Find billige fly til Essaouira

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
ons. 17.8
ons. 24.8

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Essaouira

Find de billigste fly til disse Essaouira-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Agadir

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Essaouira

København (CPH) til Marrakech (RAK)

Fly til Essaouira ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Marrakech Menara, hvor den gennemsnitlige pris er 1.862 kr.


Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Essaouira?

Du skal regne med at bruge noget tid på flyvningen til Essaouira fra Danmark, da du ikke slipper for mellemlandinger undervejs og kan opleve en del ventetid her. Flyveturen tager det meste af en dag, og i mange tilfælde er du på farten i mere end 20 timer, hvor du tilbringer det meste af tiden i en europæisk lufthavn, såsom London Stansted (STN) og Marseille Lufthavn (MRS), inden du kan sætte fod på marokkansk grund. Du kan dog godt finde flytilbud fra Københavns Lufthavn (CPH) og Billund Lufthavn (BLL) med en rejsetid på ned til 16 timer, men da udvalget af disse flyrejser til Essaouira er begrænset, især på nogle datoer, vil det være en god idé at planlægge dit køb af flybilletter i god tid. Selskabet, du flyver med, vil ofte være lavprisselskabet Ryanair.

Det er desværre ikke muligt at flyve direkte til Essaouira fra en lufthavn i Danmark, og i mange tilfælde skal du mellemlande mindst to gange, inden du er fremme i den marokkanske kystby. Fra både Københavns Lufthavn (CPH) og Billund Lufthavn (BLL) kan du dog finde flere afgange ugentligt med kun ét stop undervejs. Hvis du kun har en enkelt mellemlanding, er der selvfølgelig fine muligheder for en kortere rejsetid, men sådan forholder det sig ikke nødvendigvis altid. I nogle tilfælde kan det rent tidsmæssigt bedre betale sig at vælge flyrejser til Essaouira med flere stop på vejen, også når du rejser fra en tredje dansk lufthavn, som den i Aalborg (AAL). Her er der eksempelvis enkelte afgange, som tager under 20 timer, selv om turen indeholder tre mellemlandinger.

Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Essaouira fra Porto for 67 kr.. Det er 96% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Essaouira. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Essaouira fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Rejsende, som flyver til Essaouira, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Agadir Almassira (136 km fra Essaouira centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Den billigste lufthavn i nærheden af Essaouira er normalt Lufthavn: Essaouira med en gennemsnitspris på 1.893 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Lufthavne i nærheden af Essaouira

Neden for finder du alle lufthavne i Essaouira samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du til centrum fra Essaouira Lufthavn?

Lufthavnen i Essaouira (ESU) ligger relativt tæt på selve byen, så du skal heldigvis ikke bruge meget lang tid på transport, når du først er ankommet efter en lang flyvetur. Der er dog ikke det store udvalg af transportmidler. Det hurtigste og letteste vil være at tage en taxa, som typisk vil være tilgængelige på alle tidspunkter af dagen. Ellers driver selskabet LIMA en række busser, som kører fra lufthavnen omtrent hver anden time, med kurs mod centrum af Essaouira.


Visumkrav for Essaouira

Der er naturligvis krav til, at du kan fremvise et gyldigt pas, når du rejser til Essaouira, og gyldigheden skal gælde tre måneder ud over dit opholds varighed. Til gengæld er der kun krav om visum, hvis du planlægger at opholde dig i Marokko i over 90 dage. Dette krav vil derfor ikke være relevant for langt de fleste danske rejsende. Du skal dog kunne dokumentere, hvor lang tid du har tænkt dig at bruge i landet. Det gør du ved at fremvise en returbillet. Endelig skal du kunne vise, at du har tilstrækkelige økonomiske midler til opholdet.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Essaouira


De bedste oplevelser og seværdigheder i Essaouira

Essaouira er som sagt en kystby, og derfor er der naturligvis mulighed for at tage en tur på stranden. Du skal dog ikke blive overrasket, hvis du møder en kraftig vind, som kan gøre det mindre attraktivt at dase i det varme sand, men som omvendt er en kitesurfers bedste ven. Hvis du gerne vil nyde solen, kan det være en idé at besøge én af Essaouiras tagcaféer og -restauranter, der byder på en flot udsigt ud over havet. Som mange andre byer på de kanter, er der også en gammel bydel, der bestemt er værd at bruge noget tid på at udforske. Der er også mulighed for en tur til Marrakesh, som ligger ca. to en halv times kørsel øst for Essaouira.


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Essaouira på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Essaouira, der passer dig bedst.

Ja. momondo gør det muligt for dig at vælge og fremhæve fly til Essaouira, som overholder denne regel.

Når alle potentielle fly til Essaouira vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Essaouira. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


Andre kabineklasser på fly til Essaouira

Find alternative Premium-kabineklasser for dit fly til Essaouira

Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.