Indsigter
De seneste tilbud
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Malmø, Skåne

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Malmø, Skåne

Malmø, Sverige
26. mar. — 2. apr.
Malmø, Sverige
tir. 26.3
Middag
tir. 2.4
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Information om og trends inden for biludlejning i Malmø

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Malmø

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Malmø?

De billigste udlejningsbiler i Malmø kan normalt findes gennem Bureau: Overraskelse. Når du booker hos Bureau: Overraskelse, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 191 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Malmø er 191 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Malmø har flest lokationer?

MABI har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Malmø, med 7 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Malmø?

Når vores brugere lejer bil in Malmø, vælger de fleste en Volkswagen Multivan til 865 kr./dag i gennemsnit. Den næstmest populære bil at leje er en Skoda Kodiaq til i gennemsnit 480 kr./dag. Vores brugere har fundet udlejning af Volkswagen Multivan in Malmø for helt ned til 663 kr./dag og udlejning af Skoda Kodiaq for helt ned til 322 kr./dag.

Bedste tilbud på lejebiler i Malmø, Skåne

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Malmø, Skåne
Economy268 kr./dag
Lille mellemklasse220 kr./dag
Stor mellemklasse241 kr./dag
Mini247 kr./dag
Kompakt stationcar319 kr./dag
Middel stationcar411 kr./dag
Premium stationcar450 kr./dag
Mellemstor SUV496 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Vigtige oplysninger om billeje i Malmø

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Malmø?

Sverige og Danmark har nogle helt særlige bånd, som du kan opleve ved at holde ferie i Malmø. Sveriges tredjestørste by var engang Danmarks næststørste by, men vi måtte som bekendt afstå Skåne i 1658. I dag kan du opleve både historiske slotte som eksempelvis Malmøhus og nymoderne arkitektur som eksempelvis Turning Torso. Du kan naturligvis også benytte billeje i Malmø, så du kan opleve mere af de sydlige landskaber i Skåne, som vi har fælles historie med. Der gælder dog nogle regler for mindstealder i forbindelse med biludlejning i Malmø. Hos Budget skal du blot være 18 år for at kunne nyde godt af billeje i Malmø. Er du under 25 år, kræver selskabet dog et dagsgebyr på ca. 30 SEK (ca. 21 DKK). Avis har fastsat en aldersgrænse for leje af bil til 19 år. Derudover skal du have haft kørekort i mindst et år. Til sammenligning kræver Thrifty, at du skal være 18 år samtidig med, at alle chauffører under 25 år skal betale ca. 100 SEK (ca. 70 DKK) i ekstra dagsgebyr. Avis, Sixt, Hertz og mange andre udlejningsfirmaer har tilsvarende aldersgrænser i forbindelse med billeje i Malmø.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Glæd dig til at benytte billeje i Malmø, hvor følgende basisregler er vigtige at kende. Du må køre maks. 50 km/t. i byområder. På de svenske landeveje er fartgrænsen 70 km/t., mens den på motorveje er 110 km/t. I Sverige ser de strengere på alkohol, da promillegrænsen er 0,2. I Sverige skal du også køre med lyset tændt døgnet rundt, som vi kender det fra Danmark. Der skal ikke betales vejafgift på vejene omkring Malmø. Hvis du begiver dig til Stockholm eller Gøteborg, skal der betales afgift, da man forsøger at aflaste bytrafikken.

Parkering

Du kan nemt parkere din udlejningsbil i Malmø. Du kan eksempelvis parkere langs gaderne ved Bastionen til ca. 30 SEK (ca. 21 DKK) i timen, ved Malmø Museum til ca. 20 SEK (ca. 14 DKK) pr. time eller ved Caroligaraget til ca. 25 SEK (ca. 17 DKK) pr. time. Husk at tjekke skiltningen og den tilladte parkeringstid. Du kan også vælge et af byens parkeringshuse som eksempelvis p-huset Malmø Live, p-huset Vaster eller p-huset Trollhattan, hvor timeprisen alle steder er ca. 30 SEK (ca. 21 DKK).

