Lej en bil i Malmø, Sverige

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Malmø, Sverige

Malmø, Sverige
29. jul — 5. aug
Samme aflevering
Malmø, Sverige
tor 29.7
Middag
tor 5.8
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Malmø, Sverige

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Biler i Lille

185 kr. - 330 kr.

Alle biltyper

187 kr. - 593 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Malmø, Sverige, er 235 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Malmø, Sverige, er i januar. Prisen er 22% lavere end resten af året og ligger på kun 185 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 49% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Malmø. I Malmø kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Malmø.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Malmø, Sverige, er 347 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Malmø, Sverige, er i maj. Prisen er 34% lavere end resten af året og ligger på kun 232 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 24% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Malmø. I Malmø kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Malmø.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Malmø, Sverige, er 434 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Malmø, Sverige, er i juni. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 479 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 5% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Malmø. I Malmø kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Stor i Malmø.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Malmø, Sverige, er 564 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Malmø, Sverige, er i maj. Prisen er 59% lavere end resten af året og ligger på kun 232 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 20% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Malmø. I Malmø kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Malmø.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Malmø, Sverige, er 575 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Malmø, Sverige, er i januar. Prisen er 2% lavere end resten af året og ligger på kun 568 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 22% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Malmø. I Malmø kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Varevogn i Malmø.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Luksus i Malmø, Sverige, er 468 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Luksus på i Malmø, Sverige, er i oktober. Prisen er 1% lavere end resten af året og ligger på kun 467 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 3% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Malmø. I Malmø kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Luksus i Malmø.

Citroen C2
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2-3-dørs køretøjer
Avis

144 kr./dag

9 sep – 12 sep
Citroen C2
Citroen C2
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2-3-dørs køretøjer
Avis

148 kr./dag

9 sep – 12 sep
Citroen C2
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Hertz

154 kr./dag

9 sep – 12 sep
Chevrolet Sonic Sedan

Biludlejningsfirmaer i Malmø

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Malmø, Sverige
5 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
4 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

9,3

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

9,3

Valuta for pengerne

9,3
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,0

Comfort

10,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

6,0

Valuta for pengerne

8,0
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,5

Comfort

7,5

Samlet

7,5

Afhentning/aflevering

7,5

Valuta for pengerne

6,5
4 kontorer
Oversigt

Renlighed

6,6

Comfort

6,6

Samlet

6,6

Afhentning/aflevering

6,6

Valuta for pengerne

6,6
8 kontorer
6 kontorer
4 kontorer

Information om din rejse til Malmø

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Malmø?

Sverige og Danmark har nogle helt særlige bånd, som du kan opleve ved at holde ferie i Malmø. Sveriges tredjestørste by var engang Danmarks næststørste by, men vi måtte som bekendt afstå Skåne i 1658. I dag kan du opleve både historiske slotte som eksempelvis Malmøhus og nymoderne arkitektur som eksempelvis Turning Torso. Du kan naturligvis også benytte billeje i Malmø, så du kan opleve mere af de sydlige landskaber i Skåne, som vi har fælles historie med. Der gælder dog nogle regler for mindstealder i forbindelse med biludlejning i Malmø. Hos Budget skal du blot være 18 år for at kunne nyde godt af billeje i Malmø. Er du under 25 år, kræver selskabet dog et dagsgebyr på ca. 30 SEK (ca. 21 DKK). Avis har fastsat en aldersgrænse for leje af bil til 19 år. Derudover skal du have haft kørekort i mindst et år. Til sammenligning kræver Thrifty, at du skal være 18 år samtidig med, at alle chauffører under 25 år skal betale ca. 100 SEK (ca. 70 DKK) i ekstra dagsgebyr. Avis, Sixt, Hertz og mange andre udlejningsfirmaer har tilsvarende aldersgrænser i forbindelse med billeje i Malmø.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Glæd dig til at benytte billeje i Malmø, hvor følgende basisregler er vigtige at kende. Du må køre maks. 50 km/t. i byområder. På de svenske landeveje er fartgrænsen 70 km/t., mens den på motorveje er 110 km/t. I Sverige ser de strengere på alkohol, da promillegrænsen er 0,2. I Sverige skal du også køre med lyset tændt døgnet rundt, som vi kender det fra Danmark. Der skal ikke betales vejafgift på vejene omkring Malmø. Hvis du begiver dig til Stockholm eller Gøteborg, skal der betales afgift, da man forsøger at aflaste bytrafikken.

Parkering

Du kan nemt parkere din udlejningsbil i Malmø. Du kan eksempelvis parkere langs gaderne ved Bastionen til ca. 30 SEK (ca. 21 DKK) i timen, ved Malmø Museum til ca. 20 SEK (ca. 14 DKK) pr. time eller ved Caroligaraget til ca. 25 SEK (ca. 17 DKK) pr. time. Husk at tjekke skiltningen og den tilladte parkeringstid. Du kan også vælge et af byens parkeringshuse som eksempelvis p-huset Malmø Live, p-huset Vaster eller p-huset Trollhattan, hvor timeprisen alle steder er ca. 30 SEK (ca. 21 DKK).

