Lej en bil i Liverpool, England

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Liverpool, England

Liverpool, ENG, Storbritannien
26. okt. — 2. nov.
Samme aflevering
Liverpool, ENG, Storbritannien
tir. 26.10
Middag
tir. 2.11
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Liverpool, England

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Biler i Lille

68 kr. - 367 kr.

Alle biltyper

68 kr. - 231 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Liverpool, Storbritannien, er 89 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Liverpool, Storbritannien, er i november. Prisen er 24% lavere end resten af året og ligger på kun 68 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 9% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Liverpool. I Liverpool kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Liverpool.


Biludlejningsfirmaer i Liverpool

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Liverpool, England
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,0

Comfort

10,0

Samlet

9,3

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

8,6
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

9,0

Comfort

8,0

Samlet

9,0

Afhentning/aflevering

9,0

Valuta for pengerne

9,0
1 kontor
Oversigt

Renlighed

6,0

Comfort

6,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

6,0

Valuta for pengerne

10,0
4 kontorer
Oversigt

Renlighed

6,0

Comfort

6,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

6,0

Valuta for pengerne

6,0
4 kontorer
Oversigt

Renlighed

2,0

Comfort

2,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Valuta for pengerne

2,0
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

2,0

Comfort

2,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Valuta for pengerne

2,0
6 kontorer
4 kontorer

Afstanden fra Liverpool, England til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Liverpool John Lennons biludlejningsdisk

Biludlejning i Liverpool

71 brugere har søgt efter billeje i Liverpool med momondo i oktober.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Liverpool for at reducere spredningen af COVID-19?

Mange biludlejningsvirksomheder i Liverpool har nye rengøringskrav for at sikre, at din bil er disinficeret til dig sikkerhed. Denne udvidede rengøring bliver tilbudt på beliggenheder så som Budget, Hertz, og Alamo. Brug vores nye søgefiltre for at se alle udlejningsvirksomheder der tilbyder udvidet rengøring i Liverpool. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Liverpool har de billigste biludlejningspriser?

Den billigste udbyder i Liverpool er GREEN MOTION med en gennemsnitlig daglig udlejningspris på 101 kr. fra dens 4 beliggenheder i Liverpool. Den absolut billigste pris momondo brugere har fundet hos GREEN MOTION i Liverpool er 59 kr..

Er der et afbestillingsgebyr på min Liverpool, ENG biludlejning?

Alle biludlejningsfirmaer i Liverpool har forskellige afbestillingsregler. Hos momondo viser vi altid, hvorvidt et udlejningsfirma opkræver afbestillingsgebyr, i søgeresultaterne. Budget, Hertz og Alamo er blandt de bedst vurderede biludlejningsfirmaer i Liverpool, så det er værd at tjekke, om de tilbyder gratis afbestilling.

Hvad er den bedste type bil at leje i Liverpool i november måned?

Med gennemsnitstemperaturer på omkring 4 °C og nedbør på 70 mm i november, bør du overveje at leje en standardbil, når du rejser til Liverpool. En standardbil kan håndtere de vejrskift, der sker i temperatur og nedbød i november måned og er et populært valg blandt Liverpool rejsende. Leje af en Standard i Liverpool koster 111 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Liverpool har flest biludlejningssteder?

Easirent er meget populært i Liverpool, ENG, da de har flere biludlejningssteder end andre biludlejningsfirmaer. Du kan finde 4 biludlejningssteder i Liverpool, ENG by, og du kan forvente at betale omkring 85 kr./dag for din udlejningsbil i Liverpool, ENG.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Liverpool, ENG?

Når du lejer en bil i Liverpool, skal du følge byens hastighedsbegrænsning på 50 km/t.. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje i Liverpool er henholdsvis 100 km/t. og 115 km/t.. Vær opmærksom på skiltene, da hastighedsbegrænsningerne kan være forskellige, alt afhængig af hvor du er i Liverpool.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Liverpool?

Den mest populære bil at leje in Liverpool blandt momondo-brugere er Ford Focus, efterfulgt af Volkswagen Golf. Vores brugere har set tilbud på Ford Focus in Liverpool for 233 kr. om dagen i gennemsnit og for helt ned til 29 kr. om dagen. Det er et gennemsnit på 239 kr. om dagen for at leje en Volkswagen Golf in Liverpool, selvom du kan finde priser på helt ned til 24 kr. om dagen.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Audi A4 in Liverpool?

Hvis du er interesseret i at leje en Audi A4 in Liverpool, er Budget det mest populære biludlejningsfirma i byen, som har dette køretøj (samt andre lignende i kategorien Luksus). Leje af en Audi A4 in Liverpool fra Budget koster 448 kr. om dagen i gennemsnit.

Hvordan er vejret i Liverpool, Storbritannien i oktober?

I oktober er der normalt 73 mm nedbør i Liverpool og en gennemsnitstemperatur på 11 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Liverpool, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i oktober?

Vejret i Liverpool i oktober vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker dog specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Liverpool. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Liverpool plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Ford Focus, Volkswagen Golf og Fiat 500.

Minder vejret i Liverpool om vejret i resten af England?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Liverpool til et roadtrip til de omkringliggende områder i oktober måned, er det vigtigt at vide, at resten af England normalt har en temperatur på 10 °C, og at du kan forvente 70,7 mm nedbør.


Leje af bil i andre byer i Storbritannien

Se vores biludlejningstilbud i byer som London, Edinburgh og Manchester i Storbritannien

Biludlejning i lufthavne i Liverpool

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Liverpool

Se flere lejebiler i England

Se vores biludlejningstilbud i byer som , og i England

Kom i gang med at planlægge din rejse til Liverpool