Fly Europa Island Reykjavik

Find billige flybilletter til Reykjavik

lør.. 15.12.
lør.. 22.12.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Reykjavik?

+300%
+200%
+100%
Grundpris
Pris
652 - 2.417 DKK
Temperatur
1 - 14 °C
Nedbør
10 - 20 mm

Flytilbud til Reykjavik fundet på momondo

Se nogle af de bedste priser til Reykjavik fundet af brugere på momondo
WOW air
WOW air
CPH
05 mar.
Lufthavn: København Kastrup
3t 35m
KEF
Lufthavn: Reykjavik Keflavik Intl
WOW air
KEF
12 mar.
Lufthavn: Reykjavik Keflavik Intl
3t 20m
CPH
Lufthavn: København Kastrup
591 DKK
Flere flyselskaber
Flere flyselskaber
CPH
08 jan.
Lufthavn: København Kastrup
24t 55m
2 stop
KEF
Lufthavn: Reykjavik Keflavik Intl
Flere flyselskaber
KEF
11 jan.
Lufthavn: Reykjavik Keflavik Intl
35t 25m
2 stop
CPH
Lufthavn: København Kastrup
735 DKK
WOW air
WOW air
CPH
05 mar.
Lufthavn: København Kastrup
3t 35m
KEF
Lufthavn: Reykjavik Keflavik Intl
WOW air
KEF
12 mar.
Lufthavn: Reykjavik Keflavik Intl
3t 20m
CPH
Lufthavn: København Kastrup
591 DKK

Hvilke flyselskaber flyver til Reykjavik?

WOW air og Icelandair tilbyder direkte fly til Reykjavik fra København, og fra Billund kan du flyve direkte med Icelandair. Ryanair, easyJet og Norwegian plejer at have de bedste priser til Reykjavik fra København, og fra Billund er det ofte Ryanair, easyJet og Wizz Air der er billigst. Vær opmærksom på at der kan komme ekstraudgifter som f.eks. bagage og siddeplads, når du køber flybilletter hos lavprisselskaber.

 

 


Lufthavne tæt på Reykjavik

Herunder finder du alle lufthavne i Reykjavik samt afstand til centrum
Reykjavik Keflavik Intl
39 km fra centrum
Reykjavík
3 km fra centrum

Der er to lufthavne i Island: Keflavík International Airport (KEF) og Reykjavík Airport (RKV). Reykjavík Airport ligger blot 2 km fra byens centrum, og lufthavnen har indenrigsfly samt fly til Grønland og Færøerne. De fleste danskere flyver dog til Keflavík International Airport.

Den internationale lufthavn ligger ca. 50 km sydøst fra Reykjavík. Turen fra lufthavnen tager mellem 45 og 75 minutter, og der går tre busser fra lufthavnen til Reykjavik: AirportExpress, Flybus og den offentlig transport Strætó. AirportExpress kan bookes online, og de kan bringe dig til 160 forskellige hoteller i løbet af ca. 45 minutter, og der er sågar WiFi i bussen. Prisen er ca. 2100 ISK, som svarer til omkring 120 kr., hvilket er billigere end konkurrenterne fra FlyBus, som sælger billetter for omkring 2700 ISK. Strætó (den offentlige transport) koster omkring 1800 ISK, og turen tager omkring en time og et kvarter.


Hvordan kommer man nemmest rundt i Reykjavik?

Reykjaviks centrum oplever du bedst til fods. I området omkring den gamle havn finder du skønne promenader hvor det summer med liv, ligesom du med et kort fra turistkontoret kan tage på nogle af byens historiske gåture.

Byens offentlige transport består af et effektivt busnetværk som tager dig til Reykjaviks forskellige områder. Det kan være en god idé at investere i et Reykjavik City Card som giver dig ubegrænset adgang til transport i 24, 36 eller 72 timer. Kortet giver også gratis adgang til alle bymuseer og gallerier, såsom det nationale kunstmuseum samt Reykjavik Family Park and Zoo og meget mere. En enkeltdagsbillet koster 3700 ISK, mens 48 timer koster 4900 ISK, og tre dage koster 5900 ISK. Priser kan variere, og du kan finde al den seneste information på den officielle hjemmeside.

