Billeje i Storbritannien

Leder du efter billig biludlejning i Storbritannien? Så søg her!

London, England, Storbritannien
6. dec. — 13. dec.
Samme aflevering
London, England, Storbritannien
tir. 6.12
Middag
tir. 13.12
Middag
Chaufførens alder:

Bedste tilbud på lejebiler i Storbritannien

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Storbritannien
Volkswagen Golf
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

14 kr./dag

19 dec. - 22 dec.
Volkswagen Golf
Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

13 kr./dag

19 dec. - 22 dec.
Volkswagen Polo
Ford Focus
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

20 kr./dag

5 dec. - 12 dec.
Ford Focus
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

18 kr./dag

5 dec. - 12 dec.
Opel Corsa
Audi A5 Sportback
eller lignende Premium
Op til 5 passagerer

58 kr./dag

9 dec. - 17 dec.
Audi A5 Sportback
Mazda CX-3
eller lignende Kompakt SUV
Op til 4 passagerer

23 kr./dag

5 dec. - 12 dec.
Mazda CX-3
Nissan Qashqai
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

21 kr./dag

5 dec. - 12 dec.
Nissan Qashqai
Mazda CX-3
eller lignende Kompakt SUV
Op til 4 passagerer

20 kr./dag

5 dec. - 12 dec.
Mazda CX-3
Toyota Avensis
eller lignende Standard
Op til 5 passagerer

20 kr./dag

5 dec. - 12 dec.
Toyota Avensis

Oplysninger om billeje i Storbritannien

Lej en bil i Storbritannien, hvis du drømmer om en ferie med total bevægelsesfrihed og rig mulighed for at opleve steder i Storbritannien, du ellers ikke ville se med den offentlige transport. Når du lejer en bil i Storbritannien bestemmer du helt selv hvor din ferie skal tage dig hen. Det er et populært valg at leje en bil i Storbritannien, men det er ikke uden små udfordringer. Er du vant til at køre i højre side, er det smart at bruge lidt tid på at vende dig til kørsel i venstre side af vejen. Fartgrænserne kan også variere en del, afhængigt af om du kører i byerne eller på de lange motor - og landeveje. Da du kører i venstre side af vejen, skal du også køre mod venstre ind i de mange rundkørsler og fortsætte i urets retning. Når du sætter dig ind i din udlejningsbil i Storbritannien, skal alle passagerer i bilen være fastspændt med sikkerhedssele så snart bilen bliver tændt. Da det i Storbritannien er førerens ansvar at passagererne er fastspændt, er det dig, som fører af bilen, der modtager en bøde hvis dette ikke bliver overholdt.

Hvis du vælger at du gerne vil køre i en udlejningsbil i Storbritannien, skal du være i besiddelse af et kørekort, samt et gyldigt pas. Navnene på disse to dokumenter skal stemme overens, så har du for nyligt skiftet dele af dit navn, skal du huske at få dem opdateret inden du påbegynder din rejse. Du skal kun have et internationalt kørekort, hvis dit kørekort ikke er udstedt i et EU-land. Hvis du har et dansk kørekort, kan dette sagtens bruges til at få fingrene i en udlejningsbil i Storbritannien. Visse biludlejningsselskaber i Storbritannien kræver også et bevis på din hjemmeadresse. Dette kan være regninger eller dokumenter tilsendt til dig på din hjemmeadresse. Når du lejer en bil i Storbritannien, skal du i visse tilfælde også fremvise dokumentation på ind - og udrejse af landet.

Du finder absolut mest trafik omkring de store byer i Storbritannien. Du vil især opleve trafik omkring London, hvor mange besøgende med lejebil i Storbritannien vælger at holde udenfor byens grænser og benytte metroen (the Tube), hvis de bare er på en endagstur til storbyen. Du har flere muligheder for parkering i store parkeringskældre udenfor London ved blandt andet Marble Arch, Knightsbridge, Pimlico og Church Street, der alle er tæt på muligheder for offentlig transport ind til byen. Hvis du kører til byer som Birmingham, Liverpool, Manchester eller Edinburgh, vil du især opleve trafik omkring morgen - og eftermiddags myldretid, da alle fire byer har et højt indbyggertal. Hvis du kører i Edinburgh, bliver du hurtigt bekendt med de smalle gader, der ikke altid tillader gennemkørsel. Vær derfor opmærksom på de veje du drejer nedad, eller efterlad bilen i udkanten af den ældre bydel og oplev byen til fods.

Da mulighederne for lange køreture er mange i landet, er udlejningsbiler i Storbritannien er et populært valg blandt besøgende. Især North Coast 500 i Skotland er kendt for sine billedskønne veje og turen tager dig gennem nogle af Storbritanniens smukkeste landskaber gennem det skotske højland. Skal turen byde på nogle af landets mindre velkendte byer, så er The Atlantic Highway i England et godt valg. Ruten er også kendt som A39 og tager dig til både Devon og Cornwall.


Find billig billeje i Storbritannien

Find den lejebil i Storbritannien, der passer til dine behov

Biler i Lille

103 kr. - 702 kr.

