Find billige fly til Palanga fra 1.268 kr.

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
søn. 10.12
søn. 17.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Palanga

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Palanga

Bedste pris på enkeltbillet

1.268 kr.

Bedste pris på returbillet

1.392 kr.

Hurtigste flyvetid

1t. 05min.

Betjenes af

3 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Palanga fra Danmark i de seneste 72 timer er 1.268 kr. (København Kastrup til Palanga Intl).
Den bedste pris på en returbillet til Palanga fra Danmark i de seneste 72 timer er 1.392 kr. (København Kastrup til Palanga Intl).
Det hurtigste fly til Palanga fra Danmark tager 1t. 05min. (København Kastrup til Palanga Intl).
Der er 3 flyselskaber, som flyver til Palanga, herunder Air France, Scandinavian Airlines og airBaltic.

Indsigter og trends for flyrejser til Palanga

Få indsigter om din flyrejse til Palanga, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Palanga?

Generelt er januar den billigste måned at flyve fra Danmark til Palanga på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 1.234 kr.. Hvis du ikke kan flyve til Palanga i januar, så er marts den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Palanga i marts har en gennemsnitlig pris på omkring 1.468 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Palanga?

Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Palanga på?

Vores data viser at tirsdag er den billigste dag at flyve til Palanga på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 1.415 kr.. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en onsdag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 2.080 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Palanga.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Palanga?

Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Palanga normalt er dem med afrejse om eftermiddagen. Vores brugere har fundet fly til Palanga om eftermiddagen helt ned til 1.247 kr.. Undgå at købe billetter om formiddagen, da de har en tendens til at ligge på omkring 1.826 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

Hvor lang tid tager det at flyve til Palanga?

Rejsetiden fra Danmark til Palanga varierer, men hvis du flyver fra København Kastrup til Palanga Intl (en af de mest populære ruter), så tager det i gennemsnit 1t. 05min.. En anden populær rute fra Danmark til Palanga er at flyve fra Billund til Palanga Intl, hvilket tager ca. . Husk, at mellemlandinger eller forsinkelser kan forlænge din rejsetid.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Palanga?

Det bedste tidspunkt at booke en flybillet til Palanga fra Danmark er 52 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 1.673 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Palanga

Find de billigste fly til disse Palanga-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Palanga

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Palanga

København (CPH) til Palanga (PLQ)

Fly til Palanga ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Palanga Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 1.673 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL PALANGA FRA KØBENHAVNjanuar27% billigereAt flyve fra København til Palanga ​​koster i gennemsnit blot 1.234 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL PALANGA FRA KØBENHAVNapril23% dyrereDet koster cirka 2.061 kr. at flyve til Palanga ​​fra København i april
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL PALANGA FRA KØBENHAVNjuli595% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Palanga fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Palanga

Hvor lang tid tager det at flyve til Palanga?

Den mest anvendte og brugbare lufthavn til Palanga fra Danmark er København-Kastrup. Du skal dog regne med, at de færreste selskaber har flyvninger til Palanga i hverdagene, og det derfor kan være lidt møjsommeligt med flyrejser. Det er dog muligt at finde flyvningen på f.eks. en lørdag, hvor du fra København-Kastrup vil kunne flyve til Palanga på 14 timer og 20 minutter med én mellemlanding i Riga Intl. Derudover kan du også finde en rute, hvor du mellemlander i London Gatwick (LGW) fra Palanga. Dette flytilbud med så kort rejsetid, vil give dig mulighed for at kunne lande i Palanga på blot på 9 timer og 55 minutter. Der er altså klart en fordel her.

Hvorfra kan du flyve direkte til Palanga?

Det er noget snævert at finde direkte flyrejser til Palanga fra nogle af de kendte lufthavne i Danmark. Der findes desværre ingen direkte ruter til Palanga, men derfor kan du sagtens finde flyvninger fra lufthavne i København-Kastrup (CPH) og Aalborg Lufthavn (AAL). De fleste ruter indeholder mellemlandinger, men du kan f.eks. flyve fra Aalborg, med blot to eller tre mellemlandinger. Fra København-Kastrup (CPH) er det også muligt at flyve til Palanga med én mellemlanding, så disse flyrejser er at foretrække. Flybilletter herfra er dog noget dyrere end fra Aalborg. Noget andet er ventetiden, hvor du med flyvningen fra Aalborg vil opleve, at tiden i flyet er væsentligt større end f.eks. København-Kastrups. Men kan du godt lide pauser og ventetid, så er Aalborgs Lufthavns flytilbud at foretrække.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Palanga Intl Lufthavn?

