Find billige fly til Akureyri

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
man. 28.11
man. 5.12

Indsigter og trends for flyrejser til Akureyri

Få indsigter om din flyrejse til Akureyri, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Akureyri?

Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Akureyri i februar, så er det også billigt at flyve i januar. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 2.566 kr..

Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Akureyri på?

Ifølge vores data er fredag den billigste dag at flyve til Akureyri fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en fredag var 2.762 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en søndag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 3.577 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Akureyri.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Akureyri?

Det ideelle tidspunkt at booke dit fly til Akureyri er 60 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 3.121 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Akureyri

Find de billigste fly til disse Akureyri-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Akureyri

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Akureyri

København (CPH) til Akureyri (AEY)

Fly til Akureyri ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Akureyri, hvor den gennemsnitlige pris er 3.121 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL AKUREYRI FRA KØBENHAVNfebruar22% billigereAt flyve fra København til Akureyri ​​koster i gennemsnit blot 2.437 kr. i februar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL AKUREYRI FRA KØBENHAVNapril20% dyrereDet koster cirka 3.745 kr. at flyve til Akureyri ​​fra København i april
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL AKUREYRI FRA KØBENHAVNjuli770% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Akureyri fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Akureyri

Skal du flyve til Akureyri lufthavn (AEY) tager turen seks timer og 50 minutter fra Kastrup lufthavn (CPH) og du skal forvente at have en mellemlanding i Reykjavik Keflavik Intl (KEF). Vælger du at rejse fra Billund lufthavn (BLL) tager flyrejsen 18 timer og 20 minutter og du har to mellemlandinger,en i London-Stansted (STN) og igen i Reykjavik Keflavik Intl. Flyver du fra fra Århus lufthavn (ARR) tager turen 17 timer ligeud og du har to mellemlandinger, i København og i Reykjavik Keflavik Intl. En mellemlanding giver dig mulighed for at lave en tur kombineret med et besøg i en by du ellers ikke ville have haft muligheder for at se.

Direkte flyrejser til Akureyri fortages desværre ikke fra en dansk lufthavn. Som minimum vil du skulle foretage en mellemlanding i Reykjavik Keflavik Intl før du når frem. Når du booker flybilletter, kan du med fordel også bestille hotel og også lejebil. Det er nemmere, hurtigere og du vil ved siden af at spare penge, have et større udvalg af biler at vælge imellem, end hvis du venter til du er ankommet i lufthavnen.

Lufthavn: Vopnafjordur kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Akureyri.


Andre kabineklasser på fly til Akureyri

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Akureyri

Hvilke flyselskaber flyver til Akureyri?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Akureyri

Hvilke flyselskaber flyver til Akureyri?

På rejser til Akureyri fra Danmark flyver momondos rejsende oftest med en af disse populære flyselskaber: Icelandair eller Portugalia. Afhængig af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, kan du finde fly med en af disse populære flyselskaber.


Lufthavne i nærheden af Akureyri

Neden for finder du alle lufthavne i Akureyri samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du til centrum af Akureyri fra lufthavnen?

Der er to måder du kan komme videre fra Akureyri lufthavn, Island og ned til centrum. Du kan tage en taxa eller også kan du leje en bil. Der findes ingen busser, der afgår fra lufthavnen og ned til centrum. Lej bilen hjemmefra og bilen vil stå klar når i ankommer, frem for at leje den ved ankomst og skulle ventel.


Visumkrav for Akureyri

Det er visumfrit at besøge Akureyri, Island og der er ingen begrænsninger på hvor længe du må opholde dig i landet. Dit pas skal være gyldigt under hele opholdet og både forlængede og provisoriske pas godkendes ved ind og udrejse.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Akureyri


De bedste oplevelser og seværdigheder i Akureyri

Du skal være klar til naturoplevelser udover det sædvanlige, når du besøger Akureyri og en af de mest populære seværdigheder er vandfaldet Godafoss. Det er værd at se fra begge sider af vandfaldet. En anden smuk tur er til The Old Farmhouse Laufas, et område med gamle restaurerede huse som viser hvordan man levede før på Island. Interesser du dig for hvordan man lever i kolde områder, både før og nu, er Nordurslod – Into the Arctic, et naturhistorisk museum for dig. Et andet interessant museum er The Aviation Museum. Er du interesseret i naturen og dens planter er et besøg i Akureyki Botanical Garden en stor oplevelse. Holder du af at stå på sti eller snowboard og er du kommet i vinterhalvåret er du kommet til det rigtige sted. Har du lyst til en dagstur, er der flere at vælge imellem. Du kan komme ud og se på hvaler, hvilke sker med båd. Du har også mulighed for at nyde en af de naturlige varme bade, som findes rundt omkring på øen. I kan vælge at tage en køretur og se Nordlyset. En tur rundt på øen på hesteryg er også en tur ud over det sædvanlige. Er du til smuk natur er en tur rundt for at se Lake Myvatn og de to vandfalde Dettifoss og Goddafoss en mulighed for at tilbringe en dejlig dag. Du kan også vælge at se mere af øen med en 4X4. Turen vil blandt andet gå til Kerlingarfjöll højlandet som visuelt er helt anderledes end hvis man opholder sig omkring vandet. Har du lyst til at prøve kræfter med en hundeslæde, kan du komme på en speciel vandretur med slædehunde.


Find billige flybilletter til andre byer i Island

Island er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Akureyri.

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Akureyri, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

Når alle potentielle fly til Akureyri vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Prisagenter på fly til Akureyri er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.