Alle biltyper

400 kr. - 1.819 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Storbritannien er 396 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Storbritannien er i januar. Prisen er 74% lavere end resten af året og ligger på kun 103 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 57% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Storbritannien. I Storbritannien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Storbritannien.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Storbritannien er 833 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Storbritannien er i februar. Prisen er 71% lavere end resten af året og ligger på kun 242 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 8% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Storbritannien. I Storbritannien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Storbritannien.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Storbritannien er 1.174 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Storbritannien er i december. Prisen er 41% lavere end resten af året og ligger på kun 704 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 24% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Storbritannien. I Storbritannien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Stor i Storbritannien.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Storbritannien er 810 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Storbritannien er i februar. Prisen er 63% lavere end resten af året og ligger på kun 303 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 11% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Storbritannien. I Storbritannien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Storbritannien.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Storbritannien er 911 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Storbritannien er i oktober. Prisen er 40% lavere end resten af året og ligger på kun 549 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 2% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Storbritannien. I Storbritannien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Luksus i Storbritannien er 1.000 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Luksus på i Storbritannien er i december. Prisen er 58% lavere end resten af året og ligger på kun 429 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 10% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Storbritannien. I Storbritannien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Luksus i Storbritannien.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Cabriolet i Storbritannien er 1.258 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Cabriolet på i Storbritannien er i maj. Prisen er 4% lavere end resten af året og ligger på kun 1.210 kr. pr. dag. Leje af Cabriolet er normalt 29% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Storbritannien. I Storbritannien kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

13 kr./dag

19 dec. - 22 dec.
Volkswagen Polo
Kia Cee'd
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

14 kr./dag

19 dec. - 22 dec.
Kia Cee'd

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Storbritannien

Nærliggende attraktioner:

Olympia17,2 km
Royal Albert Hall19,6 km
Hyde Park20,1 km
Hertfordshire Fire Museum20,6 km
The Landmark London21,1 km

Nærliggende attraktioner:

Hertfordshire Fire Museum228,0 km
The Landmark London248,8 km
Olympia249,3 km
Hyde Park249,8 km
Royal Albert Hall250,2 km

Nærliggende attraktioner:

Brighton Beach37,4 km
Olympia37,9 km
Royal Albert Hall38,3 km
London Eye38,8 km
Hyde Park39,0 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Storbritannien

Herunder vises de mest populære hoteller i Storbritannien

Billeje i Storbritannien

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Storbritannien, så du er klar til næste rejse.

INTERRENT er det billigste biludlejningsfirma i Storbritannien, og du kan være heldig at finde priser på helt ned til 64 kr. om dagen i nogle områder i landet. Til sammenligning er gennemsnitsprisen for billeje i Storbritannien 421 kr. om dagen.

Lige nu er det mest populære udlejningsfirma i Storbritannien INTERRENT . 13 brugere har givet INTERRENT en gennemsnitlig vurdering på 5,9 ud af 10 for deres kundeservice og kvalitetsbiler. Den sidste måned har 24% brugere valgt at leje bil gennem INTERRENT under deres besøg i Storbritannien.

Enterprise har flest biludlejningssteder i Storbritannien. Firmaet har 454 biludlejningssteder, hvoraf mange ligger i lufthavne eller centrum af byerne. London er en af de mest populære byer at besøge i Storbritannien, og du bør ikke få nogen problemer med at leje bil på et af de 24 biludlejningssteder, som Enterprise har i byen.

Folk kører i venstre side i Storbritannien. Hvis du rejser til Storbritannien fra et land, der kører i den modsatte side af vejen, kan det tage noget tid at vænne sig til, især hvis du har planer om at leje bil under dit ophold.

Grænsen for spirituskørsel i Storbritannien ligger på 0,08%. Forskellige regioner og byer i Storbritannien kan have lokal lovgivning på området foruden den landsdækkende lovgivning, så sørg for at tjekke det, inden du lejer bil. Bemærk, at man i Storbritannien skal være 18 for at måtte indtage alkohol. Personer, som er yngre end dette, og vælger at køre bil, vil blive straffet hårdere.

Den mest populære biltype at leje i Storbritannien er en Compact. 18% af vores brugere valgte denne biltype til deres rejse til Storbritannien. Hvis en Compact passer til dine behov under opholdet, kan du forvente at betale omkring 110 kr. om dagen i leje. Husk, at priserne kan variere afhængigt af den by, du besøger, og det biludlejningsfirma, du vælger.

Du kan i gennemsnit forvente at betale 13,96 kr. pr. liter for benzin i Storbritannien. Husk, at dette er sidste uges nationale gennemsnit, og at benzinpriserne kan variere i de forskellige dele af landet. Som kontrast hertil kan nævnes, at Algeriet i øjeblikket har den laveste gennemsnitspris på benzin på kun 2,37 kr. pr. liter. Du bør også overveje at besøge Hong Kong, selvom du der vil opleve, den højeste gennemsnitspris på benzin på 21,12 kr. pr. liter.


Biludlejning i populære regioner i Storbritannien

Find den perfekte lejebil til din rejse til en af disse regioner, som du bare må besøge, i Storbritannien

Kom i gang med at planlægge din rejse til Storbritannien


Hvorfor vælge momondo?

Hvis du bruger momondo til at booke billeje i Storbritannien, kan du spare tid og penge. momondo søger på tusindvis af biludlejningssites for at give dig et bredt udvalg af biler at vælge imellem.

Filtrering er den måde, som momondo hjælper dig med at finde en god billeje i Storbritannien på. Indskrænk din søgning ved hjælp af pris og kort samt ved at filtrere efter regler om brændstof eller kilometerantal eller et af de mange andre tilgængelige filtre.

Ja, uanset om det er for biler i Storbritannien eller andetsteds, kan du med momondo filtrere specifikt for at se resultater med gratis afbestilling.

Bestemt! momondo indeholder denne funktion, når du søger efter en lejebil i Storbritannien.

Øget rengøring cleaning kan findes på alle biludlejningssteder på momondo, inklusive Storbritannien.

momondo indeholder et særligt filter for ubegrænset kilometertal på billeje i Storbritannien.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.