Lej en bil i Klagenfurt, Østrig

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Klagenfurt, Østrig

Klagenfurt, Østrig
4. nov. — 11. nov.
Samme aflevering
Klagenfurt, Østrig
tor. 4.11
Middag
tor. 11.11
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Klagenfurt

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Klagenfurt, Østrig
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
1 kontor
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

8,8

Samlet

8,8

Afhentning/aflevering

8,4

Valuta for pengerne

8,0
5 kontorer
3 kontorer
2 kontorer
2 kontorer

Afstanden fra Klagenfurt, Østrig til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Graz-Thalerhofs biludlejningsdisk

Biludlejning i Klagenfurt

Indtil videre har der i oktober været 27 søgninger på biludlejning i Klagenfurt på momondo.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Klagenfurt for at reducere spredningen af COVID-19?

Dollar, Europcar, og Budget er nogle af virksomhederne der tilbyder udvidet rengøring for at reducere spredningen af COVID-19 i Klagenfurt. Køretøjer rengøres altid regelmæssigt, men udlejningsfirmaer går nu udover det sædvanlige for at sikre, at bilerne er desinficerede. Du kan finde alle udlejningsfirmaer i Klagenfurt, der tilbyder denne service ved at bruge filtreringsmuligheden på momondo. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Er der et afbestillingsgebyr på min Klagenfurt, Østrig biludlejning?

Udlejningsbiler i Klagenfurt fra populære udlejningssteder såsom Dollar, Europcar og Budget tilbyder generelt gratis afbestilling. Selvom momondo ikke har nogen kontrol over afbestillingsreglerne for biludlejning i Klagenfurt, kan vi hjælpe dig med at finde den billigste lejebil til din kommende rejse.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Klagenfurt, Østrig?

50 km/t. er fartgrænsen i Klagenfurt, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Klagenfurt er henholdsvis 100 km/t. og 100 km/t.. Hvis du lejer en bil i Klagenfurt så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Klagenfurt?

De fleste momondo-brugere lejer en Hyundai Accent in Klagenfurt, og det næstmest populære valg er ifølge vores data Volkswagen Polo. Hvis du er interesseret i at leje en Hyundai Accent, er priserne i gennemsnit på 229 kr. om dagen. Nogle brugere har fundet udlejningstilbud på Hyundai Accent in Klagenfurt på helt ned til 115 kr. om dagen. Leje af en Volkswagen Polo in Klagenfurt ligger i gennemsnit på 237 kr. om dagen, og nogle af de billigste tilbud ligger på 128 kr. om dagen.

Hvordan er vejret i Klagenfurt, Østrig i oktober?

I oktober er der normalt 90 mm nedbør i Klagenfurt og en gennemsnitstemperatur på 8 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Klagenfurt, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i oktober?

Vejret i Klagenfurt i oktober vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker dog specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Klagenfurt. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Klagenfurt plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Volkswagen Polo, Hyundai Accent og Fiat 500.

Minder vejret i Klagenfurt om vejret i resten af Carinthia?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Klagenfurt og rundt i Carinthia eller til de omkringliggende områder i oktober måned, kan forvente temperaturer på omkring 8 °C og ca. 90 mm regn i løbet af hele måneden.


Leje af bil i andre byer i Østrig

Se vores biludlejningstilbud i byer som Wien, Salzburg og Innsbruck i Østrig

Kom i gang med at planlægge din rejse til Klagenfurt