Find billige flybilletter til Norrköping

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir. 5.7
tir. 12.7

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Norrköping

Find de billigste fly til disse Norrköping-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Lufthavn: Stockholm Arlanda (ARN)

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Norrköping

København (CPH) til Lufthavn: Stockholm Skavsta (NYO) (NYO)

Fly til Norrköping ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Stockholm Skavsta (NYO), hvor den gennemsnitlige pris er 1.016 kr.


Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Norrköping?

Flyrejser fra Kastrup Lufthavn (CPH) til Vaasa lufthavn, Finland (VAA) tager seks timer og 20 minutter, og du vil have en mellemlanding i Helsinki (HEL). Fra Billund lufthavn (BLL) tager flyvningen otte timer og 40 minutter, og der vil være to mellemlandinger, i Frankfurt (FRA) og Helsinki. Rejser du fra Aalborg (AAR) vil turen tage 11 timer og 30 minutter. Det samme gælder hvis du flyver fra Århus lufthavn (AAR) som også tager 11 timer og 30 minutter og har to mellemlandinger, i Kastrup og Helsinki. Når du booker flybilletter online, kan du med fordel også booke hotel og leje bil. Det er ikke alene nemmere, men der er også penge at spare ved at gøre det samtidig.

Det er desværre ikke muligt at flyve direkte til Vaasa lufthavn fra en dansk lufthavn. Som minimum vil der være én mellemlanding i Finlands hovedstad Helsinki. Rejser du fra en af de mindre lufthavne i Jylland, som Billund eller Aalborg, vil der være to mellemlandinger. En mellemlanding kan bruges til at besøge en by man ellers ikke havde planlagt at besøge. Enten hvis der er en lang transittid eller for en dag eller to.

42 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Norrköping. Dette fly er fra Malmø og er 98% billigere end de fleste andre flyrejser til Norrköping. Hvis du vil finde den billigste pris til Norrköping fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Lufthavn: Stockholm Skavsta (NYO), Lufthavn: Örebro Bofors, Lufthavn: Stockholm Vasteras/Hasslo (VST), Lufthavn: Stockholm Bromma (BMA) eller Lufthavn: Stockholm Arlanda (ARN) kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Norrköping.

Den billigste lufthavn i nærheden af Norrköping er normalt Lufthavn: Stockholm Skavsta (NYO) med en gennemsnitspris på 1.086 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Lufthavne i nærheden af Norrköping

Neden for finder du alle lufthavne i Norrköping samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du til centrum af Vaasa fra lufthavnen?

Der er nemt at komme videre fra Vaasa lufthavn til centrum. Du kan vælge at tage en taxa fra ankomsthallen. Det er også muligt at bestille en taxa, så den holder klar når du ankommer. Du kan også tage en af de to busser. Det er busrute 4 og 10, der går fra lufthavnen. Det er også muligt at leje en bil og har du lejet den inden du rejser, vil den stå klar i lufthavnen. Ved at leje hjemmefra og online vil du som udgangspunkt have flere biler at vælge imellem.


Visumkrav for Norrköping

Der er ikke brug for visum for at besøge Vaasa, da både Danmark og Finland er en del af det nordiske samarbejde. Du kan blive spurgt om billedidentifikation, som regel i lufthavne eller ved færgeovergange, så hav dit pas med.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Norrköping


De bedste oplevelser og seværdigheder i Norrköping

Der er mange forskellige aktiviteter og seværdigheder at se og besøge i Vaasa. En af de mere populære er Pohjanmaan Museo - Osterbottens Museum. Vaasa Car & Motor Museum er et andet specialmuseum som også er et besøg værd. Den meget smukke kirke Mustasaaren kirkko er også værd at kigge nærmere på. Byen har i det hele taget et flot udvalg af smukke kirker. Det er også en by som man med fordel kan tage børn med til. Der er en stor lejeplads, Onkilahti Playground, og et kæmpe vandland Tropiclandia. Foretrækker du i stedet stranden er Hietasaaren uimaranta et godt alternativ. Kunstmuseet Tikanoja Art Museum er et lille og hyggeligt lokalt museum. Det kan passende kombineret med et besøg på Kuntsi Museum of Modern Art. Ojberget kan besøges af flere årsager. Om vinteren er det et populært skisportssted og også et observationssted, som er åbent døgnet rundt. Her kan du blandt andet se en kæmpe meteorsten. Et besøg i Kvarken Archipelago, som er den eneste naturpark i Finland der står på UNESCO’s liste, er også en god ide. Det er et fantastisk sted, hvor du kan lære mere om istiden. Holder du af at smage på øl, kan du glæde dig til Bock’s Corner Brewery som er et lille uafhængigt mikrobryggeri. Holder du af ældre huse er Stromso lige noget for dig. Det har været en del af et TV-program og udgør en hyggelig tur for hele familien.


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Norrköping på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Norrköping, der passer dig bedst.

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Norrköping med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til Norrköping.

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Norrköping. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.