Ferieboliger i Malmø, Sverige

Find tilbud på 98 ferieboliger i Malmø, Sverige

Malmø, Sverige
2. dec. — 3. dec.2
søn. 3.12
tor. 7.12

Sammenlign 3M+ tilbud på hoteller og indkvartering.


Top udlejning i Malmø

Find den perfekte feriebolig til dit ophold i Malmø
Pris
kr.211
kr.1242
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+

Hvornår skal man booke feriebolig i Malmø?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på en feriebolig i Malmø
LavsæsonaugustDet billigste tidspunkt
Højsæsonjunidet dyreste tidspunkt
91%forventet prisfald
90%forventet prisstigning

Rejsepriser

327 kr. - 37.117 kr.

Billigeste dag på ugenlørdager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugenonsdager den dyreste ugedag at booke på
512 kr.
1.137 kr.

Hostels og billige hoteller i Malmø

Disse billige hoteller og vandrehjem i Malmø har gode priser til det lille rejsebudget

Ferieboliger med mest værdi for pengene i Malmø

Disse ferieboliger i Malmø har de bedste priser i forhold til deres vurderinger

Nyttig indsigt i ferieboliger i Malmø

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Malmø

Laveste ferieboligpris

225 kr.
Den billigste pris for et værelse i Malmø, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 225 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Stöde Camping.

Information om overnatning i Malmø

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker feriebolig i Malmø

Hvor er de bedste ferieboliger i Malmø til fester?

Gennem momondo kan du finde et stort udvalg af attraktive ferieboliger i Malmø, som ligger i kort afstand af byens aften- og natteliv. For eksempel kan du med fordel søge efter en feriebolig i Malmø nær Gamla Västar. Dette hyggelige kvarter huser mange af Malmøs barer, diskoteker og restauranter. Blandt andet finder du populære natklubber som Club Privé, X Malmø og Swing Inn Nightclub i dette kvarter. Derudover kan du her nyde aften- og nattelivet på attraktive barer og pubber som for eksempel BrewDog Malmø eller Prickwick Pub. Mulighederne for en festlig aften ude er uendelige, når du vælger en feriebolig i eller nær Gamla Västar. Du kan også indlogere dig i en feriebolig i Lugnet, når du vil bo i nærheden af Malmøs aften- og natteliv. Dette kvarter er hjem for natklubben Deep og ligger desuden side om side med Gamla Västar-kvarteret, så du ikke har langt til andre af Malmøs klubber og barer.

Hvor er de bedste ferieboliger i Malmø for familier?

Besøger du den svenske by Malmø i selskab med familien, kan du eventuelt vælge at søge efter ferieboliger i Möllevången. Dette rolige og familievenlige område placerer jer nær flere af Malmøs attraktive seværdigheder for børn. Med en feriebolig i Malmø i Möllevången vil du og familien blandt andet komme til at bo side om side med Malmø Chokoladefabrik. På denne fabrik kan I blive klogere på produktionen af chokolade samt smage på flere varianter af chokolade. Desuden vil en feriebolig i dette kvarter give jer let adgang til Folkets Park. Den store park har mange legepladser og en mindre zoologisk have, mens der med jævne mellemrum afholdes forskellige arrangementer i parken. En anden mulighed er at søge efter ferieboliger i Malmø i Öster. En bolig i dette område vil placere jer tæt på en familievenlig attraktion som Busfrabriken. Her kan børn i alle aldre lege dagen væk i de sjove og underholdende omgivelser. Blandt andet tilbyder stedet flere sjove kuglebassiner og rutsjebaner.

Hvad er fordelene ved ferieboliger i Malmø sammenlignet med hoteller?

Vælger du en feriebolig i Malmø i stedet for en af byens hoteller, kan du blandt andet se frem til at indlogere dig i en rummelig og komfortabel bolig på mange kvadratmeter. Størstedelen af ferieboligerne i Malmø har plads til flere sovende gæster. Derfor får du et attraktivt antal sovepladser, mens du ligeledes kan finde ferieboliger i Malmø med adgang til grønne haver og egen terrasse. Det giver dig mulighed for at nyde den friske luft i rolige og behagelige rammer, hvilket eksempelvis er tilfældet for ferieboligen Country Suite Malmö Langt de fleste ferieboliger i Malmø er udstyret med eget funktionelt køkken, så I kan tilberede egne måltider frem for at spise ude hver dag. Det er modsat mange af byens hoteller, der sjældent tilbyder sine gæster værelser med eget køkken. Der ligger supermarkeder og dagligvarebutikker mange steder i den svenske by, blandt andet i kvarterer som Västra Hamnen, Söder og Innerstaden. Derudover kan du handle gode produkter og fødevarer hos Malmø Saluhall. Dette populære marked ligger i Lund ikke langt fra centrum af Malmø.

Hvor lang tid booker folk normalt ferielejligheder til i Malmø?

Et ophold på ca. 12 nætter er det mest almindelige valg blandt dem, der booker ferielejlighed i Malmø.

Hvornår er det bedst at booke feriebolig i Malmø?

august er normalt den måned, hvor priserne på ferielejligheder og -boliger i Malmø er på det laveste, og du kan finde priser, som er ca. 92% lavere end i højsæsonen i Malmø.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Malmø?

Der er 166 udbydere for hoteller i Malmø fra december 2023.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Malmø?

Priser for hoteller i Malmø opdateres hver dag.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Malmø på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.