Find billige fly til Østrig

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir 27.7
tir 3.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Østrig.
Se nuværende rejserestriktioner for Østrig

De billigste fly til byer i Østrig

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Østrig fra Danmark
Wien
Wien

Brugbar information om dit fly til Østrig

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Østrig
  • Hvilke byer er det mest populært at rejse til i Østrig?

    For momondo-brugere er Wien den mest populære by i Østrig, som besøges ca. 375% oftere end nogen anden by i Østrig. Andre byer, som vores brugere oftest rejser til, er Salzburg og Innsbruck.

  • Hvad er det billigste fly til Østrig?

    De billigste flybilletter til Østrig fundet fornyligt af momondo brugere er 108 kr. med Lauda, 150 kr. med Wizz Air og 237 kr. med easyJet.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Østrig?

Indrejserestriktioner

Østrig har åbnet sine grænser for rejsende der ankommer fra Schengenområdet eller Andorra, Monaco, San Marino og Vatikanet. Rejser fra lande uden for EØS er dog fortsat begrænset for rejsende, der ikke er statsborgere i et EU/Schengen-land, og flyvninger er fortsat suspenderet fra visse områder. Østrig har begrænset alle flyvninger fra Storbritannien og Sydafrika indtil den 7. marts. Østrigske statsborgere, fastboende udlændinge, indehavere af D-visum og EØS-statsborgere og deres nærmeste familiemedlemmer kan stadig rejse ind i Østrig. Diplomater, humanitære hjælpearbejdere, forretningsrejsende, sundhedspersonale og medlemmer af nød-/rednings-/ambulancepersonale kan også rejse ind i landet, og rejsende med et fly der forbinder dem med det samme, kan rejse gennem landet.

Karantænekrav

. Alle rejsende, der ankommer til Østrig fra andre lande end Australien, Finland, Irland, Island, Japan, New Zealand, Norge, Sydkorea, Uruguay og Vatikanstaten skal gå i karantæne i 10 dage efter ankomst til Østrig. Østrigske statsborgere uden gyldig lægeattest kan rejse ind i landet, men skal isolere sig selv i 10 dage. Coronavirus-test, som giver lægeattest, tilbydes for EUR 120 per test ved ankomst til lufthavnene i Wien og Salzburg for rejsende med gyldig østrigsk opholdstilladelse. Rejsende kan fremlægge et negativt testresultat for at forkorte den selvisolerende periode. Fra den 19. december skal alle rejsende, der ankommer til Østrig fra Storbritannien, være i karantæne i 10 dage ved ankomsten til Østrig. De har mulighed for at foretage PCR-test eller antigentest efter fem dage efter ankomsten for egen regning. Hvis resultatet er negativt, behøver de ikke længere at blive i karantæne. De skal udfylde og underskrive en karantæneformular, ideelt før de rejser, og de skal aflevere den ved ankomsten.

Transitregler

Rejsende, der rejser gennem Østrig uden lægeattest, er tilladt, hvis de kan bevise at de netop er i transit.

Hvis du planlægger rejser til Østrig nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Populære byer og seværdigheder

Overvejer du at besøge Østrig? Tjek disse byer og deres spændende seværdigheder

De seneste flyrejser fundet til populære byer i Østrig

Find fly til disse populære byer i Østrig fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Østrig

Se de billigste flyrejser til Østrig fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste pris
KøbenhavnWien177 kr.
BillundWien183 kr.
AarhusWien436 kr.
AalborgWien606 kr.
BillundGraz1.307 kr.
KøbenhavnKlagenfurt1.376 kr.
KøbenhavnInnsbruck1.641 kr.
BillundSalzburg1.692 kr.
KøbenhavnSalzburg1.894 kr.
BillundInnsbruck4.268 kr.

