Flyrejser Europa Island Reykjavik

Find billige flybilletter til Reykjavik

Returrejse
Economy
Wichita (ICT)
Reykjavik (REK)
tir.. 2.3.
tir.. 9.3.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |
Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Reykjavik. De nuværende restriktioner til Reykjavik er baseret på Island rejserestriktioner.

Se nuværende Island rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i Reykjavik

Find de billigste fly til disse Reykjavik-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
Billund
Lufthavn: Reykjavik Keflavik Intl

BILLIGSTE ROUTE FRA Billund TIL Reykjavik

Billund (BLL) til Reykjavik (IS1)

Fly til Reykjavik ​​fra Billund er typisk billigere, når du flyver fra Billund til Reykjavik, hvor den gennemsnitlige pris er 1.771 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL REYKJAVIK FRA BILLUNDnovember19% billigereAt flyve fra Billund til Reykjavik ​​koster i gennemsnit blot 1.441 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL REYKJAVIK FRA BILLUNDdecember22% dyrereDet koster cirka 2.168 kr. at flyve til Reykjavik ​​fra Billund i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL REYKJAVIK FRA BILLUNDjuli552% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Reykjavik fra Billund i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Reykjavik?

Reykjaviks højsæson ligger i sommermånederne, og det er derfor i denne periode priserne på flyrejser til Reykjavik og Island stiger. I sommermånederne er vejret mildt, nætterne korte og lyse og der er mange aktiviteter såsom festivaler. Mange turister vælger endda at rejse til Reykjavik under jul og nytår. Vinterhalvåret er ligeledes en attraktivt tidspunkt at rejse til Reykjavik, da det er her du kan give dig i kast med alle vinteraktiviteterne, og hvor du har den bedste chance for at observere nordlys.

Hvilket er det absolut billigste fly til Reykjavik?

Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Reykjavik fra Egilsstaðir for 541 kr.. Det er 86% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Reykjavik. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Reykjavik fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Reykjavik?

Generelt er november den billigste måned at flyve fra Danmark til Reykjavik på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 1.213 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Reykjavik i november, så er det også billigt at flyve i januar. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 1.238 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Reykjavik?

De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 60 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Reykjavik. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 1.486 kr.. Vær opmærksom på at du måske også kan finde billige fly til Reykjavik på et hvert tidspunkt. Faktisk har vores brugere fundet fly helt ned til 1.035 kr. de sidste 72 timer.

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Reykjavik på?

Den billigste afrejsedag for dit fly til Reykjavik er på en lørdag hvor priserne kan findes helt ned til 1.437 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. Hvis muligt, undgå at bestille dit fly med afgang på en søndag da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Reykjavik på en søndag på 1.642 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Reykjavik?

Når du flyver til Reykjavik fra Danmark er om morgenen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 1.431 kr. for fly med afgang om morgenen. Den dyreste tid på dagen at rejse til Reykjavik på, er derimod om eftermiddagen, hvor priserne ligger på omkring 1.697 kr..

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Reykjavik?

Lufthavn: Reykjavik Keflavik Intl kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Reykjavik.

Findes der en billigere måde at flyve til Reykjavik på?

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Reykjavík for 3.888 kr. pr. person i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Reykjavik?

På nuværende tidspunkt inkluderer Island rejserestriktioner rejser til Reykjavik. Indrejserestriktioner

Island har begrænset indrejse for alle rejsende, der ikke er statsborgere i EØS-medlemsstaterne, Andorra, Monaco, San Marino, Schweiz, Vatikanstaten eller deres familier. Rejsende med opholdstilladelse udstedt af Schengen-medlemsstaterne kan stadig rejse ind i landet. Diplomater, sundhedspersonale, humanitært hjælpepersonale, militært personale, rejsende der har brug for international beskyttelse, og rejsende i nødsituationer kan også rejse ind i landet. Rejsende, der er indbyggere og rejser fra Australien, Japan, New Zealand, Rwanda, Singapore, Sydkorea eller Thailand kan også komme ind i landet.

Indrejsekrav

Rejsende skal udfylde formular til forhåndsregistrering inden afrejse. Rejsende skal downloade Rakning C-19-appen. Rejsende skal have en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR-testresultat udstedt inden for 72 timer før afgang. Certifikatet skal være på dansk, engelsk, islandsk, norsk eller svensk.

