Find billige flybilletter til Marrakech

Returrejse
Economy
Wichita (ICT)
Marrakech (RAK)
fre.. 18.6.
fre.. 25.6.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Marrakech. De nuværende restriktioner til Marrakech er baseret på Marokko rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Marokko

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Marrakech

Find de billigste fly til disse Marrakech-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Marrakech

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Marrakech

København (CPH) til Marrakech (RAK)

Fly til Marrakech ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Marrakech Menara, hvor den gennemsnitlige pris er 1.570 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL MARRAKECH FRA KØBENHAVNjanuar30% billigereAt flyve fra København til Marrakech ​​koster i gennemsnit blot 1.094 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL MARRAKECH FRA KØBENHAVNapril48% dyrereDet koster cirka 2.324 kr. at flyve til Marrakech ​​fra København i april
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL MARRAKECH FRA KØBENHAVNfebruar653% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Marrakech fra København i februar end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Marrakech?

Er der en destination der på næsten ingen tid er blevet populær, så er det Marrakech. Denne farverige, marrokanske by lokker turister til fra nær og fjern med sin fascinerende arkitektur, livlige markeder og eksotiske aromaer. I forhold til klimaet er de mest behagelige rejsetidspunkter i forår- og efterårsmånederne. Sommermånederne er for mange rejsende ganske enkelt for varme.

Sneklædte bjerge, høje temperaturer og en placering ved ørkenen gør Marrakech unik.

Hvilket er det absolut billigste fly til Marrakech?

162 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Marrakech. Dette fly er fra Prag og er 90% billigere end de fleste andre flyrejser til Marrakech. Hvis du vil finde den billigste pris til Marrakech fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Marrakech?

januar måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Marrakech fra Danmark, med flest priser fundet omkring 1.094 kr.. november måned er endnu en god mulighed for at rejse til Marrakech med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 1.217 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Marrakech?

Det bedste tidspunkt at bestille en flybillet til Marrakech fra Danmark er 30 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 1.570 kr.. De sidste 72 timer har momondo brugere fundet fly fra Danmark til Marrakech helt ned til 695 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Marrakech på?

Den billigste afrejsedag for dit fly til Marrakech er på en tirsdag hvor priserne kan findes helt ned til 1.409 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. På den anden side er onsdag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 1.732 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Marrakech?

Vores seneste data viser at det bedste tidspunkt at flyve til Marrakech på er om morgenen. Fly fra Danmark til Marrakech på dette tidspunkt kan findes helt ned til 1.403 kr.. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om aftenen, hvor priserne ligger på 1.821 kr. i gennemsnit. Fly til Marrakech fra Danmark om aftenen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Marrakech?

Rejsende, som flyver til Marrakech, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Ouarzazate (129 km fra Marrakech centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Findes der en billigere måde at flyve til Marrakech på?

Med en gennemsnitspris på 1.563 kr. pr. person er Lufthavn: Ouarzazate den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Marrakech. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Marrakech?

På nuværende tidspunkt inkluderer Marokko rejserestriktioner rejser til Marrakech. Indrejserestriktioner

Fra den 25. februar har Marokko suspenderet alle flyvninger til og fra Østrig, Belgien, Brasilien, Tjekkiet, Irland, Tyskland, Holland, New Zealand, Portugal, Sydafrika, Sverige, Schweiz, Tyrkiet, Ukraine og Storbritannien. Rejsende, der ankommer til Marokko med fly, der rejser fra disse lande via et tredjeland, har heller ikke adgang til Marokko. Marokkos grænser er kun åbne for tilbagevendende marokkanske statsborgere og borgere (turister, studerende eller bosiddende i udlandet), udenlandske statsborgere, der er visumfritaget, hvis de har en reservationsbekræftelse eller en invitation fra en marokkansk virksomhed. Tjek lande, der er fritaget for visumadgang her. Udenlandske statsborgere, der udfører officielle statslige forretninger, eller personer, der er indbudt af en marokkansk virksomhed, kan rejse ind i landet, hvis de kan fremvise en kopi af deres indbydelsesbrev. Dette brev skal forsegles af firmaet og underskrives af en manager med alle relevante oplysninger om den rejsende (pasnummer, formålet med besøget, oplysninger om overnatning).

Indrejsekrav

Rejsende skal fremlægge et negativt PCR-resultat, som er taget inden for 72 timer før rejsen. Rejsende under 11 år er fritaget for testen. Rejsende skal udfylde en helbredsformular online på www.onda.ma/form.php, derefter udskrive og underskrive formularen, som skal fremvises ved ankomst til Marokko.

