheder i Guadeloupe

En drink i hånden under svajende palmer den ene dag samt en vandretur i junglen den næste dag. Hvis det lyder som noget, du lige kan holde til, så overvej en rejse til Guadeloupe i Caribien. Allerede fra oven, når du ankommer med fly, viser øerne deres skønhed i form af de to hovedøers sommerfugleform. Uanset om du vælger byer på den vestlige ø Basse-Terre eller den østlige Grande-Terre, så kan du nyde godt af varm luft og lækre havtemperaturer. Hovedbyen Pointe-a-Pitre på Grande-Terre er værd at besøge grundet den farverige og prægtige arkitektur, der også vidner om, at øerne hører under fransk departement. Du kan også flyve indenrigs og dermed ud til nogle af de andre øer som eksempelvis Terre de Haut, der byder på et rigt fugleliv. Guadeloupe er en øgruppe i de Små Antiller, hvor Salt-floden adskiller den regnskovsbeklædte Basse-Terre og den mere bebyggede Grande-Terre, så der blot er 50 meter imellem dem. Øen Marie-Galante er stedet, hvor du finder den bedste rom, mens la Desirade går under navnet drømmeøen grundet de smukke koralrev og hvide sandstrande. Dermed er der dømt tropeferie når du hopper på et fly til Guadeloupe, som grundet sin placering mellem Det Caribiske Hav og Atlanterhavet oplever en våd og en tør sæson. Den tørre periode fra januar til juni er den mest populære for danske turister, der ønsker at booke flybilletter til Guadeloupe.

Hvilke flyselskaber flyver direkte til Guadeloupe?

Det er for tiden ikke muligt at flyve direkte med fly til Guadeloupe fra Danmark. Du kan derimod begive dig ud på en rejse med stop undervejs på turen. Flyselskaber som Air France, Norwegian, KLM og SAS er blot nogle af de udbydere, der eksempelvis flyver fra Københavns Lufthavn til Pointe-a-Pitre.

Hvor lang tid tager det at flyve til Guadeloupe?

Den hurtigste rejse fra København til Pointe-a-Pitre tager ca. 15 timer med en mellemlanding undervejs. Ønsker du i stedet at rejse fra eksempelvis Billund Lufthavn, så skal der blot lægges en time ekstra oveni, da den hurtigste tur fra det jyske til Caribien tager ca. 16 timer.

Hvilken årstid skal man rejse til Guadeloupe

Rejser med fly til Guadeloupe er mest populære i perioden fra januar til juni, da det netop er den tørre sæson. Regntiden er dog også til at rejse i grundet den dejlige varme, men du skal være forberedt på kraftige, kortvarige byger indimellem. Samtidig er priserne ofte billigere i lavsæsonen. Dog er det bedst at undgå orkanmånederne i august og september.

Kan man rejse til Guadeloupe uden pas eller visum?

Da Guadeloupe hører under fransk oversøisk departement, kan du nyde godt af op til 90 dages visumfrit ophold på rejsen. Derudover skal dit pas naturligvis være gyldigt i hele rejseperioden.


Find fly til Guadeloupe

Vælg en destination til flyrejsen nedenfor

Kom i gang med at planlægge din rejse til Guadeloupe


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Guadeloupe, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Guadeloupe, så du sparer tid og penge.

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Guadeloupe med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Guadeloupe.

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Guadeloupe. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.