Find billige fly til Østrig fra 184 kr.

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
fre. 1.12
fre. 8.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Østrig

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Østrig

Bedste pris på enkeltbillet

184 kr.

Bedste pris på returbillet

334 kr.

Hurtigste flyvetid

1t. 40min.

Betjenes af

3 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Østrig fra Danmark i de seneste 72 timer er 184 kr. (København Kastrup til Wien-Schwechat).
Den bedste pris på en returbillet til Østrig fra Danmark i de seneste 72 timer er 334 kr. (København Kastrup til Wien-Schwechat).
Det hurtigste fly til Østrig fra Danmark tager 1t. 40min. (København Kastrup til Wien-Schwechat).
Der er 3 flyselskaber, som flyver til Østrig, herunder Austrian Airlines, Eurowings og Ryanair.

Indsigter og trends for flyrejser til Østrig

Få indsigter om din flyrejse til Østrig, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvad er det billigste fly til Østrig?

Hvis du leder efter flybilletter til Østrig billigere, så søg efter flyselsskaber som Ryanair, Austrian Airlines og easyJet med priser der starter på henholdsvis 147 kr., 226 kr. og 330 kr..
Se priser fra:

Hvilke byer er det mest populært at rejse til i Østrig?

Østrig er fuld af interessante byer, du kan besøge, hvis du har lyst til at tage på en tur rundt i landet. For størstedelen af ​​vores brugere (66%) er Wien den by, de helst vil besøge, og de næstmest populære byer i Østrig er Salzburg og Innsbruck.

Hvor lang er flyveturen fra Danmark til Østrig?

Rejsetiden fra Danmark til Østrig varierer, men hvis du flyver fra København Kastrup til Wien-Schwechat (en af de mest populære ruter), så tager det i gennemsnit 1t. 40min.. En anden populær rute fra Danmark til Østrig er at flyve fra Billund til Wien-Schwechat, hvilket tager ca. 1t. 50min.. Husk, at mellemlandinger eller forsinkelser kan forlænge din rejsetid.

Hvilke flyselskaber flyver til Østrig?

Austrian Airlines, Ryanair og Lufthansa er de tre mest populære flyselskaber, der flyver til Østrig, ifølge vores data. Austrian Airlines er vores brugeres foretrukne valg, idet 50% vælger at flyve med dette flyselskab, når de rejser til Østrig. Vær opmærksom på, at der er 14 forskellige flyselskaber, der flyver til Østrig regelmæssigt, så du har et par ekstra muligheder at vælge imellem.

Populære byer og seværdigheder

Overvejer du at besøge Østrig? Tjek disse byer og deres spændende seværdigheder

De billigste fly til byer i Østrig

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Østrig fra Danmark
Wien
Wien

Brugbar information om dit fly til Østrig

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Østrig

Hvad er den mest populære lufthavn i Østrig at flyve til?

Hvor meget koster fly til Østrig?

Prisen for at flyve til Østrig varierer på grund af forskellige faktorer, men du kan forvente at finde priser så lave som 85 kr. eller så høje som 20.513 kr.. Baseret på de seneste data om flypriser har vi fundet ud af, at en billet til Østrig for 2.520 kr. eller mindre er et godt tilbud, mens 3.792 kr. er den gennemsnitlige pris.

Hvilken ugedag er den bedste at flyve til Østrig?

onsdag er den bedste dag på ugen at flyve til Østrig baseret på flypriserne. torsdag er en anden overkommelig mulighed. Hvis du ønsker at spare penge på fly til Østrig, skal du forsøge at undgå at flyve ud på en lørdag, da det er den dag, hvor priserne er højest.

Hvor er det billigst at flyve til i Østrig?

Når du rejser til Østrig, byder Wien-Schwechat lufthavn i Wien på de gennemsnitlige billigste fly med en gennemsnitspris på 85 kr., mens den næstbilligste løsning er Salzburg Wolfgang A Mozart lufthavn med en gennemsnitspris på 865 kr. til Salzburg.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Østrig?