Fly til Østrig

Det er ikke uden grund, at Østrig til tider kaldes for alperepublikken. Når du er landet med fly til Østrig, vil du nemlig opdage, at landet er bjergrigt og yderst naturskønt. Alperne dækker mere end 60% af landet, og dermed kan du opleve de smukkeste kulisser. Hovedstaden Wien er en af de mindst regnfulde byer, så der er gode chancer for at lade paraplyen ligge derhjemme. Flybilletter til Østrig giver dig mange valgmuligheder, for udover hovedstaden er byer som Salzburg og Innsbruck også populære – ikke mindst når der står skiferie på programmet. Her på momondo kan du både sammenligne rejser til Østrig fra Danmark, men også indenrigsrejser, så du kan flyve mellem de lokale byer, når først du er i landet. I Østrig er der tydelige forskelle på sæsonerne afhængig af lokation. I vest regner det meget mere end i øst, og samtidig er der ikke så store udsving i temperaturerne i vest som i øst. Det sikrer mere milde temperaturer både vinter og sommer, mens der i øst er meget kolde vintre og meget varme somre. De kolde vinde fra Alperne kan til tider bringe voldsom kulde med sig om vinteren, mens der også kan blæse varme vinde helt nede fra Sahara – altså kan vejret være meget alsidigt. Flyrejser til Østrig er oftest populære i perioden fra maj til august, da det betyder sommervejr og masser af udendørsliv.

Hvilke flyselskaber flyver direkte til Østrig?

Det lokale Austrian Airlines er flyselskabet, der bringer dig med direkte fly til Østrig. Der er direkte afgange fra Københavns Lufthavn flere gange om dagen, så det er blot at sammenligne de billigste dage i priskalenderen. Priserne ligger fra ca. 1000 DKK og opefter for en returbillet København/Wien – afhængig af sæson.

Hvor lang tid tager det at flyve til Østrig?

Det tager ca. en time og 45 minutter at flyve en direkte tur fra eksempelvis Københavns Lufthavn til den østrigske hovedstad. Rejser du fra Billund Lufthavn, Aarhus Lufthavn i Tirstrup, Aalborg Lufthavn i Nørresundby eller nogle af de andre provinslufthavne, så skal der mellemlandes mindst en gang, og turen vil derfor tage ca. fire timer.

Hvilken årstid skal man rejse til Østrig

Sommersæsonen er populær, når turister booker fly til Østrig. Hele perioden fra april til oktober er dog attraktiv, og det er ofte muligt at spare penge ved at rejse lige uden for højsæsonen. Der er rig mulighed for at trekke eller nyde en byvandring i både foråret og efteråret, når bjergene er grønne og frodige. Dette centraleuropæiske land er desuden en kendt skisportsnation, og hvis du vil nyde alverdens snesportsgrene, så book flybilletter til Østrig med afrejse mellem november og marts. (Priser tjekket d. 30/07/2018).


Populære ruter til Østrig

Sammenlign fly til og fra de nærmeste lufthavne for at finde de bedste flybilletter
Fly fra Billund til Wien
Hurtigste flyvetid1t. 50min.
Laveste pris139 kr.
Fly fra København til Wien
Hurtigste flyvetid1t. 40min.
Laveste pris177 kr.
Fly fra Aarhus til Wien
Hurtigste flyvetid3t. 55min.
Laveste pris436 kr.
Fly fra Aalborg til Wien
Hurtigste flyvetid3t. 20min.
Laveste pris606 kr.
Fly fra Billund til Innsbruck
Hurtigste flyvetid8t. 10min.
Laveste pris1.250 kr.
Fly fra Billund til Graz
Hurtigste flyvetid7t. 35min.
Laveste pris1.307 kr.
Fly fra Billund til Salzburg
Hurtigste flyvetid6t. 40min.
Laveste pris1.319 kr.
Fly fra København til Klagenfurt
Hurtigste flyvetid7t. 50min.
Laveste pris1.376 kr.
Fly fra København til Innsbruck
Hurtigste flyvetid6t. 00min.
Laveste pris1.376 kr.
Fly fra København til Salzburg
Hurtigste flyvetid3t. 45min.
Laveste pris1.894 kr.

Find fly til Østrig

Vælg en destination til flyrejsen nedenfor

Kom i gang med at planlægge din rejse til Østrig