Billeje i Heilbronn, Tyskland

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Heilbronn, Tyskland

Heilbronn, Tyskland
13. maj — 20. maj
Samme aflevering
Heilbronn, Tyskland
tor 13.5
Middag
tor 20.5
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Heilbronn

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Heilbronn, Tyskland
10,0
Fantastisk
1 anmeldelse1 kontor
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
0,0
Forfærdelig
6 kontorer
0,0
Forfærdelig
4 kontorer
0,0
Forfærdelig
3 kontorer
0,0
Forfærdelig
3 kontorer
0,0
Forfærdelig
1 kontor
0,0
Forfærdelig
1 kontor
0,0
Forfærdelig
1 kontor

Afstanden fra Heilbronn, Tyskland til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Frankfurt Intls biludlejningsdisk

Biludlejning i Heilbronn

4 brugere har søgt efter billeje i Heilbronn med momondo i maj.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Heilbronn for at reducere spredningen af COVID-19?

Avis, Sixt, og Budget er nogle af virksomhederne der tilbyder udvidet rengøring for at reducere spredningen af COVID-19 i Heilbronn. Køretøjer rengøres altid regelmæssigt, men udlejningsfirmaer går nu udover det sædvanlige for at sikre, at bilerne er desinficerede. Du kan finde alle udlejningsfirmaer i Heilbronn, der tilbyder denne service ved at bruge filtreringsmuligheden på momondo. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Er der et afbestillingsgebyr på min Heilbronn, Tyskland biludlejning?

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din Heilbronn biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i Heilbronn tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.

Hvad er den bedste type bil at leje i Heilbronn i juni måned?

I juni måned i Heilbronn ligger temperaturerne omkring 18 °C hvilket er det perfekte vej til at leje en cabriolet. Med gennemsnitlig nedbør på omkring 70 mm i gennemsnit i juni måned i Heilbronn gør en cabriolet det muligt for dig rigtig at nyde seværdighederne, mens du kører. Vær opmærksom på, at det er en god idé at tjekke vejret før din rejse for at være på den sikre side. Leje af en Cabriolet i Heilbronn koster 365 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Heilbronn, Tyskland?

Når du lejer en bil i Heilbronn, skal du følge byens hastighedsbegrænsning på 50 km/t.. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje i Heilbronn er henholdsvis 100 km/t. og Rådgivende. Vær opmærksom på skiltene, da hastighedsbegrænsningerne kan være forskellige, alt afhængig af hvor du er i Heilbronn.

Hvordan er vejret i Heilbronn, Tyskland i maj?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Heilbronn i maj måned, bør forvente temperaturer på omkring 13 °C og ca. 60 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i maj?

Vejret i Heilbronn i maj vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Heilbronn. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Heilbronn plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Et eksempel på en lille lejebil er Volkswagen Beetle Cabriolet.

Minder vejret i Heilbronn om vejret i resten af Baden-Württemberg?

Klimaet i Baden-Württemberg i maj er normalt 13 °C med en forventet nedbør på 68,4 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Heilbronn til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Biludlejning i lufthavne i Heilbronn

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Heilbronn

Se flere lejebiler i Baden-Württemberg

Se vores biludlejningstilbud i byer som Freiburg im Breisgau, Friedrichshafen og Heidelberg i Baden-Württemberg

Kom i gang med at planlægge din rejse til Heilbronn