Indsigter
De seneste tilbud
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Storbritannien

Leder du efter billig biludlejning i Storbritannien? Så søg her!

London, England, Storbritannien
1. Mar — 8. Mar
London, England, Storbritannien
Fri 1.3
Middag
Fri 8.3
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Information om og trends inden for biludlejning i Storbritannien

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Storbritannien

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Storbritannien?

INTERRENT er det billigste biludlejningsfirma i Storbritannien, og du kan være heldig at finde priser på helt ned til 61 kr. om dagen i nogle områder i landet. Til sammenligning er gennemsnitsprisen for billeje i Storbritannien 323 kr. om dagen.

Hvad er det mest populære biludlejningssted i Storbritannien?

Lige nu er det mest populære udlejningsfirma i Storbritannien GREEN MOTION . 202 brugere har givet GREEN MOTION en gennemsnitlig vurdering på 4,9 ud af 10 for deres kundeservice og kvalitetsbiler. Den sidste måned har 46% brugere valgt at leje bil gennem GREEN MOTION under deres besøg i Storbritannien.

Hvilket udlejningsbureau i Storbritannien har flest biludlejningssteder?

Enterprise Rent-A-Car har flest biludlejningssteder i Storbritannien. Firmaet har 470 biludlejningssteder, hvoraf mange ligger i lufthavne eller centrum af byerne. London er en af de mest populære byer at besøge i Storbritannien, og du bør ikke få nogen problemer med at leje bil på et af de 24 biludlejningssteder, som Enterprise Rent-A-Car har i byen.

Hvad er den mest populære biltype at leje i Storbritannien?

Den mest populære biltype at leje i Storbritannien er en Lille mellemklasse. 35% af vores brugere valgte denne biltype til deres rejse til Storbritannien. Hvis en Lille mellemklasse passer til dine behov under opholdet, kan du forvente at betale omkring 382 kr. om dagen i leje. Husk, at priserne kan variere afhængigt af den by, du besøger, og det biludlejningsfirma, du vælger.

Bedste tilbud på lejebiler i Storbritannien

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Storbritannien
Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

74 kr./dag

26 Feb - 4 Mar
Volkswagen Polo
Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

77 kr./dag

27 Feb - 5 Mar
Volkswagen Polo
Volkswagen Golf
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

78 kr./dag

26 Feb - 4 Mar
Volkswagen Golf
Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

88 kr./dag

4 Mar - 10 Mar
Volkswagen Polo
Kia Cee'd
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

88 kr./dag

27 Feb - 5 Mar
Kia Cee'd
Peugeot 208
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

90 kr./dag

4 Mar - 10 Mar
Peugeot 208
Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

92 kr./dag

27 Feb - 5 Mar
Volkswagen Polo
Kia Cee'd
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

94 kr./dag

27 Feb - 5 Mar
Kia Cee'd
Vauxhall Mokka
eller lignende Kompakt SUV
Op til 4 passagerer

94 kr./dag

29 Feb - 7 Mar
Vauxhall Mokka

Oplysninger om billeje i Storbritannien

Har Storbritannien nogen unikke færdselslove?

Lej en bil i Storbritannien, hvis du drømmer om en ferie med total bevægelsesfrihed og rig mulighed for at opleve steder i Storbritannien, du ellers ikke ville se med den offentlige transport. Når du lejer en bil i Storbritannien bestemmer du helt selv hvor din ferie skal tage dig hen. Det er et populært valg at leje en bil i Storbritannien, men det er ikke uden små udfordringer. Er du vant til at køre i højre side, er det smart at bruge lidt tid på at vende dig til kørsel i venstre side af vejen. Fartgrænserne kan også variere en del, afhængigt af om du kører i byerne eller på de lange motor - og landeveje. Da du kører i venstre side af vejen, skal du også køre mod venstre ind i de mange rundkørsler og fortsætte i urets retning. Når du sætter dig ind i din udlejningsbil i Storbritannien, skal alle passagerer i bilen være fastspændt med sikkerhedssele så snart bilen bliver tændt. Da det i Storbritannien er førerens ansvar at passagererne er fastspændt, er det dig, som fører af bilen, der modtager en bøde hvis dette ikke bliver overholdt.

Hvad er de juridiske krav og dokumentationskrav for at leje en bil i Storbritannien?

Hvis du vælger at du gerne vil køre i en udlejningsbil i Storbritannien, skal du være i besiddelse af et kørekort, samt et gyldigt pas. Navnene på disse to dokumenter skal stemme overens, så har du for nyligt skiftet dele af dit navn, skal du huske at få dem opdateret inden du påbegynder din rejse. Du skal kun have et internationalt kørekort, hvis dit kørekort ikke er udstedt i et EU-land. Hvis du har et dansk kørekort, kan dette sagtens bruges til at få fingrene i en udlejningsbil i Storbritannien. Visse biludlejningsselskaber i Storbritannien kræver også et bevis på din hjemmeadresse. Dette kan være regninger eller dokumenter tilsendt til dig på din hjemmeadresse. Når du lejer en bil i Storbritannien, skal du i visse tilfælde også fremvise dokumentation på ind - og udrejse af landet.

