Find billige flybilletter til Östersund

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 6.7
ons. 13.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Östersund

Find de billigste fly til disse Östersund-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Östersund

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Östersund

København (CPH) til Östersund (OSD)

Fly til Östersund ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Åre Östersund, hvor den gennemsnitlige pris er 2.226 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL ÖSTERSUND FRA KØBENHAVNjuni15% billigereAt flyve fra København til Östersund ​​koster i gennemsnit blot 1.886 kr. i juni
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL ÖSTERSUND FRA KØBENHAVNaugust16% dyrereDet koster cirka 2.576 kr. at flyve til Östersund ​​fra København i august
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL ÖSTERSUND FRA KØBENHAVNfebruar779% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Östersund fra København i februar end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Östersund?

momondo tilbyder et stort udvalg af flybilletter fra Danmark til Östersund, hvoraf du kan flyve fra både Københavns Lufthavn (CPH), Billund Lufthavn (BLL) og Aalborg Lufthavn (AAL), når du vil besøge byen midt i Sverige. Den totale rejsetid fra Københavns Lufthavn til Åre Östersund Lufthavn (OSD) er normalt i omegnen af tre timer og 20 minutter. Dog kan du også finde flytilbud med afgang fra København, som byder på en noget længere rejsetid. Heraf kan rejsetiden være mellem fem og otte timer. Fra Billund Lufthavn kan du forvente en rejsetid på ca. otte timer eller mere. Fra Aalborg Lufthavn tager rejsen til Östersund ca. seks timer eller mere. Uanset hvor du flyver fra, afhænger den endelige rejsetid i høj grad af længden på dine layovers på turen.

Du har rigtigt mange attraktive muligheder via momondo, når du vil finde flyrejser fra Danmark til Östersund i Sverige. Desværre er der ingen af de muligheder, som indebærer direkte flyvninger. Fra Københavns Lufthavn i Kastrup kan du som regel flyve til Åre Östersund Lufthavn (OSD) med et enkelt stop undervejs på rejsen. Dette stop foretages for det meste i den svenske hovedstads lufthavn, Stockholm Arlanda (ARN). Rejser du fra Aarhus eller Aalborg Lufthavn, skal du som oftest forvente at skulle skifte fly to gange undervejs på rejsen til Östersund. Foruden Stockholm Arlanda Lufthavn er der som oftest behov for, at du skifter fly i lufthavne som Oslo Gardemosen (OSL) eller Københavns Lufthavn (CPH), inden turen går til din destination.

842 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Östersund. Dette fly er fra Riga og er 66% billigere end de fleste andre flyrejser til Östersund. Hvis du vil finde den billigste pris til Östersund fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

juni måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Östersund fra Danmark, med flest priser fundet omkring 1.886 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i juni, kan du booke flyrejser til Östersund fra Danmark i juli i stedet. Fly til Östersund i juli, selvom de ikke er helt så billige som dem i juni, har stadig kun et gennemsnit på omkring 2.050 kr..

De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 60 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Östersund. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 2.226 kr..

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Östersund fra Danmark på en mandag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en mandag helt ned til 1.961 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Hvis det er muligt, så undlad at booke dit fly med afgang på en torsdag, da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Östersund på en torsdag på 2.233 kr..

Det billigste tidspunkt at flyve til Östersund på er om formiddagen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 1.900 kr.. Fly om aftenen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 2.426 kr..

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Östersund. Hvis du har planer om at flyve til Östersund, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Sveg (128 km fra Östersund centrum), Lufthavn: Kramfors (158 km fra Östersund centrum) eller Lufthavn: Sundsvall/Harnosand (160 km fra Östersund centrum).

Lufthavn: Kramfors har en gennemsnitspris på 1.698 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Östersund. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.Hvilke flyselskaber flyver til Östersund?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Östersund

Hvilke flyselskaber flyver til Östersund?

Ifølge vores data, er det mest populære flyselskab der flyver til Östersund fra Danmark, Scandinavian Airlines. Der kan være andre lufthavne afhængig af, hvor i Danmark du flyver fra.

Scandinavian Airlines-fly til Östersund

Der er 8 fly med Scandinavian Airlines til Östersund på en normal uge. Det mest almindelige afrejsested er Stockholm Arlanda (ARN), og den bedste pris på en Scandinavian Airlines-billet, der er set på momondo, er 1.498 kr. (seneste 72 timer, fra Aalborg til Östersund). Scandinavian Airlines har en bedømmelse på 7,2 fra 226 brugeranmeldelser på momondo.


Lufthavne i nærheden af Östersund

Neden for finder du alle lufthavne i Östersund samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du til byens centrum fra Östersund Lufthavn?

Åre Östersund Lufthavn (OSD) ligger et stykke uden for centrum af Östersund. Når du vil finde til byens centrum fra lufthavnen, kan du med fordel benytte offentlig transport. Buslinje 3 kører mellem lufthavnen i Sverige og Östersund Centrum. Bussernes rejseplan er som oftest tilpasset flyenes ankomsttider, hvilket betyder, at du sjældent skal vente længe på at komme med en bus til centrum af byen. Du kan også vælge at benytte en taxi, når du vil til byens centrum fra lufthavnen. Taxier holder parkeret foran lufthavnens terminal og fragter dig via Rödövägen til centrum. Prisen for en taxi til centrum kan fastsættes på forhånd eller bestemmes ud fra et taxameter.


Visumkrav for Östersund

Som dansk statsborger kan du frit rejse til Östersund i Sverige uden behov for at ansøge om visum inden da. Faktisk er der heller ikke krav om, at nordiske borgere skal kunne fremvise pas i nordiske lande. Dog bør du altid have pas eller anden billedlegitimation med dig, når du rejser. En form for billedlegitimation vil som oftest blive efterspurgt, når du rejser med fly til Sverige.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Östersund


De bedste oplevelser og seværdigheder i Östersund

Der venter dig en række seværdigheder og store oplevelser efter din ankomst med fly til Östersund. For eksempel kan du lade turen gå til Jamtli Museum, som giver dig en god og nyttig introduktion til historien bag Jamtland og Harjedalen. Du finder både permanente og midlertidige udstillinger på museet. I Östersund kan du også køre en tur med Indlandsbanan, som faktisk bringer dig hele vejen til polarcirklen og midnatssolen. Familier med børn kan nyde en sjov og hyggelig dag på Storsjobadet, der byder på utallige bassiner og vandrutsjebaner. Teknikland er en anden yndet attraktion blandt familier med børn. På dette museum kan du blive klogere på teknologi, fly og militær. Efter ankomst med fly til Östersund kan du også begive dig på en tur til Frosotornet, som er bygget i en interessant arkitektonisk stil og tilbyder en forrygende udsigt over det omkringliggende landskab. Du får mest ud af at besøge tårnet på klare, solrige dage.


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Östersund på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Östersund, der passer dig bedst.

Fly til Östersund med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

Når alle potentielle fly til Östersund vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Östersund, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Östersund spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.