Billige fly fra København til Klagenfurt fra 874 kr.

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 6.12
tir. 13.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Information om København-Klagenfurt fly

Hvor lang tid tager det at flyve fra København til Klagenfurt, og kan man flyve direkte?

Bedste pris fundet

874 kr.

Hurtigste flyvetid

17t. 05min.

Direkte fly

Ingen

Lufthavne i Klagenfurt

1 lufthavn
Det bedste tilbud på en enkeltbillet til Klagenfurt fra København i de seneste 72 timer er 874 kr.. Det bedste tilbud på en returbillet fra København til Klagenfurt, der er fundet på momondo i de seneste 72 timer, er 18.618 kr..
Det hurtigste fly fra København til Klagenfurt tager 17t. 05min.
Der er ingen direkte fly fra København til Klagenfurt. Populære ikke-direkte ruter for denne forbindelse er Lufthavn: København Kastrup - Lufthavn: Klagenfurt.
Der er 1 lufthavn i nærheden af Klagenfurt: Klagenfurt (KLU)

Sådan finder du billige fly fra København til Klagenfurt

Du behøver ikke lede længere. Vi har gennemgået alle søgninger for denne flyrute på momondo, så du har alt information du skal bruge, for at finde en billig flybillet til din rejse.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Klagenfurt?

august. Det billigste tidspunkt på året at flyve fra København til Klagenfurt er august. Det dyreste tidspunkt er april.

Hvilken dag er det billigst at flyve fra København til Klagenfurt?

onsdag. Den billigste dag er typisk onsdag. Den dyreste dag er typisk søndag

Hvilket tidspunkt er det billigst at flyve fra København til Klagenfurt?

om morgenen. Fly fra København til Klagenfurt er ca. 28% dyrere om eftermiddagen end om morgenen

Hvilket flyselskab er billigst til Klagenfurt fra København?

Austrian Airlines. Austrian Airlines er det mest populære selskab, der flyver fra København til Klagenfurt

Hvilken flyrute er billigst fra København til Klagenfurt?

København Kastrup - Klagenfurt. Flyv fra København Kastrup til Klagenfurt for at få de bedste flypriser mellem København og Klagenfurt

Hvor lang tid i forvejen bør du booke fly fra København til Klagenfurt?

21 dage før. Det billigste tidspunkt at købe en flyrejse fra København til Klagenfurt er ca. 21 dage før afgang

Sammenlign flybilletter tur/retur fra København til Klagenfurt

Herunder kan du se de bedste priser på din flyrute tur/retur for de næste 3 måneder. Alle ruter blev fundet på momondo denne uge. Se de hurtigste og billigste flyruter fra København til Klagenfurt ved at skifte faneblad.
Austrian Airlines
22. dec.
CPH15:05København Kastrup
17t. 05min.
1 stop
KLU08:10Klagenfurt
26. dec.
KLU08:50Klagenfurt
19t. 15min.
1 stop
CPH04:05København Kastrup
2.621 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
22. dec.
CPH11:20København Kastrup
7t. 10min.
2 stop
KLU18:30Klagenfurt
26. dec.
KLU05:35Klagenfurt
7t. 20min.
1 stop
CPH12:55København Kastrup
2.884 kr.
Find lignende
Lufthansa
22. dec.
CPH14:00København Kastrup
18t. 10min.
2 stop
KLU08:10Klagenfurt
26. dec.
KLU08:50Klagenfurt
32t. 55min.
2 stop
CPH17:45København Kastrup
3.331 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter fra København til Klagenfurt

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra København til Klagenfurt, så se nogle af vores tilbud herunder, der leveres af Ryanair
Ryanair
1. jan.
CPH05:20København Kastrup
23t. 30min.
2 stop
KLU04:50Klagenfurt
Ryanair
1. jan.
CPH10:50København Kastrup
18t. 00min.
1 stop
KLU04:50Klagenfurt
1.108 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
1. jan.
CPH17:55København Kastrup
38t. 15min.
3 stop
KLU08:10Klagenfurt
2.365 kr.
Find lignende

Bedste flyselskaber, der flyver fra København til Klagenfurt

Sammenlign og se anmeldelser af flyselskaber, der flyver fra København til Klagenfurt med momondo
FlyselskabVurderingGratis afbestillingPris
Austrian AirlinesPrisFra 896 kr.Gratis afbestillingVurdering
7,1
Søg efter fly fra Austrian Airlines

  • Er der flyselskaber på ruten fra København Kastrup til Klagenfurt, som tilbyder fleksibel afbestilling på grund af COVID-19?

    Nogle af de flyselskaber, som vi samarbejder med på ruten fra København Kastrup til Klagenfurt, indfører nye regler på grund af den globale indvirkning fra COVID-19. Nogle af de flyselskaber, der eventuelt fjerner deres afbestillingsgebyrer er Austrian Airlines og Adria Airways. Du kan søge efter den komplette liste over flyselskaber som Austrian Airlines, der tilbyder denne fleksibilitet.

