Billeje i Østrig

Leder du efter billig biludlejning i Østrig? Så søg her!

Wien, Østrig
13. dec. — 20. dec.
Wien, Østrig
ons. 13.12
Middag
ons. 20.12
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Østrig

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Østrig

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Østrig?

Autounion Car Rental er det billigste biludlejningsfirma i Østrig, og du kan være heldig at finde priser på helt ned til 83 kr. om dagen i nogle områder i landet. Til sammenligning er gennemsnitsprisen for billeje i Østrig 266 kr. om dagen.

Hvilket udlejningsbureau i Østrig har flest biludlejningssteder?

Europcar har flere biludlejningssteder i Østrig end nogen andre firmaer. Med 32 biludlejningssteder fordelt over hele landet er du sikker på at finde et i lufthavnen på din destination eller i byen. Europcar plejer at have biludlejningssteder i alle de byer, man bare må se i Østrig. I Wien har Europcar for eksempel 4 biludlejningssteder.

Hvad er den mest populære biltype at leje i Østrig?

Når det drejer sig om at leje bil i Østrig, foretrækker de rejsende at leje en Lille mellemklasse. Faktisk har 36% af momondos brugere lejet denne biltype inden for de seneste 30 dage, og de har i gennemsnit betalt 436 kr. pr. dag.

Bedste tilbud på lejebiler i Østrig

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Østrig
Ford Fiesta
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

94 kr./dag

11 jan. - 19 jan.
Ford Fiesta
Volkswagen Golf
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

99 kr./dag

11 jan. - 19 jan.
Volkswagen Golf
Vauxhall Mokka
eller lignende Kompakt SUV
Op til 4 passagerer

122 kr./dag

11 jan. - 19 jan.
Vauxhall Mokka
Ford Focus Wagon
eller lignende Kompakt stationcar
Op til 4 passagerer

142 kr./dag

11 jan. - 19 jan.
Ford Focus Wagon
Nissan Qashqai
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

145 kr./dag

11 jan. - 19 jan.
Nissan Qashqai
Volkswagen Jetta
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

151 kr./dag

11 jan. - 19 jan.
Volkswagen Jetta
Nissan Qashqai
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

162 kr./dag

18 feb. - 25 feb.
Nissan Qashqai
Kia Cee'd
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

181 kr./dag

11 jan. - 19 jan.
Kia Cee'd
Vauxhall Mokka
eller lignende Kompakt SUV
Op til 4 passagerer

205 kr./dag

1 feb. - 5 feb.
Vauxhall Mokka

Oplysninger om billeje i Østrig

Har Østrig en speciel færdselslov?

Østrigs færdselslov minder på mange måder om den danske, men der er få vigtige undtagelser. Hvis du bliver taget af færdselspolitiet, kan de udstede en bøde. Er det en større bøde, kan du betale et depositum og senere betale resten af bøden inden for to uger. Det er forbudt at ryge i bilen, hvis der er personer under 18 år. Hvis det er første gang, er bøden knap så høj, men er det en forseelse, der gentager sig, kan du få en bøde på flere tusinde kroner. Det gælder også for udlejningsbiler i Østrig. En af de store forskelle er, at hvis du kører på de østrigske motorveje, skal der være en nødkorridor i midten af vejbanen, hvis der opstår uheld og efterfølgende kø. Det betyder, du skal enten holde til venstre i din kørebane eller til højre i din kørebane, alt efter hvor du ligger på vejen, så der er plads til udrykningskøretøjer i mellem bilerne.

Hvad er de juridiske krav og dokumentationskrav for at leje en bil i Østrig?

