Billeje i Østrig

Leder du efter billig biludlejning i Østrig? Så søg her!

Wien, Østrig
6. dec. — 13. dec.
Samme aflevering
Wien, Østrig
tir. 6.12
Middag
tir. 13.12
Middag
Chaufførens alder:

Bedste tilbud på lejebiler i Østrig

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Østrig
Ford Focus
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

22 kr./dag

5 dec. - 6 dec.
Ford Focus
Renault Kadjar
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

35 kr./dag

5 dec. - 6 dec.
Renault Kadjar
Ford Focus Wagon
eller lignende Kompakt stationcar
Op til 4 passagerer

47 kr./dag

5 dec. - 6 dec.
Ford Focus Wagon
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

20 kr./dag

5 dec. - 6 dec.
Opel Corsa
Hyundai i30
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

30 kr./dag

5 dec. - 6 dec.
Hyundai i30
Vauxhall Mokka
eller lignende Kompakt SUV
Op til 4 passagerer

35 kr./dag

5 dec. - 6 dec.
Vauxhall Mokka
Hyundai i40
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

51 kr./dag

5 dec. - 6 dec.
Hyundai i40
Toyota Yaris
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

35 kr./dag

5 dec. - 6 dec.
Toyota Yaris
Volkswagen Passat Variant
eller lignende Middel stationcar
Op til 5 passagerer

83 kr./dag

5 dec. - 6 dec.
Volkswagen Passat Variant

Oplysninger om billeje i Østrig

Østrigs færdselslov minder på mange måder om den danske, men der er få vigtige undtagelser. Hvis du bliver taget af færdselspolitiet, kan de udstede en bøde. Er det en større bøde, kan du betale et depositum og senere betale resten af bøden inden for to uger. Det er forbudt at ryge i bilen, hvis der er personer under 18 år. Hvis det er første gang, er bøden knap så høj, men er det en forseelse, der gentager sig, kan du få en bøde på flere tusinde kroner. Det gælder også for udlejningsbiler i Østrig. En af de store forskelle er, at hvis du kører på de østrigske motorveje, skal der være en nødkorridor i midten af vejbanen, hvis der opstår uheld og efterfølgende kø. Det betyder, du skal enten holde til venstre i din kørebane eller til højre i din kørebane, alt efter hvor du ligger på vejen, så der er plads til udrykningskøretøjer i mellem bilerne.

For at kunne lej en bil i Østrig, skal du være mindst 19 år. Skal du leje udlejningsbiler i Østrig og er under 25 år, skal du være indstillet på at betale et ung-chauffør-tillæg. Har du planer om at finde billige lejebiler, er det en god ide at tjekke internettet for lejebilssammenligning. For at kunne leje en bil skal du dokumentere, du har et kørekort. Du skal også vise dit pas og have et kreditkort, når du står på udlejningsstedet. Hvis du bliver stoppet af politiet, skal du som minimum kunne vise pas og kørekort. Kommer du fra Europa, er det nok at vise dit kørekort. Kommer du fra USA eller Canada, skal du også have et internationalt kørekort. Udlejningsbiler i Østrig kan du med fordel bestille, samtidig med du køber en flybillet. Der er ofte store rabatter.

Østrig er centralt beliggende i Europa, hvilket betyder, der er kraftig trafik, og især i retningerne nord-syd og nord-sydøst er trafikken tæt. Et af de mest trafikerede steder er Brennerpasset. Du skal være opmærksom på, det koster penge at køre på motorvejen og i tunneler. Det gælder også visse strækninger over de mest trafikerede bjergpas. Udlejningsbiler i Østrig kræver, at du er mindst 19 år, for at du kan leje dem. Biludlejning kan du finde nemt på nettet, i lufthavnen eller i de store byer. Da Østrig er et land, som meget ferietrafik går gennem, vil områderne omkring grænserne til Tyskland og Italien typisk være mere trafikerede, og det gælder særligt i sommer- og vinterperioder, når mange rejsende er på vej på ferie enten for at nyde sommervejret eller for at nyde de østrigske skisportssteder i vintersæsonen.

Der findes et utal af naturskønne veje I Østrig. Grossglockner High Alpine Road er en af de meget smukke.På turen kan du se flere bjerge, der har en imponerende højde. En anden smuk tur er Gerlos Alpine Road, som går fra Salzburg til Tyrol. Selve turen tager mindre end en time, og undervejs er der mange vandfald, som er et storslået syn at skue. Har du lyst til at besøge en naturpark, når du alligevel er på vejen, er Nockalm Road et besøg værd. Her er det muligt at få et kurbad. Er du i området omkring Goldeck Panoramic Road, har du mulighed for at opleve en helt speciel udsigt.


Find billig billeje i Østrig

Find den lejebil i Østrig, der passer til dine behov

Biler i Lille

192 kr. - 486 kr.

