Find billige fly til Guadeloupe

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir 27.7
tir 3.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Guadeloupe.
Se nuværende rejserestriktioner for Guadeloupe

De billigste fly til byer i Guadeloupe

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Guadeloupe fra Danmark
Pointe-à-Pitre
Pointe-à-Pitre

Brugbar information om dit fly til Guadeloupe

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Guadeloupe
  • Hvad er det billigste fly til Guadeloupe?

    De billigste flybilletter til Guadeloupe fundet fornyligt af momondo brugere er 1.605 kr. med LEVEL, 1.735 kr. med Openskies og 1.785 kr. med Corsair.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Guadeloupe?

Entry striktioner

Guadeloupe har genåbnet sine lufthavne, men flyvningerne er fortsat yderst begrænsede. Rejsende fra Brasilien, Indien, Israel, Rusland, Turkmenistan og USA har ikke adgang, med undtagelse af indbyggere i det franske Vestindien og rejsende, der rejser til St. Barthelemy. Ikke-essentielle rejser er ikke tilladt mellem Guadeloupe, Martinique og Saint-Martin, og det er heller ikke tilladt at rejse til Guyana.

Entry requirements

Rejsende skal have en helbredsgodkendelse med negativt COVID-19-testresultat udstedt inden for 72 timer før afgang. Børn under 11 år og personer med bopæl i Fransk Guyana eller Fransk Vestindien er fritaget for at fremvise et COVID-19 PCR-RT-testresultat. Rejsende skal udfylde en International Rejsecertifikat og skal fremvises inden boarding og immigration ved ankomst eller under transit gennem det franske Vestindien. Flyselskaber nægter at boarde til nogen der ikke både kan fremvise bevis for et negativt resultat og det internationale rejsecertifikat.

Karantænekrav

Rejsende skal underkastes en lægeundersøgelse. Ankommende rejsende uden en helbredsgodkendelse med et negativt COVID-19-testresultat udstedt inden for 72 timer før afgang skal underkastes COVID-19-test i lufthavnen og vil blive eskorteret til lufthavnens COVID-19-overvågningscenter af repræsentanter for de franske regionale sundhedsmyndigheder.

Hvis du planlægger rejser til Guadeloupe nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

De seneste flyrejser fundet til populære byer i Guadeloupe

Find fly til disse populære byer i Guadeloupe fra din nærmeste lufthavn.

Fly til Guadeloupe

En drink i hånden under svajende palmer den ene dag samt en vandretur i junglen den næste dag. Hvis det lyder som noget, du lige kan holde til, så overvej en rejse til Guadeloupe i Caribien. Allerede fra oven, når du ankommer med fly, viser øerne deres skønhed i form af de to hovedøers sommerfugleform. Uanset om du vælger byer på den vestlige ø Basse-Terre eller den østlige Grande-Terre, så kan du nyde godt af varm luft og lækre havtemperaturer. Hovedbyen Pointe-a-Pitre på Grande-Terre er værd at besøge grundet den farverige og prægtige arkitektur, der også vidner om, at øerne hører under fransk departement. Du kan også flyve indenrigs og dermed ud til nogle af de andre øer som eksempelvis Terre de Haut, der byder på et rigt fugleliv. Guadeloupe er en øgruppe i de Små Antiller, hvor Salt-floden adskiller den regnskovsbeklædte Basse-Terre og den mere bebyggede Grande-Terre, så der blot er 50 meter imellem dem. Øen Marie-Galante er stedet, hvor du finder den bedste rom, mens la Desirade går under navnet drømmeøen grundet de smukke koralrev og hvide sandstrande. Dermed er der dømt tropeferie når du hopper på et fly til Guadeloupe, som grundet sin placering mellem Det Caribiske Hav og Atlanterhavet oplever en våd og en tør sæson. Den tørre periode fra januar til juni er den mest populære for danske turister, der ønsker at booke flybilletter til Guadeloupe.

Hvilke flyselskaber flyver direkte til Guadeloupe?

Det er for tiden ikke muligt at flyve direkte med fly til Guadeloupe fra Danmark. Du kan derimod begive dig ud på en rejse med stop undervejs på turen. Flyselskaber som Air France, Norwegian, KLM og SAS er blot nogle af de udbydere, der eksempelvis flyver fra Københavns Lufthavn til Pointe-a-Pitre.

Hvor lang tid tager det at flyve til Guadeloupe?

Den hurtigste rejse fra København til Pointe-a-Pitre tager ca. 15 timer med en mellemlanding undervejs. Ønsker du i stedet at rejse fra eksempelvis Billund Lufthavn, så skal der blot lægges en time ekstra oveni, da den hurtigste tur fra det jyske til Caribien tager ca. 16 timer.

Hvilken årstid skal man rejse til Guadeloupe

Rejser med fly til Guadeloupe er mest populære i perioden fra januar til juni, da det netop er den tørre sæson. Regntiden er dog også til at rejse i grundet den dejlige varme, men du skal være forberedt på kraftige, kortvarige byger indimellem. Samtidig er priserne ofte billigere i lavsæsonen. Dog er det bedst at undgå orkanmånederne i august og september.

Kan man rejse til Guadeloupe uden pas eller visum?

Da Guadeloupe hører under fransk oversøisk departement, kan du nyde godt af op til 90 dages visumfrit ophold på rejsen. Derudover skal dit pas naturligvis være gyldigt i hele rejseperioden.


Find fly til Guadeloupe

Vælg en destination til flyrejsen nedenfor

Kom i gang med at planlægge din rejse til Guadeloupe