Hvis du planlægger rejser til Marrakech nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Marrakech Menara

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Marrakech Menara fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
28. aug.
CPH18:20København Kastrup
14t. 00min.
1 stop
RAK08:20Marrakech Menara
14. sep.
RAK07:45Marrakech Menara
9t. 00min.
1 stop
CPH16:45København Kastrup
TAP AIR PORTUGAL
21. aug.
CPH13:35København Kastrup
18t. 25min.
1 stop
RAK08:00Marrakech Menara
11. sep.
RAK07:45Marrakech Menara
10t. 10min.
1 stop
CPH17:55København Kastrup
TAP AIR PORTUGAL
16. okt.
CPH13:35København Kastrup
18t. 25min.
1 stop
RAK08:00Marrakech Menara
24. okt.
RAK07:45Marrakech Menara
10t. 10min.
1 stop
CPH17:55København Kastrup
TAP AIR PORTUGAL
4. sep.
CPH13:35København Kastrup
18t. 25min.
1 stop
RAK08:00Marrakech Menara
15. sep.
RAK07:45Marrakech Menara
10t. 10min.
1 stop
CPH17:55København Kastrup
TAP AIR PORTUGAL
29. aug.
CPH02:00København Kastrup
11t. 25min.
1 stop
RAK13:25Marrakech Menara
16. sep.
RAK13:10Marrakech Menara
17t. 55min.
1 stop
CPH07:05København Kastrup
Flere flyselskaber
5. jul.
CPH09:40København Kastrup
11t. 50min.
2 stop
RAK21:30Marrakech Menara
19. jul.
RAK07:45Marrakech Menara
20t. 25min.
1 stop
CPH04:10København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Marrakech Menara

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Marrakech, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair
Flere flyselskaber
30. jul.
CPH18:25København Kastrup
13t. 55min.
1 stop
RAK08:20Marrakech Menara
Flere flyselskaber
30. jul.
CPH18:25København Kastrup
13t. 55min.
1 stop
RAK08:20Marrakech Menara
Flere flyselskaber
6. aug.
CPH18:25København Kastrup
13t. 55min.
1 stop
RAK08:20Marrakech Menara

Hvilke flyselskaber flyver til Marrakech?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Marrakech

Flere flyselskaber har ruter til Marrakech, og du kan vælge mellem bl.a. Air Berlin, easyJet, SAS og Ryanair når turen går hertil. En tur med direkte fly har en rejsetid på ca. 4 timer og 30 minutter.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Marrakech samt afstand til centrum

Marrakech Menara Lufthavn er kendt verden over for sin unikke arkitektur, der er innovativ og markant, og som byder mere end 5 millioner årlige rejsende velkommen. Når du skal fra lufthavnen og ind til byen eller til dit hotel, er taxa og bus dine muligheder – såfremt du ikke har arrangeret privat transport med dit hotel. Bus nummer 11 er billigst med en pris på ca. 20 DKK samt en rejsetid på omkring 15 minutter (Information tjekket 19/06/2017).

 


Hvordan kommer man nemmest rundt i Marrakech?

Mange gader i Marrakesh er så smalle at der ikke kan køre biler, så i bymidten er det nemmest at komme rundt til fods. Der er masser at se når man går rundt, og det er en god idé at få fingrene i et bykort, da man ikke skal forlade sig alt for meget på en GPS.

Hvis det bliver for varmt eller trættende at gå, så kører der både lokale busser, taxis, hestevogne samt en kommerciel tour-bus, så det er nemt at blive transporteret på de lidt længere afstande, eller hvis man trænger til et hvil.


Kan man rejse til Marrakech uden pas eller visum?

Hvis du opholder dig under 90 dage i Marrakech er der ikke behov for at søge om visum. Husk dog at medbringe pas der skal være gyldigt i 3 måneder ud over rejsens længde.


Tips og gode råd til Marrakech

Hvordan får man den billigste flybillet til Marrakech?

For den typiske dansker vil klimaet i Marrakech være under betegnelsen varm stort set hele året rundt. Der falder mest regn fra oktober til april, som samtidig er den koldeste periode, hvilket også får priserne til at falde. I november og januar finder du typisk de billigste flybilletter (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Marrakech, januar 2018).

Hvad skal man se i Marrakech?

Markeder, monumenter og verdensarv – Marrakech har lidt af det hele. Byens gamle bydel kaldet medinaen er omdrejningspunktet, når der skal hygges og oses; den er indrammet af bymure samt hyggelige labyrintgader.

Læg vejen forbi Marokkos største torv, Djemaa El-Fna, hvor du også kan besøge de mange omkringliggende markedspladser (bedre kendt som souks). Byens ikoniske vartegn er Koutoubia Moské, og den er næsten heller ikke til at komme udenom når du trasker rundt i byen. I området omkring Dar Dbagh finder du et af byens mest kendte garverier, som kan være interessant at stå og observere. Når sulten skal stilles, så forkæl dig selv med en harira-suppe samt en kop te. Få flere af vores anbefalinger til hvad du kan se og lave i Marrakech.

Aktiviteter for børn

Tag ungerne med i den smukke og farverige oase Jardin Majorelle, der pirrer alle sanser hos både store og små – et fascinerende syn der også tager sig godt ud på billeder. Har I en bil til rådighed kan I besøge de to små forlystelsesparker LUDIPARC og Palooza land, som ligger i udkanten af byen.

Skal man købe rejseforsikring?

Det anbefales altid at købe en rejseforsikring, så du er dækket i tilfælde af uheld.

Kan man drikke vand fra hanen?

Man skal ikke drikke vand fra hanen i Marrakech, men i stedet købe vand på flaske.

Giver man drikkepenge i Marrakch?

I turistområderne er en afgift inklusive på regningen, men man kan sagtens give mere ved en tilfredsstillende service.

Hvor er der god shopping?

Shopping foregår især ved Souq Semmarine, Souq el-Kebir, Souq Cherifia samt Rue Majorelle.


 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class