Find billige fly til Essaouira

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
lør. 2.12
lør. 9.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Essaouira

Få indsigter om din flyrejse til Essaouira, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvor lang tid tager det at flyve til Essaouira?

Rejsetiden fra Danmark til Essaouira afhænger af, hvilken lufthavn du flyver til og fra. Hvis du flyver fra København Kastrup til Agadir Almassira tager det i gennemsnit 4t. 45min., imens det i gennemsnit tager , hvis du flyver fra Billund til Agadir Almassira. Agadir Almassira er den mest populære lufthavn i Essaouira.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Essaouira

Find de billigste fly til disse Essaouira-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Agadir

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Essaouira

København (CPH) til Marrakech (RAK)

Fly til Essaouira ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Marrakech Menara, hvor den gennemsnitlige pris er 2.221 kr.


Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Essaouira

Hvor lang tid tager det at flyve til Essaouira?

Du skal regne med at bruge noget tid på flyvningen til Essaouira fra Danmark, da du ikke slipper for mellemlandinger undervejs og kan opleve en del ventetid her. Flyveturen tager det meste af en dag, og i mange tilfælde er du på farten i mere end 20 timer, hvor du tilbringer det meste af tiden i en europæisk lufthavn, såsom London Stansted (STN) og Marseille Lufthavn (MRS), inden du kan sætte fod på marokkansk grund. Du kan dog godt finde flytilbud fra Københavns Lufthavn (CPH) og Billund Lufthavn (BLL) med en rejsetid på ned til 16 timer, men da udvalget af disse flyrejser til Essaouira er begrænset, især på nogle datoer, vil det være en god idé at planlægge dit køb af flybilletter i god tid. Selskabet, du flyver med, vil ofte være lavprisselskabet Ryanair.

Hvorfra kan du flyve direkte til Essaouira?

Det er desværre ikke muligt at flyve direkte til Essaouira fra en lufthavn i Danmark, og i mange tilfælde skal du mellemlande mindst to gange, inden du er fremme i den marokkanske kystby. Fra både Københavns Lufthavn (CPH) og Billund Lufthavn (BLL) kan du dog finde flere afgange ugentligt med kun ét stop undervejs. Hvis du kun har en enkelt mellemlanding, er der selvfølgelig fine muligheder for en kortere rejsetid, men sådan forholder det sig ikke nødvendigvis altid. I nogle tilfælde kan det rent tidsmæssigt bedre betale sig at vælge flyrejser til Essaouira med flere stop på vejen, også når du rejser fra en tredje dansk lufthavn, som den i Aalborg (AAL). Her er der eksempelvis enkelte afgange, som tager under 20 timer, selv om turen indeholder tre mellemlandinger.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Essaouira?

Rejsende, som flyver til Essaouira, kan måske finde bedre priser til Agadir Almassira Lufthavn (136 km fra Essaouira centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Essaouira Lufthavn?

Priser for fly til Essaouira Lufthavn opdateres dagligt.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Essaouira Lufthavn?

Minimumsalderen for et barn, der rejser alene, er fem år, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, har deres egne aldersrestriktioner. Længden på flyvningen, tidspunktet og mellemlandinger er blandt de ting, der kan gøre en forskel på aldersgrænsen. Vi anbefaler, at du dobbelttjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Essaouira Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Essaouira Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din Essaouira Lufthavn rejse kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Essaouira Lufthavn. Vi anbefaler, at du spørger dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Visumkrav for Essaouira

Hvilke krav er der til pas eller visum, når du besøger Essaouira?

Der er naturligvis krav til, at du kan fremvise et gyldigt pas, når du rejser til Essaouira, og gyldigheden skal gælde tre måneder ud over dit opholds varighed. Til gengæld er der kun krav om visum, hvis du planlægger at opholde dig i Marokko i over 90 dage. Dette krav vil derfor ikke være relevant for langt de fleste danske rejsende. Du skal dog kunne dokumentere, hvor lang tid du har tænkt dig at bruge i landet. Det gør du ved at fremvise en returbillet. Endelig skal du kunne vise, at du har tilstrækkelige økonomiske midler til opholdet.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Essaouira

Hvad kan du se og lave i Essaouira?

Essaouira er som sagt en kystby, og derfor er der naturligvis mulighed for at tage en tur på stranden. Du skal dog ikke blive overrasket, hvis du møder en kraftig vind, som kan gøre det mindre attraktivt at dase i det varme sand, men som omvendt er en kitesurfers bedste ven. Hvis du gerne vil nyde solen, kan det være en idé at besøge én af Essaouiras tagcaféer og -restauranter, der byder på en flot udsigt ud over havet. Som mange andre byer på de kanter, er der også en gammel bydel, der bestemt er værd at bruge noget tid på at udforske. Der er også mulighed for en tur til Marrakesh, som ligger ca. to en halv times kørsel øst for Essaouira.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Essaouira?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Essaouira på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Essaouira, der passer dig bedst.

Kan jeg finde fly til Essaouira med fleksibel booking på momondo?

Ja. momondo gør det muligt for dig at vælge og fremhæve fly til Essaouira, som overholder denne regel.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Essaouira?

Når alle potentielle fly til Essaouira vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Essaouira lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Essaouira. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Essaouira på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.