Find billige fly til Palanga

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 6.12
tir. 13.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Palanga

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Palanga

Bedste pris på enkeltbillet

547 kr.

Bedste pris på returbillet

1.002 kr.

Hurtigste flyvetid

1t. 05min.

Betjenes af

4 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Palanga fra Danmark i de seneste 72 timer er 547 kr. (København Kastrup til Palanga Intl).
Den bedste pris på en returbillet til Palanga fra Danmark i de seneste 72 timer er 1.002 kr. (København Kastrup til Palanga Intl).
Det hurtigste fly til Palanga fra Danmark tager 1t. 05min. (København Kastrup til Palanga Intl).
Der er 4 flyselskaber, som flyver til Palanga, herunder Scandinavian Airlines, airBaltic og Norwegian.

Indsigter og trends for flyrejser til Palanga

Få indsigter om din flyrejse til Palanga, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Palanga?

Generelt er juli den billigste måned at flyve fra Danmark til Palanga på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 1.179 kr.. Hvis du ikke kan flyve til Palanga i juli, så er juni den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Palanga i juni har en gennemsnitlig pris på omkring 1.300 kr..

Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Palanga på?

Vores data viser at lørdag er den billigste dag at flyve til Palanga på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 1.042 kr.. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en onsdag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 1.875 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Palanga.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Palanga?

Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Palanga normalt er dem med afrejse om morgenen. Vores brugere har fundet fly til Palanga om morgenen helt ned til 1.123 kr.. Undgå at købe billetter om formiddagen, da de har en tendens til at ligge på omkring 1.872 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

Hvor lang tid tager det at flyve til Palanga?

Rejsetiden fra Danmark til Palanga varierer, men hvis du flyver fra København Kastrup til Palanga Intl (en af de mest populære ruter), så tager det i gennemsnit 1t. 05min.. En anden populær rute fra Danmark til Palanga er at flyve fra Billund til Palanga Intl, hvilket tager ca. . Husk, at mellemlandinger eller forsinkelser kan forlænge din rejsetid.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Palanga?

Det bedste tidspunkt at booke en flybillet til Palanga fra Danmark er 46 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 1.783 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Palanga

Find de billigste fly til disse Palanga-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Palanga

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Palanga

København (CPH) til Palanga (PLQ)

Fly til Palanga ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Palanga Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 1.783 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL PALANGA FRA KØBENHAVNjuli34% billigereAt flyve fra København til Palanga ​​koster i gennemsnit blot 1.179 kr. i juli
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL PALANGA FRA KØBENHAVNdecember31% dyrereDet koster cirka 2.344 kr. at flyve til Palanga ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL PALANGA FRA KØBENHAVNjuli531% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Palanga fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Palanga

Den mest anvendte og brugbare lufthavn til Palanga fra Danmark er København-Kastrup. Du skal dog regne med, at de færreste selskaber har flyvninger til Palanga i hverdagene, og det derfor kan være lidt møjsommeligt med flyrejser. Det er dog muligt at finde flyvningen på f.eks. en lørdag, hvor du fra København-Kastrup vil kunne flyve til Palanga på 14 timer og 20 minutter med én mellemlanding i Riga Intl. Derudover kan du også finde en rute, hvor du mellemlander i London Gatwick (LGW) fra Palanga. Dette flytilbud med så kort rejsetid, vil give dig mulighed for at kunne lande i Palanga på blot på 9 timer og 55 minutter. Der er altså klart en fordel her.

Det er noget snævert at finde direkte flyrejser til Palanga fra nogle af de kendte lufthavne i Danmark. Der findes desværre ingen direkte ruter til Palanga, men derfor kan du sagtens finde flyvninger fra lufthavne i København-Kastrup (CPH) og Aalborg Lufthavn (AAL). De fleste ruter indeholder mellemlandinger, men du kan f.eks. flyve fra Aalborg, med blot to eller tre mellemlandinger. Fra København-Kastrup (CPH) er det også muligt at flyve til Palanga med én mellemlanding, så disse flyrejser er at foretrække. Flybilletter herfra er dog noget dyrere end fra Aalborg. Noget andet er ventetiden, hvor du med flyvningen fra Aalborg vil opleve, at tiden i flyet er væsentligt større end f.eks. København-Kastrups. Men kan du godt lide pauser og ventetid, så er Aalborgs Lufthavns flytilbud at foretrække.


