Hoteller i Reykjavik, Island

Find tilbud på 125 hoteller i Reykjavik, Island

Reykjavik, Island
3. dec. — 4. dec.2
søn. 4.12
tor. 8.12

Populære hoteller til en overnatning i Reykjavik

Find det perfekte hotel til dit ophold i Reykjavik
Pris
kr.208
kr.1299
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Reykjaviks bedste områder at booke hotel i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for hoteller i de mest populære områder i Reykjavik

Pris

1.143 kr. – 1.392 kr.

BILLIGSTE OMRÅDE I REYKJAVIKHáaleiti og Bústaðir9% billigereHoteller i Háaleiti og Bústaðir er de billigste i Reykjavik med kun 1.143 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE OMRÅDE I REYKJAVIKMiðborg10% dyrereMiðborg har de højeste hotelpriser i Reykjavik med værelser til 1.392 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE OMRÅDE I REYKJAVIKMiðborg59% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Miðborg end i andre områder i Reykjavik

Oplevelser i Reykjavik


Hoteller i populære bydele i Reykjavik

Nedenfor vises de mest populære bydele til overnatning i Reykjavik og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Reykjavik?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Reykjavik
LavsæsonaugustDet billigste tidspunkt
Højsæsonjunidet dyreste tidspunkt
50%forventet prisfald
27%forventet prisstigning

Rejsepriser

497 kr. - 1.359 kr.

Billigeste dag på ugentorsdagis the cheapest day of the week to book
Dyreste dag på ugenfredagis the most expensive day of the week to book
1.065 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
800 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i Reykjavik er: 3 stjerne, 61 dage før.

1-2 stjerne

610 kr. - 682 kr.

3 stjerne

1.033 kr. - 1.155 kr.

4-5 stjerne

1.521 kr. - 1.758 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i Reykjavik

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Reykjavik

Laveste hotelpris

115 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Luxury Apartment Central Reykjavík

Hoteller i nærheden af lufthavnen

157

Gennemsnitslængde på ophold

3 dage
Den billigste pris for et værelse i Reykjavik, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 115 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Grímur Hotel, et 3-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Luxury Apartment Central Reykjavík, det mest populære 5-stjernede hotel i Reykjavik(bedømmelse på 9,5/10 ud fra 72 anmeldelser).
Der er 157 hoteller i Reykjavik tæt på Reykjavik Keflavik Intl. Bank Guesthouse er det nærmeste og ligger 1,8 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 3 dage, når de overnatter på hoteller i Reykjavik. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 3 dage i Reykjavik lå i sidste uge på 2.945 kr..

Rejsetips til Reykjavik

Island har hoteller for enhver smag og ethvert budget, og leder du efter prisvenlige alternativer er det også muligt at finde i Reykjavik, hvor priserne dog generelt er dyrere end på resten af øen. De budgetvenlige overnatningsmuligheder findes især blandt byens ferielejligheder, hostels og guesthouses.

Selvom du skulle få brugt flere penge på f.eks. flybilletter og hotel end planlagt, så er der masser af oplevelser på Island som koster lidt eller ingenting, særligt den imponerende natur. I Reykjavik kan du lære byen at kende ved at tage på en gratis, guidet rundtur der varer 2 timer – mødestedet er ved parken Austurvöllur. Området omkring søen Tjörnin er også værd at besøge, hvor folk mødes for at fodre gæs og ænder. I den gamle havn kan du nyde synet af de mange forskellige fiskerbåde, det smukke syn ind over byen, og hvis det ikke er for koldt gerne med en is i hånden.

Reykjvaik opleves nemmest til fods, men du har også mulighed for at leje en cykel hvis du kan klare en smule vind samt lidt bakker. Du kan også købe en 24-timers ubegrænset billet i form af et Reykjavik City Card til omkring 230 DKK.

Det er muligt at booke hotel i Reykjavik uden kreditkort.

Når du tjekker ind på et hotel i Reykjavik, skal du være fyldt 18 år, og der efterspørges gyldigt ID.

Et depositum opkræves – enten i form af kontanter eller via kreditkort.

