Find billige fly til Marrakech

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 6.12
tir. 13.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Marrakech

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Marrakech

Bedste pris på enkeltbillet

301 kr.

Bedste pris på returbillet

689 kr.

Hurtigste flyvetid

4t. 30min.

Betjenes af

3 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Marrakech fra Danmark i de seneste 72 timer er 301 kr. (København Kastrup til Marrakech Menara).
Den bedste pris på en returbillet til Marrakech fra Danmark i de seneste 72 timer er 689 kr. (København Kastrup til Marrakech Menara).
Det hurtigste fly til Marrakech fra Danmark tager 4t. 30min. (København Kastrup til Marrakech Menara).
Der er 3 flyselskaber, som flyver til Marrakech, herunder Norwegian, Ryanair og easyJet.

Indsigter og trends for flyrejser til Marrakech

Få indsigter om din flyrejse til Marrakech, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Marrakech?

januar måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Marrakech fra Danmark, med flest priser fundet omkring 1.206 kr.. maj måned er endnu en god mulighed for at rejse til Marrakech med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 1.349 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Marrakech?

140 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Marrakech. Dette fly er fra Bergamo og er 95% billigere end de fleste andre flyrejser til Marrakech. Hvis du vil finde den billigste pris til Marrakech fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Marrakech på?

Den billigste afrejsedag for dit fly til Marrakech er på en mandag hvor priserne kan findes helt ned til 1.895 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. På den anden side er fredag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 2.399 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Marrakech?

Vores seneste data viser at det bedste tidspunkt at flyve til Marrakech på er om morgenen. Fly fra Danmark til Marrakech på dette tidspunkt kan findes helt ned til 2.036 kr.. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om formiddagen, hvor priserne ligger på 2.482 kr. i gennemsnit. Fly til Marrakech fra Danmark om formiddagen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.

Hvor lang tid tager det at flyve til Marrakech?

Rejsetiden afhænger af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, og hvilken lufthavn i Marrakech du flyver til. Det tager for eksempel i gennemsnit 4t. 30min. at flyve fra København Kastrup til Marrakech Menara. På den anden side tager det i gennemsnit at flyve fra Billund til Marrakech Menara. Vær opmærksom på, at det altid er hurtigere at tage et direkte fly, så husk at tjekke momondo, om der er nogen tilgængelige på din flyrute.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Marrakech?

Det bedste tidspunkt at booke en flybillet til Marrakech fra Danmark er 50 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 1.935 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Marrakech

Find de billigste fly til disse Marrakech-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Marrakech

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Marrakech

København (CPH) til Marrakech (RAK)

Fly til Marrakech ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Marrakech Menara, hvor den gennemsnitlige pris er 1.935 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL MARRAKECH FRA KØBENHAVNjanuar38% billigereAt flyve fra København til Marrakech ​​koster i gennemsnit blot 1.206 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL MARRAKECH FRA KØBENHAVNjuli78% dyrereDet koster cirka 3.437 kr. at flyve til Marrakech ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL MARRAKECH FRA KØBENHAVNjuli580% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Marrakech fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Marrakech

Er der en destination der på næsten ingen tid er blevet populær, så er det Marrakech. Denne farverige, marrokanske by lokker turister til fra nær og fjern med sin fascinerende arkitektur, livlige markeder og eksotiske aromaer. I forhold til klimaet er de mest behagelige rejsetidspunkter i forår- og efterårsmånederne. Sommermånederne er for mange rejsende ganske enkelt for varme.

Sneklædte bjerge, høje temperaturer og en placering ved ørkenen gør Marrakech unik.

Rejsende, som flyver til Marrakech, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Ouarzazate (129 km fra Marrakech centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Med en gennemsnitspris på 2.917 kr. pr. person er Lufthavn: Ouarzazate den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Marrakech. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.


Gode tilbud på fly til Marrakech

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Marrakech fundet af momondos brugere for nylig

Hvilke flyselskaber flyver til Marrakech?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Marrakech

Hvilke flyselskaber flyver til Marrakech?

For fly fra Danmark til Marrakech, bestiller de fleste af momondos brugere med flyselskaber som Norwegian, Norwegian Air International, KLM og Ryanair. Afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra, kan du have andre lufthavne at vælge mellem.