For at kunne lej en bil i Østrig, skal du være mindst 19 år. Skal du leje udlejningsbiler i Østrig og er under 25 år, skal du være indstillet på at betale et ung-chauffør-tillæg. Har du planer om at finde billige lejebiler, er det en god ide at tjekke internettet for lejebilssammenligning. For at kunne leje en bil skal du dokumentere, du har et kørekort. Du skal også vise dit pas og have et kreditkort, når du står på udlejningsstedet. Hvis du bliver stoppet af politiet, skal du som minimum kunne vise pas og kørekort. Kommer du fra Europa, er det nok at vise dit kørekort. Kommer du fra USA eller Canada, skal du også have et internationalt kørekort. Udlejningsbiler i Østrig kan du med fordel bestille, samtidig med du køber en flybillet. Der er ofte store rabatter.

Hvilke områder i Østrig har mest trafik?

Østrig er centralt beliggende i Europa, hvilket betyder, der er kraftig trafik, og især i retningerne nord-syd og nord-sydøst er trafikken tæt. Et af de mest trafikerede steder er Brennerpasset. Du skal være opmærksom på, det koster penge at køre på motorvejen og i tunneler. Det gælder også visse strækninger over de mest trafikerede bjergpas. Udlejningsbiler i Østrig kræver, at du er mindst 19 år, for at du kan leje dem. Biludlejning kan du finde nemt på nettet, i lufthavnen eller i de store byer. Da Østrig er et land, som meget ferietrafik går gennem, vil områderne omkring grænserne til Tyskland og Italien typisk være mere trafikerede, og det gælder særligt i sommer- og vinterperioder, når mange rejsende er på vej på ferie enten for at nyde sommervejret eller for at nyde de østrigske skisportssteder i vintersæsonen.

Hvad er de bedste, naturskønne veje i Østrig?

Der findes et utal af naturskønne veje I Østrig. Grossglockner High Alpine Road er en af de meget smukke.På turen kan du se flere bjerge, der har en imponerende højde. En anden smuk tur er Gerlos Alpine Road, som går fra Salzburg til Tyrol. Selve turen tager mindre end en time, og undervejs er der mange vandfald, som er et storslået syn at skue. Har du lyst til at besøge en naturpark, når du alligevel er på vejen, er Nockalm Road et besøg værd. Her er det muligt at få et kurbad. Er du i området omkring Goldeck Panoramic Road, har du mulighed for at opleve en helt speciel udsigt.


Find billig billeje i Østrig

Find den lejebil i Østrig, der passer til dine behov

Lille cars

174 kr. - 541 kr.

Alle biltyper

247 kr. - 943 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille car bil i Østrig er 298 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille car bil i Østrig er i januar. Prisen er 42% lavere end resten af året og ligger på kun 174 kr. pr. dag. Leje af lille car er normalt 50% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Østrig. I Østrig kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille car i Østrig.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor car bil i Østrig er 426 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor car bil i Østrig er i januar. Prisen er 51% lavere end resten af året og ligger på kun 211 kr. pr. dag. Leje af mellemstor car er normalt 28% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Østrig. I Østrig kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor car i Østrig.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor car bil i Østrig er 1.097 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor car bil i Østrig er i januar. Prisen er 54% lavere end resten af året og ligger på kun 512 kr. pr. dag. Leje af stor car er normalt 47% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Østrig. I Østrig kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Østrig er 428 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Østrig er i november. Prisen er 66% lavere end resten af året og ligger på kun 150 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 28% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Østrig. I Østrig kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Østrig.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Østrig er 756 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Østrig er i januar. Prisen er 51% lavere end resten af året og ligger på kun 373 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 23% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Østrig. I Østrig kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for varevogn i Østrig.

Den gennemsnitlige pris for leje af en luksus car bil i Østrig er 793 kr. Det billigste tidspunkt at leje en luksus car bil i Østrig er i februar. Prisen er 16% lavere end resten af året og ligger på kun 925 kr. pr. dag. Leje af luksus car er normalt 26% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Østrig. I Østrig kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for luksus car i Østrig.

