Billeje i Reykjavik, Island

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Reykjavik, Island

Reykjavik, Island
10. mar — 17. mar
Samme aflevering
Reykjavik, Island
ons 10.3
Middag
ons 17.3
Middag

Find billig billeje i Reykjavik, Island

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Mindre biler er typisk kategoriseret som økonomi biler, kompakt biler og intermediate biler. Du kan forvente at skulle betale 382 kr. pr. dag for at leje en lille bil i Reykjavik. Herunder er de bedste priser fundet på momondo den sidste uge.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
Kapacitet: 1 x bagage
4-5-dørs køretøjer
299 kr./dag
21. mar - 27. mar
Reykjavik
Blikavollur 3
Chevrolet Sonic Sedan
299 kr./dag
21. mar - 27. mar
Se tilbud
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
Kapacitet: 1 x bagage
4-5-dørs køretøjer
323 kr./dag
21. mar - 27. mar
Reykjavik
Blikavollur 3
Chevrolet Sonic Sedan
323 kr./dag
21. mar - 27. mar
Se tilbud
Citroen C2
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2-3-dørs køretøjer
332 kr./dag
21. mar - 27. mar
Reykjavik
Served by Europcar Kjóavöllur 4, Reykjanesbæ
Citroen C2
332 kr./dag
21. mar - 27. mar
Se tilbud
Ford Focus
eller lignende Kompakt stationcar
Op til 4 passagerer
Kapacitet: 1 x bagage
4-5-dørs køretøjer
351 kr./dag
21. mar - 27. mar
Reykjavik
Keflavik Airport
Ford Focus
351 kr./dag
21. mar - 27. mar
Se tilbud
Ford Focus
eller lignende Kompakt stationcar
Op til 4 passagerer
Kapacitet: 1 x bagage
4-5-dørs køretøjer
354 kr./dag
21. mar - 27. mar
Reykjavik
Blikavollur 3
Ford Focus
354 kr./dag
21. mar - 27. mar
Se tilbud
Ford Focus
eller lignende Kompakt stationcar
Op til 4 passagerer
Kapacitet: 1 x bagage
4-5-dørs køretøjer
371 kr./dag
21. mar - 27. mar
Reykjavik
Keflavik Airport
Ford Focus
371 kr./dag
21. mar - 27. mar
Se tilbud

Hvornår er det billigst at leje en bil i Reykjavik?

Alle

152 kr. - 566 kr.

Economy

153 kr. - 410 kr.

Det billigste tidspunkt at leje en bil i Reykjavik, Island er i november. Med en lejepris på kun 176 kr. pr. dag er prisen 39% lavere end resten af året. Den dyreste måned er juli. Hvis du er på udkig efter en særlig biltype, er det måske værd at leje en Economy-lejebil i oktober. I Reykjavik kan prisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du bestiller din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Reykjavik

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Reykjavik, Island
Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.3

Vurdering baseret på 146 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.8

Vurdering baseret på 30 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 6.8

Vurdering baseret på 46 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 9.9

Vurdering baseret på 4 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.8

Vurdering baseret på 2 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.7

Vurdering baseret på 24 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 6.1

Vurdering baseret på 13 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 6.0

Vurdering baseret på 5 anmeldelser


Information om din rejse til Reykjavik

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Reykjavik?

