Indsigter
De seneste tilbud
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Reykjavik, Stór-Reykjavík

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Reykjavik, Stór-Reykjavík

Reykjavik, Island
26. mar. — 2. apr.
Reykjavik, Island
tir. 26.3
Middag
tir. 2.4
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Information om og trends inden for biludlejning i Reykjavik

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Reykjavik

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Reykjavik?

De billigste udlejningsbiler i Reykjavik kan normalt findes gennem Bureau: Overraskelse. Når du booker hos Bureau: Overraskelse, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 32 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Reykjavik er 32 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Reykjavik har flest lokationer?

Sunnycars har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Reykjavik, med 5 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Reykjavik?

En Mitsubishi Outlander er den mest populære bil at leje in Reykjavik ifølge vores data. Vores brugere har fundet lejepriser på Mitsubishi Outlander på helt ned til 605 kr./dag in Reykjavik, selvom du i gennemsnit bør forvente, at priserne ligger omkring 623 kr./dag. En anden populær bil at leje in Reykjavik er en Dacia Duster, der i gennemsnit koster 549 kr./dag, og hvor du kan finde tilbud på helt ned til 260 kr./dag.

Bedste tilbud på lejebiler i Reykjavik, Stór-Reykjavík

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Reykjavik, Stór-Reykjavík
Economy194 kr./dag
Lille mellemklasse215 kr./dag
Stor mellemklasse212 kr./dag
Stor SUV643 kr./dag
Kompakt stationcar146 kr./dag
Mellemstor SUV160 kr./dag
Kompakt SUV187 kr./dag
Standard SUV382 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Vigtige oplysninger om billeje i Reykjavik

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Reykjavik?

Island byder på de smukkeste landskaber, og du vil se masser af firehjulstrækkere med chauffører, der byder på guidede ture. Mindre biler kan også gøre det, og der er nok af udlejningsfirmaer at vælge imellem. Billeje i Reykjavik stiller krav til din alder, og minimumsalderen afhænger af den valgte udbyder. Du kan eksempelvis booke en udlejningsbil hos det lokale firma Geysir, der arbejder med en mindstealder på 20 år. Samtidig skal du have været i besiddelse af et kørekort i mindst et år. Ønsker du at leje en luksusbil eller en autocamper, så skal du være mindst 25 år. Hos et udlejningsfirma som Thrifty skal du derimod blot være fyldt 19 år, samt ligeledes have været i besiddelse af et kørekort i mindst et år. Samtidig skal du betale et ekstra gebyr, hvis du er under 21 år. Gebyret indregnes i lejeprisen pr. dag og varierer alt efter valg af bilmodel. Du kan naturligvis også booke en lejebil hos selskaber som Sixt, Hertz, Europcar, Avis og mange andre udbydere.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Hvis du vil gøre brug af billeje i Reykjavik, så er det påkrævet, at du kender til trafik- og færdselsreglerne i Island. Biludlejning indebærer blandt andet, at du skal overholde landets fartgrænser. I byen må du maks. køre 50 km/t, mens du på grusveje må køre maks. 80 km/t. På asfalterede veje må farten være på maks. 90 km/t, og de ret lave fartgrænser skyldes, at der ikke findes deciderede motorveje i Island. Ligesom i Danmark, så er maks. promillen i Island også på 0.5, og det er ligeledes påkrævet, at du kører med lyset tændt i dagtimerne.

Parkering

Der er flere forskellige parkeringsmuligheder i forbindelse med billeje i Reykjavik. Når du lejer en bil, kan du eksempelvis vælge at parkere i centrum, der er opdelt i fire zoner. Den røde zone er tættest på gågaden, og er også dyrest med en pris på ca. 320 ISK (ca. 18 DKK) pr. time. I blå, grøn og gul zone lidt længere væk fra bykernen, men stadig meget centralt, er timeprisen ca. 170 ISK (ca. 10 DKK). Det er også muligt at parkere din udlejningsbil i et af byens p-huse, hvor priserne ligger på mellem ca. 80-200 ISK (ca. 5-11 DKK) pr. time.

