Billeje i Reykjavik, Stór-Reykjavík

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Reykjavik, Stór-Reykjavík

Reykjavik, Island
18. aug. — 25. aug.
Samme aflevering
Reykjavik, Island
tor. 18.8
Middag
tor. 25.8
Middag
Chaufførens alder:

Bedste tilbud på lejebiler i Reykjavik, Stór-Reykjavík

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Reykjavik, Stór-Reykjavík
Nissan Qashqai
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

69 kr./dag

3 okt. - 7 okt.
Nissan Qashqai
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

48 kr./dag

15 okt. - 22 okt.
Opel Corsa
BMW X1
eller lignende Standard SUV
Op til 5 passagerer

52 kr./dag

4 okt. - 11 okt.
BMW X1
Ford Focus Wagon
eller lignende Kompakt stationcar
Op til 4 passagerer

44 kr./dag

4 okt. - 11 okt.
Ford Focus Wagon
Mazda CX-3
eller lignende Kompakt SUV
Op til 4 passagerer

61 kr./dag

17 okt. - 21 okt.
Mazda CX-3
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

43 kr./dag

4 okt. - 11 okt.
Opel Corsa
Nissan Qashqai
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

47 kr./dag

6 nov. - 13 nov.
Nissan Qashqai
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

62 kr./dag

6 nov. - 13 nov.
Volkswagen Polo
Hyundai i40
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

69 kr./dag

6 nov. - 13 nov.
Hyundai i40

Vigtige oplysninger om billeje i Reykjavik

Island byder på de smukkeste landskaber, og du vil se masser af firehjulstrækkere med chauffører, der byder på guidede ture. Mindre biler kan også gøre det, og der er nok af udlejningsfirmaer at vælge imellem. Billeje i Reykjavik stiller krav til din alder, og minimumsalderen afhænger af den valgte udbyder. Du kan eksempelvis booke en udlejningsbil hos det lokale firma Geysir, der arbejder med en mindstealder på 20 år. Samtidig skal du have været i besiddelse af et kørekort i mindst et år. Ønsker du at leje en luksusbil eller en autocamper, så skal du være mindst 25 år. Hos et udlejningsfirma som Thrifty skal du derimod blot være fyldt 19 år, samt ligeledes have været i besiddelse af et kørekort i mindst et år. Samtidig skal du betale et ekstra gebyr, hvis du er under 21 år. Gebyret indregnes i lejeprisen pr. dag og varierer alt efter valg af bilmodel. Du kan naturligvis også booke en lejebil hos selskaber som Sixt, Hertz, Europcar, Avis og mange andre udbydere.

Hvis du vil gøre brug af billeje i Reykjavik, så er det påkrævet, at du kender til trafik- og færdselsreglerne i Island. Biludlejning indebærer blandt andet, at du skal overholde landets fartgrænser. I byen må du maks. køre 50 km/t, mens du på grusveje må køre maks. 80 km/t. På asfalterede veje må farten være på maks. 90 km/t, og de ret lave fartgrænser skyldes, at der ikke findes deciderede motorveje i Island. Ligesom i Danmark, så er maks. promillen i Island også på 0.5, og det er ligeledes påkrævet, at du kører med lyset tændt i dagtimerne.

Der er flere forskellige parkeringsmuligheder i forbindelse med billeje i Reykjavik. Når du lejer en bil, kan du eksempelvis vælge at parkere i centrum, der er opdelt i fire zoner. Den røde zone er tættest på gågaden, og er også dyrest med en pris på ca. 320 ISK (ca. 18 DKK) pr. time. I blå, grøn og gul zone lidt længere væk fra bykernen, men stadig meget centralt, er timeprisen ca. 170 ISK (ca. 10 DKK). Det er også muligt at parkere din udlejningsbil i et af byens p-huse, hvor priserne ligger på mellem ca. 80-200 ISK (ca. 5-11 DKK) pr. time.