Karantænekrav

Alle ankomne rejsende gennemgår to tests for at screene for SARS-CoV-2 og diagnose af COVID-19 med karantæne imellem. Den første test udføres ved ankomsten. Karantæneperioden for rejsende slutter, så snart de får et negativt resultat fra den anden test. Tjek denne liste over gæstehuse/hoteller , der accepterer karantænegæster. Rejsende, der har bekræftet med PCR-test eller antistof-test EU / EFTA-stat , at de tidligere har haft en COVID-19-infektion, er undtaget fra karantæne. Rejsende, der præsenterer et gyldigt internationalt vaccinationscertifikat til fuld vaccination med en godkendt vaccine mod COVID-19 er undtaget fra karantæne. Alle rejsende, der rejser ind på Island på vej til en anden Schengen-medlemsstat, skal have en skriftlig bekræftelse på deres tilladelse til at rejse ind i den anden Schengen-medlemsstat.

Hvis du planlægger rejser til Reykjavik nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Gode tilbud på fly til Reykjavik

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Reykjavik fundet af momondos brugere for nylig
Icelandair
28. mar.
10:05
København Kastrup
3t. 10min.
13:15
Reykjavik Keflavik Intl
15. apr.
03:45
Reykjavik Keflavik Intl
3t. 10min.
06:55
København Kastrup
1.349 kr.
Find lignende
Icelandair
31. mar.
10:05
København Kastrup
3t. 10min.
13:15
Reykjavik Keflavik Intl
5. apr.
03:45
Reykjavik Keflavik Intl
3t. 10min.
06:55
København Kastrup
1.540 kr.
Find lignende
Icelandair
25. aug.
10:10
København Kastrup
3t. 15min.
13:25
Reykjavik Keflavik Intl
7. sep.
12:25
Reykjavik Keflavik Intl
3t. 10min.
15:35
København Kastrup
1.416 kr.
Find lignende
Icelandair
14. aug.
18:35
København Kastrup
3t. 15min.
21:50
Reykjavik Keflavik Intl
21. aug.
12:25
Reykjavik Keflavik Intl
3t. 10min.
15:35
København Kastrup
1.496 kr.
Find lignende
Icelandair
3. aug.
18:35
København Kastrup
3t. 15min.
21:50
Reykjavik Keflavik Intl
10. aug.
03:45
Reykjavik Keflavik Intl
3t. 15min.
07:00
København Kastrup
1.466 kr.
Find lignende
Icelandair
30. jul.
10:10
København Kastrup
3t. 15min.
13:25
Reykjavik Keflavik Intl
10. aug.
04:00
Reykjavik Keflavik Intl
3t. 15min.
07:15
København Kastrup
1.509 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Reykjavik

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Reykjavik, så se nogle af vores tilbud herunder fra Icelandair
Icelandair
26. apr.
10:05
København Kastrup
3t. 10min.
13:15
Reykjavik Keflavik Intl
SAS
27. maj
04:30
København Kastrup
3t. 15min.
07:45
Reykjavik Keflavik Intl
SAS
6. jul.
04:30
København Kastrup
3t. 15min.
07:45
Reykjavik Keflavik Intl

Hvilke flyselskaber flyver til Reykjavik?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Reykjavik

WOW air og Icelandair tilbyder direkte fly til Reykjavik fra København, og fra Billund kan du flyve direkte med Icelandair. Ryanair, easyJet og Norwegian plejer at have de bedste priser til Reykjavik fra København, og fra Billund er det ofte Ryanair, easyJet og Wizz Air der er billigst. Vær opmærksom på at der kan komme ekstraudgifter som f.eks. bagage og siddeplads, når du køber flybilletter hos lavprisselskaber.

 

 


Lufthavne tæt på Reykjavik

Herunder finder du alle lufthavne i Reykjavik samt afstand til centrum

Der er to lufthavne i Island: Keflavík International Airport (KEF) og Reykjavík Airport (RKV). Reykjavík Airport ligger blot 2 km fra byens centrum, og lufthavnen har indenrigsfly samt fly til Grønland og Færøerne. De fleste danskere flyver dog til Keflavík International Airport.

Den internationale lufthavn ligger ca. 50 km sydøst fra Reykjavík. Turen fra lufthavnen tager mellem 45 og 75 minutter, og der går tre busser fra lufthavnen til Reykjavik: AirportExpress, Flybus og den offentlig transport Strætó. AirportExpress kan bookes online, og de kan bringe dig til 160 forskellige hoteller i løbet af ca. 45 minutter, og der er sågar WiFi i bussen. Prisen er ca. 2100 ISK, som svarer til omkring 120 kr., hvilket er billigere end konkurrenterne fra FlyBus, som sælger billetter for omkring 2700 ISK. Strætó (den offentlige transport) koster omkring 1800 ISK, og turen tager omkring en time og et kvarter.