Udflugtsmål i og omkring Reykjavik

Billeje i Reykjavik giver dig en unik mulighed for at se noget af den fantastisk smukke natur, som kendetegner østaten. En af de oplagte køreture er Golden Circle-turen, som både fører dig til Tingvellir Nationalpark, Gejserne Strokkur og Geysir samt det flotte vandfald Gullfoss. En anden klassisk køretur bør gå til Den Blå Lagune, som er en varm kilde, hvor du kan opleve wellness i det fri.

Hvilke forsikringer skal man have?

Når du nyder godt af billig billeje, så husk også at se nærmere på forsikringsmulighederne. Der er nemlig mange, og en basisforsikring er inklusive hos langt de fleste udlejningsfirmaer. Det betyder en kaskoforsikring, ansvarsforsikring og tyveriforsikring, som alle er med en selvrisiko, der beløbsmæssigt varierer afhængig af udbyder. Vejret i Island kan til tider være udfordrende, og derfor er det klogt at forsikre dig ud af eventuelle skader. Det kan du gøre ved at sætte selvrisikoen til nul og samtidig betale for ekstra dækning af glas, dæk og andre vitale dele. Derudover kan du også betale ekstra for leje af snekæder, vinterdæk, vejhjælp og meget andet.

Kan man bruge sit danske kørekort i Reykjavik, eller skal man have et internationalt?

Da Island hører med under de såkaldte EØS-lande, kan du bruge dit danske kørekort i forbindelse med billeje i Reykjavik.

Hvor i Reykjavik kan man hente og aflevere sin lejebil?

Reykjavik Lufthavn er det primære sted for afhentning og aflevering af lejebiler, men du finder også flere muligheder i centrum.


Find billig billeje i Reykjavik, Stór-Reykjavík

Find den lejebil i Reykjavik, der passer til dine behov

Lille biler

260 kr. - 720 kr.

Alle biltyper

376 kr. - 1.222 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille bil bil i Reykjavik, Island er 403 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille bil bil i Reykjavik, Island er i december. Prisen er 36% lavere end resten af året og ligger på kun 260 kr. pr. dag. Leje af lille bil er normalt 39% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Reykjavik. I Reykjavik kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille bil i Reykjavik.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor bil bil i Reykjavik, Island er 604 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor bil bil i Reykjavik, Island er i januar. Prisen er 41% lavere end resten af året og ligger på kun 359 kr. pr. dag. Leje af mellemstor bil er normalt 8% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Reykjavik. I Reykjavik kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor bil i Reykjavik.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor bil bil i Reykjavik, Island er 1.525 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor bil bil i Reykjavik, Island er i december. Prisen er 59% lavere end resten af året og ligger på kun 632 kr. pr. dag. Leje af stor bil er normalt 57% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Reykjavik. I Reykjavik kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Reykjavik, Island er 586 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Reykjavik, Island er i november. Prisen er 40% lavere end resten af året og ligger på kun 355 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 11% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Reykjavik. I Reykjavik kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Reykjavik.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Reykjavik, Island er 1.154 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Reykjavik, Island er i januar. Prisen er 49% lavere end resten af året og ligger på kun 596 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 44% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Reykjavik. I Reykjavik kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en luksus bil bil i Reykjavik, Island er 1.163 kr. Det billigste tidspunkt at leje en luksus bil bil i Reykjavik, Island er i december. Prisen er 56% lavere end resten af året og ligger på kun 518 kr. pr. dag. Leje af luksus bil er normalt 44% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Reykjavik. I Reykjavik kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Ford Focus
eller lignende Kompakt stationcar
Op til 4 passagerer

146 kr./dag

15 apr. - 21 apr.
Ford Focus
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

194 kr./dag

23 mar. - 1 apr.
Opel Corsa
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