Udflugtsmål i og omkring Malmø

Lej bil i Malmø, og oplev friheden ved at køre ud til de steder, som ingen offentlige transportmidler kan nå! Ubegrænset kilometerantal er ofte en ekstra inkluderet bonus fra udlejningsfirmaerne, men ellers har du mulighed for at tilkøbe det. Du kan også leje udstyr som eksempelvis GPS og barnestol i forbindelse med biludlejning i Malmø. Derefter er du klar til at opleve noget af alt det, som Malmø og Skåne byder på. En køretur til Falsterbo er oplagt. Der finder du lækre sandstrande, Falsterbo Fyr samt det smukke naturreservat Måklappen. Det er også oplagt at besøge Trelleborg, hvor vikinge-ringborgen Trelleborgen ligger rekonstrueret med tilhørende museum.

Hvilke forsikringer skal man have?

De fleste bil-lejere vil se sig tilfredse med de standardforsikringer, i form af tyveriforsikring, skadesforsikring og ansvarsforsikring, som de fleste udlejningsfirmaer tilbyder. Du har dog mulighed for at justere på tingene ved eksempelvis at betale for at slippe af med din selvrisiko. Du kan også vælge yderligere dækninger på eksempelvis undervogn, tag, hjul og ruder.

Kan man bruge sit danske kørekort i Malmø, eller skal man have et internationalt?

Da både Danmark og Sverige er medlemmer af EU samt deltager i et nordisk samarbejde, skal du ikke bruge et internationalt kørekort på din ferie i Malmø.

Hvor i Malmø kan man hente og aflevere sin lejebil?

Hent og aflevér din udlejningsbil i Malmø Lufthavn eller på kontorerne i byen. Ikke alle udlejningsfirmaer har adresse i centrum, men eksempelvis Europcar, Sixt og Budget er nogle af dem.


Find billig billeje i Malmø, Skåne

Find den lejebil i Malmø, der passer til dine behov

Lille biler

261 kr. - 430 kr.

Alle biltyper

425 kr. - 659 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille bil bil i Malmø, Sverige er 335 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille bil bil i Malmø, Sverige er i november. Prisen er 23% lavere end resten af året og ligger på kun 261 kr. pr. dag. Leje af lille bil er normalt 36% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Malmø. I Malmø kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille bil i Malmø.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor bil bil i Malmø, Sverige er 446 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor bil bil i Malmø, Sverige er i november. Prisen er 33% lavere end resten af året og ligger på kun 303 kr. pr. dag. Leje af mellemstor bil er normalt 15% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Malmø. I Malmø kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor bil i Malmø.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor bil bil i Malmø, Sverige er 737 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor bil bil i Malmø, Sverige er i januar. Prisen er 28% lavere end resten af året og ligger på kun 533 kr. pr. dag. Leje af stor bil er normalt 30% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Malmø. I Malmø kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Malmø, Sverige er 460 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Malmø, Sverige er i oktober. Prisen er 19% lavere end resten af året og ligger på kun 377 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 12% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Malmø. I Malmø kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Malmø.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Malmø, Sverige er 872 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Malmø, Sverige er i januar. Prisen er 24% lavere end resten af året og ligger på kun 663 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 41% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Malmø. I Malmø kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en luksus bil bil i Malmø, Sverige er 734 kr. Det billigste tidspunkt at leje en luksus bil bil i Malmø, Sverige er i marts. Prisen er 16% lavere end resten af året og ligger på kun 621 kr. pr. dag. Leje af luksus bil er normalt 29% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Malmø. I Malmø kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for luksus bil i Malmø.

Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

224 kr./dag

23 maj - 26 maj
Volkswagen Polo
Chevrolet Spark
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

247 kr./dag

11 apr. - 14 apr.
Chevrolet Spark

Biludlejningsfirmaer i Malmø

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Malmø, Skåne

Ace

2 kontorer

Avis

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,3

Comfort

9,3

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

8,6

Value

8,3

Thrifty

1 kontor

Sixt

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,2

Comfort

7,9

Samlet

8,3

Afhentning/aflevering

8,4

Value

7,7

MABI

7 kontorer

Budget

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

9,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

7,0

Value

8,0

Europcar

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,1

Comfort

7,9

Samlet

6,3

Afhentning/aflevering

5,9

Value

5,9

Hertz

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,0

Comfort

6,0

Samlet

5,0

Afhentning/aflevering

4,0

Value

5,0

Hurtige fakta om biludlejning i Malmø

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Malmø

Det mest populære bureau

Hertz

Populære biltyper

Compact, Standard, SUV

Billigste lejebil

229 kr.

Den mest populære model

Volkswagen Multivan
Det mest populære biludlejningsbureau i Malmø, der er fundet på momondo i denne måned, er Hertz. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Europcar og Sixt
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Malmø i de seneste 72 timer: Compact, Standard, SUV.
Den laveste pris for en lejebil i Malmø er 229 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 462 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Malmø i de seneste 7 dage er Volkswagen Multivan. Vores brugere foretrækker også Skoda Kodiaq som alternativ.

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Malmø

Nærliggende attraktioner:

Casino Cosmopol25,0 km
Malmö Arena25,4 km
Malmö Slot25,5 km

Nærliggende attraktioner:

Casino Cosmopol7,5 km
Malmö Slot7,7 km
Malmö Arena11,5 km

Nærliggende attraktioner:

Casino Cosmopol0,8 km
Malmö Slot1,1 km
Malmö Arena5,1 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Malmø

Herunder vises de mest populære hoteller i Malmø
Profilhotels Garden

Profilhotels Garden

Baltzarsgatan 20, Malmö, Skane Lan, Sweden

0,2 km fra centrum

Moment Hotels

Moment Hotels

Norra Vallgatan 54, Malmö, Skane Lan, Sweden

0,4 km fra centrum

Hotel N Hostel Malmö City

Hotel N Hostel Malmö City

1 Rönngatan, Malmö, Skane Lan, Sweden

0,8 km fra centrum

Rut & Ragnars Vandrarhem

Rut & Ragnars Vandrarhem

Nobelvägen 113, Malmö, Skane Lan, Sweden

1,7 km fra centrum

Radisson Blu Hotel, Malmo

Radisson Blu Hotel, Malmo

Oestergatan 10, Malmö, Skane Lan, Sweden

0,5 km fra centrum

Good Morning+ Malmö

Good Morning+ Malmö

Stadiongatan, 21, Malmö, Skane Lan, Sweden

2,7 km fra centrum

Best Western Plus Hotel Noble House

Best Western Plus Hotel Noble House

Per Weijersgatan 6, Malmö, Skane Lan, Sweden

0,2 km fra centrum

Best Western Plus Park City Malmo

Best Western Plus Park City Malmo

Sjömansgatan 2, Malmö, Skane Lan, Sweden

1,5 km fra centrum

Best Western Malmo Arena Hotel

Best Western Malmo Arena Hotel

Hyllie Boulevard 12, Malmö, Skane Lan, Sweden

4,7 km fra centrum

Clarion Hotel Malmö Live

Clarion Hotel Malmö Live

Dag Hammarskjolds torg 2, Malmö, Skane Lan, Sweden

0,6 km fra centrum

Scandic Malmö City

Scandic Malmö City

Kaptensgatan 1, Malmö, Skane Lan, Sweden

0,4 km fra centrum

Mayfair Hotel Tunneln

Mayfair Hotel Tunneln

Adelgatan 4, Malmö, Skane Lan, Sweden

0,3 km fra centrum

Scandic Triangeln

Scandic Triangeln

Triangeln 2, Malmö, Skane Lan, Sweden

0,9 km fra centrum

Best Western Hotel Royal

Best Western Hotel Royal

Norra Vallgatan 94, Malmö, Skane Lan, Sweden

0,5 km fra centrum

Quality Hotel the Mill

Quality Hotel the Mill

Amiralsgatan 19, Malmö, Skane Lan, Sweden

0,7 km fra centrum

Scandic S:t Jörgen

Scandic S:t Jörgen

Stora Nygatan 35, Malmö, Skane Lan, Sweden

0,1 km fra centrum

Comfort Hotel Malmö

Comfort Hotel Malmö

Carlsgatan 10, Malmö, Skane Lan, Sweden

0,7 km fra centrum

First Camp Malmö

First Camp Malmö

Strandgatan 101, Malmö, Skane Lan, Sweden

7,0 km fra centrum


Kørsel i lejebil i Malmø – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Malmø, så du er klar til næste rejse.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Malmø, Sverige i april?