Populære fly til Reykjavik

Find dine flybilletter til Reykjavik blandt disse populære flyafgange
Fly fra Billund til Reykjavik
Korteste rejsetid
2t. 55min.
Laveste pris
1.035 kr.
Fly fra København til Reykjavik
Korteste rejsetid
3t. 10min.
Laveste pris
1.103 kr.
Fly fra Aalborg til Reykjavik
Korteste rejsetid
6t. 20min.
Laveste pris
2.618 kr.
Fly fra Aarhus til Reykjavik
Korteste rejsetid
6t. 30min.
Laveste pris
2.648 kr.
Vis flere

Hvordan kommer man nemmest rundt i Reykjavik?

Reykjaviks centrum oplever du bedst til fods. I området omkring den gamle havn finder du skønne promenader hvor det summer med liv, ligesom du med et kort fra turistkontoret kan tage på nogle af byens historiske gåture.

Byens offentlige transport består af et effektivt busnetværk som tager dig til Reykjaviks forskellige områder. Det kan være en god idé at investere i et Reykjavik City Card som giver dig ubegrænset adgang til transport i 24, 36 eller 72 timer. Kortet giver også gratis adgang til alle bymuseer og gallerier, såsom det nationale kunstmuseum samt Reykjavik Family Park and Zoo og meget mere. En enkeltdagsbillet koster 3700 ISK, mens 48 timer koster 4900 ISK, og tre dage koster 5900 ISK. Priser kan variere, og du kan finde al den seneste information på den officielle hjemmeside.

Island har i det hele taget et godt transportnetværk, og med bus kan du uden besvær komme rundt til mange af landets andre områder og byer.


Kan man rejse til Reykjavik uden pas eller visum?

Som nordisk statsborger kan du rejse uden pas og visum til Island. Du skal dog kunne fremvise en form for billede-ID. Derfor anbefales det at medbringe dit pas, hvis du skal flyve til Reykjavik.


Tips og gode råd til Reykjavik

Hvordan får man den billigste flybillet til Reykjavik?

I marts og april finder du typisk de billigste flybilletter, og her anbefales det at bestille billetterne ca. 60 dage før afrejse, for at få de bedste priser (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Reykjavik, marts 2018).

Hvad skal man se i Reykjavik?

En af de mest imponerende seværdigheder i Reykjavik er Hallgrimskirken, som er den største kirke i byen med en højde på 75 meter. Og det er bogstaveligt talt musik for ørene at høre det internationalt anerkendte kor synge i kirken. Derudover bør du tage til Den Blå Lagune, som ligger en lille times kørsel uden for byen. I denne oase kan du nyde 35-40 graders varmt vand hele året rundt.

Aktiviteter for børn

Naturen er den største oplevelse i Island. I kan se på finurlige søpapegøjer fra april til september, som især holder til på den lille, ubeboede ø Lundey, der ligger lidt udenfor Reykjavik. I kan også tage på hvalsafari fra den islandske hovedstad og være heldige at se spækhuggere, delfiner, vågehvaler og meget mere.

Skal man købe rejseforsikring?

Med det blå sygesikringskort har du ret til behandling i Island på samme fod som islænderne. Derudover findes der en særlig nordisk aftale, som gør, at du også kan få behandling for akut sygdom ved at vise dit gule sygesikringskort. Du kan også tegne en rejseforsikring, hvis du vil være dækket ind for evt. erstatning ved ødelagte feriedage, tandbehandling eller hjemkaldelse.

Kan man drikke vand fra hanen?

Ja, vandet fra vandhanen i Island smager faktisk ganske godt.

Giver man drikkepenge i Reykjavik?

Drikkepenge er allerede inkluderet i tjenesteydelser i Reykjavik, og derfor er der ingen forventning om yderligere drikkepenge.

Hvor er der gode shoppingområder?

Et af de mest populære shoppingområderne er gågade-delen af gaden Laugaveur, som betyder Vaskevejen på dansk, da det i gamle dage var den vej, de lokale tog for at vaske deres tøj i de varme kilder. Men nu tager både lokale og turister til gaden for bl.a. at købe nyt tøj. Derudover ligger der også to indkøbscentre i byen, som hedder Kringlan og Smaralind. Sidstnævnte ligger længere væk fra centrum end Kringlan, som har mere end 180 forskellige butikker.Find billige flybilletter til andre byer i Island

Island er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?
Flyrejser Europa Island Reykjavik
 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class