Find billige fly til Halmstad

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
fre. 1.12
fre. 8.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Halmstad

Få indsigter om din flyrejse til Halmstad, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvor lang tid tager det at flyve til Halmstad?

Rejsetiden fra Danmark til Halmstad afhænger af, hvilken lufthavn du flyver til og fra. Hvis du flyver fra København Kastrup til Göteborg Landvetter tager det i gennemsnit 45min., imens det i gennemsnit tager , hvis du flyver fra Billund til Göteborg Landvetter. Göteborg Landvetter er den mest populære lufthavn i Halmstad.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Halmstad

Find de billigste fly til disse Halmstad-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Göteborg

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Halmstad

København (CPH) til Göteborg (GOT)

Fly til Halmstad ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Göteborg Landvetter, hvor den gennemsnitlige pris er 1.138 kr.


Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Halmstad

Hvilket er det absolut billigste fly til Halmstad?

Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Halmstad fra Stockholm for 152 kr.. Det er 79% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Halmstad. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Halmstad fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Halmstad?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Halmstad. Hvis du har planer om at flyve til Halmstad, kan du overveje at booke flyrejse til Angelholm Lufthavn (42 km fra Halmstad centrum), Kristianstad Lufthavn (113 km fra Halmstad centrum), Göteborg Landvetter Lufthavn (116 km fra Halmstad centrum), Växjö Lufthavn (117 km fra Halmstad centrum) eller Malmø Sturup Lufthavn (131 km fra Halmstad centrum).

Findes der en billigere måde at flyve til Halmstad på?

Den billigste lufthavn i nærheden af Halmstad er normalt Malmø Sturup Lufthavn med en gennemsnitspris på 521 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Halmstad Lufthavn?

Priser for fly til Halmstad Lufthavn opdateres hver dag.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Halmstad Lufthavn?

Minimumsalderen, et barn skal være for at rejse alene, er fem, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, kan have deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Halmstad Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Halmstad Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Halmstad Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Halmstad Lufthavn. Vi anbefaler altid at tjekke med dit flyselskab eller en betroet tredjepart, som IATA, når du skal bede om råd.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Halmstad?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Halmstad. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Kan jeg finde fly til Halmstad med fleksibel booking på momondo?

Alle flysøgninger til Halmstad på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Halmstad?

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Halmstad.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Halmstad lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Prisagenter på fly til Halmstad er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Halmstad på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.