Billeje i Reykjavik giver dig en unik mulighed for at se noget af den fantastisk smukke natur, som kendetegner østaten. En af de oplagte køreture er Golden Circle-turen, som både fører dig til Tingvellir Nationalpark, Gejserne Strokkur og Geysir samt det flotte vandfald Gullfoss. En anden klassisk køretur bør gå til Den Blå Lagune, som er en varm kilde, hvor du kan opleve wellness i det fri.

Når du nyder godt af billig billeje, så husk også at se nærmere på forsikringsmulighederne. Der er nemlig mange, og en basisforsikring er inklusive hos langt de fleste udlejningsfirmaer. Det betyder en kaskoforsikring, ansvarsforsikring og tyveriforsikring, som alle er med en selvrisiko, der beløbsmæssigt varierer afhængig af udbyder. Vejret i Island kan til tider være udfordrende, og derfor er det klogt at forsikre dig ud af eventuelle skader. Det kan du gøre ved at sætte selvrisikoen til nul og samtidig betale for ekstra dækning af glas, dæk og andre vitale dele. Derudover kan du også betale ekstra for leje af snekæder, vinterdæk, vejhjælp og meget andet.

Da Island hører med under de såkaldte EØS-lande, kan du bruge dit danske kørekort i forbindelse med billeje i Reykjavik.

Reykjavik Lufthavn er det primære sted for afhentning og aflevering af lejebiler, men du finder også flere muligheder i centrum.


Find billig billeje i Reykjavik, Stór-Reykjavík

Find den lejebil i Reykjavik, der passer til dine behov

Biler i Lille

226 kr. - 893 kr.

Alle biltyper

387 kr. - 1.698 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Reykjavik, Island er 456 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Reykjavik, Island er i november. Prisen er 51% lavere end resten af året og ligger på kun 226 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 47% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Reykjavik. I Reykjavik kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Reykjavik.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Reykjavik, Island er 640 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Reykjavik, Island er i januar. Prisen er 40% lavere end resten af året og ligger på kun 390 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 26% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Reykjavik. I Reykjavik kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Reykjavik.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Reykjavik, Island er 1.152 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Reykjavik, Island er i november. Prisen er 63% lavere end resten af året og ligger på kun 437 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 26% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Reykjavik. I Reykjavik kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Reykjavik, Island er 677 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Reykjavik, Island er i november. Prisen er 38% lavere end resten af året og ligger på kun 421 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 22% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Reykjavik. I Reykjavik kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Reykjavik.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Reykjavik, Island er 1.173 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Reykjavik, Island er i februar. Prisen er 40% lavere end resten af året og ligger på kun 708 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 27% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Reykjavik. I Reykjavik kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Luksus i Reykjavik, Island er 1.476 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Luksus på i Reykjavik, Island er i februar. Prisen er 48% lavere end resten af året og ligger på kun 772 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 42% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Reykjavik. I Reykjavik kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Volkswagen up!
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

39 kr./dag

4 okt. - 11 okt.
Volkswagen up!
Ford Focus Wagon
eller lignende Kompakt stationcar
Op til 4 passagerer

44 kr./dag

4 okt. - 11 okt.
Ford Focus Wagon
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

43 kr./dag

4 okt. - 11 okt.
Opel Corsa

Biludlejningsfirmaer i Reykjavik

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Reykjavik, Stór-Reykjavík
3 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

9,6

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

9,6
2 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,9

Comfort

7,9

Samlet

7,9

Afhentning/aflevering

6,9

Value

10,0
2 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,0

Comfort

5,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

6,0

Value

5,0
3 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,8

Comfort

6,6

Samlet

5,9

Afhentning/aflevering

5,9

Value

6,1
2 kontorer
Oversigt

Rengøring

2,0

Comfort

2,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Value

2,0
6 kontorer
4 kontorer
4 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Reykjavik

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Reykjavik

Det mest populære bureau

Fair Car

Populære biltyper

SUV, Mini, Intermediate

Billigste lejebil

396 kr.