Gode tilbud på fly til Palanga

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Palanga fundet af momondos brugere for nylig

Andre kabineklasser på fly til Palanga

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Palanga

Hvilke flyselskaber flyver til Palanga?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Palanga

Hvilke flyselskaber flyver til Palanga?

Der kan være andre flyselskaber der flyver til Palanga fra Danmark, men det mest populære blandt vores brugere er Scandinavian Airlines, Norwegian, airBaltic og LOT. Disse flyselskaber bør have regelmæssige fly til Palanga, hvis du flyver fra en af vores mest populære lufthavne i Danmark.

Scandinavian Airlines-fly til Palanga

Det mest populære flyselskab med flyvninger til Palanga på momondo er Scandinavian Airlines, som flyver 7 fly i denne retning hver uge. De fleste afgår fra København Kastrup, hvor det bedste tilbud på Scandinavian Airlines-fly til Palanga kostede 958 kr. (returrejse fra Aalborg til Palanga fundet via momondo-søgninger i de seneste 72 timer). I 334 anmeldelser af Scandinavian Airlines giver momondo-brugere bedømmelsen 7,2.

airBaltic-fly til Palanga

Et andet populært valg for fly til Palanga er airBaltic (7,1/10, 27 anmeldelser). De fleste airBaltic-fly, der lander i Palanga, kommer fra Riga Intl, men der er 7 airBaltic-fly til Palanga fra alle afgangssteder globalt set, så priserne kan variere betydeligt. Det bedste tilbud med airBaltic, der blev fundet på momondo i denne uge, kostede 733 kr. (Billund til Palanga, returrejse).


Lufthavne i nærheden af Palanga

Neden for finder du alle lufthavne i Palanga samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du ind til Palanga centrum fra lufthavnen?

Palanga by har en rigtig god placering i forhold til forbindelsen til f.eks. andre byer. Ligeledes har den også god adgang til lufthavnen, da den ligger på fastlandet. Der findes busforbindelser fra Palanga lufthavn som kører dig helt ind til Klaipėdas bus station. Bemærk at ruten 100 kører dig igennem Palanga, og du kan stige af i Palanga, før du lander i Klaipėda, da det er en anden by beliggende i nærheden. Derfor er det også en god idé at orientere sig omkring, hvor du skal stige af henne på forhånd. Busforbindelse nr. 3 kører i en anden retning, hvor den kører fra Palanga centrum til Palanga lufthavn og videre til Šventoji. Denne rute er at foretrække, hvis du skal i en nordgående retning. Taxa er også en god overvejelse, hvis du vil hurtigt ind til byen. De kan oftest findes udenfor lufthavnens terminaler, når du ankommer med flyet. Ellers er de også tit at finde udenfor ankomsthallen.


Populære fly til Palanga

Find dine flybilletter til Palanga blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Palanga
Hurtigste flyvetid1t. 05min.
Laveste pris980 kr.

Visumkrav for Palanga

Palanga, som udgør en del af Litauen, har nogle bestemte krav til pas og visum, hvilket i øvrigt også gælder resten af landet. Her er du visumfri i 90 dage, men ellers skal du søge om visum. Forlængede pas godkendes ved ind- og udrejse.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Palanga


De bedste oplevelser og seværdigheder i Palanga

Palanga har om sommeren nogle værdifulde og nydelige naturområder, som du kan besøge. Du kan f.eks. besøge Palanga Sahili, som er en god sandstrand at besøge, eller Seaside Regional Park. Naturen kan være afslappende og afstressende i en hverdag, der ellers er travl. Derudover kan du hente god inspiration her til din næste destination. Ligeledes findes der også nogle pragtfulde museer. Tag f.eks. en lille smuttur på museet Gintaro muziejus. Her er både en smuk have, som du kan gå rundt i med springvand, men museet huser også nogle af de skønneste ravsmykker, hvis du vil et kig nærmere æstetikken i smykkerne. Derudover findes museet Palangos kurorto muziejus, som er for dem, der er interesseret i byens historie. Det er derfor en glimrende idé, hvis du vil løfte din viden en smule.


Find billige flybilletter til andre byer i Litauen

Litauen er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Palanga.

Fly til Palanga med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

Når alle potentielle fly til Palanga vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Palanga lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Palanga og giver dig besked, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.