Find billige flybilletter til Cluj

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
man. 25.10
man. 1.11

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan påvirke rejser fra Danmark til Cluj.
Se nuværende rejserestriktioner for Rumænien

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Cluj

Find de billigste fly til disse Cluj-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Cluj

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Cluj

København (CPH) til Sibiu (SBZ)

Fly til Cluj ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Sibiu, hvor den gennemsnitlige pris er 1.449 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL CLUJ FRA KØBENHAVNaugust16% billigereAt flyve fra København til Cluj ​​koster i gennemsnit blot 1.246 kr. i august
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL CLUJ FRA KØBENHAVNmaj17% dyrereDet koster cirka 1.751 kr. at flyve til Cluj ​​fra København i maj
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL CLUJ FRA KØBENHAVNdecember239% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Cluj fra København i december end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Cluj?

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Cluj?

  Den bedste pris, der er fundet på momondo til Cluj, lå på 171 kr./pr. person fra Billund, hvilket er 91% billigere end gennemsnitsflyprisen til Cluj. Hvis du vil finde de billigste priser til Cluj fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Cluj?

  august måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Cluj fra Danmark, med flest priser fundet omkring 1.246 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i august, kan du booke flyrejser til Cluj fra Danmark i april i stedet. Fly til Cluj i april, selvom de ikke er helt så billige som dem i august, har stadig kun et gennemsnit på omkring 1.265 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Cluj?

  Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Cluj 60 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Cluj for 1.491 kr..

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Cluj på?

  Den billigste dag at rejse fra Danmark til Cluj er på en onsdag. Rejsende, som vælger at rejse til Cluj på en onsdag kan finde billetter helt ned til 1.358 kr.. På den anden side er mandag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 1.938 kr..

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Cluj?

  Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Cluj. Hvis du har planer om at flyve til Cluj, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Tirgu Mures (70 km fra Cluj centrum), Lufthavn: Baia Mare (99 km fra Cluj centrum), Lufthavn: Sibiu (115 km fra Cluj centrum), Lufthavn: Satu Mare (118 km fra Cluj centrum) eller Lufthavn: Oradea (133 km fra Cluj centrum).

 • Findes der en billigere måde at flyve til Cluj på?

  Du kan finde tilbud til Lufthavn: Oradea for 1.215 kr. pr. person i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Kan jeg flyve til Cluj Napoca fra Danmark lige nu?

Oplysningerne er baseret på rejserestriktioner fra Danmark til Cluj Napoca

De fleste rejsende fra Danmark kan rejse indrejse i Cluj Napoca uden restriktioner.

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Danmark skal ikke fremvise et negativt COVID-19-PCR-testresultat eller et negativt antigentestresultat ved indrejse i Cluj Napoca.

Karantænekrav
Rejsende fra Danmark er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Cluj Napoca.

Kan jeg flyve tilbage til Danmark fra Cluj Napoca?

Hjemrejse til Danmark fra Cluj Napoca

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Cluj Napoca skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 48 timer inden afrejse til Danmark.

Karantænekrav
Rejsende fra Cluj Napoca er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Danmark.

Hvis du planlægger rejser til Cluj nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Hvilke flyselskaber flyver til Cluj?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Cluj
 • Hvilke flyselskaber flyver til Cluj?

  Der kan være andre flyselskaber der flyver til Cluj fra Danmark, men det mest populære blandt vores brugere er Wizz Air, Lufthansa, LOT og Turkish Airlines. Disse flyselskaber bør have regelmæssige fly til Cluj, hvis du flyver fra en af vores mest populære lufthavne i Danmark.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Cluj


Find billige flybilletter til andre byer i Rumænien

Rumænien er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?