Lej en bil i Reykjavik, Island

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Reykjavik, Island

Reykjavik, Island
5. aug — 12. aug
Samme aflevering
Reykjavik, Island
tor 5.8
Middag
tor 12.8
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Reykjavik, Island

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Biler i Lille

185 kr. - 505 kr.

Alle biltyper

316 kr. - 859 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Reykjavik, Island, er 266 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Reykjavik, Island, er i februar. Prisen er 31% lavere end resten af året og ligger på kun 185 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 50% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Reykjavik. I Reykjavik kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Reykjavik.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Reykjavik, Island, er 439 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Reykjavik, Island, er i november. Prisen er 39% lavere end resten af året og ligger på kun 272 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 18% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Reykjavik. I Reykjavik kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Reykjavik.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Reykjavik, Island, er 749 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Reykjavik, Island, er i november. Prisen er 49% lavere end resten af året og ligger på kun 386 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 30% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Reykjavik. I Reykjavik kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Stor i Reykjavik.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Reykjavik, Island, er 513 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Reykjavik, Island, er i november. Prisen er 29% lavere end resten af året og ligger på kun 369 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 4% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Reykjavik. I Reykjavik kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Reykjavik.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Reykjavik, Island, er 547 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Reykjavik, Island, er i maj. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 574 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 4% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Reykjavik. I Reykjavik kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Varevogn i Reykjavik.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Luksus i Reykjavik, Island, er 682 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Luksus på i Reykjavik, Island, er i februar. Prisen er 2% lavere end resten af året og ligger på kun 670 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 23% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Reykjavik. I Reykjavik kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Luksus i Reykjavik.

Opel Agila
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
National

403 kr./dag

4 sep – 18 sep
Opel Agila
Opel Agila
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
National

403 kr./dag

3 sep – 17 sep
Opel Agila
Citroen C2
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2-3-dørs køretøjer
INTERRENT

435 kr./dag

3 sep – 17 sep
Citroen C2

Biludlejningsfirmaer i Reykjavik

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Reykjavik, Island
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,2

Comfort

7,9

Samlet

7,8

Afhentning/aflevering

7,9

Valuta for pengerne

7,6
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

9,7

Comfort

9,5

Samlet

8,8

Afhentning/aflevering

9,1

Valuta for pengerne

8,1
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,0

Comfort

8,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

8,0

Valuta for pengerne

6,0
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,3

Comfort

7,1

Samlet

7,3

Afhentning/aflevering

7,1

Valuta for pengerne

7,0
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

6,6

Comfort

6,6

Samlet

6,6

Afhentning/aflevering

4,0

Valuta for pengerne

6,6
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,0

Comfort

7,3

Samlet

5,3

Afhentning/aflevering

4,6

Valuta for pengerne

4,0
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

5,9

Comfort

5,6

Samlet

5,8

Afhentning/aflevering

5,3

Valuta for pengerne

6,0

Information om din rejse til Reykjavik

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Reykjavik?

Island byder på de smukkeste landskaber, og du vil se masser af firehjulstrækkere med chauffører, der byder på guidede ture. Mindre biler kan også gøre det, og der er nok af udlejningsfirmaer at vælge imellem. Billeje i Reykjavik stiller krav til din alder, og minimumsalderen afhænger af den valgte udbyder. Du kan eksempelvis booke en udlejningsbil hos det lokale firma Geysir, der arbejder med en mindstealder på 20 år. Samtidig skal du have været i besiddelse af et kørekort i mindst et år. Ønsker du at leje en luksusbil eller en autocamper, så skal du være mindst 25 år. Hos et udlejningsfirma som Thrifty skal du derimod blot være fyldt 19 år, samt ligeledes have været i besiddelse af et kørekort i mindst et år. Samtidig skal du betale et ekstra gebyr, hvis du er under 21 år. Gebyret indregnes i lejeprisen pr. dag og varierer alt efter valg af bilmodel. Du kan naturligvis også booke en lejebil hos selskaber som Sixt, Hertz, Europcar, Avis og mange andre udbydere.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Hvis du vil gøre brug af billeje i Reykjavik, så er det påkrævet, at du kender til trafik- og færdselsreglerne i Island. Biludlejning indebærer blandt andet, at du skal overholde landets fartgrænser. I byen må du maks. køre 50 km/t, mens du på grusveje må køre maks. 80 km/t. På asfalterede veje må farten være på maks. 90 km/t, og de ret lave fartgrænser skyldes, at der ikke findes deciderede motorveje i Island. Ligesom i Danmark, så er maks. promillen i Island også på 0.5, og det er ligeledes påkrævet, at du kører med lyset tændt i dagtimerne.

Parkering

Der er flere forskellige parkeringsmuligheder i forbindelse med billeje i Reykjavik. Når du lejer en bil, kan du eksempelvis vælge at parkere i centrum, der er opdelt i fire zoner. Den røde zone er tættest på gågaden, og er også dyrest med en pris på ca. 320 ISK (ca. 18 DKK) pr. time. I blå, grøn og gul zone lidt længere væk fra bykernen, men stadig meget centralt, er timeprisen ca. 170 ISK (ca. 10 DKK). Det er også muligt at parkere din udlejningsbil i et af byens p-huse, hvor priserne ligger på mellem ca. 80-200 ISK (ca. 5-11 DKK) pr. time.

