Find billige fly til Östersund

1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
søn. 1.10
søn. 8.10

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Östersund

Få indsigter om din flyrejse til Östersund, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Östersund?

oktober måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Östersund fra Danmark, med flest priser fundet omkring 1.601 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i oktober, kan du booke flyrejser til Östersund fra Danmark i november i stedet. Fly til Östersund i november, selvom de ikke er helt så billige som dem i oktober, har stadig kun et gennemsnit på omkring 1.608 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Östersund?

Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Östersund på?

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Östersund fra Danmark på en torsdag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en torsdag helt ned til 1.468 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Hvis det er muligt, så undlad at booke dit fly med afgang på en søndag, da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Östersund på en søndag på 1.991 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Östersund?

Det billigste tidspunkt at flyve til Östersund på er om formiddagen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 1.648 kr.. Fly om eftermiddagen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 2.038 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Östersund?

De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 60 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Östersund. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 1.869 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Östersund

Find de billigste fly til disse Östersund-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Östersund

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Östersund

København (CPH) til Östersund (OSD)

Fly til Östersund ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Åre Östersund, hvor den gennemsnitlige pris er 1.869 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL ÖSTERSUND FRA KØBENHAVNoktober15% billigereAt flyve fra København til Östersund ​​koster i gennemsnit blot 1.601 kr. i oktober
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL ÖSTERSUND FRA KØBENHAVNmaj16% dyrereDet koster cirka 2.184 kr. at flyve til Östersund ​​fra København i maj
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL ÖSTERSUND FRA KØBENHAVNfebruar883% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Östersund fra København i februar end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Östersund

Hvor lang tid tager det at flyve til Östersund fra Danmark?

momondo tilbyder et stort udvalg af flybilletter fra Danmark til Östersund, hvoraf du kan flyve fra både Københavns Lufthavn (CPH), Billund Lufthavn (BLL) og Aalborg Lufthavn (AAL), når du vil besøge byen midt i Sverige. Den totale rejsetid fra Københavns Lufthavn til Åre Östersund Lufthavn (OSD) er normalt i omegnen af tre timer og 20 minutter. Dog kan du også finde flytilbud med afgang fra København, som byder på en noget længere rejsetid. Heraf kan rejsetiden være mellem fem og otte timer. Fra Billund Lufthavn kan du forvente en rejsetid på ca. otte timer eller mere. Fra Aalborg Lufthavn tager rejsen til Östersund ca. seks timer eller mere. Uanset hvor du flyver fra, afhænger den endelige rejsetid i høj grad af længden på dine layovers på turen.

Hvorfra kan du flyve direkte til Östersund?

Du har rigtigt mange attraktive muligheder via momondo, når du vil finde flyrejser fra Danmark til Östersund i Sverige. Desværre er der ingen af de muligheder, som indebærer direkte flyvninger. Fra Københavns Lufthavn i Kastrup kan du som regel flyve til Åre Östersund Lufthavn (OSD) med et enkelt stop undervejs på rejsen. Dette stop foretages for det meste i den svenske hovedstads lufthavn, Stockholm Arlanda (ARN). Rejser du fra Aarhus eller Aalborg Lufthavn, skal du som oftest forvente at skulle skifte fly to gange undervejs på rejsen til Östersund. Foruden Stockholm Arlanda Lufthavn er der som oftest behov for, at du skifter fly i lufthavne som Oslo Gardemosen (OSL) eller Københavns Lufthavn (CPH), inden turen går til din destination.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Östersund?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Östersund. Hvis du har planer om at flyve til Östersund, kan du overveje at booke flyrejse til Sveg Lufthavn (128 km fra Östersund centrum), Kramfors Lufthavn (158 km fra Östersund centrum) eller Sundsvall/Harnosand Lufthavn (160 km fra Östersund centrum).

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Åre Östersund Lufthavn?

Priser for fly til Åre Östersund Lufthavn blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Åre Östersund Lufthavn?

Fraseptember 2023 er der 1 udbyder at vælge mellem for fly til Åre Östersund Lufthavn..

Hvor gammel skal du være for at flyve til Åre Östersund Lufthavn?

Et barn, der rejser alene, skal have en minimumsalder på fem år, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, har deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Åre Östersund Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Åre Östersund Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Åre Östersund Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Åre Östersund Lufthavn. Vi anbefaler altid at tjekke med dit flyselskab eller en betroet tredjepart, som IATA, når du skal bede om råd.


Andre kabineklasser på fly til Östersund

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Östersund

Hvilke flyselskaber flyver til Östersund?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Östersund

Hvilke flyselskaber flyver til Östersund?

Scandinavian Airlines-fly til Östersund

Der er 14 fly med Scandinavian Airlines til Östersund på en normal uge. Det mest almindelige afrejsested er Stockholm Arlanda (ARN), og den bedste pris på en Scandinavian Airlines-billet, der er set på momondo, er 658 kr. (seneste 72 timer, fra Aalborg til Östersund). Scandinavian Airlines har en bedømmelse på 7,2 fra 445 brugeranmeldelser på momondo.


Visumkrav for Östersund

Hvilke pas- og visumregler gælder, når du vil besøge Östersund?

Som dansk statsborger kan du frit rejse til Östersund i Sverige uden behov for at ansøge om visum inden da. Faktisk er der heller ikke krav om, at nordiske borgere skal kunne fremvise pas i nordiske lande. Dog bør du altid have pas eller anden billedlegitimation med dig, når du rejser. En form for billedlegitimation vil som oftest blive efterspurgt, når du rejser med fly til Sverige.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Östersund


De bedste oplevelser og seværdigheder i Östersund

Hvad kan du se og opleve i Östersund?

Der venter dig en række seværdigheder og store oplevelser efter din ankomst med fly til Östersund. For eksempel kan du lade turen gå til Jamtli Museum, som giver dig en god og nyttig introduktion til historien bag Jamtland og Harjedalen. Du finder både permanente og midlertidige udstillinger på museet. I Östersund kan du også køre en tur med Indlandsbanan, som faktisk bringer dig hele vejen til polarcirklen og midnatssolen. Familier med børn kan nyde en sjov og hyggelig dag på Storsjobadet, der byder på utallige bassiner og vandrutsjebaner. Teknikland er en anden yndet attraktion blandt familier med børn. På dette museum kan du blive klogere på teknologi, fly og militær. Efter ankomst med fly til Östersund kan du også begive dig på en tur til Frosotornet, som er bygget i en interessant arkitektonisk stil og tilbyder en forrygende udsigt over det omkringliggende landskab. Du får mest ud af at besøge tårnet på klare, solrige dage.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Östersund?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Östersund på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Östersund, der passer dig bedst.

Kan jeg finde fly til Östersund med fleksibel booking på momondo?

Fly til Östersund med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Östersund?

Når alle potentielle fly til Östersund vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Östersund lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Östersund, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Östersund spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Östersund på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.