Find billige flybilletter til Reykjavik

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
man. 4.7
man. 11.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Reykjavik

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Reykjavik

Bedste pris på enkeltbillet

275 kr.

Bedste pris på returbillet

825 kr.

Hurtigste flyvetid

8t. 15min.

Betjenes af

3 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Reykjavik fra Danmark i de seneste 72 timer er 275 kr. (København Kastrup til Reykjavik Keflavik Intl).
Den bedste pris på en returbillet til Reykjavik fra Danmark i de seneste 72 timer er 825 kr. (København Kastrup til Reykjavik Keflavik Intl).
Det hurtigste fly til Reykjavik fra Danmark tager 8t. 15min. (København Kastrup til Reykjavik Keflavik Intl).
Der er 3 flyselskaber, som flyver til Reykjavik, herunder PLAY, easyJet og Wizz Air.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Reykjavik

Find de billigste fly til disse Reykjavik-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Lufthavn: Reykjavík

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Reykjavik

København (CPH) til Lufthavn: Reykjavik Keflavik Intl (KEF)

Fly til Reykjavik ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Reykjavik Keflavik Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 1.847 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL REYKJAVIK FRA KØBENHAVNjanuar24% billigereAt flyve fra København til Reykjavik ​​koster i gennemsnit blot 1.403 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL REYKJAVIK FRA KØBENHAVNapril39% dyrereDet koster cirka 2.580 kr. at flyve til Reykjavik ​​fra København i april
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL REYKJAVIK FRA KØBENHAVNapril277% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Reykjavik fra København i april end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Reykjavik?

Reykjaviks højsæson ligger i sommermånederne, og det er derfor i denne periode priserne på flyrejser til Reykjavik og Island stiger. I sommermånederne er vejret mildt, nætterne korte og lyse og der er mange aktiviteter såsom festivaler. Mange turister vælger endda at rejse til Reykjavik under jul og nytår. Vinterhalvåret er ligeledes en attraktivt tidspunkt at rejse til Reykjavik, da det er her du kan give dig i kast med alle vinteraktiviteterne, og hvor du har den bedste chance for at observere nordlys.

Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Reykjavik fra Thessaloniki for 753 kr.. Det er 75% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Reykjavik. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Reykjavik fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

januar måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Reykjavik fra Danmark, med flest priser fundet omkring 1.403 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i januar, kan du booke flyrejser til Reykjavik fra Danmark i marts i stedet. Fly til Reykjavik i marts, selvom de ikke er helt så billige som dem i januar, har stadig kun et gennemsnit på omkring 1.417 kr..

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Reykjavik fra Danmark, når du booker 29 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Reykjavik for omkring 1.853 kr., når du søger 29 dage forud. De sidste 72 timer har momondo brugere fundet fly fra Danmark til Reykjavik helt ned til 825 kr..

Lufthavn: Reykjavik Keflavik Intl kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Reykjavik.

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Reykjavík for 3.016 kr. pr. person i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Ja. For at komme til Miðborg skal du booke et fly til Reykjavík, som ligger i Reykjavik og er ca. 1,6 km fra Miðborg.Gode tilbud på fly til Reykjavik

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Reykjavik fundet af momondos brugere for nylig
Wizz Air
9. okt.
CPH03:55København Kastrup
17t. 40min.
1 stop
KEF21:35Reykjavik Keflavik Intl
13. okt.
KEF20:15Reykjavik Keflavik Intl
11t. 25min.
1 stop
CPH07:40København Kastrup
PLAY
5. nov.
CPH07:50København Kastrup
3t. 30min.
KEF11:20Reykjavik Keflavik Intl
9. nov.
KEF01:30Reykjavik Keflavik Intl
3t. 20min.
CPH04:50København Kastrup
Flere flyselskaber
20. sep.
CPH03:20København Kastrup
14t. 55min.
2 stop
KEF18:15Reykjavik Keflavik Intl
24. sep.
KEF17:00Reykjavik Keflavik Intl
8t. 30min.
1 stop
CPH01:30København Kastrup
Flere flyselskaber
20. sep.
CPH08:15København Kastrup
10t. 00min.
1 stop
KEF18:15Reykjavik Keflavik Intl
24. sep.
KEF17:00Reykjavik Keflavik Intl
8t. 30min.
1 stop
CPH01:30København Kastrup
easyJet
26. okt.
CPH17:40København Kastrup
13t. 45min.
1 stop
KEF07:25Reykjavik Keflavik Intl
9. nov.
KEF06:20Reykjavik Keflavik Intl
30t. 30min.
1 stop
CPH12:50København Kastrup
Flere flyselskaber
6. sep.
CPH09:55København Kastrup
9t. 20min.
1 stop
KEF19:15Reykjavik Keflavik Intl
13. sep.
KEF17:55Reykjavik Keflavik Intl
11t. 25min.
1 stop
CPH05:20København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Reykjavik

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Reykjavik, så se nogle af vores tilbud herunder.
Flere flyselskaber
12. sep.
CPH18:20København Kastrup
24t. 55min.
1 stop
KEF19:15Reykjavik Keflavik Intl
Flere flyselskaber
7. sep.
CPH18:10København Kastrup
24t. 25min.
1 stop
KEF18:35Reykjavik Keflavik Intl
Flere flyselskaber
20. sep.
CPH03:20København Kastrup
15t. 55min.
1 stop
KEF19:15Reykjavik Keflavik Intl

Hvilke flyselskaber flyver til Reykjavik?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Reykjavik

Hvilke flyselskaber flyver til Reykjavik?