Island byder på de smukkeste landskaber, og du vil se masser af firehjulstrækkere med chauffører, der byder på guidede ture. Mindre biler kan også gøre det, og der er nok af udlejningsfirmaer at vælge imellem. Billeje i Reykjavik stiller krav til din alder, og minimumsalderen afhænger af den valgte udbyder. Du kan eksempelvis booke en udlejningsbil hos det lokale firma Geysir, der arbejder med en mindstealder på 20 år. Samtidig skal du have været i besiddelse af et kørekort i mindst et år. Ønsker du at leje en luksusbil eller en autocamper, så skal du være mindst 25 år. Hos et udlejningsfirma som Thrifty skal du derimod blot være fyldt 19 år, samt ligeledes have været i besiddelse af et kørekort i mindst et år. Samtidig skal du betale et ekstra gebyr, hvis du er under 21 år. Gebyret indregnes i lejeprisen pr. dag og varierer alt efter valg af bilmodel. Du kan naturligvis også booke en lejebil hos selskaber som Sixt, Hertz, Europcar, Avis og mange andre udbydere.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Hvis du vil gøre brug af billeje i Reykjavik, så er det påkrævet, at du kender til trafik- og færdselsreglerne i Island. Biludlejning indebærer blandt andet, at du skal overholde landets fartgrænser. I byen må du maks. køre 50 km/t, mens du på grusveje må køre maks. 80 km/t. På asfalterede veje må farten være på maks. 90 km/t, og de ret lave fartgrænser skyldes, at der ikke findes deciderede motorveje i Island. Ligesom i Danmark, så er maks. promillen i Island også på 0.5, og det er ligeledes påkrævet, at du kører med lyset tændt i dagtimerne.

Parkering

Der er flere forskellige parkeringsmuligheder i forbindelse med billeje i Reykjavik. Når du lejer en bil, kan du eksempelvis vælge at parkere i centrum, der er opdelt i fire zoner. Den røde zone er tættest på gågaden, og er også dyrest med en pris på ca. 320 ISK (ca. 18 DKK) pr. time. I blå, grøn og gul zone lidt længere væk fra bykernen, men stadig meget centralt, er timeprisen ca. 170 ISK (ca. 10 DKK). Det er også muligt at parkere din udlejningsbil i et af byens p-huse, hvor priserne ligger på mellem ca. 80-200 ISK (ca. 5-11 DKK) pr. time.

Udflugtsmål i og omkring Reykjavik

Billeje i Reykjavik giver dig en unik mulighed for at se noget af den fantastisk smukke natur, som kendetegner østaten. En af de oplagte køreture er Golden Circle-turen, som både fører dig til Tingvellir Nationalpark, Gejserne Strokkur og Geysir samt det flotte vandfald Gullfoss. En anden klassisk køretur bør gå til Den Blå Lagune, som er en varm kilde, hvor du kan opleve wellness i det fri.

Hvilke forsikringer skal man have?

Når du nyder godt af billig billeje, så husk også at se nærmere på forsikringsmulighederne. Der er nemlig mange, og en basisforsikring er inklusive hos langt de fleste udlejningsfirmaer. Det betyder en kaskoforsikring, ansvarsforsikring og tyveriforsikring, som alle er med en selvrisiko, der beløbsmæssigt varierer afhængig af udbyder. Vejret i Island kan til tider være udfordrende, og derfor er det klogt at forsikre dig ud af eventuelle skader. Det kan du gøre ved at sætte selvrisikoen til nul og samtidig betale for ekstra dækning af glas, dæk og andre vitale dele. Derudover kan du også betale ekstra for leje af snekæder, vinterdæk, vejhjælp og meget andet.

Kan man bruge sit danske kørekort i Reykjavik, eller skal man have et internationalt?

Da Island hører med under de såkaldte EØS-lande, kan du bruge dit danske kørekort i forbindelse med billeje i Reykjavik.

Hvor i Reykjavik kan man hente og aflevere sin lejebil?

Reykjavik Lufthavn er det primære sted for afhentning og aflevering af lejebiler, men du finder også flere muligheder i centrum. (Priser tjekket 25/09/2018)


Afstanden fra Reykjavik, Island til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Reykjavik Keflavik Intls biludlejningsdisk

Biludlejning i Reykjavik

Vi har foretaget 675 søgninger på biludlejning i Reykjavik denne måned.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Reykjavik for at reducere spredningen af COVID-19?