Biludlejning i Malmø for en weekend i april fås helt ned til 318 kr.. Gennemsnitsprisen er 604 kr.. Hvis du lejer en bil i en uge i Malmø i april, kan du forvente en pris på cirka 394 kr.. De bedste priser fås fra 248 kr..

Er der et afbestillingsgebyr på min Malmø, Sverige biludlejning?

Største delen af de biludlejningsvirksomheder, som vi er partnere med, i Malmø opkræver ikke afbestillingsgebyr. Det betyder at hvis dine planer pludselig skulle ændre sig, er der mange biludlejningsvirksomheder i Malmø så som Avis, Budget og Europcar der tilbyder gratis afbestilling, baseret på hvornår du har bestilt.

Hvad er den bedste type bil at leje i Malmø i april måned?

En standardbil er ideel at leje på rejser til Malmø i april. I Malmø kommer der igennemsnit 40 mm nedbør og med temperaturer omkring 11 °C i april måned. Disse forhold er velegnede for en standardbil, som nemt kan klare lidt regn og klarer sig også fint, hvis temperaturen falder lidt. Leje af en Standard i Malmø koster 524 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Malmø, Sverige?

Hastighedsbegrænsningen i Malmø er 60 km/t. med mindre det er skiltet anderledes. Malmø har også en hastighedsbegrænsning i forstaderne på 100 km/t., som bliver hårdt håndhævet. Hvis du befinder dig selv på en motorvej i Malmø, så vær opmærksom på hastighedsbegrænsningen på 120 km/t..

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Volkswagen Multivan in Malmø?

Hvordan er vejret i Malmø, Sverige i marts?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Malmø i marts måned, bør forvente temperaturer på omkring 2 °C og ca. 50 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Minder vejret i Malmø om vejret i resten af Skåne?

Dem, der gerne vil leje bil i Malmø til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Skåne i marts måned normalt er ca. 2 °C med 50 mm mulig regn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Malmø?

Priser for biler i Malmø opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Malmø?

Der er 45 udbydere for biler i Malmø fra marts 2024.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Malmø?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder Malmø. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Malmø?

For at leje en bil i Malmø, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Malmø?

Det er fornuftigt at vælge momondo til at søge efter billeje i Malmø, fordi det er hurtigt og gratis. Vi finder alle priser på og regler om billeje, så du bare skal vælge det tilbud, som passer bedst til din rejse.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Malmø?

momondo giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud på billeje i Malmø ved at give dig nyttige filtre, så du kan indskrænke din søgning. Du kan bl.a. filtrere efter pris, karrosseritype, udlejningsbureau og specifikke regler, du gerne vil have.

Viser momondo tilbud på billeje i Malmø med gratis afbestilling?

Selvfølgelig! momondo har et særskilt filter til brugere, der specifikt er på udkig efter billeje i Malmø med gratis afbestillig.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Malmø på momondo?

Ja, du skal bare vælge filteret for fair brændstofregler, når du har søgt efter lejebiler i Malmø på momondo.

Kan jeg finde billeje i Malmø, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Øget rengøring cleaning kan findes på alle biludlejningssteder på momondo, inklusive Malmø.

Kan jeg søge efter billeje i Malmø med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ubegrænset kilometertal er bestemt en mulighed, som momondo tilbyder på lejebiler i Malmø.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Malmø på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater til din overnatning i Malmø

Populære typer af udlejningsbiler i Malmø


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
tir. 26.3
Middag
tir. 2.4
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo