Find billige fly til Kristiansand

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
lør. 2.12
lør. 9.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Kristiansand

Få indsigter om din flyrejse til Kristiansand, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Kristiansand?

Den billigste måned at flyve til Kristiansand fra Danmark er i marts. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 1.103 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke kan flyve til Kristiansand i marts, så er november den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Kristiansand i november har en gennemsnitlig pris på omkring 1.117 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Kristiansand?

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Kristiansand, lå på 664 kr./pr. person fra København, hvilket er 45% billigere end gennemsnitsflyprisen til Kristiansand. Hvis du vil finde de billigste priser til Kristiansand fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Kristiansand på?

Vores data viser at torsdag er den billigste dag at flyve til Kristiansand på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 1.427 kr.. Fly fra Danmark til Kristiansand på en søndag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 2.066 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Kristiansand?

Det billigste tidspunkt at flyve til Kristiansand på er om eftermiddagen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 1.295 kr.. Fly til Kristiansand koster mest om formiddagen, med en gennemsnitlig pris på 1.800 kr.. Afgang om formiddagen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

Hvor lang tid tager det at flyve til Kristiansand?

Rejsetiden fra Danmark til Kristiansand varierer, men hvis du flyver fra København Kastrup til Stavanger Sola (en af de mest populære ruter), så tager det i gennemsnit 1t. 15min.. En anden populær rute fra Danmark til Kristiansand er at flyve fra Billund til Stavanger Sola, hvilket tager ca. . Husk, at mellemlandinger eller forsinkelser kan forlænge din rejsetid.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Kristiansand?

De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 57 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Kristiansand. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 1.460 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Kristiansand

Find de billigste fly til disse Kristiansand-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Kristiansand

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Kristiansand

København (CPH) til Stavanger (SVG)

Fly til Kristiansand ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Stavanger Sola, hvor den gennemsnitlige pris er 987 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL KRISTIANSAND FRA KØBENHAVNmarts25% billigereAt flyve fra København til Kristiansand ​​koster i gennemsnit blot 1.103 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL KRISTIANSAND FRA KØBENHAVNjuli35% dyrereDet koster cirka 1.968 kr. at flyve til Kristiansand ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL KRISTIANSAND FRA KØBENHAVNjuli402% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Kristiansand fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Kristiansand

Området omkring Kristiansand kaldes ofte den kolde riviera. Men tøv ikke med at rejse med fly til Kristiansand for vejret minder meget om det danske. Beliggenheden ud til Skagerrak betyder mulighed for at nyde en række smukke udsigter. Sommersæsonen er mest attraktiv med de varmeste temperaturer fra juni til august, hvor der er mulighed for at bade ved de bynære strande. Forår og efterår er noget køligere, men stadig attraktive til en storbyferie med seværdigheder både indendørs og udendørs. Foretrækker du en skiferie, bør du rejse med fly til Kristiansand i perioden fra december til februar, hvor der normalt falder meget sne.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Kristiansand?

Rejsende, som flyver til Kristiansand, kan måske finde bedre priser til Stavanger Sola Lufthavn (159 km fra Kristiansand centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Findes der en billigere måde at flyve til Kristiansand på?

Den billigste lufthavn i nærheden af Kristiansand er normalt Kristiansand Kjevik Lufthavn med en gennemsnitspris på 1.203 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Kristiansand Kjevik Lufthavn?

Priser for fly til Kristiansand Kjevik Lufthavn opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Kristiansand Kjevik Lufthavn?

Fra november 2023 er der 4 udbydere at vælge mellem for fly til Kristiansand Kjevik Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Kristiansand Kjevik Lufthavn?

Minimumsalderen, et barn skal være for at rejse alene, er fem, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, kan have deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Kristiansand Kjevik Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Kristiansand Kjevik Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal bruge på din rejse til Kristiansand Kjevik Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Typisk bør du have forskellige dokumenter ved hånden såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst til Kristiansand Kjevik Lufthavn. Det er altid en god ide at spørge dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Hvordan rejser jeg rundt i Kristiansand

Du kommer nemmest rundt i Kristiansand til fods. Derudover kan du med fordel benytte bybusserne fra selskabet Nettbuss, hvor især busserne, der kører mellem den østlige og vestlige del af byen er populære blandt turister. De populære linjer er især M1, N1 og bus nummer ti med hovedstop i bymidten. En enkeltbillet koster ca. 35 NOK (ca. 27 DKK).


Visumkrav for Kristiansand

Nordiske statsborgere skal ikke søge om visum for at besøge Norge. Der kan være situationer, hvor du har brug for et vise et internationalt ID, så medbring dit pas for en sikkerheds skyld.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Kristiansand

Hvad skal man se i Kristiansand?

Du kan se frem til mange seværdigheder i Kristiansand. Området Fiskebrygga er en populær attraktion i form af et fiskemarked ved vandet, hvor der også ligger mange restauranter. Den smukke park Ravnedalen er også et besøg værd. Eventuel til en picnic om sommeren. Udsigten fra Kristiansand Katedral er fantastisk, og kirken er en af de største i Norge.

Skal man købe rejseforsikring?

Både Danmark og Norge er med i en særlig nordisk ordning, så du blot skal vise dit gule sygesikringskort, hvis du får brug for lægehjælp på din ferie. Kortet giver ret til lægehjælp på offentlige klinikker. Har du brug for bagagedækning og tyveriforsikring, bør du overveje en udvidet rejseforsikring.

Kan man drikke vand fra hanen?

Vand fra hanen i Norge kan drikkes.

Giver man drikkepenge i Kristiansand?

I Norge er der som regel et servicetillæg inkluderet i regningen, men du kan sagtens give drikkepenge for en tilfredsstillende service.

Hvor er der gode shoppingområder?

Markens Gate er byens hovedindkøbsstrøg. Indkøbscentrene Sørlandssenteret og Amfi Vågsbygd byder også på mange butikker.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Kristiansand?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Kristiansand.

Kan jeg finde fly til Kristiansand med fleksibel booking på momondo?

Alle flysøgninger til Kristiansand på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Kristiansand?

Når alle potentielle fly til Kristiansand vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Kristiansand lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Kristiansand. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Kristiansand på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.