Udflugtsmål i og omkring Reykjavik

Billeje i Reykjavik giver dig en unik mulighed for at se noget af den fantastisk smukke natur, som kendetegner østaten. En af de oplagte køreture er Golden Circle-turen, som både fører dig til Tingvellir Nationalpark, Gejserne Strokkur og Geysir samt det flotte vandfald Gullfoss. En anden klassisk køretur bør gå til Den Blå Lagune, som er en varm kilde, hvor du kan opleve wellness i det fri.

Hvilke forsikringer skal man have?

Når du nyder godt af billig billeje, så husk også at se nærmere på forsikringsmulighederne. Der er nemlig mange, og en basisforsikring er inklusive hos langt de fleste udlejningsfirmaer. Det betyder en kaskoforsikring, ansvarsforsikring og tyveriforsikring, som alle er med en selvrisiko, der beløbsmæssigt varierer afhængig af udbyder. Vejret i Island kan til tider være udfordrende, og derfor er det klogt at forsikre dig ud af eventuelle skader. Det kan du gøre ved at sætte selvrisikoen til nul og samtidig betale for ekstra dækning af glas, dæk og andre vitale dele. Derudover kan du også betale ekstra for leje af snekæder, vinterdæk, vejhjælp og meget andet.

Kan man bruge sit danske kørekort i Reykjavik, eller skal man have et internationalt?

Da Island hører med under de såkaldte EØS-lande, kan du bruge dit danske kørekort i forbindelse med billeje i Reykjavik.

Hvor i Reykjavik kan man hente og aflevere sin lejebil?

Reykjavik Lufthavn er det primære sted for afhentning og aflevering af lejebiler, men du finder også flere muligheder i centrum. (Priser tjekket 25/09/2018)


Afstanden fra Reykjavik, Island til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Reykjavik Keflavik Intls biludlejningsdisk

Biludlejning i Reykjavik

Vi har foretaget 675 søgninger på biludlejning i Reykjavik denne måned.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Reykjavik for at reducere spredningen af COVID-19?

Køretøjernes rengøringsniveau har altid været en prioritet for biludlejningsfirmaerne. Dollar, Europcar, og Hertz er nogle af de virksomheder, der lancerer udvidet rengøring for at sikre, at din udlejningsbil lever op til de højeste rengøringskrav. Søg på vores site for at se om der er en mulighed for udvidet rengøring til din biludlejning i Reykjavik. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Reykjavik, Island i august?

For en weekend i august er de bedste biludlejningstilbud i Reykjavik fra omkring 128 kr.-308 kr.. Biludlejningstilbud er lidt anderledes, når du lejer for en uge - priser starter omkring 102 kr. og har en gennemsnitspris på 160 kr..

Hvilke biludlejningsfirmaer i Reykjavik har de billigste biludlejningspriser?

Ice Rental Cars har typisk de billigste daglige priser i Reykjavik, som du har adgang til gennem alle deres udlejningskontorer. I gennemsnit, skal du forvente at betale 479 kr./dag, men vores brugere har fundet priser helt ned til 55 kr./dag for deres udlejningsbil i Reykjavik.

Er der et afbestillingsgebyr på min Reykjavik, Island biludlejning?

Når du lejer en bil, kan du forvente, at størstedelen af biludlejningsstederne i Reykjavik ikke tilbyder gratis afbestilling. Vær opmærksom på, at momondo ikke har indflydelse på afbestillingsreglerne, men vi kan hjælpe dig med at finde gode tilbud på lejebiler i Reykjavik. Tjek altid afbestillingsreglerne, når du søger efter en udlejningsbil.

Hvad er den bedste type bil at leje i Reykjavik i august måned?

En standardbil er ideel at leje på rejser til Reykjavik i august. I Reykjavik kommer der igennemsnit 70 mm nedbør og med temperaturer omkring 7 °C i august måned. Disse forhold er velegnede for en standardbil, som nemt kan klare lidt regn og klarer sig også fint, hvis temperaturen falder lidt. Leje af en Standard i Reykjavik koster 701 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Reykjavik har flest biludlejningssteder?

Europcar er meget populært i Reykjavik, Island, da de har flere biludlejningssteder end andre biludlejningsfirmaer. Du kan finde 3 biludlejningssteder i Reykjavik, Island by, og du kan forvente at betale omkring 883 kr./dag for din udlejningsbil i Reykjavik, Island.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Reykjavik, Island?

Hvis du lejer en bil i Reykjavik, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 50 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring Reykjavik er der generelt en hastighedsbegrænsning på 90 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i Reykjavik er hastighedsbegrænsningen 90 km/t..

Hvordan er vejret i Reykjavik, Island i juli?

I juli er der normalt 50 mm nedbør i Reykjavik og en gennemsnitstemperatur på 11 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Reykjavik, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i juli?

Vejret i Reykjavik i juli vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker dog specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Reykjavik. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Reykjavik plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Hyundai Accent, Hyundai i10 og Volkswagen Golf.

Minder vejret i Reykjavik om vejret i resten af Stór-Reykjavík?

Klimaet i Stór-Reykjavík i juli er normalt 11 °C med en forventet nedbør på 50 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Reykjavik til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Leje af bil i andre byer i Island

Se vores biludlejningstilbud i byer som Keflavík, Egilsstaðir og Akureyri i Island

Kom i gang med at planlægge din rejse til Reykjavik