Den mest populære model

Kia Rio
Det mest populære biludlejningsbureau i Reykjavik, der er fundet på momondo i denne måned, er Fair Car. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Ice Rental Cars og Ice Rental 4x4
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Reykjavik i de seneste 72 timer: SUV, Mini, Intermediate.
Den laveste pris for en lejebil i Reykjavik er 396 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 778 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Reykjavik i de seneste 7 dage er Kia Rio. Vores brugere foretrækker også Hyundai i10 som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Reykjavik

Herunder vises de mest populære hoteller i Reykjavik

Kørsel i lejebil i Reykjavik – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Reykjavik, så du er klar til næste rejse.

For en weekend i september er de bedste biludlejningstilbud i Reykjavik fra omkring 755 kr.-755 kr.. Biludlejningstilbud er lidt anderledes, når du lejer for en uge - priser starter omkring 290 kr. og har en gennemsnitspris på 930 kr..

PROCAR har typisk de billigste daglige priser i Reykjavik, som du har adgang til gennem alle deres udlejningskontorer. I gennemsnit, skal du forvente at betale 449 kr./dag, men vores brugere har fundet priser helt ned til 165 kr./dag for deres udlejningsbil i Reykjavik.

Når du lejer en bil, kan du forvente at størstedelen af biludlejningssteder i Reykjavik ikke tilbyder gratis afbestilling. Vær opmærksom på at momondo ikke bestemmer afbestillingspolitikkerne, men vi kan hjælpe dig med at finde gode tilbud på lejebiler i Reykjavik. Tjek altid afbestillingspolitikken, når du søger efter en udlejningsbil.

Vi anbefaler at leje en bil i økonomi klassen, når du besøger Reykjavik i september måned. Økonomibiler er ikke de bedste til at håndtere vejrforhold med sne eller is, men er en ideel lejebil til milde temperaturer og regn. I september måned i Reykjavik ligger temperaturen i gennemsnit på 4 °C med 80 mm nedbør - ideelle forhold til at leje en bil i økonomi klassen. Leje af en Economy i Reykjavik koster 345 kr./dag i gennemsnit.

Europcar er meget populært i Reykjavik, Island, da de har flere biludlejningssteder end andre biludlejningsfirmaer. Du kan finde 3 biludlejningssteder i Reykjavik, Island by, og du kan forvente at betale omkring 1.032 kr./dag for din udlejningsbil i Reykjavik, Island.

Hvis du lejer en bil i Reykjavik, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 50 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring Reykjavik er der generelt en hastighedsbegrænsning på 90 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i Reykjavik er hastighedsbegrænsningen 90 km/t..

I august er der normalt 60 mm nedbør i Reykjavik og en gennemsnitstemperatur på 10 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Reykjavik, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Klimaet i Stór-Reykjavík i august er normalt 10 °C med en forventet nedbør på 60 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Reykjavik til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Biludlejning i populære lufthavne i nærheden af Reykjavik

Lej en bil ved en af disse mest populære lufthavne i nærheden af Reykjavik

Populære udlejningsbiler i Reykjavik

Lej en af disse populære biltyper i Reykjavik

Se flere lejebiler i Island

Find billige udlejningsbiler i Island

Kom i gang med at planlægge din rejse til Reykjavik


Hvorfor vælge momondo?

momondo finder og sammenligner tusindvis af biludlejningssites for at kunne give dig det bedste udvalg af regler og biludlejninger i Reykjavik. Det er hurtigt og gratis at finde din billeje, så det er fornuftigt at bruge momondo til din booking.

Ved hjælp af filtre gør momondo det nemmere at finde en god billeje i Reykjavik. Uanset om det er pris, biltype, ekstraudstyr eller regler, du gerne vil filtrere efter, så giver momondo dig mulighed for at indskrænke din søgning ved hjælp af disse og flere filtre, så du kan finde det tilbud, der passer dig bedst.

Ja, med momondo kan du filtrere specifikt for at se resultater for biludlejningsbureauer i Reykjavik, der tilbyder gratis afbestilling.

momondo giver specifikt mulighed for at søge efter lejebiler i Reykjavik med fair brændstofregler.

Ja, momondo kan vise dig specifikke tilbud, som inkluderer øget rengøring af lejebiler i Reykjavik.

Bestemt. Du kan filtrere specifikt efter tilbud på billeje i Reykjavik med ubegrænset kilometertal på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.