210 kr./dag

15 apr. - 21 apr.
Opel Corsa

Biludlejningsfirmaer i Reykjavik

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Reykjavik, Stór-Reykjavík

Europcar

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,1

Comfort

9,6

Samlet

9,6

Afhentning/aflevering

9,5

Value

9,6

Thrifty

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,4

Comfort

8,8

Samlet

8,2

Afhentning/aflevering

7,5

Value

7,9

Budget

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,9

Comfort

7,9

Samlet

8,3

Afhentning/aflevering

7,3

Value

8,3

Enterprise Rent-A-Car

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,5

Comfort

8,2

Samlet

7,7

Afhentning/aflevering

7,5

Value

6,7

Dollar

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,6

Comfort

8,0

Samlet

7,8

Afhentning/aflevering

7,9

Value

7,3

Alamo

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,0

Comfort

6,5

Samlet

6,5

Afhentning/aflevering

6,5

Value

6,5

Ice Rental 4x4

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,0

Comfort

6,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

4,0

Value

4,0

Avis

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,0

Comfort

4,0

Samlet

5,0

Afhentning/aflevering

5,0

Value

3,0

Hurtige fakta om biludlejning i Reykjavik

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Reykjavik

Det mest populære bureau

Ice Rental 4x4

Populære biltyper

SUV, Intermediate, Economy

Billigste lejebil

207 kr.

Den mest populære model

Mitsubishi Outlander
Det mest populære biludlejningsbureau i Reykjavik, der er fundet på momondo i denne måned, er Ice Rental 4x4. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Wheego og Fair Car
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Reykjavik i de seneste 72 timer: SUV, Intermediate, Economy.
Den laveste pris for en lejebil i Reykjavik er 207 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 460 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Reykjavik i de seneste 7 dage er Mitsubishi Outlander. Vores brugere foretrækker også Dacia Duster som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Reykjavik

Herunder vises de mest populære hoteller i Reykjavik
Icelandair Hotel Reykjavik Natura

Icelandair Hotel Reykjavik Natura

Nautholsvegur 52, Reykjavik, Iceland

1,9 km fra centrum

Eyja Guldsmeden Hotel

Eyja Guldsmeden Hotel

Brautarholt 10-14, Reykjavik, Iceland

1,7 km fra centrum

The Reykjavik Edition

The Reykjavik Edition

Austurbakki 2, Reykjavik, Iceland

0,5 km fra centrum

Reykjavik Peace Center - Guesthouse

Reykjavik Peace Center - Guesthouse

Vogasel 1, Reykjavik, Iceland

6,8 km fra centrum

Fosshotel Reykjavik

Fosshotel Reykjavik

Þórunnartún 1 - Höfðatorg, Reykjavik, Iceland

1,5 km fra centrum

Hotel Von

Hotel Von

Laugavegur 55, Reykjavik, Iceland

0,9 km fra centrum

Hilton Reykjavik Nordica

Hilton Reykjavik Nordica

Sudurlandsbraut 2, Reykjavik, Iceland

2,7 km fra centrum

Icelandair Hotel Reykjavik Marina

Icelandair Hotel Reykjavik Marina

Mýrargata 2, Reykjavik, Iceland

0,4 km fra centrum

Grand Hotel Reykjavik

Grand Hotel Reykjavik

Sigtun 28, Reykjavik, Iceland

2,5 km fra centrum

Exeter Hotel

Exeter Hotel

Tryggvagata 12, Reykjavik, Iceland

0,3 km fra centrum

Hotel Odinsve

Hotel Odinsve

Odinstorg Thorsgata 1, Reykjavik, Iceland

0,6 km fra centrum

Hotel Ísland - Spa & Wellness Hotel

Hotel Ísland - Spa & Wellness Hotel

Armuli 9, Reykjavik, Iceland

3,0 km fra centrum

Víðines Guesthouse

Víðines Guesthouse

Víðinesvegur 30 116, Reykjavik, Iceland

9,8 km fra centrum

Centerhotel Plaza

Centerhotel Plaza

Adalstraeti 4, Reykjavik, Iceland

0,1 km fra centrum

Alda Hotel Reykjavik

Alda Hotel Reykjavik

Laugavegur 66-68, Reykjavik, Iceland

1,0 km fra centrum

Grandi by Center Hotels

Grandi by Center Hotels

Seljavegur 2, Reykjavik, Iceland

0,7 km fra centrum

Kex Hostel

Kex Hostel

28 Skúlagata, Reykjavik, Iceland

1,1 km fra centrum

Hotel Holt

Hotel Holt

Bergstadastraeti 37, Reykjavik, Iceland

0,6 km fra centrum


Kørsel i lejebil i Reykjavik – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Reykjavik, så du er klar til næste rejse.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Reykjavik, Island i april?