  • Hvor langt er der fra København Kastrup til Klagenfurt med fly?

    Afstanden i lige linje fra København Kastrup til Klagenfurt er 1013,3 km. Fly tilbagelægger som regel dette på 7t. 10min., afhængigt af flyveforholdene og flytrafikken omkring begge lufthavne.


I selve København finder du ikke nogle alternative lufthavne. Det er dog nemt at tage Øresundstoget direkte fra lufthavnen eller at køre i bil/taxi til Malmø Lufthavn i Sydsverige. Det tager ikke lang tid at komme til den svenske lufthavn, men den er en del mindre end den store internationale lufthavn i København. Derfor er det ikke sikkert, at du finder hverken hurtigere eller mere direkte ruter til Klagenfurt Lufthavn. Ligeledes er der heller ikke andre lufthavne i selve Klagenfurt. Den nærmeste alternative lufthavn er i Graz, som ligger et par timers kørsel derfra. Herfra er der dog en del flere flyselskaber, som tilbyder ruter til Københavns Lufthavn. Både Swissair, Lufthansa og Austrian Airlines står for gode flyforbindelser i mellem Graz Lufthavn (GRZ) og København. Du skal dog være opmærksom på, at det er ruter, der kræver en enkel eller to mellemlandinger, men disse stop vil være i store, passagervenlige lufthavne såsom Wien eller Zürich.


Det er let at komme til Københavns Lufthavn i Kastrup med både bil og offentlig transport. Der er en togstation direkte under lufthavnen, hvorfra du kan tage Øresundstoget til Sverige eller Intercity- og regionaltog til resten af Danmark. Fra terminal 3 kan du tage metroen, som kører hele døgnet og hurtigt når til centrum af byen. Lige udenfor lufthavnen finder du også taxaer og busser, hvor buslinje 5C kører til Københavns Hovedbanegård. Klagenfurt Lufthavn byder tillige på en række af gode transportmuligheder. Uden for indgangen til terminalen finder du en lufthavnsbus, som både kører til centrum af Klagenfurt og til den nærmeste togstation, Annabichl. Du kan dog også sagtens gå den korte afstand fra Annabichl til lufthavnen. Taxier, som holder lige udenfor ankomsthallen, samt udlejningsbiler er tilgængelige hele døgnet rundt, og det store motorvejsnetværk omkring lufthavnen gør det nemt at ankomme eller fortsætte rejsen i bil.

Fra Klagenfurt Lufthavn er det nemt at gå den korte distance til togstationen Klagenfurt Annabichl. Du kan også benytte en lufthavnsbus, som holder lige udenfor indgangen til terminalen og kører direkte til togstationen. Fra Annabichl er det nemt at benytte togforbindelser til andre store byer i Østrig eller på blot nogle få minutter være i centrum af Klagenfurt. Toget forbinder også lufthavnen med forskellige mindre landsbyer bland andet langs med søen Wörthersee og byen Villach, som ligger under en times tid væk. Der er mange afgange i løbet af dagen, men toget holder dog stille henover natten. Fra selve lufthavnen har du også adgang til et godt udvalg af biludlejningsfirmaer og taxaselskaber, og på grund af det store motorvejsnetværk rundt om lufthavnen, kan du på nogle få timer være i den store by Graz eller udforske de stor nationalparker og bjergområder.


Alternative fly København-Klagenfurt

Sammenlign alternative flyruter til og fra nærliggende lufthavne og byer for at finde de bedste priser og mest passende afgangstider
Fly fra København til Wien
Hurtigste flyvetid1t. 40min.
Laveste pris135 kr.
Fly fra Billund til Wien
Hurtigste flyvetid1t. 50min.
Laveste pris213 kr.
Fly fra København til Salzburg
Hurtigste flyvetid1t. 35min.
Laveste pris774 kr.
Fly fra København til Innsbruck
Hurtigste flyvetid1t. 50min.
Laveste pris1.300 kr.
Fly fra Billund til Salzburg
Hurtigste flyvetid3t. 30min.
Laveste pris867 kr.
Fly fra Aarhus til Wien
Hurtigste flyvetid6t. 25min.
Laveste pris1.399 kr.
Fly fra Billund til Innsbruck
Hurtigste flyvetid11t. 40min.
Laveste pris1.783 kr.
Fly fra Aalborg til Wien
Hurtigste flyvetid13t. 05min.
Laveste pris966 kr.
Fly fra Billund til Graz
Hurtigste flyvetid12t. 45min.
Laveste pris1.328 kr.

Fly, der minder om København til Klagenfurt

Er du fleksibel i forhold til destinationen? Gør søgningen bredere, og find fly, der minder om din rute fra København til Klagenfurt

Find billige flybilletter til andre byer i Østrig

Østrig er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde fly fra København til Klagenfurt på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Klagenfurt, der passer dig bedst.

Alle flysøgninger fra København til Klagenfurt på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly mellem København og Klagenfurt ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Hvis du ikke er klar til at booke et fly fra København til Klagenfurt lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Klagenfurt og giver dig besked, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.