Find billige flybilletter til Kristiansand

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
fre 6.8
fre 13.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Kristiansand. De nuværende restriktioner til Kristiansand er baseret på Norge rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Norge

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Kristiansand

Find de billigste fly til disse Kristiansand-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Kristiansand

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Kristiansand

København (CPH) til Stavanger (SVG)

Fly til Kristiansand ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Stavanger Sola, hvor den gennemsnitlige pris er 1.330 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL KRISTIANSAND FRA KØBENHAVNmaj25% billigereAt flyve fra København til Kristiansand ​​koster i gennemsnit blot 1.022 kr. i maj
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL KRISTIANSAND FRA KØBENHAVNjuli50% dyrereDet koster cirka 2.049 kr. at flyve til Kristiansand ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL KRISTIANSAND FRA KØBENHAVNseptember352% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Kristiansand fra København i september end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Kristiansand?

Området omkring Kristiansand kaldes ofte den kolde riviera. Men tøv ikke med at rejse med fly til Kristiansand for vejret minder meget om det danske. Beliggenheden ud til Skagerrak betyder mulighed for at nyde en række smukke udsigter. Sommersæsonen er mest attraktiv med de varmeste temperaturer fra juni til august, hvor der er mulighed for at bade ved de bynære strande. Forår og efterår er noget køligere, men stadig attraktive til en storbyferie med seværdigheder både indendørs og udendørs. Foretrækker du en skiferie, bør du rejse med fly til Kristiansand i perioden fra december til februar, hvor der normalt falder meget sne.

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Kristiansand?

  Den bedste pris, der er fundet på momondo til Kristiansand, lå på 591 kr./pr. person fra London, hvilket er 71% billigere end gennemsnitsflyprisen til Kristiansand. Hvis du vil finde de billigste priser til Kristiansand fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Kristiansand?

  Den billigste måned at flyve til Kristiansand fra Danmark er i maj. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 1.022 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke kan flyve til Kristiansand i maj, så er april den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Kristiansand i april har en gennemsnitlig pris på omkring 1.078 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Kristiansand?

  De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 60 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Kristiansand. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 1.368 kr..

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Kristiansand på?

  Vores data viser at lørdag er den billigste dag at flyve til Kristiansand på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 1.268 kr.. Fly fra Danmark til Kristiansand på en søndag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 1.666 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Kristiansand?

  Det billigste tidspunkt at flyve til Kristiansand på er om formiddagen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 1.378 kr.. Fly til Kristiansand koster mest om eftermiddagen, med en gennemsnitlig pris på 1.781 kr.. Afgang om eftermiddagen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Kristiansand?

  Rejsende, som flyver til Kristiansand, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Stavanger Sola (159 km fra Kristiansand centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

 • Findes der en billigere måde at flyve til Kristiansand på?

  Den billigste lufthavn i nærheden af Kristiansand er normalt Lufthavn: Kristiansand Kjevik med en gennemsnitspris på 2.067 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Kristiansand?

På nuværende tidspunkt inkluderer Norge rejserestriktioner rejser til Kristiansand. Indrejserestriktioner

Norge har begrænset indrejsen for alle rejsende, der ikke er statsborgere og beboere i Norge, eller et nærmeste familiemedlem. Der er nogle få undtagelser, f.eks. for journalister, søfarende og luftfartspersonale, udenlandske statsborgere, af hvilke særlige grunde indikerer, at de skal have ret til indrejse, såsom specifikt plejeansvar for personer i Norge eller andre tvingende velfærdshensyn, udenlandske statsborgere, der udfører kommerciel transport af varer og passagerer, udenlandske statsborgere, der arbejder i kritiske offentlige funktioner, og sundhedspersonale fra Sverige og Finland, der arbejder i de norske sundheds- og plejetjenester.

Indrejsekrav

Rejsende og flyselskabsbesætninger skal udfylde en href = "https://reg.entrynorway.no/"> tilmeldingsformular inden ankomst. Beboere i Norge, rejsende under 12 år, rejsende med diplomatpas eller servicepas, søfolk og militærpersonale er undtaget fra dette krav. På grund af coronavirusmutationen skal rejsende også tage en PCR-test ved den norske grænse.

Karantænekrav

Rejsende, der ikke har opholdssted, skal bo i karantæne på et hotel i 10 dage efter deres ankomst. Omkostningerne ved at bo på et karantænehotel er NOK 500 pr. nat for både privatpersoner, der er bosiddende i et andet EU/EØS-land (voksne) og arbejdsgivere.

Hvis du planlægger rejser til Kristiansand nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Lufthavne i nærheden af Kristiansand

Neden for finder du alle lufthavne i Kristiansand samt deres afstand til centrum

Du kan tage Flybussen direkte fra Kristiansand til centrum med en rejsetid på ca. 35 min. En enkeltbillet koster ca. 100 NOK (ca. 77 DKK). Du kan også tage lokalbus nummer 35 eller 36, hvor rejsetiden er ca. 45 min, og billetprisen er ca. 40 NOK (ca. 31 DKK).


Hvordan kommer man nemmest rundt i Kristiansand?

Du kommer nemmest rundt i Kristiansand til fods. Derudover kan du med fordel benytte bybusserne fra selskabet Nettbuss, hvor især busserne, der kører mellem den østlige og vestlige del af byen er populære blandt turister. De populære linjer er især M1, N1 og bus nummer ti med hovedstop i bymidten. En enkeltbillet koster ca. 35 NOK (ca. 27 DKK).


Kan man rejse til Kristiansand uden pas eller visum?

Nordiske statsborgere skal ikke søge om visum for at besøge Norge. Der kan være situationer, hvor du har brug for et vise et internationalt ID, så medbring dit pas for en sikkerheds skyld.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Kristiansand


Tips og gode råd til Kristiansand

Hvad skal man se i Kristiansand?

Du kan se frem til mange seværdigheder i Kristiansand. Området Fiskebrygga er en populær attraktion i form af et fiskemarked ved vandet, hvor der også ligger mange restauranter. Den smukke park Ravnedalen er også et besøg værd. Eventuel til en picnic om sommeren. Udsigten fra Kristiansand Katedral er fantastisk, og kirken er en af de største i Norge.

Aktiviteter og oplevelser med børn

Rejser med børn til Kristiansand er en sand fornøjelse. Byens kanonmuseum er en oplevelse for hele familien, hvor I kan se ægte genstande fra Anden Verdenskrig. Kristiansand Dyrepark er en af Norges største attraktioner, og et perfekt udflugtssted for hele familien.

Skal man købe rejseforsikring?

Både Danmark og Norge er med i en særlig nordisk ordning, så du blot skal vise dit gule sygesikringskort, hvis du får brug for lægehjælp på din ferie. Kortet giver ret til lægehjælp på offentlige klinikker. Har du brug for bagagedækning og tyveriforsikring, bør du overveje en udvidet rejseforsikring.

Kan man drikke vand fra hanen?

Vand fra hanen i Norge kan drikkes.

Giver man drikkepenge i Kristiansand?

I Norge er der som regel et servicetillæg inkluderet i regningen, men du kan sagtens give drikkepenge for en tilfredsstillende service.

Hvor er der gode shoppingområder?

Markens Gate er byens hovedindkøbsstrøg. Indkøbscentrene Sørlandssenteret og Amfi Vågsbygd byder også på mange butikker. (Priser checket: 26/04/2019).