Find billige fly til Salerno

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
ons. 6.12
ons. 13.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Salerno

Få indsigter om din flyrejse til Salerno, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvor lang tid tager det at flyve til Salerno?

Hvis du flyver fra en populær lufthavn i Danmark, f.eks. København Kastrup eller Billund, og flyver til den mest populære lufthavn i Salerno (Napoli), kan du forvente, at flyveturen i gennemsnit tager henholdsvis 2t. 30min. og 5t. 45min..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Salerno

Find de billigste fly til disse Salerno-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Napoli

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Salerno

København (CPH) til Napoli (NAP)

Fly til Salerno ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Napoli, hvor den gennemsnitlige pris er 1.610 kr.


Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Salerno

Hvor lang tid tager det at flyve til Salerno?

Den samlede rejsetid til Salerno Lufthavn (QSR) er typisk imellem 10 og 15 timer, hvis du altså flyver fra Københavns Lufthavn (CPH). Det skyldes, at alle flyrejser fra København til Salerno altid vil involvere flere stop undervejs på ruten. Begynder din rejse derimod i Jylland, vil den første af disse mellemlandinger som regel være i København. Grunden til dette er, at der endnu ikke er nogle direkte ruter til Salerno fra hverken Billund (BLL) eller Aalborg Lufthavn (AAL). Det kan derfor anbefales i stedet for at flyve til Napoli Lufthavn (NAP), som ligger i nærheden af Salerno. En rejse til Napoli vil fra både Billund og Aalborg Lufthavn tage omkring en håndfuld timer og kun indebære en enkel mellemlanding. Derimod kan du fra København flyve direkte dertil på kun et par timer. Efter at du er landet i Napoli, kan du let køre i enten bil eller tog direkte til centrum af Salerno.

Hvorfra kan du flyve direkte til Salerno?

Det er desværre ikke muligt at flyve direkte fra Danmark til Salerno i Italien eller Costa d’Amalfi. Alle flyrejser til den italienske lufthavn vil indebære enten flere mellemlandinger eller andre transportmidler, hvad end du flyver fra København, Billund eller Aalborg. Det er derfor lettere at rejse til Napoli Lufthavn, som er den tætteste alternative lufthavn til Salerno. Der afgår jævnligt direkte fly fra København til Napoli. Fra Billund og Aalborg Lufthavn vil du typisk skulle mellemlande en enkel gang i en større europæisk lufthavn, som for eksempel Amsterdam Schiphol (AMS), hvor udvalget af butikker og spisesteder gør det let at fordrive ventetiden. Ofte vil det ikke tage mere end en håndfuld timer at flyve fra Danmark til Napoli, hvorefter du kan køre til Salerno.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Salerno?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Salerno. Hvis du har planer om at flyve til Salerno, kan du overveje at booke flyrejse til Napoli Lufthavn (46 km fra Salerno centrum) eller Foggia Gino Lisa Lufthavn (106 km fra Salerno centrum).

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Salerno Costa d'Amalfi Lufthavn?

Priser for fly til Salerno Costa d'Amalfi Lufthavn opdateres dagligt.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Salerno Costa d'Amalfi Lufthavn?

Et barn, der rejser alene, skal have en minimumsalder på fem år, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, har deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Salerno Costa d'Amalfi Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Salerno Costa d'Amalfi Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Salerno Costa d'Amalfi Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Generelt bør du have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst. Vi anbefaler altid, at du beder om råd hos dit flyselskab eller hos en betroet tredjepart som IATA.


Visumkrav for Salerno

Hvilke pasregler eller visumkrav er gældende for at besøge Salerno?

Det kræver typisk ikke den store forberedelse, hvis du ønsker at rejse til Italien. Det eneste, du skal huske som dansk statsborger, er nemlig blot at medbringe dit gyldige pas. Al indrejse til Italien er visumfri så længe, at dit ophold ikke varer længere end 90 dage. Du kan derfor uden bekymring søge efter forskellige flytilbud til Salerno hos momondo samt flybilletter til nærliggende byer.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Salerno

Hvad kan du se og opleve i Salerno?

Salerno er en seværdig by, som byder på historiske attraktioner, smukke parker og naturligvis en masse italiensk charme. I den gamle bymidte kan du opleve den imponerende Duomo-katedral eller gå på opdagelse i den botaniske have Giardino della Minerva. Herefter er det værd at besøge det gamle Forte La Carnale, der siden middelalderen har spillet en betydelig rolle i byens lange historie. Fra det højtliggende fort kan du nyde en fantastisk udsigt over byen og hele Amalfikysten. Smukke udsigter er dog ikke noget, som du skal lede længe efter i Salerno. Efter en travl dag med sightseeing er det oplagt blot at gå en tur på strandpromenaden Trieste Lungomare og beundre synet af Middelhavet.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Salerno?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Kan jeg finde fly til Salerno med fleksibel booking på momondo?

Ja. momondo gør det muligt for dig at vælge og fremhæve fly til Salerno, som overholder denne regel.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Salerno?

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Salerno.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Salerno lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Salerno. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Salerno på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.