Find billige fly til Narvik

1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 26.9
tir. 3.10

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Narvik

Få indsigter om din flyrejse til Narvik, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Narvik?

november måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Narvik fra Danmark, med flest priser fundet omkring 1.304 kr.. Hvis du ikke vil rejse til Narvik i november, så bør du vente til september til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 1.534 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Narvik på?

Den billigste afrejsedag for dit fly til Narvik er på en tirsdag hvor priserne kan findes helt ned til 1.518 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. Hvis du rejser ud på en lørdag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Narvik for omkring 2.063 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Narvik?

Vores seneste data viser at det bedste tidspunkt at flyve til Narvik på er om formiddagen. Fly fra Danmark til Narvik på dette tidspunkt kan findes helt ned til 1.336 kr.. Om eftermiddagen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Narvik, så priserne er ofte dyrere på omkring 2.031 kr. pr. billet.

Hvor lang tid tager det at flyve til Narvik?

Varigheden på flyrejsen fra Danmark til Narvik afhænger af, hvilke lufthavne du rejser fra og ankommer til, og om du har en mellemlanding eller ej. Hvis du flyver fra København Kastrup (en populær lufthavn i Danmark) til Tromsø Langnes (den mest populære lufthavn i Narvik), så tager det 2t. 30min. i gennemsnit. Hvis du flyver fra Billund (en anden populær lufthavn i Danmark) til Tromsø Langnes, er den gennemsnitlige rejsetid .

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Narvik?

De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 40 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Narvik. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 1.838 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Narvik

Find de billigste fly til disse Narvik-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Narvik

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Narvik

København (CPH) til Tromsø (TOS)

Fly til Narvik ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Tromsø Langnes, hvor den gennemsnitlige pris er 1.725 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL NARVIK FRA KØBENHAVNnovember30% billigereAt flyve fra København til Narvik ​​koster i gennemsnit blot 1.304 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL NARVIK FRA KØBENHAVNjuli26% dyrereDet koster cirka 2.335 kr. at flyve til Narvik ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL NARVIK FRA KØBENHAVNjuli463% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Narvik fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Narvik

Hvor lang tid tager det at flyve til Evenes?

Den hurtigste vej til Evenes i det nordlige Norge går fra Københavns Lufthavn i Kastrup (CPH). Her kan du finde flytilbud med en rejsetid på omtrent fire timer og kun én obligatorisk mellemlanding. Flyver du fra Aarhus Lufthavn (AAR) eller Aalborg Lufthavn (AAL), skal du typisk lægge et par timer til, da du først skal forbi København, inden du flyver videre mod Norge. Fra Billund Lufthavn (BLL) kommer der gerne endnu et par timer ovenpå den samlede rejsetid, da du i de fleste tilfælde starter med at flyve en smule sydpå for at mellemlande.

Hvorfra kan du flyve direkte til Evenes?

Harstad/Narvik Lufthavn, Evenes (EVE) er en lufthavn til indenrigsflyvning. Det betyder, at du skal forbi mindst én anden norsk lufthavn i forbindelse med flyrejser fra Danmark. Fra Københavns Lufthavn kan du som regel nøjes med en enkelt mellemlanding i Oslo, hvor du fra Aalborg Lufthavn og Aarhus Lufthavn har mindst to stop. Her vil det ene næsten altid vil være i København. Har du flybilletter fra Billund Lufthavn, er antallet af mellemlandinger på niveau med de to førnævnte lufthavne. Her kan den samlede rejsetid dog blive påvirket af, at kursen i første omgang ikke går mod Kastrup, men derimod sydpå til eksempelvis Amsterdam eller Frankfurt.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Narvik?

Bardufoss Lufthavn, Stokmarknes Skagen Lufthavn, Andenes Lufthavn, Svolvær Helle Lufthavn eller Tromsø Langnes Lufthavn kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Narvik.

Findes der en billigere måde at flyve til Narvik på?

Den billigste lufthavn i nærheden af Narvik er normalt Svolvær Helle Lufthavn med en gennemsnitspris på 791 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Narvik Evenes Lufthavn?