Ford Fiesta
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

94 kr./dag

11 jan. - 19 jan.
Ford Fiesta
Volkswagen Golf
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

99 kr./dag

11 jan. - 19 jan.
Volkswagen Golf

Biludlejningsfirmaer i Østrig

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Østrig

Europcar

32 kontorer

Hertz

32 kontorer

keddy by Europcar

31 kontorer

Sunnycars

31 kontorer

Sixt

22 kontorer

MEGADRIVE

21 kontorer

BUCHBINDER

20 kontorer

FLIZZR

20 kontorer

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Østrig

Nærliggende attraktioner:

Obertauern244,8 km
Ischgl skiområde485,0 km

Nærliggende attraktioner:

Obertauern73,4 km
Ischgl skiområde221,2 km

Nærliggende attraktioner:

Ischgl skiområde83,5 km
Obertauern167,0 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Østrig

Herunder vises de mest populære hoteller i Østrig

Billeje i Østrig

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Østrig, så du er klar til næste rejse.

I hvilken side af vejen kører man i Østrig?

Folk kører i højre side i Østrig. Hvis du rejser til Østrig fra et land, der kører i den modsatte side af vejen, kan det tage noget tid at vænne sig til, især hvis du har planer om at leje bil under dit ophold.

Hvor gode er vejene i Østrig?

Ifølge data fra 2019 rangerer Østrig som nr. 6 i verden for sin vejkvalitet. Landet har en score på 6,1 ud af 7 for sin vejkvalitet, hvor 7 er den højest mulige score. Husk, at vejr og vejarbejde også kan påvirke vejforholdene under dit besøg.

Hvad er promillegrænsen i Østrig?

Den lovlige promillegrænse (BAC) i Østrig er 0,05%. Det er dog vigtigt at tjekke regional eller lokal lovgivning på området, fordi grænsen kan variere. Promillegrænsen i Østrig kan også variere afhængigt af alder, kørselserfaring og af, om du kører i et erhvervskøretøj eller ej. Hvis du er under 16, som er den alder, hvorfra det er tilladt at drikke alkohol i Østrig, står du over for strenge straffe, hvis du tages i spirituskørsel. Husk, at det aldrig er en god idé at drikke og køre bil, uanset hvor gammel du er.

Hvor meget koster benzin i Østrig?

I gennemsnit var prisen på benzin i Østrig i sidste uge 11,72 kr. pr. liter. Som kontrast hertil kan nævnes, at Kuwait i øjeblikket har den laveste gennemsnitspris på benzin på kun 2,35 kr. pr. liter. Du bør også overveje at besøge Hong Kong, selvom du der vil opleve, den højeste gennemsnitspris på benzin på 21,37 kr. pr. liter.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Østrig?

Priser for biler i Østrig opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Østrig?

Fra december 2023 er der 400 udbydere at vælge mellem for biler i Østrig.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Østrig?

Blandt forskellige lande, herunder Østrig, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Østrig?

For at leje en bil i Østrig, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Østrig?

Du bør bruge momondo til at booke billeje i Østrig, da du kan spare både tid og penge. momondo indhenter oplysninger om priser og regler for billeje fra tusindvis af biludlejningssites, så du nemt kan sammenligne dem.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Østrig?

momondo hjælper dig med at finde det bedste tilbud på billeje i Østrig ved at give dig mulighed for at filtrere resultaterne efter pris, passagerantal, ekstraudstyr, afhentnings- og afleveringssted med mere.

Viser momondo tilbud på billeje i Østrig med gratis afbestilling?

Ja, du kan filtrere specifikt for at se biludlejningsbureauer i Østrig, der tilbyder gratis afbestilling, på momondo.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Østrig på momondo?

Ja, fair brændstofregler er et specifikt filter, som tilbydes på momondo, for alle biludlejningssteder, inklusive Østrig.

Kan jeg finde billeje i Østrig, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Øget rengøring cleaning kan findes på alle biludlejningssteder på momondo, inklusive Østrig.

Kan jeg søge efter billeje i Østrig med ubegrænset kilometertal på momondo?

momondo indeholder et særligt filter for ubegrænset kilometertal på billeje i Østrig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Østrig på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.