Flyrejser Europa Island Reykjavik

Find billige flybilletter til Reykjavik

Returrejse
Economy
Wichita (ICT)
Reykjavik (REK)
ons.. 25.11.
ons.. 2.12.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

De billigste fly til lufthavne i Reykjavik

Find de billigste fly til disse Reykjavik-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
Der er i øjeblikket ingen data for den valgte rute. Vælg venligst en ny afrejselufthavn

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Reykjavik?

Reykjaviks højsæson ligger i sommermånederne, og det er derfor i denne periode priserne på flyrejser til Reykjavik og Island stiger. I sommermånederne er vejret mildt, nætterne korte og lyse og der er mange aktiviteter såsom festivaler. Mange turister vælger endda at rejse til Reykjavik under jul og nytår. Vinterhalvåret er ligeledes en attraktivt tidspunkt at rejse til Reykjavik, da det er her du kan give dig i kast med alle vinteraktiviteterne, og hvor du har den bedste chance for at observere nordlys.

Hvilket er det absolut billigste fly til Reykjavik?

Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Reykjavik fra Egilsstaðir for 551 kr.. Det er 88% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Reykjavik. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Reykjavik fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Reykjavik?

Generelt er november den billigste måned at flyve fra Danmark til Reykjavik på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 1.236 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Reykjavik i november, så er det også billigt at flyve i januar. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 1.261 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Reykjavik?

De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 60 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Reykjavik. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 1.514 kr.. Vær opmærksom på at du måske også kan finde billige fly til Reykjavik på et hvert tidspunkt. Faktisk har vores brugere fundet fly helt ned til 960 kr. de sidste 72 timer.

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Reykjavik på?

Den billigste afrejsedag for dit fly til Reykjavik er på en lørdag hvor priserne kan findes helt ned til 1.465 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. Hvis muligt, undgå at bestille dit fly med afgang på en søndag da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Reykjavik på en søndag på 1.673 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Reykjavik?

Når du flyver til Reykjavik fra Danmark er om morgenen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 1.458 kr. for fly med afgang om morgenen. Den dyreste tid på dagen at rejse til Reykjavik på, er derimod om eftermiddagen, hvor priserne ligger på omkring 1.730 kr..

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Reykjavik?

Lufthavn: Reykjavik Keflavik Intl kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Reykjavik.

Findes der en billigere måde at flyve til Reykjavik på?

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Reykjavík for 4.647 kr. pr. person i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Gode tilbud på fly til Reykjavik

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Reykjavik fundet af momondos brugere for nylig
Billigst
Bedst
Hurtigst
Flere flyselskaber
17. jan.
CPH
København Kastrup
27t. 35min.
1 stop
KEF
Reykjavik Keflavik Intl
23. jan.
KEF
Reykjavik Keflavik Intl
3t. 10min.
CPH
København Kastrup
Icelandair
22. jan.
CPH
København Kastrup
3t. 25min.
KEF
Reykjavik Keflavik Intl
27. jan.
KEF
Reykjavik Keflavik Intl
3t. 10min.
CPH
København Kastrup
1.010 kr.
Find lignende
Lufthansa
17. dec.
CPH
København Kastrup
8t. 10min.
1 stop
KEF
Reykjavik Keflavik Intl
7. jan.
KEF
Reykjavik Keflavik Intl
6t. 25min.
1 stop
CPH
København Kastrup
1.167 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
17. jan.
CPH
København Kastrup
23t. 10min.
2 stop
KEF
Reykjavik Keflavik Intl
23. jan.
KEF
Reykjavik Keflavik Intl
16t. 05min.
1 stop
CPH
København Kastrup
Icelandair
20. feb.
CPH
København Kastrup
3t. 25min.
KEF
Reykjavik Keflavik Intl
28. feb.
KEF
Reykjavik Keflavik Intl
3t. 10min.
CPH
København Kastrup
1.029 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
17. jan.
CPH
København Kastrup
23t. 10min.
2 stop
KEF
Reykjavik Keflavik Intl
23. jan.
KEF
Reykjavik Keflavik Intl
3t. 10min.
CPH
København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Reykjavik

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Reykjavik, så se nogle af vores tilbud herunder.
Billigst
Bedst
Hurtigst
Flere flyselskaber
11. jan.
CPH
København Kastrup
44t. 25min.
2 stop
KEF
Reykjavik Keflavik Intl
British Airways
14. jan.
CPH
København Kastrup
16t. 20min.
1 stop
KEF
Reykjavik Keflavik Intl
airBaltic
30. nov.
CPH
København Kastrup
20t. 50min.
1 stop
KEF
Reykjavik Keflavik Intl

Hvilke flyselskaber flyver til Reykjavik?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Reykjavik

WOW air og Icelandair tilbyder direkte fly til Reykjavik fra København, og fra Billund kan du flyve direkte med Icelandair. Ryanair, easyJet og Norwegian plejer at have de bedste priser til Reykjavik fra København, og fra Billund er det ofte Ryanair, easyJet og Wizz Air der er billigst. Vær opmærksom på at der kan komme ekstraudgifter som f.eks. bagage og siddeplads, når du køber flybilletter hos lavprisselskaber.