Priser for fly til Palanga Intl Lufthavn blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Palanga Intl Lufthavn?

Fra december 2023 er der 3 udbydere at vælge mellem for fly til Palanga Intl Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Palanga Intl Lufthavn?

Selvom minimumsalderen, et barn skal have for at rejse alene, er fem år, kan flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, have deres egne aldersrestriktioner, som kan påvirkes af f.eks. længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Palanga Intl Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Palanga Intl Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Palanga Intl Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Generelt bør du have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst. Vi anbefaler altid, at du beder om råd hos dit flyselskab eller hos en betroet tredjepart som IATA.


Gode tilbud på fly til Palanga

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Palanga fundet af momondos brugere for nylig
Scandinavian Airlines
31. maj
CPH22:50København Kastrup
1t. 05min.
PLQ00:55Palanga Intl
6. jun.
PLQ07:00Palanga Intl
1t. 05min.
CPH07:05København Kastrup
1.392 kr.
Find lignende
Scandinavian Airlines
31. maj
CPH22:50København Kastrup
1t. 05min.
PLQ00:55Palanga Intl
3. jun.
PLQ16:15Palanga Intl
1t. 05min.
CPH16:20København Kastrup
1.489 kr.
Find lignende
airBaltic
18. dec.
CPH08:20København Kastrup
14t. 39min.
1 stop
PLQ23:59Palanga Intl
5. jan.
PLQ05:35Palanga Intl
14t. 45min.
1 stop
CPH19:20København Kastrup
1.592 kr.
Find lignende
airBaltic
16. dec.
CPH20:00København Kastrup
17t. 35min.
1 stop
PLQ14:35Palanga Intl
10. jan.
PLQ05:35Palanga Intl
3t. 05min.
1 stop
CPH07:40København Kastrup
1.633 kr.
Find lignende
Scandinavian Airlines
31. maj
CPH22:50København Kastrup
1t. 05min.
PLQ00:55Palanga Intl
4. jun.
PLQ16:15Palanga Intl
1t. 05min.
CPH16:20København Kastrup
1.675 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
16. dec.
CPH08:20København Kastrup
14t. 39min.
1 stop
PLQ23:59Palanga Intl
10. jan.
PLQ16:15Palanga Intl
1t. 05min.
CPH16:20København Kastrup
1.812 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Palanga

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Palanga, så se nogle af vores tilbud herunder fra Scandinavian Airlines og airBaltic
airBaltic
14. dec.
CPH20:00København Kastrup
2t. 59min.
1 stop
PLQ23:59Palanga Intl
1.268 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
14. dec.
CPH10:50København Kastrup
26t. 45min.
2 stop
PLQ14:35Palanga Intl
1.592 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
14. dec.
CPH12:40København Kastrup
10t. 19min.
3 stop
PLQ23:59Palanga Intl
1.874 kr.
Find lignende

Visumkrav for Palanga

Hvilke pas- og visumkrav findes der for at kunne besøge Palanga?

Palanga, som udgør en del af Litauen, har nogle bestemte krav til pas og visum, hvilket i øvrigt også gælder resten af landet. Her er du visumfri i 90 dage, men ellers skal du søge om visum. Forlængede pas godkendes ved ind- og udrejse.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Palanga

Hvad kan man se og lave i Palanga by?

Palanga har om sommeren nogle værdifulde og nydelige naturområder, som du kan besøge. Du kan f.eks. besøge Palanga Sahili, som er en god sandstrand at besøge, eller Seaside Regional Park. Naturen kan være afslappende og afstressende i en hverdag, der ellers er travl. Derudover kan du hente god inspiration her til din næste destination. Ligeledes findes der også nogle pragtfulde museer. Tag f.eks. en lille smuttur på museet Gintaro muziejus. Her er både en smuk have, som du kan gå rundt i med springvand, men museet huser også nogle af de skønneste ravsmykker, hvis du vil et kig nærmere æstetikken i smykkerne. Derudover findes museet Palangos kurorto muziejus, som er for dem, der er interesseret i byens historie. Det er derfor en glimrende idé, hvis du vil løfte din viden en smule.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Palanga?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Palanga.

Kan jeg finde fly til Palanga med fleksibel booking på momondo?

Fly til Palanga med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Palanga?

Når alle potentielle fly til Palanga vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Palanga lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Palanga lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Palanga og giver dig besked, når de ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Palanga på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.