Find billige fly til Kristiansand

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
ons. 17.8
ons. 24.8

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Kristiansand

Find de billigste fly til disse Kristiansand-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Kristiansand

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Kristiansand

København (CPH) til Stavanger (SVG)

Fly til Kristiansand ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Stavanger Sola, hvor den gennemsnitlige pris er 1.608 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL KRISTIANSAND FRA KØBENHAVNjanuar21% billigereAt flyve fra København til Kristiansand ​​koster i gennemsnit blot 1.615 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL KRISTIANSAND FRA KØBENHAVNaugust24% dyrereDet koster cirka 2.531 kr. at flyve til Kristiansand ​​fra København i august
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL KRISTIANSAND FRA KØBENHAVNjuli200% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Kristiansand fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Kristiansand?

Området omkring Kristiansand kaldes ofte den kolde riviera. Men tøv ikke med at rejse med fly til Kristiansand for vejret minder meget om det danske. Beliggenheden ud til Skagerrak betyder mulighed for at nyde en række smukke udsigter. Sommersæsonen er mest attraktiv med de varmeste temperaturer fra juni til august, hvor der er mulighed for at bade ved de bynære strande. Forår og efterår er noget køligere, men stadig attraktive til en storbyferie med seværdigheder både indendørs og udendørs. Foretrækker du en skiferie, bør du rejse med fly til Kristiansand i perioden fra december til februar, hvor der normalt falder meget sne.

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Kristiansand, lå på 247 kr./pr. person fra Katowice, hvilket er 91% billigere end gennemsnitsflyprisen til Kristiansand. Hvis du vil finde de billigste priser til Kristiansand fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Den billigste måned at flyve til Kristiansand fra Danmark er i januar. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 1.615 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke kan flyve til Kristiansand i januar, så er april den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Kristiansand i april har en gennemsnitlig pris på omkring 1.694 kr..

De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 36 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Kristiansand. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 2.042 kr..

Vores data viser at fredag er den billigste dag at flyve til Kristiansand på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 1.861 kr.. Fly fra Danmark til Kristiansand på en lørdag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 2.428 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Det billigste tidspunkt at flyve til Kristiansand på er om morgenen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 1.822 kr.. Fly til Kristiansand koster mest om formiddagen, med en gennemsnitlig pris på 2.471 kr.. Afgang om formiddagen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

Rejsende, som flyver til Kristiansand, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Stavanger Sola (159 km fra Kristiansand centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Den billigste lufthavn i nærheden af Kristiansand er normalt Lufthavn: Kristiansand Kjevik med en gennemsnitspris på 2.652 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Hvilke flyselskaber flyver til Kristiansand?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Kristiansand

Hvilke flyselskaber flyver til Kristiansand?

Ifølge vores data, er de mest populære flyselskaber der flyver til Kristiansand fra Danmark, Scandinavian Airlines, Wideroe, Norwegian og KLM. Der kan være andre lufthavne afhængig af, hvor i Danmark du flyver fra.

Wideroe-fly til Kristiansand

Det mest populære flyselskab med flyvninger til Kristiansand på momondo er Wideroe, som flyver 28 fly i denne retning hver uge. De fleste afgår fra Bergen Flesland, hvor det bedste tilbud på Wideroe-fly til Kristiansand kostede 982 kr. (returrejse fra København Kastrup til Kristiansand fundet via momondo-søgninger i de seneste 72 timer). I 5 anmeldelser af Wideroe giver momondo-brugere bedømmelsen 8,0.

KLM-fly til Kristiansand

KLM (7,6/10, 154 anmeldelser) er også et populært valg for fly til Kristiansand med tilbud fra helt ned til 1.455 kr. retur fra Aalborg. Med 11 KLM-fly til Kristiansand om ugen i gennemsnit kan priserne variere betydeligt alt efter afrejsested og efterspørgsel.


Lufthavne i nærheden af Kristiansand

Neden for finder du alle lufthavne i Kristiansand samt deres afstand til centrum

Du kan tage Flybussen direkte fra Kristiansand til centrum med en rejsetid på ca. 35 min. En enkeltbillet koster ca. 100 NOK (ca. 77 DKK). Du kan også tage lokalbus nummer 35 eller 36, hvor rejsetiden er ca. 45 min, og billetprisen er ca. 40 NOK (ca. 31 DKK).


Hvordan rejser jeg rundt i Kristiansand

Du kommer nemmest rundt i Kristiansand til fods. Derudover kan du med fordel benytte bybusserne fra selskabet Nettbuss, hvor især busserne, der kører mellem den østlige og vestlige del af byen er populære blandt turister. De populære linjer er især M1, N1 og bus nummer ti med hovedstop i bymidten. En enkeltbillet koster ca. 35 NOK (ca. 27 DKK).


Visumkrav for Kristiansand

Nordiske statsborgere skal ikke søge om visum for at besøge Norge. Der kan være situationer, hvor du har brug for et vise et internationalt ID, så medbring dit pas for en sikkerheds skyld.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Kristiansand


De bedste oplevelser og seværdigheder i Kristiansand

Du kan se frem til mange seværdigheder i Kristiansand. Området Fiskebrygga er en populær attraktion i form af et fiskemarked ved vandet, hvor der også ligger mange restauranter. Den smukke park Ravnedalen er også et besøg værd. Eventuel til en picnic om sommeren. Udsigten fra Kristiansand Katedral er fantastisk, og kirken er en af de største i Norge.

Både Danmark og Norge er med i en særlig nordisk ordning, så du blot skal vise dit gule sygesikringskort, hvis du får brug for lægehjælp på din ferie. Kortet giver ret til lægehjælp på offentlige klinikker. Har du brug for bagagedækning og tyveriforsikring, bør du overveje en udvidet rejseforsikring.

Vand fra hanen i Norge kan drikkes.

I Norge er der som regel et servicetillæg inkluderet i regningen, men du kan sagtens give drikkepenge for en tilfredsstillende service.

Markens Gate er byens hovedindkøbsstrøg. Indkøbscentrene Sørlandssenteret og Amfi Vågsbygd byder også på mange butikker.


Hvorfor vælge momondo?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Kristiansand.

Alle flysøgninger til Kristiansand på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

Når alle potentielle fly til Kristiansand vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Kristiansand. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


Andre kabineklasser på fly til Kristiansand

Find alternative Premium-kabineklasser for dit fly til Kristiansand

Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.