Hvilke områder i Storbritannien har mest trafik?

Du finder absolut mest trafik omkring de store byer i Storbritannien. Du vil især opleve trafik omkring London, hvor mange besøgende med lejebil i Storbritannien vælger at holde udenfor byens grænser og benytte metroen (the Tube), hvis de bare er på en endagstur til storbyen. Du har flere muligheder for parkering i store parkeringskældre udenfor London ved blandt andet Marble Arch, Knightsbridge, Pimlico og Church Street, der alle er tæt på muligheder for offentlig transport ind til byen. Hvis du kører til byer som Birmingham, Liverpool, Manchester eller Edinburgh, vil du især opleve trafik omkring morgen - og eftermiddags myldretid, da alle fire byer har et højt indbyggertal. Hvis du kører i Edinburgh, bliver du hurtigt bekendt med de smalle gader, der ikke altid tillader gennemkørsel. Vær derfor opmærksom på de veje du drejer nedad, eller efterlad bilen i udkanten af den ældre bydel og oplev byen til fods.

Hvad er de bedste, naturskønne veje i Storbritannien?

Da mulighederne for lange køreture er mange i landet, er udlejningsbiler i Storbritannien er et populært valg blandt besøgende. Især North Coast 500 i Skotland er kendt for sine billedskønne veje og turen tager dig gennem nogle af Storbritanniens smukkeste landskaber gennem det skotske højland. Skal turen byde på nogle af landets mindre velkendte byer, så er The Atlantic Highway i England et godt valg. Ruten er også kendt som A39 og tager dig til både Devon og Cornwall.


Find billig billeje i Storbritannien

Find den lejebil i Storbritannien, der passer til dine behov

Lille cars

169 kr. - 415 kr.

Alle biltyper

344 kr. - 685 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille car bil i Storbritannien er 303 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille car bil i Storbritannien er i februar. Prisen er 45% lavere end resten af året og ligger på kun 169 kr. pr. dag. Leje af lille car er normalt 43% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Storbritannien. I Storbritannien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille car i Storbritannien.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor car bil i Storbritannien er 661 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor car bil i Storbritannien er i januar. Prisen er 67% lavere end resten af året og ligger på kun 223 kr. pr. dag. Leje af mellemstor car er normalt 20% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Storbritannien. I Storbritannien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor car i Storbritannien.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor car bil i Storbritannien er 1.073 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor car bil i Storbritannien er i oktober. Prisen er 52% lavere end resten af året og ligger på kun 516 kr. pr. dag. Leje af stor car er normalt 51% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Storbritannien. I Storbritannien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for stor car i Storbritannien.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Storbritannien er 482 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Storbritannien er i oktober. Prisen er 32% lavere end resten af året og ligger på kun 332 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 10% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Storbritannien. I Storbritannien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Storbritannien.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Storbritannien er 979 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Storbritannien er i januar. Prisen er 67% lavere end resten af året og ligger på kun 333 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 46% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Storbritannien. I Storbritannien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for varevogn i Storbritannien.

Den gennemsnitlige pris for leje af en luksus car bil i Storbritannien er 1.383 kr. Det billigste tidspunkt at leje en luksus car bil i Storbritannien er i februar. Prisen er 56% lavere end resten af året og ligger på kun 613 kr. pr. dag. Leje af luksus car er normalt 62% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Storbritannien. I Storbritannien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for luksus car i Storbritannien.

Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

74 kr./dag

26 Feb - 4 Mar
Volkswagen Polo

Biludlejningsfirmaer i Storbritannien

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Storbritannien

Enterprise Rent-A-Car

470 kontorer

Free2Move

363 kontorer

keddy by Europcar

336 kontorer

Sunnycars

264 kontorer

Europcar

244 kontorer

Firefly

197 kontorer

Hertz

166 kontorer

Budget

120 kontorer

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Storbritannien

Nærliggende attraktioner:

Windsor Castle10,5 km
Olympia17,2 km
Royal Albert Hall19,6 km
Hyde Park20,1 km
Hertfordshire Fire Museum20,6 km

Nærliggende attraktioner:

Bescot Stadium89,6 km
Hertfordshire Fire Museum228,0 km
Windsor Castle236,6 km
Finsbury Park246,9 km
London Zoo247,8 km

Nærliggende attraktioner:

Brighton Beach37,4 km
Olympia37,9 km
Royal Albert Hall38,3 km
Buckingham Palace38,5 km
London Eye38,8 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Storbritannien

Herunder vises de mest populære hoteller i Storbritannien
Park Plaza Westminster Bridge London

