Ferieboliger i Malmø, Sverige

Find tilbud på 53 ferieboliger i Malmø, Sverige

Malmø, Sverige
2. dec. — 3. dec.2
lør. 3.12
ons. 7.12

Top udlejning i Malmø

Find den perfekte feriebolig til dit ophold i Malmø
Pris
kr.387
kr.2548
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+

Hvornår skal man booke feriebolig i Malmø?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på en feriebolig i Malmø
LavsæsonoktoberDet billigste tidspunkt
Højsæsonaugustdet dyreste tidspunkt
38%forventet prisfald
45%forventet prisstigning

Rejsepriser

401 kr. - 1.177 kr.

Billigeste dag på ugensøndagis the cheapest day of the week to book
Dyreste dag på ugentirsdagis the most expensive day of the week to book
699 kr.
527 kr.

Hostels og billige hoteller i Malmø

Disse billige hoteller og vandrehjem i Malmø har gode priser til det lille rejsebudget

Ferieboliger med mest værdi for pengene i Malmø

Disse ferieboliger i Malmø har de bedste priser i forhold til deres vurderinger

Nyttig indsigt i ferieboliger i Malmø

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Malmø

Laveste ferieboligpris

144 kr.
Den billigste pris for et værelse i Malmø, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 144 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Lits Camping, Stugby och Kanot.

Information about staying in Malmø

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker feriebolig i Malmø

Gennem momondo kan du finde et stort udvalg af attraktive ferieboliger i Malmø, som ligger i kort afstand af byens aften- og natteliv. For eksempel kan du med fordel søge efter en feriebolig i Malmø nær Gamla Västar. Dette hyggelige kvarter huser mange af Malmøs barer, diskoteker og restauranter. Blandt andet finder du populære natklubber som Club Privé, X Malmø og Swing Inn Nightclub i dette kvarter. Derudover kan du her nyde aften- og nattelivet på attraktive barer og pubber som for eksempel BrewDog Malmø eller Prickwick Pub. Mulighederne for en festlig aften ude er uendelige, når du vælger en feriebolig i eller nær Gamla Västar. Du kan også indlogere dig i en feriebolig i Lugnet, når du vil bo i nærheden af Malmøs aften- og natteliv. Dette kvarter er hjem for natklubben Deep og ligger desuden side om side med Gamla Västar-kvarteret, så du ikke har langt til andre af Malmøs klubber og barer.

Besøger du den svenske by Malmø i selskab med familien, kan du eventuelt vælge at søge efter ferieboliger i Möllevången. Dette rolige og familievenlige område placerer jer nær flere af Malmøs attraktive seværdigheder for børn. Med en feriebolig i Malmø i Möllevången vil du og familien blandt andet komme til at bo side om side med Malmø Chokoladefabrik. På denne fabrik kan I blive klogere på produktionen af chokolade samt smage på flere varianter af chokolade. Desuden vil en feriebolig i dette kvarter give jer let adgang til Folkets Park. Den store park har mange legepladser og en mindre zoologisk have, mens der med jævne mellemrum afholdes forskellige arrangementer i parken. En anden mulighed er at søge efter ferieboliger i Malmø i Öster. En bolig i dette område vil placere jer tæt på en familievenlig attraktion som Busfrabriken. Her kan børn i alle aldre lege dagen væk i de sjove og underholdende omgivelser. Blandt andet tilbyder stedet flere sjove kuglebassiner og rutsjebaner.

Vælger du en feriebolig i Malmø i stedet for en af byens hoteller, kan du blandt andet se frem til at indlogere dig i en rummelig og komfortabel bolig på mange kvadratmeter. Størstedelen af ferieboligerne i Malmø har plads til flere sovende gæster. Derfor får du et attraktivt antal sovepladser, mens du ligeledes kan finde ferieboliger i Malmø med adgang til grønne haver og egen terrasse. Det giver dig mulighed for at nyde den friske luft i rolige og behagelige rammer, hvilket eksempelvis er tilfældet for ferieboligen Country Suite Malmö Langt de fleste ferieboliger i Malmø er udstyret med eget funktionelt køkken, så I kan tilberede egne måltider frem for at spise ude hver dag. Det er modsat mange af byens hoteller, der sjældent tilbyder sine gæster værelser med eget køkken. Der ligger supermarkeder og dagligvarebutikker mange steder i den svenske by, blandt andet i kvarterer som Västra Hamnen, Söder og Innerstaden. Derudover kan du handle gode produkter og fødevarer hos Malmø Saluhall. Dette populære marked ligger i Lund ikke langt fra centrum af Malmø.

Et ophold på ca. 10 nætter er det mest almindelige valg blandt dem, der booker ferielejlighed i Malmø.

oktober er normalt den måned, hvor priserne på ferielejligheder og -boliger i Malmø er på det laveste, og du kan finde priser, som er ca. 38% lavere end i højsæsonen i Malmø.


momondos yndlingsferieboliger i Malmø

Læs mere om de brugerforetrukne ferieboliger i Malmø

Charming guesthouse in central Malmö

Malmø, Skåne, Sverige

1.834 kr.
Apartments Malmö

Apartments Malmö

Malmø, Skåne, Sverige

8,2
538 kr.

Ferieboliger i andre byer i Sverige

Se ferieboligpriserne i disse andre byer, som også ligger i Sverige

Kom i gang med at planlægge din rejse til Malmø


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Omfattende rejsesøgning
momondo sammenligner over 3 mio. hoteller og andre former for overnatning for at sikre, at du kan finde det bedste overnatningssted.
Intuitive søgefiltre
Filtrer efter pris, faciliteter, gratis afbestilling, øget rengøring, gratis morgenmad med mere.
Smarte prisagenter
Hvis du har fundet et sted, kan momondo holde øje med prisen og underrette dig, når den ændrer sig.