Der hersker ikke en udpræget drikkepengekultur på Island, da der oftest allerede er et tillæg inklusive på regningen. Du kan dog give omkring 10% ved en ekstraordinær betjening.

Reykjavik er en sikker by at færdes i, og ø-livet her er generelt kendetegnet ved ro og gæstfrihed.

Det er ikke nødvendigt at medbringe en adapter til Island.


Hvad koster et hotel i Reykjavik pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Reykjavik

2-stjernede hoteller

Billigst 193 kr.

Gennemsnitlig 529 kr.

Dyrest 1.174 kr.

Søg efter 2-stjernede hoteller
2 eller færre stjerner
3 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Reykjavik

Disse billige hoteller og vandrehjem i Reykjavik har gode priser til det lille rejsebudget
Find hostels i Reykjavik

Hoteller med mest værdi for pengene i Reykjavik

Disse Reykjavik hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Reykjavik

I de senere år er Islands popularitet steget næsten eksplosivt, og folk valfarter dertil for at opleve den smukke, rå natur med alt fra vandfald til laguner og nordlys. Islands hovedstad Reykjavik, har over 125.000 indbyggere, og det er her størstedelen af landets befolkning bor. Når du rejser til Island bør du unde dig selv et besøg i byen, som byder på flere spændende oplevelser.

Reykjavik ligger på en halvø hvor du i centrum bl.a. har byens rådhus, alle indkøbsmulighederne og samtidig de højeste hotelpriser. Byen er delt op i 10 distrikter hvoraf ni af dem ligger spredt rundt om selve midtbyen, også kendt som Miðbær. I Árbær der ligger sydøst for centrum kan du tjekke ind i lidt roligere omgivelser, tæt på parken Heiðmörk samt en større sø. Uanset hvor du vælger at bo på hotel, er du nærmest garanteret storslåede landskaber samt den særlige ro der også kendetegner øen. Skal du tidligt med fly, eller ankommer du sent, kan du med fordel bo lige syd for byen, hvor lufthavnen er placeret.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Reykjavik

Det er sjældent rigtig varmt i Reykjavik, selv om sommeren kommer temperaturen typisk ikke meget over de 13 grader. Folk rejser derfor ikke hertil for at nyde klimaet, men derimod naturen som Island er så kendt for.

Reykjavik er, takket være sin placering, især kendt for fiskeri, men i løbet af de seneste årtier er den også blomstret op inden for kultur, uddannelse, turisme og sport. Det er noget, som lokker endnu flere turister til, hvilket øger valgmulighederne når det kommer til at bo på hotel i Reykjavik.

Turismen gør rigtig meget for Reykjavik, men byen – og øen som helhed – er også heldig at være velsignet med en smuk natur, hvor der er noget at opleve for enhver. De mange laguner kombineret med menneskeskabte svømmefaciliteter har f.eks. også åbnet op for wellness-rejser. Det er oplagt at tage på dagsture fra Reykjavik, og du kan blandt andet kan tage på hvalsafari fra byens gamle havn.

Når du er i Reykjavik, bør du ikke gå glip af udsigten fra The Pearl, der er en bygning med seks kæmpe vandtanke og en terrasse med fantastisk udsigt. Byens koncertsal Harpa er også en oplevelse værd sammen med Hallgrímskirkja, der er en kirke i en helt særlig form. Står den på shopping, så foregår det mest på hovedgaden Laugavegur samt ved markedet Kolaportið ved havnen.


Information about staying in Reykjavik

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Reykjavik

Et ophold på 3 nætter er mest populært for personer, der besøger Reykjavik.

Prisen for et hotel i Reykjavik afhænger af en række faktorer såsom antal stjerner, placering og efterspørgsel. Generelt er den gennemsnitlige pris for et hotel omkring 971 kr. pr. nat.

Den billigste måned at booke et hotel i Reykjavik er august. Prisen på dit værelse kan være helt op til 51% billigere end i de dyreste måneder.

onsdag er typisk den billigste dag for hotelværelser i Reykjavik. Den dyreste er typisk torsdag.

Luksushoteller i Reykjavik koster ca. 1.155 kr. pr. nat pr. person. Et luksushotel koster 115 kr.% mere end et gennemsnitligt hotel i Reykjavik, der koster ca. 971 kr. pr. nat pr. person.

