Lej en bil i Leeds, England

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Leeds, England

Leeds, ENG, Storbritannien
9. dec. — 16. dec.
Samme aflevering
Leeds, ENG, Storbritannien
tor. 9.12
Middag
tor. 16.12
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Leeds

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Leeds, England
4 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
1 kontor
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
6 kontorer
Oversigt

Renlighed

9,3

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
1 kontor
Oversigt

Renlighed

2,0

Comfort

2,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Valuta for pengerne

2,0
6 kontorer
3 kontorer
3 kontorer
3 kontorer

Afstanden fra Leeds, England til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Leeds Bradfords biludlejningsdisk

Biludlejning i Leeds

180 personer har søgt efter billeje i Leeds in december.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Leeds for at reducere spredningen af COVID-19?

Køretøjernes rengøringsniveau har altid været en prioritet for biludlejningsfirmaerne. Hertz og Enterprise er nogle af de virksomheder, der lancerer udvidet rengøring for at sikre, at din udlejningsbil lever op til de højeste rengøringskrav. Søg på vores site for at se om der er en mulighed for udvidet rengøring til din biludlejning i Leeds. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Er der et afbestillingsgebyr på min Leeds, ENG biludlejning?

Alle biludlejningsfirmaer i Leeds har forskellige afbestillingsregler. Hos momondo viser vi altid, hvorvidt et udlejningsfirma opkræver afbestillingsgebyr, i søgeresultaterne. Hertz, Easirent og Enterprise er blandt de bedst vurderede biludlejningsfirmaer i Leeds, så det er værd at tjekke, om de tilbyder gratis afbestilling.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Leeds, ENG?

Leedss hastighedsbegrænsning er 50 km/t., når du kører i byen. Denne hastighedsbegrænsning kan også være gældende i de omkringliggende byer og kvarterer. I forstaderne i Leeds er hastighedsbegrænsningen 100 km/t. og hastighedsbegrænsningen på motorvejen er 115 km/t.. Vær dog opmærksom på skiltene, da begrænsningerne kan variere.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Leeds?

En Opel Corsa er den mest populære bil at leje in Leeds ifølge vores data. Vores brugere har fundet lejepriser på Opel Corsa på helt ned til 106 kr./dag in Leeds, selvom du i gennemsnit bør forvente, at priserne ligger omkring 228 kr./dag. En anden populær bil at leje in Leeds er en Nissan Qashqai, der i gennemsnit koster 304 kr./dag, og hvor du kan finde tilbud på helt ned til 137 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Audi A4 in Leeds?

I øjeblikket kan du leje en Audi A4 hos Avis in Leeds for 746 kr. om dagen i gennemsnit. Husk på, at tilgængeligheden af Audi A4-lejebiler in Leeds hurtigt kan ændre sig.

Hvordan er vejret i Leeds, Storbritannien i december?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Leeds i december måned, bør forvente temperaturer på omkring 4 °C og ca. 69 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i december?

Klimaet i Leeds under december måned vil normalt ikke betyde noget for den lejebil, der vil egne sig bedst til din tur. Vores data viser, at momondos brugere ofte søger efter specifikke køretøjer, når de leder efter en lejebil i Leeds. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Leeds plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Opel Corsa, Class Compact SUV og Hyundai i10.

Minder vejret i Leeds om vejret i resten af England?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Leeds til et roadtrip til de omkringliggende områder i december måned, er det vigtigt at vide, at resten af England normalt har en temperatur på 4 °C, og at du kan forvente 66,6 mm nedbør.


Biludlejning i lufthavne i Leeds

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Leeds

Se flere lejebiler i England

Se vores biludlejningstilbud i byer som , og i England

Kom i gang med at planlægge din rejse til Leeds