Find billige flybilletter til Leknes

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 29.6
ons. 6.7

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Leknes

Find de billigste fly til disse Leknes-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Leknes

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Leknes

København (CPH) til Narvik (EVE)

Fly til Leknes ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Narvik Evenes, hvor den gennemsnitlige pris er 1.760 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL LEKNES FRA KØBENHAVNmaj14% billigereAt flyve fra København til Leknes ​​koster i gennemsnit blot 3.764 kr. i maj
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL LEKNES FRA KØBENHAVNjuli16% dyrereDet koster cirka 5.071 kr. at flyve til Leknes ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL LEKNES FRA KØBENHAVNfebruar764% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Leknes fra København i februar end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Leknes?

Er du på udkig efter flyrejser fra Danmark til Leknes i Norge, skal du regne med, at turen varer fra godt og vel en halv arbejdsdag til op mod en hel dag. Der vil typisk være en enkelt eller to mellemlandinger undervejs, og det vil ofte være i enten Oslo eller Trondheim, før du lander i Bodø Lufthavnen og så endelig er fremme i Leknes Lufthavn (LKN). Den korteste rejsetid kan du ofte få fra Billund Lufthavn (BLL), mens du fra enten Aalborg Lufthavn (AAL) eller Københavns Lufthavn (CPH) kan opleve rejsetider, der er op mod dobbelt så lange eller endda mere.

Flyvningen fra Danmark til Leknes Lufthavn kan ikke gøres uden mellemlandinger, for der er aktuelt ingen direkte ruter til destinationen fra Danmark. Din rejse kan sættes sammen på mange måder, og har du for eksempel flybilletter fra Billund, vil du kunne rejse med SAS til Gardermoen i Oslo og videre til Bodø Lufthavn. Her skifter du til Widerøe, som får dig det sidste stykke til Leknes Lufthavn. Begynder dit flytilbud til Leknes i stedet i Aalborg Lufthavn, kan du flyve den stort set samme rejse fra dette udgangspunkt, for SAS tager dig via Oslo til Bodø, hvor du igen skifter til Widerøe og så kommer frem til Leknes. Et alternativ kan være at flyve fra Aalborg til København og så fortsætte rejsen derfra. Københavns Lufthavn giver dig mulighed for at mellemlande i enten Bergen eller Trondheim, hvis du rejser med SAS, og derfra er det Widerøe, der flyver med stop i Bodø hele vejen til Leknes.

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Leknes for 610 kr./person, hvilket er 79% billigere end gennemsnitsflyprisen til Leknes. Hvis du vil finde den billigste pris til Leknes fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Generelt er maj den billigste måned at flyve fra Danmark til Leknes på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 3.764 kr.. november måned er endnu en god mulighed for at rejse til Leknes med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 3.969 kr..

Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Leknes 60 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Leknes for 4.378 kr..

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Leknes er på en tirsdag, hvor der kan findes priser helt ned til 3.766 kr.. På den anden side er søndag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 4.608 kr..

Lufthavn: Svolvær Helle, Lufthavn: Stokmarknes Skagen, Lufthavn: Røst Stolport, Lufthavn: Bodo eller Lufthavn: Narvik Evenes kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Leknes.

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Narvik Evenes for 2.401 kr. pr. person i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Hvilke flyselskaber flyver til Leknes?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Leknes

Hvilke flyselskaber flyver til Leknes?

På rejser til Leknes fra Danmark flyver momondos rejsende oftest med dette populære flyselskab: Wideroe. Afhængig af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, kan du finde fly med dette populære flyselskab.

Wideroe-fly til Leknes

Der er 35 fly med Wideroe til Leknes på en normal uge. Det mest almindelige afrejsested er Bodo, og den bedste pris på en Wideroe-billet, der er set på momondo, er 2.326 kr. (seneste 72 timer, fra Billund til Leknes). Wideroe har en bedømmelse på 8,0 fra 5 brugeranmeldelser på momondo.


Lufthavne i nærheden af Leknes

Neden for finder du alle lufthavne i Leknes samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer man til og fra centrum og Leknes Lufthavn?

Når du ankommer i Leknes Lufthavn, er der ganske kort vej videre til selve Leknes by. I lufthavnen kan du praje en taxa lige foran ankomstterminalen, og er der ingen ledige biler, er det muligt at bestille en fra terminalen. Du kan også reservere i forvejen, så du er sikker på, at der holder en taxa til dig, når du ankommer. Flere forskellige biludlejningsfirmaer tilbyder mulighed for billeje fra lufthavnen, og også her er det fornuftigt at reservere i forvejen, så bilen er klar, når du ankommer. Turen ind til Leknes er meget kort og begynder på Lufthavnsvejen, og derefter svinger du ind på rute E10, og få minutter senere er du i selve Leknes by.


Visumkrav for Leknes

Når du rejser fra Danmark til Norge, er der hverken pastvang eller visumkrav. Det er dog en god idé at have dit pas med, så du kan identificere dig selv, hvilket du altid skal kunne, når du rejser. Vær opmærksom på, at det kræver pas, hvis du skal til Svalbard.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Leknes


De bedste oplevelser og seværdigheder i Leknes

Leknes er et område med meget og meget smuk natur. Men der er også et af de mest anerkendte Vikingemuseer. På Lofotr Vikingemuseum finder du imponerende rekonstruktioner af boliger, bygninger og skibe fra vikingetiden. Her er et af de største vikinglanghuse i hele verden. Området byder selvfølgelig også på forskellige museer for fiskeri, og du kan for eksempel besøge Norsk Fiskeværsmuseum med fokus på lokalt fiskeri gennem tiden. Eller tag en tur på Tørfiskmuseet, hvor du kan lære alt, du vil vide, om Norges ældste eksportvare, tørfisk. Du finder også flere enormt smukke strande som for eksempel Haukland Strand, som er berømt for udsigten og det meget fine sand, der pryder stranden. Rambergastrand er også et besøg værd. Her kan du nyde udsigten til de omkringliggende bjerge, mens du hiver litervis af den friske luft i lungerne.


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Leknes på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Leknes, der passer dig bedst.

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Leknes med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Når alle potentielle fly til Leknes vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Prisagenter på fly til Leknes er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.