Billeje i Malmø

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Malmø

Malmø, Sverige
1. dec — 8. dec
Samme aflevering
Malmø, Sverige
tir 1.12
Middag
tir 8.12
Middag

Hvornår er det billigst at leje en bil i Malmø?

Alle

98 kr. - 517 kr.

Economy

124 kr. - 235 kr.

Det billigste tidspunkt at leje en bil i Malmø er i august. Med en lejepris på kun 205 kr. pr. dag er prisen 21% lavere end resten af året. Den dyreste måned er januar. Hvis du er på udkig efter en særlig biltype, er det måske værd at leje en Economy-lejebil i januar. I Malmø kan prisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du bestiller din lejebil.


Find billig billeje i Malmø

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Mindre biler er typisk kategoriseret som økonomi biler, kompakt biler og intermediate biler. Du kan forvente at skulle betale 271 kr. pr. dag for at leje en lille bil i Malmø. Herunder er de bedste priser fundet på momondo den sidste uge.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
Kapacitet: 1 x bagage
2/4-dørs køretøjer
403 kr./dag
2. jan - 3. jan
Malmø
Jorgen Kocksgatan 1b
Chevrolet Sonic Sedan
403 kr./dag
2. jan - 3. jan
Find lignende
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
Kapacitet: 1 x bagage
4-5-dørs køretøjer
444 kr./dag
2. jan - 3. jan
Malmø
Sturup Airport
Chevrolet Sonic Sedan
444 kr./dag
2. jan - 3. jan
Find lignende
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
Kapacitet: 1 x bagage
4-5-dørs køretøjer
445 kr./dag
2. jan - 3. jan
Malmø
Malmo Downtown
Chevrolet Sonic Sedan
445 kr./dag
2. jan - 3. jan
Find lignende
Ford Focus
eller lignende Kompakt stationcar
Op til 4 passagerer
Kapacitet: 1 x bagage
4-5-dørs køretøjer
498 kr./dag
2. jan - 3. jan
Malmø
Sturup Airport
Ford Focus
498 kr./dag
2. jan - 3. jan
Find lignende
Kia Rio Hatchback
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
499 kr./dag
2. jan - 3. jan
Malmø
Stormgatan 6
Kia Rio Hatchback
499 kr./dag
2. jan - 3. jan
Find lignende
Kia Rio Hatchback
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
520 kr./dag
2. jan - 3. jan
Malmø
Stormgatan 6
Kia Rio Hatchback
520 kr./dag
2. jan - 3. jan
Find lignende

Biludlejningsfirmaer i Malmø

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Malmø
Vurdering af udbyder: Fantastisk 10.0

Vurdering baseret på 1 anmeldelse

Vurdering af udbyder: Fantastisk 10.0

Vurdering baseret på 2 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.1

Vurdering baseret på 8 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.7

Vurdering baseret på 4 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.3

Vurdering baseret på 4 anmeldelser


Information om din rejse til Malmø

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Malmø?

Sverige og Danmark har nogle helt særlige bånd, som du kan opleve ved at holde ferie i Malmø. Sveriges tredjestørste by var engang Danmarks næststørste by, men vi måtte som bekendt afstå Skåne i 1658. I dag kan du opleve både historiske slotte som eksempelvis Malmøhus og nymoderne arkitektur som eksempelvis Turning Torso. Du kan naturligvis også benytte billeje i Malmø, så du kan opleve mere af de sydlige landskaber i Skåne, som vi har fælles historie med. Der gælder dog nogle regler for mindstealder i forbindelse med biludlejning i Malmø. Hos Budget skal du blot være 18 år for at kunne nyde godt af billeje i Malmø. Er du under 25 år, kræver selskabet dog et dagsgebyr på ca. 30 SEK (ca. 21 DKK). Avis har fastsat en aldersgrænse for leje af bil til 19 år. Derudover skal du have haft kørekort i mindst et år. Til sammenligning kræver Thrifty, at du skal være 18 år samtidig med, at alle chauffører under 25 år skal betale ca. 100 SEK (ca. 70 DKK) i ekstra dagsgebyr. Avis, Sixt, Hertz og mange andre udlejningsfirmaer har tilsvarende aldersgrænser i forbindelse med billeje i Malmø.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Glæd dig til at benytte billeje i Malmø, hvor følgende basisregler er vigtige at kende. Du må køre maks. 50 km/t. i byområder. På de svenske landeveje er fartgrænsen 70 km/t., mens den på motorveje er 110 km/t. I Sverige ser de strengere på alkohol, da promillegrænsen er 0,2. I Sverige skal du også køre med lyset tændt døgnet rundt, som vi kender det fra Danmark. Der skal ikke betales vejafgift på vejene omkring Malmø. Hvis du begiver dig til Stockholm eller Gøteborg, skal der betales afgift, da man forsøger at aflaste bytrafikken.