Priser for fly til Østrig opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Østrig?

Antallet af udbydere for fly til Østrig er 16 fra november 2023.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Østrig?

Minimumsalderen, et barn skal være for at rejse alene, er fem, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, kan have deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Østrig hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Østrig?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal bruge på din rejse til Østrig kan variere baseret på din rute og personlige situation. Typisk bør du have forskellige dokumenter ved hånden såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst til Østrig. Det er altid en god ide at spørge dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


De seneste flyrejser fundet til populære byer i Østrig

Find fly til disse populære byer i Østrig fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Østrig

Se de billigste flyrejser til Østrig fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
BillundWien1t. 50min.232 kr.
KøbenhavnWien1t. 40min.272 kr.
KøbenhavnSalzburg1t. 35min.919 kr.
BillundInnsbruck4t. 10min.1.089 kr.
BillundGraz8t. 55min.1.144 kr.
KøbenhavnInnsbruck3t. 40min.1.246 kr.
AalborgWien3t. 15min.1.362 kr.
BillundSalzburg1t. 45min.1.423 kr.
AarhusWien26t. 05min.1.600 kr.
KøbenhavnKlagenfurt15t. 20min.1.845 kr.

De bedste oplevelser og seværdigheder i Østrig

Hvilke flyselskaber flyver direkte til Østrig?

Det lokale Austrian Airlines er flyselskabet, der bringer dig med direkte fly til Østrig. Der er direkte afgange fra Københavns Lufthavn flere gange om dagen, så det er blot at sammenligne de billigste dage i priskalenderen. Priserne ligger fra ca. 1000 DKK og opefter for en returbillet København/Wien – afhængig af sæson.

Hvor lang tid tager det at flyve til Østrig?

Det tager ca. en time og 45 minutter at flyve en direkte tur fra eksempelvis Københavns Lufthavn til den østrigske hovedstad. Rejser du fra Billund Lufthavn, Aarhus Lufthavn i Tirstrup, Aalborg Lufthavn i Nørresundby eller nogle af de andre provinslufthavne, så skal der mellemlandes mindst en gang, og turen vil derfor tage ca. fire timer.


Nyttige tips til at finde tilbud på fly til Østrig

Lær mere om alle de gratis muligheder for flybooking, momondo tilbyder.
  • Hvordan opretter jeg Prisagenter for fly til Østrig?

    Bekræft dine rejsedetaljer og søg efter de nyeste tilbud. Når du gennemser søgeresultaterne, får du mulighed for at oprette Prisagenter. Du modtager herefter opdateringer, når flyrutens priser stiger eller falder.

  • Hvordan kan jeg spare penge på fly til Østrig med momondo?

    Planlæg dine rejser med funktionen "Prisprognose", som bruger flydata til at vise dig de bedste og billigste dage at købe flybillet på. Vores "Priskalender" hjælper dig til at få mest muligt ud af dine penge, når du ved hvilke dage, det er mest fordelagtige at flyve på. Skræddersy dine egne rejseoplevelser og spar penge med “Explore”. Er du på jagt efter ekspert-rejsetips til din næste store rejse, er momondos blog “Discover” kun ét klik væk. Opret "Prisagenter" for at spore prisændringer og booke, når priserne er lavest.

  • Hvordan finder momondo sine flypriser?

    Vi indhenter vores priser fra mere end 700 interne konkurrenter inden for flybranchen og online rejsebureauer. Vi opererer på over 30 markeder verden over for at kunne give dig flest mulige rejsemuligheder.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Østrig?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Kan jeg finde fly til Østrig med fleksibel booking på momondo?

Fly til Østrig med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Østrig?

Når alle potentielle fly til Østrig vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Østrig lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Østrig, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Østrig spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Østrig på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.