Alle biltyper

270 kr. - 1.031 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Østrig er 338 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Østrig er i december. Prisen er 44% lavere end resten af året og ligger på kun 192 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 41% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Østrig. I Østrig kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Østrig.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Østrig er 528 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Østrig er i januar. Prisen er 47% lavere end resten af året og ligger på kun 285 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 7% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Østrig. I Østrig kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Østrig.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Østrig er 690 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Østrig er i september. Prisen er 10% lavere end resten af året og ligger på kun 627 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 19% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Østrig. I Østrig kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Østrig er 473 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Østrig er i november. Prisen er 64% lavere end resten af året og ligger på kun 174 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 17% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Østrig. I Østrig kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Østrig.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Østrig er 559 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Østrig er i september. Prisen er 27% lavere end resten af året og ligger på kun 412 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 2% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Østrig. I Østrig kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Chevrolet Spark
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

19 kr./dag

5 dec. - 6 dec.
Chevrolet Spark
Ford Fiesta
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

20 kr./dag

5 dec. - 6 dec.
Ford Fiesta
Peugeot 208
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

22 kr./dag

5 dec. - 6 dec.
Peugeot 208

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Østrig

Nærliggende attraktioner:

Ischgl skiområde485,0 km

Nærliggende attraktioner:

Ischgl skiområde221,2 km

Nærliggende attraktioner:

Ischgl skiområde83,5 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Østrig

Herunder vises de mest populære hoteller i Østrig

Billeje i Østrig

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Østrig, så du er klar til næste rejse.

Zippy7 er det billigste biludlejningsfirma i Østrig, og du kan være heldig at finde priser på helt ned til 186 kr. om dagen i nogle områder i landet. Til sammenligning er gennemsnitsprisen for billeje i Østrig 365 kr. om dagen.

Ifølge vores data er Sixt et af de mest populære biludlejningsfirmaer i Østrig. Den sidste måned har 56% af brugere valgt Sixt til at dække deres behov for biludlejning. 123 af vores brugere har givet en anmeldelse af deres oplevelse med Sixt under deres besøg i Østrig, og har givet udlejningsfirmaet en vurdering på 7,9 ud af 10.

Sunnycars har flere biludlejningssteder i Østrig end nogen andre firmaer. Med 63 biludlejningssteder fordelt over hele landet er du sikker på at finde et i lufthavnen på din destination eller i byen. Sunnycars plejer at have biludlejningssteder i alle de byer, man bare må se i Østrig. I Wien har Sunnycars for eksempel 11 biludlejningssteder.

Folk kører i højre side i Østrig. Hvis du rejser til Østrig fra et land, der kører i den modsatte side af vejen, kan det tage noget tid at vænne sig til, især hvis du har planer om at leje bil under dit ophold.

Ifølge data fra 2019 rangerer Østrig som nr. 6 i verden for sin vejkvalitet. Landet har en score på 6,1 ud af 7 for sin vejkvalitet, hvor 7 er den højest mulige score. Husk, at vejr og vejarbejde også kan påvirke vejforholdene under dit besøg.

Den lovlige promillegrænse (BAC) i Østrig er 0,05%. Det er dog vigtigt at tjekke regional eller lokal lovgivning på området, fordi grænsen kan variere. Promillegrænsen i Østrig kan også variere afhængigt af alder, kørselserfaring og af, om du kører i et erhvervskøretøj eller ej. Hvis du er under 16, som er den alder, hvorfra det er tilladt at drikke alkohol i Østrig, står du over for strenge straffe, hvis du tages i spirituskørsel. Husk, at det aldrig er en god idé at drikke og køre bil, uanset hvor gammel du er.

Når det drejer sig om at leje bil i Østrig, foretrækker de rejsende at leje en Compact. Faktisk har 19% af momondos brugere lejet denne biltype inden for de seneste 30 dage, og de har i gennemsnit betalt 185 kr. pr. dag.

I gennemsnit var prisen på benzin i Østrig i sidste uge 12,67 kr. pr. liter. Som kontrast hertil kan nævnes, at Algeriet i øjeblikket har den laveste gennemsnitspris på benzin på kun 2,37 kr. pr. liter. Du bør også overveje at besøge Hong Kong, selvom du der vil opleve, den højeste gennemsnitspris på benzin på 21,12 kr. pr. liter.


Biludlejning i populære byer i Østrig

Sammenlign priser på biludlejning i de mest populære byer i Østrig

Biludlejning i populære lufthavne i Østrig

Lej en bil fra en af de mest populære lufthavne i Østrig

Kom i gang med at planlægge din rejse til Østrig


Hvorfor vælge momondo?

Du bør bruge momondo til at booke billeje i Østrig, da du kan spare både tid og penge. momondo indhenter oplysninger om priser og regler for billeje fra tusindvis af biludlejningssites, så du nemt kan sammenligne dem.

momondo hjælper dig med at finde det bedste tilbud på billeje i Østrig ved at give dig mulighed for at filtrere resultaterne efter pris, passagerantal, ekstraudstyr, afhentnings- og afleveringssted med mere.

Ja, du kan filtrere specifikt for at se biludlejningsbureauer i Østrig, der tilbyder gratis afbestilling, på momondo.

Ja, fair brændstofregler er et specifikt filter, som tilbydes på momondo, for alle biludlejningssteder, inklusive Østrig.

Øget rengøring cleaning kan findes på alle biludlejningssteder på momondo, inklusive Østrig.

momondo indeholder et særligt filter for ubegrænset kilometertal på billeje i Østrig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.