Udflugtsmål i og omkring Malmø

Lej bil i Malmø, og oplev friheden ved at køre ud til de steder, som ingen offentlige transportmidler kan nå! Ubegrænset kilometerantal er ofte en ekstra inkluderet bonus fra udlejningsfirmaerne, men ellers har du mulighed for at tilkøbe det. Du kan også leje udstyr som eksempelvis GPS og barnestol i forbindelse med biludlejning i Malmø. Derefter er du klar til at opleve noget af alt det, som Malmø og Skåne byder på. En køretur til Falsterbo er oplagt. Der finder du lækre sandstrande, Falsterbo Fyr samt det smukke naturreservat Måklappen. Det er også oplagt at besøge Trelleborg, hvor vikinge-ringborgen Trelleborgen ligger rekonstrueret med tilhørende museum.

Hvilke forsikringer skal man have?

De fleste bil-lejere vil se sig tilfredse med de standardforsikringer, i form af tyveriforsikring, skadesforsikring og ansvarsforsikring, som de fleste udlejningsfirmaer tilbyder. Du har dog mulighed for at justere på tingene ved eksempelvis at betale for at slippe af med din selvrisiko. Du kan også vælge yderligere dækninger på eksempelvis undervogn, tag, hjul og ruder.

Kan man bruge sit danske kørekort i Malmø, eller skal man have et internationalt?

Da både Danmark og Sverige er medlemmer af EU samt deltager i et nordisk samarbejde, skal du ikke bruge et internationalt kørekort på din ferie i Malmø.

Hvor i Malmø kan man hente og aflevere sin lejebil?

Hent og aflevér din udlejningsbil i Malmø Lufthavn eller på kontorerne i byen. Ikke alle udlejningsfirmaer har adresse i centrum, men eksempelvis Europcar, Sixt og Budget er nogle af dem. (Information checket 23/05/2019).


Afstanden fra Malmø, Sverige til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Malmøs biludlejningsdisk

Biludlejning i Malmø

I juli til og med i dag 574 har momondo brugere søgt efter billig billeje i Malmø.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Malmø for at reducere spredningen af COVID-19?

Rengøring har altid været en prioritet; Dog har biludlejningsfirmaer i Malmø udvidet rengøringsforanstaltninger på plads for at sikre, at udlejningsbilerne desinficeres for øget sikkerhed. Nogle af de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring, er Europcar, Budget og Avis. Lær mere om de forskellige muligheder. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Malmø, Sverige i august?

Biludlejning i Malmø for en weekend i august fås helt ned til 136 kr.. Gennemsnitsprisen er 278 kr.. Hvis du lejer en bil i en uge i Malmø i august, kan du forvente en pris på cirka 149 kr.. De bedste priser fås fra 133 kr..

Er der et afbestillingsgebyr på min Malmø, Sverige biludlejning?

Største delen af de biludlejningsvirksomheder, som vi er partnere med, i Malmø opkræver ikke afbestillingsgebyr. Det betyder at hvis dine planer pludselig skulle ændre sig, er der mange biludlejningsvirksomheder i Malmø så som Europcar, Budget og Avis der tilbyder gratis afbestilling, baseret på hvornår du har bestilt.

Hvad er den bedste type bil at leje i Malmø i august måned?

En standardbil er ideel at leje på rejser til Malmø i august. I Malmø kommer der igennemsnit 70 mm nedbør og med temperaturer omkring 12 °C i august måned. Disse forhold er velegnede for en standardbil, som nemt kan klare lidt regn og klarer sig også fint, hvis temperaturen falder lidt. Leje af en Standard i Malmø koster 210 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Malmø har flest biludlejningssteder?

Europcar har 5 udlejningskontorer. momondo brugere kan forvente at betale gennemsnitlig 472 kr./dag, når de lejer fra disse beliggenheder.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Malmø, Sverige?

Hastighedsbegrænsningen i Malmø er 60 km/t. med mindre det er skiltet anderledes. Malmø har også en hastighedsbegrænsning i forstaderne på 100 km/t., som bliver hårdt håndhævet. Hvis du befinder dig selv på en motorvej i Malmø, så vær opmærksom på hastighedsbegrænsningen på 120 km/t..

Hvordan er vejret i Malmø, Sverige i juli?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Malmø i juli måned, bør forvente temperaturer på omkring 16 °C og ca. 60 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i juli?

Vejret i Malmø i juli vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Malmø. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Malmø plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Ford Focus, Opel Corsa og Fiat 500.

Minder vejret i Malmø om vejret i resten af Skåne?

Dem, der gerne vil leje bil i Malmø til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Skåne i juli måned normalt er ca. 16 °C med 60 mm mulig regn.


Leje af bil i andre byer i Sverige

Se vores biludlejningstilbud i byer som Stockholm, Helsingborg og Göteborg i Sverige

Biludlejning i lufthavne i Malmø

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Malmø

Se flere lejebiler i Skåne


Kom i gang med at planlægge din rejse til Malmø