Billeje i Prag, Prague Region

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Prag, Prague Region

Prag, Prague Region, Tjekkiet
30. juni — 7. juli
Samme aflevering
Prag, Prague Region, Tjekkiet
tor. 30.6
Middag
tor. 7.7
Middag
Chaufførens alder:

Bedste tilbud på lejebiler i Prag, Prague Region

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Prag, Prague Region
Toyota Fortuner
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

62 kr./dag

12 juli - 19 juli
Toyota Fortuner
Renault Duster
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

40 kr./dag

28 juni - 5 juli
Renault Duster
Daewoo Leganza
eller lignende Standard
Op til 5 passagerer

99 kr./dag

28 juni - 5 juli
Daewoo Leganza
Daihatsu Sirion
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

32 kr./dag

14 juli - 21 juli
Daihatsu Sirion
Renault Mégane
eller lignende Kompakt stationcar
Op til 4 passagerer

50 kr./dag

14 juli - 21 juli
Renault Mégane
Toyota Fortuner
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

52 kr./dag

28 juni - 5 juli
Toyota Fortuner
Hyundai Accent
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

54 kr./dag

12 juli - 19 juli
Hyundai Accent
Renault Duster
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

58 kr./dag

14 juli - 21 juli
Renault Duster
Daihatsu Sirion
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

40 kr./dag

14 juli - 21 juli
Daihatsu Sirion

Find billig billeje i Prag, Prague Region

Find den lejebil i Prag, der passer til dine behov

Biler i Lille

88 kr. - 677 kr.

Alle biltyper

143 kr. - 1.180 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Prag, Tjekkiet er 200 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Prag, Tjekkiet er i december. Prisen er 57% lavere end resten af året og ligger på kun 88 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 59% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Prag. I Prag kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Prag.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Prag, Tjekkiet er 380 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Prag, Tjekkiet er i januar. Prisen er 59% lavere end resten af året og ligger på kun 159 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 22% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Prag. I Prag kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Prag.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Prag, Tjekkiet er 695 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Prag, Tjekkiet er i februar. Prisen er 85% lavere end resten af året og ligger på kun 105 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 31% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Prag. I Prag kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Prag, Tjekkiet er 576 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Prag, Tjekkiet er i januar. Prisen er 65% lavere end resten af året og ligger på kun 204 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 17% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Prag. I Prag kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Prag.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Prag, Tjekkiet er 434 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Prag, Tjekkiet er i oktober. Prisen er 19% lavere end resten af året og ligger på kun 353 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 10% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Prag. I Prag kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Daihatsu Sirion
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

32 kr./dag

14 juli - 21 juli
Daihatsu Sirion
Renault Logan MCV
eller lignende Economy stationcar
Op til 2 passagerer

39 kr./dag

28 juni - 5 juli
Renault Logan MCV
Hyundai Accent
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

40 kr./dag

28 juni - 5 juli
Hyundai Accent

Biludlejningsfirmaer i Prag

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Prag, Prague Region
2 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,3

Comfort

5,2

Samlet

5,9

Afhentning/aflevering

5,2

Value

6,6
6 kontorer
5 kontorer
4 kontorer
3 kontorer
3 kontorer
3 kontorer
3 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Prag

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Prag

Det mest populære bureau

Rent Plus

Populære biltyper

Economy, Compact, Intermediate

Billigste lejebil

224 kr.

Den mest populære model

Audi A3
Det mest populære biludlejningsbureau i Prag, der er fundet på momondo i denne måned, er Rent Plus. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Ace og Hertz
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Prag i de seneste 72 timer: Economy, Compact, Intermediate.
Den laveste pris for en lejebil i Prag er 224 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 316 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Prag i de seneste 7 dage er Audi A3. Vores brugere foretrækker også Ford Focus som alternativ.

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Prag

Nærliggende attraktioner:

Náměstí Republiky11,9 km

Nærliggende attraktioner:

Náměstí Republiky93,8 km

Nærliggende attraktioner:

Náměstí Republiky108,5 km

Vigtige oplysninger om billeje i Prag

Prag har været en populær destination blandt danske turister i årtier. Den er stadig lige attraktiv takket være den UNESCO-bevarede bymidte samt de mange borge, slotte og floden Donau. Priserne er stadig til at betale sig fra, hvilket også gælder for billeje i Prag, hvor du får noget for pengene. Biludlejning i Prag er også forbundet med en aldersgrænse for leje af bil hos langt de fleste udlejningsfirmaer. Hvis du eksempelvis ønsker en lejebil fra firmaet Global, er minimumsalderen 19 år. Firmaet har fastsat en alder på maks. 100 år, og samtidig skal du have haft kørekort i mindst to år. Det er desuden et krav, at chauffører som ikke er fyldt 25 år betaler et ung-fører gebyr på ca. 1083 CZK (ca. 314 DKK). Billeje i Prag via Rent Plus kræver, at du er fyldt 21 år for at benytte en udlejningsbil fra firmaet. Modsat mange af de andre udlejningsfirmaer, tilbyder Rent Plus til gengæld gratis registrering af en ekstra chauffør. Selskaber som National, Flizzr, Enterprise og mange andre udbydere har fastsat lignende regler. Så lej bil i Prag hos en udbyder, der passer til din alder og til dine behov!

En del af det at leje bil i Prag er, at du skal overholde trafik- og færdselsreglerne. I byområder må du køre maks. 50 km/t. På motortrafikveje må du køre maks. 110 km/t, mens du på motorveje må køre maks. 130 km/t. Alkohol kombineret med bilkørsel er bandlyst i Prag, hvor promillegrænsen er på 0,0. Når du kører på motortrafikveje eller motorveje i Tjekkiet, skal der betales vejafgift. Det foregår ved, at du placerer en motorvejsmærkat i forruden på din lejebil. Mærkaterne kan købes online på forhånd, og eksempelvis en 10-dages mærkat koster ca. 96 DKK. Der er ingen regler om, at du skal køre med kørelyset tændt i Prag.

Billeje i Prag er fornøjeligt, når du skal rundt og opleve byen samt oplandet. Indimellem har du naturligvis behov for at parkere din udlejningsbil. Centrum er opdelt i tre zoner. Blå zone er forbeholdt folk, der bor i området. I grøn zone må du parkere i maks. 6 timer til en pris på ca. 30 CZK (ca. 9 DKK) i timen. I orange zone må du parkere i maks. 2 timer til ca. 40 CZK (ca. 12 DKK) pr. time. Du kan også parkere i et af byens parkeringshuse som eksempelvis Palladium Shopping Center og Parking Slovan, hvor prisen er ca. 40 CZK (ca. 12 DKK) i timen.

Fri kilometer er altid en fordel i forbindelse med billeje i Prag. Især når du skal på udflugter, hvor ekstra tilbehør som GPS og barnestol også er værd at overveje. En dagstur til Kutna Hora er lig med spænding og gys. Sedlec Ossuary er den store attraktion på stedet, da det er et kapel dekoreret med kranier og knogler. Den smukke eventyrby Cesky Krumlov er også værd at overveje. Byen ligger på begge sider af Moldau og er optaget på UNESCO’s verdensarvsliste med slottet Cesky Krumlov som hovedattraktion.

Langt de fleste udlejningsfirmaer tilbyder en forsikring med i prisen. Hvis den ikke lever op til dine krav, kan du med fordel betale et ekstra beløb for at sænke din selvrisiko til nul. Du har også mulighed for at vælge tillægsdækninger på eksempelvis glas, hjul, tag og undervogn.

Dit danske kørekort er gyldigt i alle EU’s medlemslande, og dermed har du ikke brug for et internationalt kørekort i Prag.

Prag Lufthavn er en af hovedlokationerne for afhentning og aflevering af udlejningsbiler. Udlejningsselskaber som eksempelvis Flizzr, Avis og Rent Plus har også kontor i midtbyen.


Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Prag

Herunder vises de mest populære hoteller i Prag

Kørsel i lejebil i Prag – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Prag, så du er klar til næste rejse.

Vores data viser, at du kan forvente at betale omkring 449 kr. for at leje en bil i juli i Prag. Et særligt godt tilbud vil være omkring 186 kr., hvilket er den laveste pris, vi har set for Prag indtil videre. Den laveste pris for en lejebil, der blev lejet i en uge, var 206 kr.. Der var flere valgmuligheder fra omkring 239 kr..

Du kan forvente at finde de bedste priser hos Sixt når du besøger Prag. Med gennemsnitspriser på 211 kr./dag tilgængelige gennem deres 2 udlejningskontorer, er Sixt et super udlejningsfirma at leje fra.

Udlejningsbiler i Prag fra populære udlejningssteder så som Budget, Avis og NU Car tilbyder generelt gratis afbestilling. Selvom momondo ikke har nogen kontrol over afbestillingspolitikker for biludlejning i Prag, kan vi hjælpe dig med at finde den billigste lejebil til din opkommende rejse.

I juli måned i Prag ligger temperaturerne omkring 17 °C hvilket er det perfekte vej til at leje en cabriolet. Med gennemsnitlig nedbør på omkring 60 mm i gennemsnit i juli måned i Prag gør en cabriolet det muligt for dig rigtig at nyde seværdighederne, mens du kører. Vær opmærksom på, at det er en god idé at tjekke vejret før din rejse for at være på den sikre side. Leje af en Cabriolet i Prag koster 2.022 kr./dag i gennemsnit.

Europcar har flest udlejningssteder i Prag, Tjekkiet med 3 locations. Hos disse udlejningssteder kan momondo brugere typisk finde biludlejningspriser til omkring 409 kr./dag.

Rejsende, som lejer en bil i Prag, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 50 km/t.. I forstaderne til Prag ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 90 km/t., og på motorvejen er den 130 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Prag i juni måned, bør forvente temperaturer på omkring 15 °C og ca. 60 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Klimaet i Prague Region i juni er normalt 15 °C med en forventet nedbør på 60 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Prag til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Biludlejning i populære lufthavne i nærheden af Prag

Lej en bil ved en af disse mest populære lufthavne i nærheden af Prag

Se flere lejebiler i Tjekkiet

Find billige udlejningsbiler i Tjekkiet

Kom i gang med at planlægge din rejse til Prag


Hvorfor vælge momondo?

Du bør booke billeje i Prag ved hjælp af momondo, fordi det er hurtigt, gratis og nemt og kan spare dig både tid og penge. momondo gør det hårde arbejde med at finde priser på og regler for biludlejning, så du blot skal sammenligne dem og vælge det tilbud, som passer bedst til din rejese.

momondo giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud på billeje i Prag ved at give dig nyttige filtre, så du kan indskrænke din søgning. Du kan bl.a. filtrere efter pris, karrosseritype, udlejningsbureau og specifikke regler, du gerne vil have.

Ja, momondo indeholder et filter, så du kun får vist biludlejningstilbud med gratis afbestilling. Filteret er tilgængeligt i alle søgninger efter billeje på momondo, inklusive i dem for biler i Prag.

Ja, momondo indeholder et filter for fair brændstofregler på billeje i Prag.

Ja, momondo viser tilbud med øget rengøring af lejebiler i Prag.

Bestemt. Du kan filtrere specifikt efter tilbud på billeje i Prag med ubegrænset kilometertal på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.