SWISS-fly til Marrakech

1 SWISS-fly flyver til Marrakech i gennemsnit om ugen. Det flyver fra Genève Intle til Marrakech, der er den mest populære rute, som SWISS har til Marrakech. Priserne varierer, afhængigt af hvornår og hvor du flyver fra. Det billigste SWISS-fly til Marrakech, der er fundet i de seneste 3 dage på momondo, kostede 1.513 kr. og afgik fra København Kastrup. SWISS er det mest populære valg på momondo for denne rute og har fået en bedømmelse på 8,4/10 af 142 af vores brugere.

Turkish Airlines-fly til Marrakech

Turkish Airlines-fly til Marrakech kan fås fra helt ned til 2.104 kr. (returrejse fra København Kastrup fundet i de seneste 72 timer). Blandt de 6 fly, som Turkish Airlines flyver til Marrakech på en normal uge, kan priserne variere betydeligt. Det mest populære fly med Turkish Airlines til Marrakech er fra Istanbul. Turkish Airlines er blevet bedømt med 8,0/10 af momondo-brugere i 158 anmeldelser.


Lufthavne i nærheden af Marrakech

Neden for finder du alle lufthavne i Marrakech samt deres afstand til centrum

Marrakech Menara Lufthavn er kendt verden over for sin unikke arkitektur, der er innovativ og markant, og som byder mere end 5 millioner årlige rejsende velkommen. Når du skal fra lufthavnen og ind til byen eller til dit hotel, er taxa og bus dine muligheder – såfremt du ikke har arrangeret privat transport med dit hotel. Bus nummer 11 er billigst med en pris på ca. 20 DKK samt en rejsetid på omkring 15 minutter.

 


Populære fly til Marrakech

Find dine flybilletter til Marrakech blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Marrakech
Hurtigste flyvetid4t. 30min.
Laveste pris682 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Marrakech

Mange gader i Marrakesh er så smalle at der ikke kan køre biler, så i bymidten er det nemmest at komme rundt til fods. Der er masser at se når man går rundt, og det er en god idé at få fingrene i et bykort, da man ikke skal forlade sig alt for meget på en GPS.

Hvis det bliver for varmt eller trættende at gå, så kører der både lokale busser, taxis, hestevogne samt en kommerciel tour-bus, så det er nemt at blive transporteret på de lidt længere afstande, eller hvis man trænger til et hvil.


Visumkrav for Marrakech

Hvis du opholder dig under 90 dage i Marrakech er der ikke behov for at søge om visum. Husk dog at medbringe pas der skal være gyldigt i 3 måneder ud over rejsens længde.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Marrakech


De bedste oplevelser og seværdigheder i Marrakech

For den typiske dansker vil klimaet i Marrakech være under betegnelsen varm stort set hele året rundt. Der falder mest regn fra oktober til april, som samtidig er den koldeste periode, hvilket også får priserne til at falde. I november og januar finder du typisk de billigste flybilletter (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Marrakech, januar 2018).

Markeder, monumenter og verdensarv – Marrakech har lidt af det hele. Byens gamle bydel kaldet medinaen er omdrejningspunktet, når der skal hygges og oses; den er indrammet af bymure samt hyggelige labyrintgader. Læg vejen forbi Marokkos største torv, Djemaa El-Fna, hvor du også kan besøge de mange omkringliggende markedspladser (bedre kendt som souks). Byens ikoniske vartegn er Koutoubia Moské, og den er næsten heller ikke til at komme udenom når du trasker rundt i byen. I området omkring Dar Dbagh finder du et af byens mest kendte garverier, som kan være interessant at stå og observere. Når sulten skal stilles, så forkæl dig selv med en harira-suppe samt en kop te. Få flere af vores anbefalinger til hvad du kan se og lave i Marrakech.

Det anbefales altid at købe en rejseforsikring, så du er dækket i tilfælde af uheld.

Man skal ikke drikke vand fra hanen i Marrakech, men i stedet købe vand på flaske.

I turistområderne er en afgift inklusive på regningen, men man kan sagtens give mere ved en tilfredsstillende service.

Shopping foregår især ved Souq Semmarine, Souq el-Kebir, Souq Cherifia samt Rue Majorelle.


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Marrakech. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Ja. Alle fly til Marrakech på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til Marrakech.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Marrakech. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.