Find billige flybilletter til Örnsköldsvik

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 6.7
ons. 13.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Örnsköldsvik

Find de billigste fly til disse Örnsköldsvik-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Umeå

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Örnsköldsvik

København (CPH) til Umeå (UME)

Fly til Örnsköldsvik ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Umeå, hvor den gennemsnitlige pris er 1.953 kr.


Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Örnsköldsvik?

Hvis du reserverer en billet til Örnsköldsvik i Norrland, Sverige, gennem momondo, skal du regne med at rejsen tager nogle få timer, når du flyver fra Kastrup Airport. Dette er inklusive en enkelt mellemlanding I Stockholm, Arlanda. Afgange til Arlanda udbydes hovedsageligt af flyselskabet SAS, mens videre flyvninger ligger under Leap Air, så du skal derfor huske at iberegne tid til flyskift, transport til ny afgangsterminal samt genindcheckning og boarding m.m. Vælger du at rejse fra Billund, lægges der sædvanligvis et stop mere ind, idet fly fra Ryanair, som har de fleste af flyvningerne mellem Billund og Arlanda, gør en mellemlanding i Gdansk.

Der er desværre ikke etableret direkte flyforbindelse mellem Örnsköldsvik og nogen lufthavne i Danmark endnu. Derfor skal du som rejsende iberegne mindst ét stop med tilhørende ventetid og flyskift ind i din rejsetid, når du reserverer din billet. Flyselskabet SAS, der flyver de fleste afgange, har afgange til Arlanda Lufthavn i Stockholm, hvorefter du skal skifte for at flyve videre med City Leap, der driver ruten til Örnsköldsvik. En anden mulighed er at blande transportmidlerne og skifte, så du tager toget videre fra Stockholm i retning mod Örnsköldsvik med Swedish Railways. Dette kan også, akkurat som det at leje bil i Arlanda, inkluderes i en booking med momondo. Det samme er tilfældet for afrejsende fra Billund, som også først skal til Arlanda, men må regne med et ekstra stop i Frankfurt, Gdansk eller Göteborg, da Lufthansa og Ryanair, som udbyder de fleste af flyvningerne, ikke flyver direkte til Arlanda fra København.

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Örnsköldsvik, lå på 271 kr./pr. person fra Stockholm, hvilket er 90% billigere end gennemsnitsflyprisen til Örnsköldsvik. Hvis du vil finde de billigste priser til Örnsköldsvik fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Rejsende, som flyver til Örnsköldsvik, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Kramfors (54 km fra Örnsköldsvik centrum), Lufthavn: Umeå (96 km fra Örnsköldsvik centrum), Lufthavn: Sundsvall/Harnosand (106 km fra Örnsköldsvik centrum) eller Lufthavn: Lycksele (140 km fra fra Örnsköldsvik centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Med en gennemsnitspris på 1.698 kr. pr. person er Lufthavn: Kramfors den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Örnsköldsvik. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.Hvilke flyselskaber flyver til Örnsköldsvik?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Örnsköldsvik

Hvilke flyselskaber flyver til Örnsköldsvik?

Ifølge vores data, er det mest populære flyselskab der flyver til Örnsköldsvik fra Danmark, Scandinavian Airlines. Der kan være andre lufthavne afhængig af, hvor i Danmark du flyver fra.


Lufthavne i nærheden af Örnsköldsvik

Neden for finder du alle lufthavne i Örnsköldsvik samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du til centrum af Örnsköldsvik fra lufthavnen?

Örnsköldsvik Lufthavn ligger nogle kilometer nordøst for selve Örnsköldsvik by. Der er ikke som sådan offentlig transport, og derfor skal du tage en taxi til og fra lufthavnen. Tre forskellige taxaselskaber opererer på ruten mellem Örnsköldsvik og lufthavnen: Flygtaxi, Taxi Örnstaden og Örntaxi. Desuden er det muligt at leje bil i lufthavnen, da lejeselskaberne Europcar og Hertz har filialer her, og du har muligheden for at booke gennem momondo på forhånd. Er du i privatbil, giver lufthavnen desuden mulighed for fri parkering i op til 16 døgn. Denne parkeringsplads hører dog ikke med til selve lufthavnsområdet. Du kan også mod betaling efterlade din bil i lufthavnens overvågede langtidsparkering.


Visumkrav for Örnsköldsvik

Der er ingen pas- og visumkrav for nordiske statsborgere, der rejser mellem de skandinaviske lande. Denne pas- og toldunion betyder, at du som dansk statsborger eller ejer af et dansk pas ikke er tvunget til at tage dit pas med. Der gælder dog det krav, at du på forlangende skal kunne vise billedlegitimation. Dette er efterhånden obligatorisk i de fleste lufthavne, og her foretrækker de fleste passagerer at anvende deres pas. De samme regler gælder for udlændinge, som kommer fra de fleste EU- og EØS-lande.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Örnsköldsvik


De bedste oplevelser og seværdigheder i Örnsköldsvik

Norrland har flotte naturområder, og der er mange steder, som er værd at besøge i Örnsköldsviks umiddelbare omegn. Blandt andet er der rige muligheder for at fiske i elvene omkring byen. Du kan også bare nøjes med at tage en kanotur, eller vandre i fjeldene i omegnen, for eksempel på Stranneberget i byens udkant eller i Skuleskogen Nationalpark. I selve Örnsköldsvik finder du Örnsköldsviks museum och Konsthall, der huser arkæologiske og historiske udstillinger om byen og dens historie. Som navnet siger, er det også et kunstmuseum med løbende udstillinger. Endelig er det også muligt at udforske kysten langs Örnsköldsvik, hvor der er gode muligheder for at bade om sommeren.


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Örnsköldsvik, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Örnsköldsvik, så du sparer tid og penge.

Ja. momondo gør det muligt for dig at vælge og fremhæve fly til Örnsköldsvik, som overholder denne regel.

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Örnsköldsvik. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Örnsköldsvik, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Örnsköldsvik spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.