Find billige fly til Narvik

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 9.8
tir. 16.8

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Narvik

Find de billigste fly til disse Narvik-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Narvik

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Narvik

København (CPH) til Tromsø (TOS)

Fly til Narvik ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Tromsø Langnes, hvor den gennemsnitlige pris er 1.830 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL NARVIK FRA KØBENHAVNseptember24% billigereAt flyve fra København til Narvik ​​koster i gennemsnit blot 1.434 kr. i september
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL NARVIK FRA KØBENHAVNjuli34% dyrereDet koster cirka 2.518 kr. at flyve til Narvik ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL NARVIK FRA KØBENHAVNjuli459% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Narvik fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Narvik?

Den hurtigste vej til Evenes i det nordlige Norge går fra Københavns Lufthavn i Kastrup (CPH). Her kan du finde flytilbud med en rejsetid på omtrent fire timer og kun én obligatorisk mellemlanding. Flyver du fra Aarhus Lufthavn (AAR) eller Aalborg Lufthavn (AAL), skal du typisk lægge et par timer til, da du først skal forbi København, inden du flyver videre mod Norge. Fra Billund Lufthavn (BLL) kommer der gerne endnu et par timer ovenpå den samlede rejsetid, da du i de fleste tilfælde starter med at flyve en smule sydpå for at mellemlande.

Harstad/Narvik Lufthavn, Evenes (EVE) er en lufthavn til indenrigsflyvning. Det betyder, at du skal forbi mindst én anden norsk lufthavn i forbindelse med flyrejser fra Danmark. Fra Københavns Lufthavn kan du som regel nøjes med en enkelt mellemlanding i Oslo, hvor du fra Aalborg Lufthavn og Aarhus Lufthavn har mindst to stop. Her vil det ene næsten altid vil være i København. Har du flybilletter fra Billund Lufthavn, er antallet af mellemlandinger på niveau med de to førnævnte lufthavne. Her kan den samlede rejsetid dog blive påvirket af, at kursen i første omgang ikke går mod Kastrup, men derimod sydpå til eksempelvis Amsterdam eller Frankfurt.

437 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Narvik. Dette fly er fra Hammerfest og er 87% billigere end de fleste andre flyrejser til Narvik. Hvis du vil finde den billigste pris til Narvik fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

september måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Narvik fra Danmark, med flest priser fundet omkring 1.434 kr.. Hvis du ikke vil rejse til Narvik i september, så bør du vente til november til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 1.456 kr..

De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 43 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Narvik. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 1.880 kr..

Den billigste afrejsedag for dit fly til Narvik er på en fredag hvor priserne kan findes helt ned til 1.630 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. Hvis du rejser ud på en søndag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Narvik for omkring 2.238 kr..

Vores seneste data viser at det bedste tidspunkt at flyve til Narvik på er om aftenen. Fly fra Danmark til Narvik på dette tidspunkt kan findes helt ned til 1.664 kr.. Om morgenen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Narvik, så priserne er ofte dyrere på omkring 2.138 kr. pr. billet.

Lufthavn: Bardufoss, Lufthavn: Stokmarknes Skagen, Lufthavn: Andenes, Lufthavn: Svolvær Helle eller Lufthavn: Tromsø Langnes kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Narvik.

Den billigste lufthavn i nærheden af Narvik er normalt Lufthavn: Bardufoss med en gennemsnitspris på 2.400 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Hvilke flyselskaber flyver til Narvik?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Narvik

Hvilke flyselskaber flyver til Narvik?

Norwegian, Scandinavian Airlines og Wideroe er de mest populære flyselskaber der flyver fra Danmark til Narvik regelmæssigt, ifølge vores data. Du bør kunne finde fly til Narvik med disse flyselskaber og andre flyselskaber der flyver fra Danmark.

Wideroe-fly til Narvik

Wideroe er et populært valg for brugere, der rejser til Narvik. Selskabet flyver 18 fly om ugen til Narvik, og de flyver oftest fra Bodo. Billetpriserne hos Wideroe afhænger af, hvornår og hvor du skal flyve fra. momondo-brugere har fundet tilbud på helt ned til 1.705 kr. (fra København Kastrup). I 5 anmeldelser har momondo-brugere givet Wideroe en gennemsnitlig bedømmelse på 8,0/10.

Scandinavian Airlines-fly til Narvik

Flytilbud med Scandinavian Airlines til Narvik begynder fra 1.621 kr.. Det er den bedste pris, der er fundet for nylig på momondo, og var en returrejse med afgang fra Aalborg. I en normal uge er flypriserne med Scandinavian Airlines oftest højere, men de varierer, afhængigt af hvor du flyver fra. Oslo Gardermoen er det mest populære afgangssted med Scandinavian Airlines til Narvik, så generelt er der større tilgængelighed. Scandinavian Airlines har fået en bedømmelse på 7,0/10 i 261 anmeldelser.


Lufthavne i nærheden af Narvik

Neden for finder du alle lufthavne i Narvik samt deres afstand til centrum

Hvor lang tid tager det at komme til centrum fra Harstad/Narvik Lufthavn, Evenes?

Evenes ligger ikke langt fra lufthavnen, så du skal ikke bekymre dig om store afstande, når du ankommer. Selv om der kører busser i området, går ingen af dem dog til centrum af landsbyen fra lufthavnen, og det nemmeste vil derfor som regel være at tage en taxi. Du kan også leje en bil i lufthavnen blandt en håndfuld udlejningsselskaber, hvilket kan være en idé, hvis du gerne vil køre rundt i området i de efterfølgende dage. Det tager omtrent 12 minutter at komme til Evenes fra lufthavnen i bil.


Visumkrav for Narvik

Statsborgere i Norden (danskere, svenskere, nordmænd, finner og islændinge) kan som udgangspunkt rejse mellem de respektive lande uden at skulle fremvise pas. Når du rejser i Norge, kan du dog blive bedt om at dokumentere, hvem du er, for eksempel i forbindelse med hotelovernatninger. Det kræver en form for billed-ID, som også kan være dit kørekort. Hvis du ikke har det, skal du huske at have dit pas med dig.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Narvik


De bedste oplevelser og seværdigheder i Narvik

Evenes er kendt for sin samekultur, og du kan lære en masse om samernes arv, hvis du besøger friluftsmuseet ved Várdobáiki. Norge er naturligvis også berømt for sine dybe fjorde og høje fjelde, og her er området omkring Evenes, der er en del af Ofoten-distriktet, bestemt ingen undtagelse. Den norske natur skal opleves på tæt hold, og det er der heldigvis mange muligheder for, uanset om du har lyst til at vandre og køre på mountainbike om sommeren eller stå på ski, kælke og fange et glimt af det smukke nordlys om vinteren. Hvis du ikke lider af højdeskræk, kan du tage en tur med svævebane op til toppen af Narvikfjellet, der ligger 50 minutters kørsel fra Evenes. Her får du en flot udsigt over fjordene og bjergene. En anden måde at opleve sceneriet på, der bestemt kan anbefales, er at tage Ofotbanen, mens den bugter sig gennem det arktiske landskab mod grænsen til Sverige. Interesserer du dig for anden verdenskrig, er Ofotbanen måske et navn, du forbinder med svensk jernmalm og den tyske besættelse af Norge. Ellers er det noget, du kan lære meget mere om ved at besøge krigsmuseet i Narvik og de gamle bunkere under jorden.


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Narvik. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Fly til Narvik med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Narvik ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Narvik. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


Andre kabineklasser på fly til Narvik

Find alternative Premium-kabineklasser for dit fly til Narvik

Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.