0
Indsigter
FAQ
Flights to Akureyri

Find billige fly til Akureyri

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
søn. 3.3
søn. 10.3
“I år indtager momondo førstepladsen for bedste flyrejser på internettet.”
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Indsigter og trends for flyrejser til Akureyri

Få indsigter om din flyrejse til Akureyri, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Akureyri?

Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Akureyri i januar, så er det også billigt at flyve i februar. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 2.768 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Akureyri på?

Ifølge vores data er lørdag den billigste dag at flyve til Akureyri fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en lørdag var 3.179 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en onsdag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 3.891 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Akureyri.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Akureyri?

Det billigste tidspunkt at flyve til Akureyri på er om aftenen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 3.106 kr.. Den dyreste tid på dagen at rejse til Akureyri på, er derimod om formiddagen, hvor priserne ligger på omkring 3.730 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Akureyri?

Det ideelle tidspunkt at booke dit fly til Akureyri er 60 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 3.361 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Akureyri

Find de billigste fly til disse Akureyri-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Akureyri

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Akureyri

København (CPH) til Akureyri (AEY)

Fly til Akureyri ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Akureyri, hvor den gennemsnitlige pris er 3.361 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL AKUREYRI FRA KØBENHAVNjanuar29% billigereAt flyve fra København til Akureyri ​​koster i gennemsnit blot 2.397 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL AKUREYRI FRA KØBENHAVNseptember13% dyrereDet koster cirka 3.826 kr. at flyve til Akureyri ​​fra København i september
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL AKUREYRI FRA KØBENHAVNjuli315% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Akureyri fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Akureyri

Hvor lang tid tager det at flyve til Akureyri?

Skal du flyve til Akureyri lufthavn (AEY) tager turen seks timer og 50 minutter fra Kastrup lufthavn (CPH) og du skal forvente at have en mellemlanding i Reykjavik Keflavik Intl (KEF). Vælger du at rejse fra Billund lufthavn (BLL) tager flyrejsen 18 timer og 20 minutter og du har to mellemlandinger,en i London-Stansted (STN) og igen i Reykjavik Keflavik Intl. Flyver du fra fra Århus lufthavn (ARR) tager turen 17 timer ligeud og du har to mellemlandinger, i København og i Reykjavik Keflavik Intl. En mellemlanding giver dig mulighed for at lave en tur kombineret med et besøg i en by du ellers ikke ville have haft muligheder for at se.

Hvor kan du flyve direkte til Akureyri fra?

Direkte flyrejser til Akureyri fortages desværre ikke fra en dansk lufthavn. Som minimum vil du skulle foretage en mellemlanding i Reykjavik Keflavik Intl før du når frem. Når du booker flybilletter, kan du med fordel også bestille hotel og også lejebil. Det er nemmere, hurtigere og du vil ved siden af at spare penge, have et større udvalg af biler at vælge imellem, end hvis du venter til du er ankommet i lufthavnen.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Akureyri?

Vopnafjordur Lufthavn kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Akureyri.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Akureyri Lufthavn?

Priser for fly til Akureyri Lufthavn opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Akureyri Lufthavn?

Antallet af udbydere for fly til Akureyri Lufthavn er 2 fra februar 2024.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Akureyri Lufthavn?

Minimumsalderen, et barn skal være for at rejse alene, er fem, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, kan have deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Akureyri Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Akureyri Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal bruge på din rejse til Akureyri Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Typisk bør du have forskellige dokumenter ved hånden såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst til Akureyri Lufthavn. Det er altid en god ide at spørge dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Visumkrav for Akureyri

Hvilke pas- og visumkrav er gældende for at besøge Akureyri, Island?

Det er visumfrit at besøge Akureyri, Island og der er ingen begrænsninger på hvor længe du må opholde dig i landet. Dit pas skal være gyldigt under hele opholdet og både forlængede og provisoriske pas godkendes ved ind og udrejse.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Akureyri

Hvad kan man se og lave i Akureyri?

Du skal være klar til naturoplevelser udover det sædvanlige, når du besøger Akureyri og en af de mest populære seværdigheder er vandfaldet Godafoss. Det er værd at se fra begge sider af vandfaldet. En anden smuk tur er til The Old Farmhouse Laufas, et område med gamle restaurerede huse som viser hvordan man levede før på Island. Interesser du dig for hvordan man lever i kolde områder, både før og nu, er Nordurslod – Into the Arctic, et naturhistorisk museum for dig. Et andet interessant museum er The Aviation Museum. Er du interesseret i naturen og dens planter er et besøg i Akureyki Botanical Garden en stor oplevelse. Holder du af at stå på sti eller snowboard og er du kommet i vinterhalvåret er du kommet til det rigtige sted. Har du lyst til en dagstur, er der flere at vælge imellem. Du kan komme ud og se på hvaler, hvilke sker med båd. Du har også mulighed for at nyde en af de naturlige varme bade, som findes rundt omkring på øen. I kan vælge at tage en køretur og se Nordlyset. En tur rundt på øen på hesteryg er også en tur ud over det sædvanlige. Er du til smuk natur er en tur rundt for at se Lake Myvatn og de to vandfalde Dettifoss og Goddafoss en mulighed for at tilbringe en dejlig dag. Du kan også vælge at se mere af øen med en 4X4. Turen vil blandt andet gå til Kerlingarfjöll højlandet som visuelt er helt anderledes end hvis man opholder sig omkring vandet. Har du lyst til at prøve kræfter med en hundeslæde, kan du komme på en speciel vandretur med slædehunde.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Akureyri?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Akureyri.

Kan jeg finde fly til Akureyri med fleksibel booking på momondo?

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Akureyri, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Akureyri?

Når alle potentielle fly til Akureyri vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Akureyri lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Prisagenter på fly til Akureyri er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Akureyri på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker flyrejse med momondo
Store navne og tilbud
Store navne og tilbud
Søg på hundredvis af rejsesites, og sammenlign priser.
Filtrer efter dine ønsker
Filtrer efter dine ønsker
Gratis wi-fi? Mellemlanding? Tilpas lynhurtigt dine resultater.
Gratis og troværdig
Gratis og troværdig
Vores rejsesøgemaskine er gratis at bruge – vi tilføjer ingen ekstraudgifter eller gebyrer.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater for din overnatning i Akureyri

Populære byer i Island
Populære flyrejser ifølge antal klik inden for de seneste 7 dage på momondo


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Fly til Akureyri
1 voksen
søn. 3.3
søn. 10.3
Send mig favorittilbud fra momondo