Hostels og hoteller op til 2 stjerner i Reykjavik koster ca. 589 kr. for en seng pr. person. Du kan spare 382 kr. ved at booke et hostel sammenlignet med et gennemsnitligt hotel i Reykjavik.

Populære områder i Reykjavik er Miðborg, Laugardalur, Hlíðar og Vesturbær.

Hvis du gerne vil bo på hotel i Reykjavik i december, er det godt at vide, at der med en gennemsnitstemperatur på 0 °C og ca. 80 mm forventet nedbør findes nogle aktivieteter og seværdigheder, som er velegnede til vejret.

Ja, der er 200 ferieboliger i Reykjavik. I øjeblikket er Stay Apartments Bolholt den mest populære feriebolig i Reykjavik, baseret på vores brugerdata. Søg efter ferieboliger i Reykjavik.

Ja, 150 hostels er ledige i Reykjavik, hvis du leder efter denne type ophold til din rejse. Baseret på vores brugerdata, er The Capital Inn tilfældigvis det mest populære hostel i byen. Find hostels i Reykjavik.


momondos yndlingshoteller i Reykjavik

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Reykjavik
Iceland Comfort Apartments

Iceland Comfort Apartments

Reykjavik, Island

7,4
538 kr.

Airport Inn

Klettarod 10, Reykjavik, Iceland

510 kr.
Center Hotels Laugavegur

Center Hotels Laugavegur

95-99 Laugavegur, Reykjavik, Iceland

8,7
990 kr.
Downtown Reykjavík Apartments

Downtown Reykjavík Apartments

Reykjavik, Island

8,0
696 kr.
Skuggi Hotel by Keahotels

Skuggi Hotel by Keahotels

Hverfisgata 103, Reykjavik, Iceland

8,7
1.026 kr.
R13 - A Townhouse Hotel

R13 - A Townhouse Hotel

Armuli 13a, Reykjavik, Iceland

8,3
754 kr.
101 Guesthouse

101 Guesthouse

Laugavegur, Corner Snorrabraut 29, Reykjavik, Iceland

7,3
481 kr.
Nordurey Guesthouse

Nordurey Guesthouse

Snorrabraut 71, Reykjavik, Iceland

7,8
459 kr.
Hotel Orkin

Hotel Orkin

Brautarholti 29, Reykjavik, Iceland

8,2
825 kr.
Fosshotel Raudara

Fosshotel Raudara

Raudararstigur 37, Reykjavik, Iceland

7,5
919 kr.
Dalur - Hi Hostel

Dalur - Hi Hostel

Sundlaugavegur 34, Reykjavik, Iceland

7,9
280 kr.
Guesthouse Aurora

Guesthouse Aurora

Freyjugata 24, Reykjavik, Iceland

7,4
488 kr.
Hotel Lotus

Hotel Lotus

Álftamýri 7, Reykjavik, Iceland

9,3
911 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Reykjavik


Hvorfor vælge momondo?

momondo er gratis at bruge, og der er ingen skjulte gebyrer eller omkostninger. momondo søger på adskillige rejsesites for at vise dig hoteller og give dig overnatningsmuligheder i Reykjavik, som du derefter nemt og hurtigt kan filtrere.

Du kan finde et godt sted at overnatte i Reykjavik ved hjælp af vores filtre, når du har brugt søgeformularen ovenfor. De filtre, som momondo tilbyder, indeholder enkle filtre som f.eks. stjernebedømmelse, placering og pris, men der findes også mere avancerede filtre, hvor du kan vælge overnatning ud fra stilart, faciliteter som f.eks. gratis morgenmad og internet, samt forbedrede sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Omfattende rejsesøgning
momondo sammenligner over 3 mio. hoteller og andre former for overnatning for at sikre, at du kan finde det bedste overnatningssted.
Intuitive søgefiltre
Filtrer efter pris, faciliteter, gratis afbestilling, øget rengøring, gratis morgenmad med mere.
Smarte prisagenter
Hvis du har fundet et sted, kan momondo holde øje med prisen og underrette dig, når den ændrer sig.