Find billige fly til Örnsköldsvik

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
Cmt 2.12
Cmt 9.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Örnsköldsvik

Find de billigste fly til disse Örnsköldsvik-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Umeå

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Örnsköldsvik

København (CPH) til Umeå (UME)

Fly til Örnsköldsvik ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Umeå, hvor den gennemsnitlige pris er 1.427 kr.


Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Örnsköldsvik

Hvor lang tid tager det at flyve til Örnsköldsvik?

Hvis du reserverer en billet til Örnsköldsvik i Norrland, Sverige, gennem momondo, skal du regne med at rejsen tager nogle få timer, når du flyver fra Kastrup Airport. Dette er inklusive en enkelt mellemlanding I Stockholm, Arlanda. Afgange til Arlanda udbydes hovedsageligt af flyselskabet SAS, mens videre flyvninger ligger under Leap Air, så du skal derfor huske at iberegne tid til flyskift, transport til ny afgangsterminal samt genindcheckning og boarding m.m. Vælger du at rejse fra Billund, lægges der sædvanligvis et stop mere ind, idet fly fra Ryanair, som har de fleste af flyvningerne mellem Billund og Arlanda, gør en mellemlanding i Gdansk.

Hvorfra kan du flyve direkte til Örnsköldsvik?

Der er desværre ikke etableret direkte flyforbindelse mellem Örnsköldsvik og nogen lufthavne i Danmark endnu. Derfor skal du som rejsende iberegne mindst ét stop med tilhørende ventetid og flyskift ind i din rejsetid, når du reserverer din billet. Flyselskabet SAS, der flyver de fleste afgange, har afgange til Arlanda Lufthavn i Stockholm, hvorefter du skal skifte for at flyve videre med City Leap, der driver ruten til Örnsköldsvik. En anden mulighed er at blande transportmidlerne og skifte, så du tager toget videre fra Stockholm i retning mod Örnsköldsvik med Swedish Railways. Dette kan også, akkurat som det at leje bil i Arlanda, inkluderes i en booking med momondo. Det samme er tilfældet for afrejsende fra Billund, som også først skal til Arlanda, men må regne med et ekstra stop i Frankfurt, Gdansk eller Göteborg, da Lufthansa og Ryanair, som udbyder de fleste af flyvningerne, ikke flyver direkte til Arlanda fra København.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Örnsköldsvik?

Rejsende, som flyver til Örnsköldsvik, kan måske finde bedre priser til Kramfors Lufthavn (54 km fra Örnsköldsvik centrum), Umeå Lufthavn (96 km fra Örnsköldsvik centrum), Sundsvall/Harnosand Lufthavn (106 km fra Örnsköldsvik centrum) eller Lycksele Lufthavn (140 km fra fra Örnsköldsvik centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Ornskoldsvik Lufthavn?

Priser for fly til Ornskoldsvik Lufthavn blev sidst opdateret i dag.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Ornskoldsvik Lufthavn?

Selvom minimumsalderen, et barn skal have for at rejse alene, er fem år, kan flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, have deres egne aldersrestriktioner, som kan påvirkes af f.eks. længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Ornskoldsvik Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Ornskoldsvik Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Ornskoldsvik Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Ornskoldsvik Lufthavn. Vi anbefaler altid at tjekke med dit flyselskab eller en betroet tredjepart, som IATA, når du skal bede om råd.


Visumkrav for Örnsköldsvik

Hvilke krav til pas og visum er der, når du besøger Örnsköldsvik?

Der er ingen pas- og visumkrav for nordiske statsborgere, der rejser mellem de skandinaviske lande. Denne pas- og toldunion betyder, at du som dansk statsborger eller ejer af et dansk pas ikke er tvunget til at tage dit pas med. Der gælder dog det krav, at du på forlangende skal kunne vise billedlegitimation. Dette er efterhånden obligatorisk i de fleste lufthavne, og her foretrækker de fleste passagerer at anvende deres pas. De samme regler gælder for udlændinge, som kommer fra de fleste EU- og EØS-lande.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Örnsköldsvik

Hvad kan du se og lave i Örnsköldsvik?

Norrland har flotte naturområder, og der er mange steder, som er værd at besøge i Örnsköldsviks umiddelbare omegn. Blandt andet er der rige muligheder for at fiske i elvene omkring byen. Du kan også bare nøjes med at tage en kanotur, eller vandre i fjeldene i omegnen, for eksempel på Stranneberget i byens udkant eller i Skuleskogen Nationalpark. I selve Örnsköldsvik finder du Örnsköldsviks museum och Konsthall, der huser arkæologiske og historiske udstillinger om byen og dens historie. Som navnet siger, er det også et kunstmuseum med løbende udstillinger. Endelig er det også muligt at udforske kysten langs Örnsköldsvik, hvor der er gode muligheder for at bade om sommeren.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Örnsköldsvik?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Örnsköldsvik, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Örnsköldsvik, så du sparer tid og penge.

Kan jeg finde fly til Örnsköldsvik med fleksibel booking på momondo?

Ja. momondo gør det muligt for dig at vælge og fremhæve fly til Örnsköldsvik, som overholder denne regel.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Örnsköldsvik?

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Örnsköldsvik. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Örnsköldsvik lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Örnsköldsvik, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Örnsköldsvik spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Örnsköldsvik på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.