Ifølge vores data, er de mest populære flyselskaber der flyver til Reykjavik fra Danmark, Icelandair, Scandinavian Airlines, Czech Airlines og Lufthansa. Der kan være andre lufthavne afhængig af, hvor i Danmark du flyver fra.


Lufthavne i nærheden af Reykjavik

Neden for finder du alle lufthavne i Reykjavik samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer jeg til centrum af Reykjavik fra lufthavnen

Der er to lufthavne i Island: Keflavík International Airport (KEF) og Reykjavík Airport (RKV). Reykjavík Airport ligger blot 2 km fra byens centrum, og lufthavnen har indenrigsfly samt fly til Grønland og Færøerne. De fleste danskere flyver dog til Keflavík International Airport.

Den internationale lufthavn ligger ca. 50 km sydøst fra Reykjavík. Turen fra lufthavnen tager mellem 45 og 75 minutter, og der går tre busser fra lufthavnen til Reykjavik: AirportExpress, Flybus og den offentlig transport Strætó. AirportExpress kan bookes online, og de kan bringe dig til 160 forskellige hoteller i løbet af ca. 45 minutter, og der er sågar WiFi i bussen. Prisen er ca. 2100 ISK, som svarer til omkring 120 kr., hvilket er billigere end konkurrenterne fra FlyBus, som sælger billetter for omkring 2700 ISK. Strætó (den offentlige transport) koster omkring 1800 ISK, og turen tager omkring en time og et kvarter.


Populære fly til Reykjavik

Find dine flybilletter til Reykjavik blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Reykjavik
Hurtigste flyvetid3t. 10min.
Laveste pris874 kr.
Fly fra Billund til Reykjavik
Hurtigste flyvetid2t. 55min.
Laveste pris1.226 kr.
Fly fra Aalborg til Reykjavik
Hurtigste flyvetid26t. 05min.
Laveste pris1.360 kr.
Fly fra Aarhus til Reykjavik
Hurtigste flyvetid5t. 15min.
Laveste pris2.312 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Reykjavik

Reykjaviks centrum oplever du bedst til fods. I området omkring den gamle havn finder du skønne promenader hvor det summer med liv, ligesom du med et kort fra turistkontoret kan tage på nogle af byens historiske gåture.

Byens offentlige transport består af et effektivt busnetværk som tager dig til Reykjaviks forskellige områder. Det kan være en god idé at investere i et Reykjavik City Card som giver dig ubegrænset adgang til transport i 24, 36 eller 72 timer. Kortet giver også gratis adgang til alle bymuseer og gallerier, såsom det nationale kunstmuseum samt Reykjavik Family Park and Zoo og meget mere. En enkeltdagsbillet koster 3700 ISK, mens 48 timer koster 4900 ISK, og tre dage koster 5900 ISK. Priser kan variere, og du kan finde al den seneste information på den officielle hjemmeside.

Island har i det hele taget et godt transportnetværk, og med bus kan du uden besvær komme rundt til mange af landets andre områder og byer.


Visumkrav for Reykjavik

Som nordisk statsborger kan du rejse uden pas og visum til Island. Du skal dog kunne fremvise en form for billede-ID. Derfor anbefales det at medbringe dit pas, hvis du skal flyve til Reykjavik.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Reykjavik


De bedste oplevelser og seværdigheder i Reykjavik

I marts og april finder du typisk de billigste flybilletter, og her anbefales det at bestille billetterne ca. 60 dage før afrejse, for at få de bedste priser (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Reykjavik, marts 2018).

En af de mest imponerende seværdigheder i Reykjavik er Hallgrimskirken, som er den største kirke i byen med en højde på 75 meter. Og det er bogstaveligt talt musik for ørene at høre det internationalt anerkendte kor synge i kirken. Derudover bør du tage til Den Blå Lagune, som ligger en lille times kørsel uden for byen. I denne oase kan du nyde 35-40 graders varmt vand hele året rundt.

Med det blå sygesikringskort har du ret til behandling i Island på samme fod som islænderne. Derudover findes der en særlig nordisk aftale, som gør, at du også kan få behandling for akut sygdom ved at vise dit gule sygesikringskort. Du kan også tegne en rejseforsikring, hvis du vil være dækket ind for evt. erstatning ved ødelagte feriedage, tandbehandling eller hjemkaldelse.

Ja, vandet fra vandhanen i Island smager faktisk ganske godt.

Drikkepenge er allerede inkluderet i tjenesteydelser i Reykjavik, og derfor er der ingen forventning om yderligere drikkepenge.

Et af de mest populære shoppingområderne er gågade-delen af gaden Laugaveur, som betyder ”Vaskevejen” på dansk, da det i gamle dage var den vej, de lokale tog for at vaske deres tøj i de varme kilder. Men nu tager både lokale og turister til gaden for bl.a. at købe nyt tøj. Derudover ligger der også to indkøbscentre i byen, som hedder Kringlan og Smaralind. Sidstnævnte ligger længere væk fra centrum end Kringlan, som har mere end 180 forskellige butikker.


Find billige flybilletter til andre byer i Island

Island er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Reykjavik, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Reykjavik, så du sparer tid og penge.

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Reykjavik, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Reykjavik. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Reykjavik. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.