Park Plaza Westminster Bridge London

200 Westminster Bridge Road, London, United Kingdom

0,6 km fra centrum

Strand Palace Hotel

Strand Palace Hotel

372 The Strand, London, United Kingdom

1,3 km fra centrum

Tower Suites by Blue Orchid

Tower Suites by Blue Orchid

100 Minories, London, United Kingdom

3,7 km fra centrum

Sofitel London Heathrow

Sofitel London Heathrow

Terminal 5, Hounslow, United Kingdom

9,7 km fra centrum

Zedwell Piccadilly Circus

Zedwell Piccadilly Circus

Great Windmill Street, London, United Kingdom

1,3 km fra centrum

The Royal Horseguards

The Royal Horseguards

2 Whitehall Court, London, United Kingdom

0,8 km fra centrum

The Tower Hotel

The Tower Hotel

St Katharine's Way, London, United Kingdom

3,6 km fra centrum

citizenM Tower of London

citizenM Tower of London

40 Trinity Square, London, United Kingdom

3,6 km fra centrum

Royal Lancaster London

Royal Lancaster London

Lancaster Terrace, London, United Kingdom

3,7 km fra centrum

London Marriott Hotel Regents Park

London Marriott Hotel Regents Park

128 King Henry's Road, London, United Kingdom

5,7 km fra centrum

Park Plaza London Riverbank

Park Plaza London Riverbank

18 Albert Embankment, London, United Kingdom

0,9 km fra centrum

Book A Bed Hostels

Book A Bed Hostels

86 Tanner's Hill, London, United Kingdom

7,4 km fra centrum

Leonardo London Heathrow Airport

Leonardo London Heathrow Airport

Bath Road, West Drayton, United Kingdom

2,1 km fra centrum

Yotel Edinburgh

Yotel Edinburgh

68-73 Queen Street, Edinburgh, United Kingdom

0,6 km fra centrum

Kimpton Fitzroy London

Kimpton Fitzroy London

1-8 Russell Square, London, United Kingdom

2,6 km fra centrum

Leonardo Royal London Tower Bridge

Leonardo Royal London Tower Bridge

45 Prescot Street, London, United Kingdom

4,0 km fra centrum

Hilton London Heathrow Airport

Hilton London Heathrow Airport

Terminal 4 Heathrow Airport, London, United Kingdom

22,3 km fra centrum

Copthorne Tara Hotel London Kensington

Copthorne Tara Hotel London Kensington

Scarsdale Place, London, United Kingdom

4,6 km fra centrum


Billeje i Storbritannien

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Storbritannien, så du er klar til næste rejse.

I hvilken side af vejen kører man i Storbritannien?

Folk kører i venstre side i Storbritannien. Hvis du rejser til Storbritannien fra et land, der kører i den modsatte side af vejen, kan det tage noget tid at vænne sig til, især hvis du har planer om at leje bil under dit ophold.

Hvad er promillegrænsen i Storbritannien?

Grænsen for spirituskørsel i Storbritannien ligger på 0,08%. Forskellige regioner og byer i Storbritannien kan have lokal lovgivning på området foruden den landsdækkende lovgivning, så sørg for at tjekke det, inden du lejer bil. Bemærk, at man i Storbritannien skal være 18 for at måtte indtage alkohol. Personer, som er yngre end dette, og vælger at køre bil, vil blive straffet hårdere.

Hvor meget koster benzin i Storbritannien?

Du kan i gennemsnit forvente at betale 12,25 kr. pr. liter for benzin i Storbritannien. Husk, at dette er sidste uges nationale gennemsnit, og at benzinpriserne kan variere i de forskellige dele af landet. Som kontrast hertil kan nævnes, at Kuwait i øjeblikket har den laveste gennemsnitspris på benzin på kun 2,34 kr. pr. liter. Du bør også overveje at besøge Hong Kong, selvom du der vil opleve, den højeste gennemsnitspris på benzin på 21,47 kr. pr. liter.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Storbritannien?

Priser for biler i Storbritannien opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Storbritannien?

Fra februar 2024 er der 3.568 udbydere at vælge mellem for biler i Storbritannien.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Storbritannien?

Blandt forskellige lande, herunder Storbritannien, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Storbritannien?

Alle førere, der lejer en bil i Storbritannien, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Storbritannien?

Hvis du bruger momondo til at booke billeje i Storbritannien, kan du spare tid og penge. momondo søger på tusindvis af biludlejningssites for at give dig et bredt udvalg af biler at vælge imellem.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Storbritannien?

Filtrering er den måde, som momondo hjælper dig med at finde en god billeje i Storbritannien på. Indskrænk din søgning ved hjælp af pris og kort samt ved at filtrere efter regler om brændstof eller kilometerantal eller et af de mange andre tilgængelige filtre.

Viser momondo tilbud på billeje i Storbritannien med gratis afbestilling?

Ja, uanset om det er for biler i Storbritannien eller andetsteds, kan du med momondo filtrere specifikt for at se resultater med gratis afbestilling.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Storbritannien på momondo?

Bestemt! momondo indeholder denne funktion, når du søger efter en lejebil i Storbritannien.

Kan jeg finde billeje i Storbritannien, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Øget rengøring cleaning kan findes på alle biludlejningssteder på momondo, inklusive Storbritannien.

Kan jeg søge efter billeje i Storbritannien med ubegrænset kilometertal på momondo?

momondo indeholder et særligt filter for ubegrænset kilometertal på billeje i Storbritannien.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Storbritannien på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater til din overnatning i Storbritannien

Find billeje i disse populære regioner i Storbritannien


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Biler i Storbritannien
Fri 1.3
Middag
Fri 8.3
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo