Udlejningsbiler fra Sunnycars i Malmø

Find og sammenlign gode tilbud på Sunnycars udlejningsbiler i Malmø

Malmø, Sverige
3. okt. — 10. okt.
Samme aflevering
Malmø, Sverige
tir. 3.10
Middag
tir. 10.10
Middag
Chaufførens alder:

Malmø Sunnycars lokationer

Herunder kan du finde information om alle Sunnycars biludlejningssteder i Malmø, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Sunnycars

5 kontorer

Information om Sunnycars udlejningsbiler i Malmø

Hvor mange Sunnycars biludlejningslokationer er der i Malmø?

Sunnycars har 5 biludlejningslokationer i Malmø. Deres Agnesfridsvagen 119 lokation er den mest populære ifølge vores brugerdata. I løbet af de sidste 12 måneder har 77% af vores brugere , som har ledt efter udlejningsbiler fra Sunnycars i Malmø, valgt at leje deres bil fra Sunnycars lokationen på Agnesfridsvagen 119.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Malmø?

Priser for biler i Malmø opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Malmø?

Der er 45 udbydere for biler i Malmø fra september 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Malmø?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder Malmø. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Malmø?

For at leje en bil i Malmø, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Malmø

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Sunnycars? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Malmø biludlejningsfirmaer

En nemmere måde at holde styr på din rejse til Malmø på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.