Priser for fly til Narvik Evenes Lufthavn opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Narvik Evenes Lufthavn?

Fra september 2023 er der 2 udbydere at vælge mellem for fly til Narvik Evenes Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Narvik Evenes Lufthavn?

Minimumsalderen for et barn, der rejser alene, er fem år, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, har deres egne aldersrestriktioner. Længden på flyvningen, tidspunktet og mellemlandinger er blandt de ting, der kan gøre en forskel på aldersgrænsen. Vi anbefaler, at du dobbelttjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Narvik Evenes Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Narvik Evenes Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din Narvik Evenes Lufthavn rejse kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Narvik Evenes Lufthavn. Vi anbefaler, at du spørger dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Hvilke flyselskaber flyver til Narvik?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Narvik

Hvilke flyselskaber flyver til Narvik?

Scandinavian Airlines-fly til Narvik

Scandinavian Airlines er et populært valg for brugere, der rejser til Narvik. Selskabet flyver 10 fly om ugen til Narvik, og de flyver oftest fra Oslo Gardermoen. Billetpriserne hos Scandinavian Airlines afhænger af, hvornår og hvor du skal flyve fra. momondo-brugere har fundet tilbud på helt ned til 1.217 kr. (fra Aalborg). I 444 anmeldelser har momondo-brugere givet Scandinavian Airlines en gennemsnitlig bedømmelse på 7,2/10.

Norwegian-fly til Narvik

Flytilbud med Norwegian til Narvik begynder fra 1.008 kr.. Det er den bedste pris, der er fundet for nylig på momondo, og var en returrejse med afgang fra Aalborg. I en normal uge er flypriserne med Norwegian oftest højere, men de varierer, afhængigt af hvor du flyver fra. Oslo Gardermoen er det mest populære afgangssted med Norwegian til Narvik, så generelt er der større tilgængelighed. Norwegian har fået en bedømmelse på 6,7/10 i 104 anmeldelser.


Visumkrav for Narvik

Hvilke pas eller visumregler er gældende, når man besøger Evenes?

Statsborgere i Norden (danskere, svenskere, nordmænd, finner og islændinge) kan som udgangspunkt rejse mellem de respektive lande uden at skulle fremvise pas. Når du rejser i Norge, kan du dog blive bedt om at dokumentere, hvem du er, for eksempel i forbindelse med hotelovernatninger. Det kræver en form for billed-ID, som også kan være dit kørekort. Hvis du ikke har det, skal du huske at have dit pas med dig.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Narvik


De bedste oplevelser og seværdigheder i Narvik

Hvad kan du se og lave i Evenes?

Evenes er kendt for sin samekultur, og du kan lære en masse om samernes arv, hvis du besøger friluftsmuseet ved Várdobáiki. Norge er naturligvis også berømt for sine dybe fjorde og høje fjelde, og her er området omkring Evenes, der er en del af Ofoten-distriktet, bestemt ingen undtagelse. Den norske natur skal opleves på tæt hold, og det er der heldigvis mange muligheder for, uanset om du har lyst til at vandre og køre på mountainbike om sommeren eller stå på ski, kælke og fange et glimt af det smukke nordlys om vinteren. Hvis du ikke lider af højdeskræk, kan du tage en tur med svævebane op til toppen af Narvikfjellet, der ligger 50 minutters kørsel fra Evenes. Her får du en flot udsigt over fjordene og bjergene. En anden måde at opleve sceneriet på, der bestemt kan anbefales, er at tage Ofotbanen, mens den bugter sig gennem det arktiske landskab mod grænsen til Sverige. Interesserer du dig for anden verdenskrig, er Ofotbanen måske et navn, du forbinder med svensk jernmalm og den tyske besættelse af Norge. Ellers er det noget, du kan lære meget mere om ved at besøge krigsmuseet i Narvik og de gamle bunkere under jorden.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Narvik?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Narvik. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Kan jeg finde fly til Narvik med fleksibel booking på momondo?

Fly til Narvik med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Narvik?

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Narvik ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Narvik lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Narvik. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Narvik på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.