 

 


Lufthavne tæt på Reykjavik

Herunder finder du alle lufthavne i Reykjavik samt afstand til centrum

Der er to lufthavne i Island: Keflavík International Airport (KEF) og Reykjavík Airport (RKV). Reykjavík Airport ligger blot 2 km fra byens centrum, og lufthavnen har indenrigsfly samt fly til Grønland og Færøerne. De fleste danskere flyver dog til Keflavík International Airport.

Den internationale lufthavn ligger ca. 50 km sydøst fra Reykjavík. Turen fra lufthavnen tager mellem 45 og 75 minutter, og der går tre busser fra lufthavnen til Reykjavik: AirportExpress, Flybus og den offentlig transport Strætó. AirportExpress kan bookes online, og de kan bringe dig til 160 forskellige hoteller i løbet af ca. 45 minutter, og der er sågar WiFi i bussen. Prisen er ca. 2100 ISK, som svarer til omkring 120 kr., hvilket er billigere end konkurrenterne fra FlyBus, som sælger billetter for omkring 2700 ISK. Strætó (den offentlige transport) koster omkring 1800 ISK, og turen tager omkring en time og et kvarter.


Populære fly til Reykjavik

Find dine flybilletter til Reykjavik blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Reykjavik
Korteste rejsetid
3t. 15min.
Laveste pris
1.030 kr.
Fly fra Billund til Reykjavik
Korteste rejsetid
9t. 40min.
Laveste pris
2.140 kr.
Fly fra Aarhus til Reykjavik
Korteste rejsetid
5t. 00min.
Laveste pris
3.239 kr.
Fly fra Aalborg til Reykjavik
Korteste rejsetid
24t. 30min.
Laveste pris
4.431 kr.
Vis flere

Hvordan kommer man nemmest rundt i Reykjavik?

Reykjaviks centrum oplever du bedst til fods. I området omkring den gamle havn finder du skønne promenader hvor det summer med liv, ligesom du med et kort fra turistkontoret kan tage på nogle af byens historiske gåture.

Byens offentlige transport består af et effektivt busnetværk som tager dig til Reykjaviks forskellige områder. Det kan være en god idé at investere i et Reykjavik City Card som giver dig ubegrænset adgang til transport i 24, 36 eller 72 timer. Kortet giver også gratis adgang til alle bymuseer og gallerier, såsom det nationale kunstmuseum samt Reykjavik Family Park and Zoo og meget mere. En enkeltdagsbillet koster 3700 ISK, mens 48 timer koster 4900 ISK, og tre dage koster 5900 ISK. Priser kan variere, og du kan finde al den seneste information på den officielle hjemmeside.

Island har i det hele taget et godt transportnetværk, og med bus kan du uden besvær komme rundt til mange af landets andre områder og byer.


Kan man rejse til Reykjavik uden pas eller visum?

Som nordisk statsborger kan du rejse uden pas og visum til Island. Du skal dog kunne fremvise en form for billede-ID. Derfor anbefales det at medbringe dit pas, hvis du skal flyve til Reykjavik.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Reykjavik


Tips og gode råd til Reykjavik

Hvordan får man den billigste flybillet til Reykjavik?

I marts og april finder du typisk de billigste flybilletter, og her anbefales det at bestille billetterne ca. 60 dage før afrejse, for at få de bedste priser (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Reykjavik, marts 2018).

Hvad skal man se i Reykjavik?

En af de mest imponerende seværdigheder i Reykjavik er Hallgrimskirken, som er den største kirke i byen med en højde på 75 meter. Og det er bogstaveligt talt musik for ørene at høre det internationalt anerkendte kor synge i kirken. Derudover bør du tage til Den Blå Lagune, som ligger en lille times kørsel uden for byen. I denne oase kan du nyde 35-40 graders varmt vand hele året rundt.

Aktiviteter for børn

Naturen er den største oplevelse i Island. I kan se på finurlige søpapegøjer fra april til september, som især holder til på den lille, ubeboede ø Lundey, der ligger lidt udenfor Reykjavik. I kan også tage på hvalsafari fra den islandske hovedstad og være heldige at se spækhuggere, delfiner, vågehvaler og meget mere.

Skal man købe rejseforsikring?

Med det blå sygesikringskort har du ret til behandling i Island på samme fod som islænderne. Derudover findes der en særlig nordisk aftale, som gør, at du også kan få behandling for akut sygdom ved at vise dit gule sygesikringskort. Du kan også tegne en rejseforsikring, hvis du vil være dækket ind for evt. erstatning ved ødelagte feriedage, tandbehandling eller hjemkaldelse.

Kan man drikke vand fra hanen?

Ja, vandet fra vandhanen i Island smager faktisk ganske godt.

Giver man drikkepenge i Reykjavik?

Drikkepenge er allerede inkluderet i tjenesteydelser i Reykjavik, og derfor er der ingen forventning om yderligere drikkepenge.

Hvor er der gode shoppingområder?

Et af de mest populære shoppingområderne er gågade-delen af gaden Laugaveur, som betyder Vaskevejen på dansk, da det i gamle dage var den vej, de lokale tog for at vaske deres tøj i de varme kilder. Men nu tager både lokale og turister til gaden for bl.a. at købe nyt tøj. Derudover ligger der også to indkøbscentre i byen, som hedder Kringlan og Smaralind. Sidstnævnte ligger længere væk fra centrum end Kringlan, som har mere end 180 forskellige butikker.


Find billige flybilletter til andre byer i Island

Island er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?
Flyrejser Europa Island Reykjavik
 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class