For en weekend i april er de bedste biludlejningstilbud i Reykjavik fra omkring 243 kr.-556 kr.. Biludlejningstilbud er lidt anderledes, når du lejer for en uge - priser starter omkring 141 kr. og har en gennemsnitspris på 591 kr..

Er der et afbestillingsgebyr på min Reykjavik, Island biludlejning?

Når du lejer en bil, kan du forvente at størstedelen af biludlejningssteder i Reykjavik ikke tilbyder gratis afbestilling. Vær opmærksom på at momondo ikke bestemmer afbestillingspolitikkerne, men vi kan hjælpe dig med at finde gode tilbud på lejebiler i Reykjavik. Tjek altid afbestillingspolitikken, når du søger efter en udlejningsbil.

Hvad er den bedste type bil at leje i Reykjavik i april måned?

En standardbil er ideel at leje på rejser til Reykjavik i april. I Reykjavik kommer der igennemsnit 40 mm nedbør og med temperaturer omkring 6 °C i april måned. Disse forhold er velegnede for en standardbil, som nemt kan klare lidt regn og klarer sig også fint, hvis temperaturen falder lidt. Leje af en Standard i Reykjavik koster 434 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Reykjavik, Island?

Hvis du lejer en bil i Reykjavik, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 50 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring Reykjavik er der generelt en hastighedsbegrænsning på 90 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i Reykjavik er hastighedsbegrænsningen 90 km/t..

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Subaru XV Crosstrek in Reykjavik?

Hvordan er vejret i Reykjavik, Island i marts?

I marts er der normalt 70 mm nedbør i Reykjavik og en gennemsnitstemperatur på 0 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Reykjavik, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Minder vejret i Reykjavik om vejret i resten af Stór-Reykjavík?

Klimaet i Stór-Reykjavík i marts er normalt 0 °C med en forventet nedbør på 70 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Reykjavik til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Reykjavik?

Priser for biler i Reykjavik opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Reykjavik?

Fra marts 2024 er der 83 udbydere at vælge mellem for biler i Reykjavik.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Reykjavik?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder Reykjavik. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Reykjavik?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Reykjavik. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Reykjavik?

momondo finder og sammenligner tusindvis af biludlejningssites for at kunne give dig det bedste udvalg af regler og biludlejninger i Reykjavik. Det er hurtigt og gratis at finde din billeje, så det er fornuftigt at bruge momondo til din booking.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Reykjavik?

Ved hjælp af filtre gør momondo det nemmere at finde en god billeje i Reykjavik. Uanset om det er pris, biltype, ekstraudstyr eller regler, du gerne vil filtrere efter, så giver momondo dig mulighed for at indskrænke din søgning ved hjælp af disse og flere filtre, så du kan finde det tilbud, der passer dig bedst.

Viser momondo tilbud på billeje i Reykjavik med gratis afbestilling?

Ja, med momondo kan du filtrere specifikt for at se resultater for biludlejningsbureauer i Reykjavik, der tilbyder gratis afbestilling.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Reykjavik på momondo?

momondo giver specifikt mulighed for at søge efter lejebiler i Reykjavik med fair brændstofregler.

Kan jeg finde billeje i Reykjavik, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, momondo kan vise dig specifikke tilbud, som inkluderer øget rengøring af lejebiler i Reykjavik.

Kan jeg søge efter billeje i Reykjavik med ubegrænset kilometertal på momondo?

Bestemt. Du kan filtrere specifikt efter tilbud på billeje i Reykjavik med ubegrænset kilometertal på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Reykjavik på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater til din overnatning i Reykjavik

Populære typer af udlejningsbiler i Reykjavik


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
tir. 26.3
Middag
tir. 2.4
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo