Find billige fly til Cluj

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
Sat 9.12
Sat 16.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Cluj

Få indsigter om din flyrejse til Cluj, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Cluj?

september måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Cluj fra Danmark, med flest priser fundet omkring 1.287 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i september, kan du booke flyrejser til Cluj fra Danmark i januar i stedet. Fly til Cluj i januar, selvom de ikke er helt så billige som dem i september, har stadig kun et gennemsnit på omkring 1.294 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Cluj på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Cluj er på en lørdag. Rejsende, som vælger at rejse til Cluj på en lørdag kan finde billetter helt ned til 1.554 kr.. På den anden side er søndag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 2.584 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Cluj?

Ifølge vores data er om aftenen den billigste dag at flyve til Cluj på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Cluj om aftenen helt ned til 1.993 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om eftermiddagen, hvor priserne ligger på 2.316 kr. i gennemsnit. Fly til Cluj fra Danmark om eftermiddagen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Cluj?

Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Cluj 13 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Cluj for 1.904 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Cluj

Find de billigste fly til disse Cluj-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Cluj

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Cluj

København (CPH) til Cluj (CLJ)

Fly til Cluj ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Cluj Napoca, hvor den gennemsnitlige pris er 1.904 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL CLUJ FRA KØBENHAVNseptember33% billigereAt flyve fra København til Cluj ​​koster i gennemsnit blot 1.287 kr. i september
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL CLUJ FRA KØBENHAVNjuli57% dyrereDet koster cirka 2.992 kr. at flyve til Cluj ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL CLUJ FRA KØBENHAVNaugust246% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Cluj fra København i august end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Cluj

Hvor lang tid tager det at flyve til Cluj?

Det tager stort set lige lang tid, om du vælger at flyve fra Københavns Lufthavn (CPH) eller en af de jyske lufthavne – cirka lidt over syv timer. Prismæssigt ligger de også på samme niveau, hvilke gør, at det ikke kan betale sig at tage til en af de andre lufthavne, med mindre at der er et rigtig godt flytilbud til Cluj Internationale Lufthavn i Rumænien (CLJ). Du skal forvente, at du skal mellemlande mindst en gang, typisk i en af de større internationale lufthavne, som er rundt omkring i Europa – fx Amsterdam Lufthavn eller Frankfurt. Flyvningen er kortere ned til Cluj, end når du skal tilbage til Danmark.

Fra hvilken lufthavn kan du flyve direkte til Cluj?

Der er ingen danske lufthavne, hvorfra du kan flyve direkte til Cluj i Rumænien. Du skal forvente, at du skal mellemlande mindst en gang i en af de store lufthavne i Europa. Det kan være en mellemlanding i München eller Charles de Gaulle lufthavn i Paris. Selvom det ikke er en lang flyvetur at flyve til Cluj fra en af de danske lufthavne, kan det være rart at komme ud og strække benene, og ofte går man blot fra det ene fly til det næste.

Hvilket er det absolut billigste fly til Cluj?

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Cluj, lå på 450 kr./pr. person fra Malmø, hvilket er 20% billigere end gennemsnitsflyprisen til Cluj. Hvis du vil finde de billigste priser til Cluj fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Cluj?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Cluj. Hvis du har planer om at flyve til Cluj, kan du overveje at booke flyrejse til Tirgu Mures Lufthavn (70 km fra Cluj centrum), Baia Mare Lufthavn (99 km fra Cluj centrum), Sibiu Lufthavn (115 km fra Cluj centrum), Satu Mare Lufthavn (118 km fra Cluj centrum) eller Oradea Lufthavn (133 km fra Cluj centrum).

Findes der en billigere måde at flyve til Cluj på?

Du kan finde tilbud til Baia Mare Lufthavn for 560 kr. i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Cluj Napoca Lufthavn?

Priser for fly til Cluj Napoca Lufthavn opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Cluj Napoca Lufthavn?

Fra december 2023 er der 5 udbydere at vælge mellem for fly til Cluj Napoca Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Cluj Napoca Lufthavn?

Minimumsalderen for et barn, der rejser alene, er fem år, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, har deres egne aldersrestriktioner. Længden på flyvningen, tidspunktet og mellemlandinger er blandt de ting, der kan gøre en forskel på aldersgrænsen. Vi anbefaler, at du dobbelttjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Cluj Napoca Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Cluj Napoca Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Cluj Napoca Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Generelt bør du have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst. Vi anbefaler altid, at du beder om råd hos dit flyselskab eller hos en betroet tredjepart som IATA.


Visumkrav for Cluj

Hvilke krav er der til pas og visum for at besøge Cluj?

Der er intet krav om visum, hvis du skal besøge Cluj i mindre end 90 dage. Det er dermed et krav, at dit pas er gyldigt under hele opholdet, men der er intet krav om, at det skal være gyldigt længere. De rumænske myndigheder accepterer et forlænget pas. Både dansk og europæisk nødpas accepteres ligeledes.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Cluj

Hvad kan du se og gøre i Cluj?

Cluj er hovedstaden i den transsylvanske region i Rumænien. Så ingen tur uden at tænke på Grev Dracula. Der er nogle spændende ture til slotte i området, der kunne have dannet baggrund for enhver vampyrfilm, hvor en tur til Branslottet er et must. Men selvom der selvfølgelig er fokus på vampyrer og flagremus, er der meget andet at se i byen. Der er blandt andet nogle meget smukke vandreture i området. Det er muligt at komme på en fem dages guidet tur, hvor du blandt andet kommer fordi nogle smukke huler og søer for ikke at sige bjerge og dale. Er du ikke til en længere vandretur, men stadig gerne vil opleve områdets smukke natur, er der flere muligheder. Du kan tage til Tarnita-søen, som har en af de smukkeste udsigter, eller til Hoia Baciu-skoven, som er rig på dyreliv. Er du til fodbold, er du kommet til det helt rigtige sted. Cluj er vært for et stort stadium, hvor den lokale fodboldklub spiller med stor opbakning fra de lokale. Du har også mange muligheder for at se på lokale kirker og andre smukke bygninger.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Cluj?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Kan jeg finde fly til Cluj med fleksibel booking på momondo?

Fly til Cluj med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Cluj?

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til Cluj.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Cluj lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Cluj. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Cluj på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.