Find billige flybilletter til Malmø

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir. 5.7
tir. 12.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Malmø

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Malmø

Bedste pris på enkeltbillet

333 kr.

Hurtigste flyvetid

3t. 55min.

Betjenes af

3 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Malmø fra Danmark i de seneste 72 timer er 333 kr. (København Kastrup til Malmø Sturup).
Det hurtigste fly til Malmø fra Danmark tager 3t. 55min. (København Kastrup til Malmø Sturup).
Der er 3 flyselskaber, som flyver til Malmø, herunder Scandinavian Airlines, Ryanair og Wizz Air.

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Malmø?

Du skal i hvert fald regne med mindst én mellemlanding på din tur til Malmø, Sverige, uanset hvilken lufthavn du flyver fra i Danmark. Rejser du fra lufthavnen i Billund (BLL) kan du få et Malmø flytilbud, hvor du blot skal mellemlande en enkelt gang. Flyv for eksempel med SAS og mellemland i Stockholm Arlanda (ARN), før du lander i MMX Sturup, Malmø. Det er en tur på lige knap 3 timer. Alternativt kan du tage turen over Polen, hvor du mellemlander i Gdansk Rebiechowo (GDN). Dog tager denne tur omtrent en time længere. Københavns Lufthavn (CPH) er den lufthavn, der ligger tættest på Malmø. Du kan også flyve fra København til Malmø (MMX) med SAS. Du skal dog stadig mellemlande en enkel gang i Stockholm Arlanda (ARN). Dog varer turen 3 kvarter længere end flyvningen fra Billund.

Der er desværre ingen direkte flyrejser mellem nogle af de danske lufthavne og Malmø Lufthavn. Men du kan med fordel flyve direkte til en anden lufthavn i nærheden af Malmø. Du kan for eksempel finde flere flybilletter fra Københavns Lufthavn i Kastrup (CPH), som flyver direkte til Landvetter i Gøteborg (GOT), der ligger nogle timers kørsel fra Malmø. Du flyver med SAS og det er en forholdsvis kort flyvetur, på kun cirka 50 minutter, men du skal så efterfølgende regne med en længere køretur mod Malmø.

februar måned er endnu en god mulighed for at rejse til Malmø med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 723 kr..

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Malmø er på en onsdag. Rejsende, som vælger at rejse til Malmø på en onsdag kan finde billetter helt ned til 279 kr.. Hvis det er muligt, så undlad at booke dit fly med afgang på en søndag, da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Malmø på en søndag på 2.339 kr..

Ifølge vores data er om formiddagen den billigste dag at flyve til Malmø på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Malmø om formiddagen helt ned til 293 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Fly til Malmø koster mest om eftermiddagen, med en gennemsnitlig pris på 1.648 kr.. Afgang om eftermiddagen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.Gode tilbud på fly til Malmø

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Malmø fundet af momondos brugere for nylig
Scandinavian Airlines
CPHKøbenhavn Kastrup
6t. 40min.
MMXMalmø Sturup

Find de billigste enkeltbilletter til Malmø

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Malmø, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair, Scandinavian Airlines og Wizz Air
Flere flyselskaber
25. aug.
CPH03:50København Kastrup
8t. 25min.
1 stop
MMX12:15Malmø Sturup
Ryanair
10. aug.
CPH03:50København Kastrup
24t. 05min.
2 stop
MMX03:55Malmø Sturup
Flere flyselskaber
19. okt.
CPH03:50København Kastrup
5t. 45min.
1 stop
MMX09:35Malmø Sturup

Hvilke flyselskaber flyver til Malmø?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Malmø

Hvilke flyselskaber flyver til Malmø?

Der kan være andre flyselskaber der flyver til Malmø fra Danmark, men det mest populære blandt vores brugere er Scandinavian Airlines. Dette flyselskab bør have regelmæssige fly til Malmø, hvis du flyver fra en af vores mest populære lufthavne i Danmark.


Lufthavne i nærheden af Malmø

Neden for finder du alle lufthavne i Malmø samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du fra lufthavnen ind til centrum af Malmø?

Mellem Malmø og Malmø Lufthavn kan du køre med Flygbussarna, som kører jævnligt. En tur med bussen tager 40-50 minutter. Ønsker du at køre med den offentlige transport længere end ind til Malmø Centralstation, kan du for eksempel tage Buss Bogdan Skåne, som kører i fast rutefart mellem Malmø Lufthavn og Lund C. Vil du ikke med den offentlige transport, kan du direkte uden for passagerterminalen tage en af de mange taxier, som altid holder udenfor, så du ganske nemt kan komme til og fra lufthavnen.


Populære fly til Malmø

Find dine flybilletter til Malmø blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Malmø
Hurtigste flyvetid19t. 50min.
Laveste pris2.184 kr.

Visumkrav for Malmø

Du har ikke brug for at have et visum, når du skal rejse til Malmø og Sverige. Du kan normalt lade dit pas blive derhjemme, men ikke når du flyver. Her skal du altid huske at have et gyldigt pas med, også selv om Sverige er et EU-land. Det er nemlig uanset hvad, en god idé at medbringe sit pas, når man rejser til udlandet.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Malmø


De bedste oplevelser og seværdigheder i Malmø

Alle veje fører til Malmø, siger de i hvert fald i Malmø. Malmø er en perle i Sydsverige. Den perfekte blanding af gammeldags charme og moderne kosmopolitiske vibes er nok den bedste måde at beskrive Sveriges tredjestørste by på. Tag en gåtur i den gamle bydel, Gamla Staden. Bydelen er centreret omkring Stortorget, der smukt er omgivet af bygninger fra det 16. århundrede, og er den ældste og største plads i Malmø. Ikke langt herfra finder du byens ældste bygning, St. Petri Kyrka. Denne gotiske kirke er lidt af et mesterværk, bygget i det 14. århundrede. Herinde finder du nogle af de fineste middelalder-malerier i hele Skandinavien. Kan du lide at gå på museum, bør du besøge Malmøhus Slot. Slottet stammer fra midten af det 16. århundrede og er det ældst bevarede renæssanceslot i Skandinavien. Den gamle røde bygning rummer herudover også et akvarium, et naturhistorisk museum og nordiske kunstudstillinger. Vil du gerne se på endnu mere kunst, kan du besøge Moderna Museet, som er Malmøs museum for moderne kunst. Eller hvad med at besøge Malmø Kunsthal, som er en af Europas største udstillingshaller for samtidskunst? Er du mere til musik, kan du nyde en forestilling I Malmø Opera.


Find billige flybilletter til andre byer i Sverige

Sverige er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Malmø, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Malmø, så du sparer tid og penge.

Alle flysøgninger til Malmø på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Malmø. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Prisagenter på fly til Malmø er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.