Køretøjernes rengøringsniveau har altid været en prioritet for biludlejningsfirmaerne. Alamo, Enterprise, og National er nogle af de virksomheder, der lancerer udvidet rengøring for at sikre, at din udlejningsbil lever op til de højeste rengøringskrav. Søg på vores site for at se om der er en mulighed for udvidet rengøring til din biludlejning i Reykjavik. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Reykjavik, Island i april?

For en weekend i april er de bedste biludlejningstilbud i Reykjavik fra omkring 151 kr.-348 kr.. Biludlejningstilbud er lidt anderledes, når du lejer for en uge - priser starter omkring 171 kr. og har en gennemsnitspris på 517 kr..

Hvilke biludlejningsfirmaer i Reykjavik har de billigste biludlejningspriser?

Ice Rental Cars har typisk de billigste daglige priser i Reykjavik, som du har adgang til gennem alle deres udlejningskontorer. I gennemsnit, skal du forvente at betale 470 kr./dag, men vores brugere har fundet priser helt ned til 54 kr./dag for deres udlejningsbil i Reykjavik.

Er der et afbestillingsgebyr på min Reykjavik, Island biludlejning?

Når du lejer en bil, kan du forvente at størstedelen af biludlejningssteder i Reykjavik ikke tilbyder gratis afbestilling. Vær opmærksom på at momondo ikke bestemmer afbestillingspolitikkerne, men vi kan hjælpe dig med at finde gode tilbud på lejebiler i Reykjavik. Tjek altid afbestillingspolitikken, når du søger efter en udlejningsbil.

Hvad er den bedste type bil at leje i Reykjavik i april måned?

En standardbil er ideel at leje på rejser til Reykjavik i april. I Reykjavik kommer der igennemsnit 40 mm nedbør og med temperaturer omkring 6 °C i april måned. Disse forhold er velegnede for en standardbil, som nemt kan klare lidt regn og klarer sig også fint, hvis temperaturen falder lidt. Leje af en Standard i Reykjavik koster 688 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Reykjavik har flest biludlejningssteder?

Europcar er meget populært i Reykjavik, Island, da de har flere biludlejningssteder end andre biludlejningsfirmaer. Du kan finde 3 biludlejningssteder i Reykjavik, Island by, og du kan forvente at betale omkring 867 kr./dag for din udlejningsbil i Reykjavik, Island.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Reykjavik, Island?

Hvis du lejer en bil i Reykjavik, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 50 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring Reykjavik er der generelt en hastighedsbegrænsning på 90 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i Reykjavik er hastighedsbegrænsningen 90 km/t..

Hvordan er vejret i Reykjavik, Island i marts?

I marts er der normalt 70 mm nedbør i Reykjavik og en gennemsnitstemperatur på 0 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Reykjavik, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i marts?

I marts måned kan det anbefales at leje en SUV med firehjulstræk under din tur til Reykjavik. Temperaturen falder normalt til under frysepunktet, og der er større sandsynlighed for sne og is.

Minder vejret i Reykjavik om vejret i resten af Stór-Reykjavík?

Klimaet i Stór-Reykjavík i marts er normalt 0 °C med en forventet nedbør på 70 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Reykjavik til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Leje af bil i andre byer i Island

Se vores biludlejningstilbud i byer som Keflavík, Egilsstaðir og Akureyri i Island

Kom i gang med at planlægge din rejse til Reykjavik

 • Få den seneste informatiom om fly til Reykjavik

  Find det bedste rejsetidspunkt, de billigste priser og de mest populære flyselskaber

  Find fly til Reykjavik
 • Kom i gang med at planlægge din rejse i dag

  Få overblik over de bedste hoteller i Reykjaviks mest populære områder

  Find hoteller in Reykjavik
 • Ophold i en feriebolig

  Nyd godt af faciliteterne hjemmefra, selvom du er ude. Læs mere om ferieboliger her.

  Find ferieboliger i Reykjavik