Find billige fly til Cluj

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
lør. 3.12
lør. 10.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Cluj

Få indsigter om din flyrejse til Cluj, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Cluj?

februar måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Cluj fra Danmark, med flest priser fundet omkring 1.274 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i februar, kan du booke flyrejser til Cluj fra Danmark i januar i stedet. Fly til Cluj i januar, selvom de ikke er helt så billige som dem i februar, har stadig kun et gennemsnit på omkring 1.281 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Cluj?

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Cluj, lå på 60 kr./pr. person fra London, hvilket er 97% billigere end gennemsnitsflyprisen til Cluj. Hvis du vil finde de billigste priser til Cluj fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Cluj på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Cluj er på en tirsdag. Rejsende, som vælger at rejse til Cluj på en tirsdag kan finde billetter helt ned til 1.599 kr.. På den anden side er søndag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 2.065 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Cluj?

Ifølge vores data er om eftermiddagen den billigste dag at flyve til Cluj på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Cluj om eftermiddagen helt ned til 1.315 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om formiddagen, hvor priserne ligger på 2.447 kr. i gennemsnit. Fly til Cluj fra Danmark om formiddagen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Cluj?

Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Cluj 53 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Cluj for 1.749 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Cluj

Find de billigste fly til disse Cluj-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Cluj

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Cluj

København (CPH) til Cluj (CLJ)

Fly til Cluj ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Cluj Napoca, hvor den gennemsnitlige pris er 1.749 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL CLUJ FRA KØBENHAVNfebruar27% billigereAt flyve fra København til Cluj ​​koster i gennemsnit blot 1.274 kr. i februar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL CLUJ FRA KØBENHAVNjuli34% dyrereDet koster cirka 2.333 kr. at flyve til Cluj ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL CLUJ FRA KØBENHAVNjuli558% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Cluj fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Cluj

Det tager stort set lige lang tid, om du vælger at flyve fra Københavns Lufthavn (CPH) eller en af de jyske lufthavne – cirka lidt over syv timer. Prismæssigt ligger de også på samme niveau, hvilke gør, at det ikke kan betale sig at tage til en af de andre lufthavne, med mindre at der er et rigtig godt flytilbud til Cluj Internationale Lufthavn i Rumænien (CLJ). Du skal forvente, at du skal mellemlande mindst en gang, typisk i en af de større internationale lufthavne, som er rundt omkring i Europa – fx Amsterdam Lufthavn eller Frankfurt. Flyvningen er kortere ned til Cluj, end når du skal tilbage til Danmark.

Der er ingen danske lufthavne, hvorfra du kan flyve direkte til Cluj i Rumænien. Du skal forvente, at du skal mellemlande mindst en gang i en af de store lufthavne i Europa. Det kan være en mellemlanding i München eller Charles de Gaulle lufthavn i Paris. Selvom det ikke er en lang flyvetur at flyve til Cluj fra en af de danske lufthavne, kan det være rart at komme ud og strække benene, og ofte går man blot fra det ene fly til det næste.

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Cluj. Hvis du har planer om at flyve til Cluj, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Tirgu Mures (70 km fra Cluj centrum), Lufthavn: Baia Mare (99 km fra Cluj centrum), Lufthavn: Sibiu (115 km fra Cluj centrum), Lufthavn: Satu Mare (118 km fra Cluj centrum) eller Lufthavn: Oradea (133 km fra Cluj centrum).

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Oradea for 1.387 kr. i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Andre kabineklasser på fly til Cluj

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Cluj

Hvilke flyselskaber flyver til Cluj?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Cluj

Hvilke flyselskaber flyver til Cluj?

Der kan være andre flyselskaber der flyver til Cluj fra Danmark, men det mest populære blandt vores brugere er Ryanair, Wizz Air, Lufthansa og LOT. Disse flyselskaber bør have regelmæssige fly til Cluj, hvis du flyver fra en af vores mest populære lufthavne i Danmark.

LOT-fly til Cluj

LOT flyver til Cluj ca. 3 gange på en normal uge. Hvor du flyver fra har betydning for, hvilke tilbud du kan få hos LOT, men der er fundet priser på helt ned til 1.113 kr. fra København Kastrup til Cluj. LOT er blevet bedømt med 7,2/10 i anmeldelser fra momondo-brugere.

Lufthansa-fly til Cluj

Lufthansa-fly til Cluj kan fås fra helt ned til 864 kr. (returrejse fra Billund fundet i de seneste 72 timer). Blandt de 10 fly, som Lufthansa flyver til Cluj på en normal uge, kan priserne variere betydeligt. Det mest populære fly med Lufthansa til Cluj er fra München. Lufthansa er blevet bedømt med 7,1/10 af momondo-brugere i 444 anmeldelser.


Lufthavne i nærheden af Cluj

Neden for finder du alle lufthavne i Cluj samt deres afstand til centrum

Hvordan kan du komme til og fra centrum fra lufthavnen?

Der er flere muligheder, når det drejer sig at komme til og fra lufthavnen og centrum. Der kører taxaer fra lufthavnen til centrum. Husk at vælge en taxa med en tilladelse og med en fast pris siddende i vinduet. Du har også mulighed for at tage bussen. Buslinje 5 kører fast fra lufthavnen og ind til centrum. Du har også mulighed for at vælge at leje en bil og selv stå for transporten. Her er det en god ide at leje hjemmefra. Som udgangspunkt er det billigere, og du slipper også for at skulle vente, da bilen står klar, når du ankommer. Kender du nogle, der kan hente jer, er det også muligt at køre til lufthavnen og blive samlet op eller sat af.


Visumkrav for Cluj

Der er intet krav om visum, hvis du skal besøge Cluj i mindre end 90 dage. Det er dermed et krav, at dit pas er gyldigt under hele opholdet, men der er intet krav om, at det skal være gyldigt længere. De rumænske myndigheder accepterer et forlænget pas. Både dansk og europæisk nødpas accepteres ligeledes.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Cluj


De bedste oplevelser og seværdigheder i Cluj

Cluj er hovedstaden i den transsylvanske region i Rumænien. Så ingen tur uden at tænke på Grev Dracula. Der er nogle spændende ture til slotte i området, der kunne have dannet baggrund for enhver vampyrfilm, hvor en tur til Branslottet er et must. Men selvom der selvfølgelig er fokus på vampyrer og flagremus, er der meget andet at se i byen. Der er blandt andet nogle meget smukke vandreture i området. Det er muligt at komme på en fem dages guidet tur, hvor du blandt andet kommer fordi nogle smukke huler og søer for ikke at sige bjerge og dale. Er du ikke til en længere vandretur, men stadig gerne vil opleve områdets smukke natur, er der flere muligheder. Du kan tage til Tarnita-søen, som har en af de smukkeste udsigter, eller til Hoia Baciu-skoven, som er rig på dyreliv. Er du til fodbold, er du kommet til det helt rigtige sted. Cluj er vært for et stort stadium, hvor den lokale fodboldklub spiller med stor opbakning fra de lokale. Du har også mange muligheder for at se på lokale kirker og andre smukke bygninger.


Find billige flybilletter til andre byer i Rumænien

Rumænien er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Fly til Cluj med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til Cluj.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Cluj. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.