Find billige fly til Salerno

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 16.8
tir. 23.8

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Salerno

Find de billigste fly til disse Salerno-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Napoli

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Salerno

København (CPH) til Napoli (NAP)

Fly til Salerno ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Napoli, hvor den gennemsnitlige pris er 1.614 kr.


Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Salerno?

Den samlede rejsetid til Salerno Lufthavn (QSR) er typisk imellem 10 og 15 timer, hvis du altså flyver fra Københavns Lufthavn (CPH). Det skyldes, at alle flyrejser fra København til Salerno altid vil involvere flere stop undervejs på ruten. Begynder din rejse derimod i Jylland, vil den første af disse mellemlandinger som regel være i København. Grunden til dette er, at der endnu ikke er nogle direkte ruter til Salerno fra hverken Billund (BLL) eller Aalborg Lufthavn (AAL). Det kan derfor anbefales i stedet for at flyve til Napoli Lufthavn (NAP), som ligger i nærheden af Salerno. En rejse til Napoli vil fra både Billund og Aalborg Lufthavn tage omkring en håndfuld timer og kun indebære en enkel mellemlanding. Derimod kan du fra København flyve direkte dertil på kun et par timer. Efter at du er landet i Napoli, kan du let køre i enten bil eller tog direkte til centrum af Salerno.

Det er desværre ikke muligt at flyve direkte fra Danmark til Salerno i Italien eller Costa d’Amalfi. Alle flyrejser til den italienske lufthavn vil indebære enten flere mellemlandinger eller andre transportmidler, hvad end du flyver fra København, Billund eller Aalborg. Det er derfor lettere at rejse til Napoli Lufthavn, som er den tætteste alternative lufthavn til Salerno. Der afgår jævnligt direkte fly fra København til Napoli. Fra Billund og Aalborg Lufthavn vil du typisk skulle mellemlande en enkel gang i en større europæisk lufthavn, som for eksempel Amsterdam Schiphol (AMS), hvor udvalget af butikker og spisesteder gør det let at fordrive ventetiden. Ofte vil det ikke tage mere end en håndfuld timer at flyve fra Danmark til Napoli, hvorefter du kan køre til Salerno.

36 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Salerno. Dette fly er fra Torino og er 97% billigere end de fleste andre flyrejser til Salerno. Hvis du vil finde den billigste pris til Salerno fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Salerno. Hvis du har planer om at flyve til Salerno, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Napoli (46 km fra Salerno centrum) eller Lufthavn: Foggia Gino Lisa (106 km fra Salerno centrum).

Lufthavn: Foggia Gino Lisa har en gennemsnitspris på 990 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Salerno. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.Lufthavne i nærheden af Salerno

Neden for finder du alle lufthavne i Salerno samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du fra lufthavnen til centrum af Salerno?

Det er nemt at komme fra Salerno Lufthavn til centrum af byen, da du i lufthavnen har adgang til flere forskellige transportmidler. Foretrækker du at rejse med offentlig transport, kan du let hoppe på bus 8, der holder i gåafstand fra ankomstterminalen. Busturen tager cirka lige under en times tid, hvorimod det kun tager omkring en halv time at køre i bil. Det betyder, at den hurtigste mulighed er at vælge enten en taxa eller at leje en bil fra en af de anerkendte biludlejningsfirmaer, som hører hjemme i lufthavnen. Har du i stedet for valgt at flyve til Napoli, kan du ligeledes vælge imellem flere gode og hurtige transportmuligheder, som naturligvis også involverer både taxa og biludlejning. Derudover forbinder en lufthavnsbus Napoli Lufthavn med byens centrale togstation, hvorfra der jævnligt afgår direkte toge til centrum af Salerno.


Visumkrav for Salerno

Det kræver typisk ikke den store forberedelse, hvis du ønsker at rejse til Italien. Det eneste, du skal huske som dansk statsborger, er nemlig blot at medbringe dit gyldige pas. Al indrejse til Italien er visumfri så længe, at dit ophold ikke varer længere end 90 dage. Du kan derfor uden bekymring søge efter forskellige flytilbud til Salerno hos momondo samt flybilletter til nærliggende byer.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Salerno


De bedste oplevelser og seværdigheder i Salerno

Salerno er en seværdig by, som byder på historiske attraktioner, smukke parker og naturligvis en masse italiensk charme. I den gamle bymidte kan du opleve den imponerende Duomo-katedral eller gå på opdagelse i den botaniske have Giardino della Minerva. Herefter er det værd at besøge det gamle Forte La Carnale, der siden middelalderen har spillet en betydelig rolle i byens lange historie. Fra det højtliggende fort kan du nyde en fantastisk udsigt over byen og hele Amalfikysten. Smukke udsigter er dog ikke noget, som du skal lede længe efter i Salerno. Efter en travl dag med sightseeing er det oplagt blot at gå en tur på strandpromenaden Trieste Lungomare og beundre synet af Middelhavet.


Hvorfor vælge momondo?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Ja. momondo gør det muligt for dig at vælge og fremhæve fly til Salerno, som overholder denne regel.

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Salerno.

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Salerno. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


Andre kabineklasser på fly til Salerno

Find alternative Premium-kabineklasser for dit fly til Salerno

Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.