Parkering

Du kan nemt parkere din udlejningsbil i Malmø. Du kan eksempelvis parkere langs gaderne ved Bastionen til ca. 30 SEK (ca. 21 DKK) i timen, ved Malmø Museum til ca. 20 SEK (ca. 14 DKK) pr. time eller ved Caroligaraget til ca. 25 SEK (ca. 17 DKK) pr. time. Husk at tjekke skiltningen og den tilladte parkeringstid. Du kan også vælge et af byens parkeringshuse som eksempelvis p-huset Malmø Live, p-huset Vaster eller p-huset Trollhattan, hvor timeprisen alle steder er ca. 30 SEK (ca. 21 DKK).

Udflugtsmål i og omkring Malmø

Lej bil i Malmø, og oplev friheden ved at køre ud til de steder, som ingen offentlige transportmidler kan nå! Ubegrænset kilometerantal er ofte en ekstra inkluderet bonus fra udlejningsfirmaerne, men ellers har du mulighed for at tilkøbe det. Du kan også leje udstyr som eksempelvis GPS og barnestol i forbindelse med biludlejning i Malmø. Derefter er du klar til at opleve noget af alt det, som Malmø og Skåne byder på. En køretur til Falsterbo er oplagt. Der finder du lækre sandstrande, Falsterbo Fyr samt det smukke naturreservat Måklappen. Det er også oplagt at besøge Trelleborg, hvor vikinge-ringborgen Trelleborgen ligger rekonstrueret med tilhørende museum.

Hvilke forsikringer skal man have?

De fleste bil-lejere vil se sig tilfredse med de standardforsikringer, i form af tyveriforsikring, skadesforsikring og ansvarsforsikring, som de fleste udlejningsfirmaer tilbyder. Du har dog mulighed for at justere på tingene ved eksempelvis at betale for at slippe af med din selvrisiko. Du kan også vælge yderligere dækninger på eksempelvis undervogn, tag, hjul og ruder.

Kan man bruge sit danske kørekort i Malmø, eller skal man have et internationalt?

Da både Danmark og Sverige er medlemmer af EU samt deltager i et nordisk samarbejde, skal du ikke bruge et internationalt kørekort på din ferie i Malmø.

Hvor i Malmø kan man hente og aflevere sin lejebil?

Hent og aflevér din udlejningsbil i Malmø Lufthavn eller på kontorerne i byen. Ikke alle udlejningsfirmaer har adresse i centrum, men eksempelvis Europcar, Sixt og Budget er nogle af dem. (Information checket 23/05/2019).


Afstanden fra Malmø til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Malmøs biludlejningsdisk

Biludlejning i Malmø

I november til og med i dag 574 har momondo brugere søgt efter billig billeje i Malmø.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Malmø for at reducere spredningen af COVID-19?

Rengøring har altid været en prioritet; Dog har biludlejningsfirmaer i Malmø udvidet rengøringsforanstaltninger på plads for at sikre, at udlejningsbilerne desinficeres for øget sikkerhed. Nogle af de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring, er Hertz, Dollar og Thrifty. Lær mere om de forskellige muligheder. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Malmø i december?

Biludlejning i Malmø for en weekend i december fås helt ned til 84 kr.. Gennemsnitsprisen er 381 kr.. Hvis du lejer en bil i en uge i Malmø i december, kan du forvente en pris på cirka 280 kr.. De bedste priser fås fra 137 kr..

Er der et afbestillingsgebyr på min Malmø biludlejning?

Største delen af de biludlejningsvirksomheder, som vi er partnere med, i Malmø opkræver ikke afbestillingsgebyr. Det betyder at hvis dine planer pludselig skulle ændre sig, er der mange biludlejningsvirksomheder i Malmø så som Hertz, Dollar og Thrifty der tilbyder gratis afbestilling, baseret på hvornår du har bestilt.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Malmø har flest biludlejningssteder?

Europcar har 5 udlejningskontorer. momondo brugere kan forvente at betale gennemsnitlig 469 kr./dag, når de lejer fra disse beliggenheder.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Malmø?

Hastighedsbegrænsningen i Malmø er 60 km/t. med mindre det er skiltet anderledes. Malmø har også en hastighedsbegrænsning i forstaderne på 100 km/t., som bliver hårdt håndhævet. Hvis du befinder dig selv på en motorvej i Malmø, så vær opmærksom på hastighedsbegrænsningen på 120 km/t..


Kom i gang med at planlægge din rejse til Malmø

 • Få den seneste informatiom om fly til Malmø

  Find det bedste rejsetidspunkt, de billigste priser og de mest populære flyselskaber

  Find fly til Malmø
 • Kom i gang med at planlægge din rejse i dag

  Få overblik over de bedste hoteller i Malmøs mest populære områder

  Find hoteller in Malmø
 • Ophold i en feriebolig

  Nyd godt af faciliteterne hjemmefra, selvom du er ude. Læs mere om ferieboliger her.

  Find ferieboliger i Malmø