Island har i det hele taget et godt transportnetværk, og med bus kan du uden besvær komme rundt til mange af landets andre områder og byer.


Kan man rejse til Reykjavik uden pas eller visum?

Som nordisk statsborger kan du rejse uden pas og visum til Island. Du skal dog kunne fremvise en form for billede-ID. Derfor anbefales det at medbringe dit pas, hvis du skal flyve til Reykjavik.


Hurtige facts om Reykjavik

Tid, valuta og det basale — se den lokale tid, og få en idé om, hvor mange penge du kommer til at bruge på de mest nødvendige ting i Reykjavik
Lokal tid
Valuta
Islansk krone
Øl
Lokal øl (0,5 liter)
18 DKK
Mad
Billig restaurant
127 DKK
Offentlig transport
Enkeltbillet
24 DKK

Kom i gang med at planlægge din rejse til Reykjavik


Tips og gode råd til Reykjavik

Hvordan får man den billigste flybillet til Reykjavik?

I marts og april finder du typisk de billigste flybilletter, og her anbefales det at bestille billetterne ca. 60 dage før afrejse, for at få de bedste priser (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Reykjavik, marts 2018).

Hvad skal man se i Reykjavik?

En af de mest imponerende seværdigheder i Reykjavik er Hallgrimskirken, som er den største kirke i byen med en højde på 75 meter. Og det er bogstaveligt talt musik for ørene at høre det internationalt anerkendte kor synge i kirken. Derudover bør du tage til Den Blå Lagune, som ligger en lille times kørsel uden for byen. I denne oase kan du nyde 35-40 graders varmt vand hele året rundt.

Aktiviteter for børn

Naturen er den største oplevelse i Island. I kan se på finurlige søpapegøjer fra april til september, som især holder til på den lille, ubeboede ø Lundey, der ligger lidt udenfor Reykjavik. I kan også tage på hvalsafari fra den islandske hovedstad og være heldige at se spækhuggere, delfiner, vågehvaler og meget mere.

Skal man købe rejseforsikring?

Med det blå sygesikringskort har du ret til behandling i Island på samme fod som islænderne. Derudover findes der en særlig nordisk aftale, som gør, at du også kan få behandling for akut sygdom ved at vise dit gule sygesikringskort. Du kan også tegne en rejseforsikring, hvis du vil være dækket ind for evt. erstatning ved ødelagte feriedage, tandbehandling eller hjemkaldelse.

Kan man drikke vand fra hanen?

Ja, vandet fra vandhanen i Island smager faktisk ganske godt.

Giver man drikkepenge i Reykjavik?

Drikkepenge er allerede inkluderet i tjenesteydelser i Reykjavik, og derfor er der ingen forventning om yderligere drikkepenge.

Hvor er der gode shoppingområder?

Et af de mest populære shoppingområderne er gågade-delen af gaden Laugaveur, som betyder Vaskevejen på dansk, da det i gamle dage var den vej, de lokale tog for at vaske deres tøj i de varme kilder. Men nu tager både lokale og turister til gaden for bl.a. at købe nyt tøj. Derudover ligger der også to indkøbscentre i byen, som hedder Kringlan og Smaralind. Sidstnævnte ligger længere væk fra centrum end Kringlan, som har mere end 180 forskellige butikker.


Fly til andre byer i Island

Har du ikke længere lyst til at besøge Reykjavik? Så find flybilletter til andre byer i Island
*Flypriser til Reykjavik er baseret på prisen for en billet på economy class fundet af momondos brugere inden for de seneste 72 timer. Disse priser er ikke nødvendigvis tilgængelige længere.
Fly Europa Island Reykjavik