Indsigter
De seneste tilbud
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Prag, Prague Region

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Prag, Prague Region

Prag, Prague Region, Tjekkiet
26. mar. — 2. apr.
Prag, Prague Region, Tjekkiet
tir. 26.3
Middag
tir. 2.4
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Information om og trends inden for biludlejning i Prag

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Prag

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Prag?

De billigste udlejningsbiler i Prag kan normalt findes gennem NU Car. Når du booker hos NU Car, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 75 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Prag er 132 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Prag har flest lokationer?

SURPRICE CAR RENTAL har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Prag, med 6 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Prag?

Leje af Volkswagen Polo og Toyota Yaris Cross in Prag er de to mest populære bilmodeller ifølge vores data. Priser på udlejning af en Volkswagen Polo in Prag kan variere afhængigt af det selskab, du lejer fra, men vores brugere har fundet priser, der i gennemsnit ligger på 150 kr./dag og kan gå helt ned til 75 kr./dag. Priser på leje af en Toyota Yaris Cross kan også variere, men plejer at ligge på omkring 171 kr./dag i gennemsnit og tilbud, der kan gå helt ned til 129 kr./dag.

Bedste tilbud på lejebiler i Prag, Prague Region

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Prag, Prague Region
Economy104 kr./dag
Lille mellemklasse93 kr./dag
Stor mellemklasse138 kr./dag
Standard348 kr./dag
Economy stationcar104 kr./dag
Kompakt stationcar118 kr./dag
Kompakt SUV118 kr./dag
Middel stationcar160 kr./dag
Mellemstor SUV166 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Vigtige oplysninger om billeje i Prag

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Prag?

Prag har været en populær destination blandt danske turister i årtier. Den er stadig lige attraktiv takket være den UNESCO-bevarede bymidte samt de mange borge, slotte og floden Donau. Priserne er stadig til at betale sig fra, hvilket også gælder for billeje i Prag, hvor du får noget for pengene. Biludlejning i Prag er også forbundet med en aldersgrænse for leje af bil hos langt de fleste udlejningsfirmaer. Hvis du eksempelvis ønsker en lejebil fra firmaet Global, er minimumsalderen 19 år. Firmaet har fastsat en alder på maks. 100 år, og samtidig skal du have haft kørekort i mindst to år. Det er desuden et krav, at chauffører som ikke er fyldt 25 år betaler et ung-fører gebyr på ca. 1083 CZK (ca. 314 DKK). Billeje i Prag via Rent Plus kræver, at du er fyldt 21 år for at benytte en udlejningsbil fra firmaet. Modsat mange af de andre udlejningsfirmaer, tilbyder Rent Plus til gengæld gratis registrering af en ekstra chauffør. Selskaber som National, Flizzr, Enterprise og mange andre udbydere har fastsat lignende regler. Så lej bil i Prag hos en udbyder, der passer til din alder og til dine behov!

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

En del af det at leje bil i Prag er, at du skal overholde trafik- og færdselsreglerne. I byområder må du køre maks. 50 km/t. På motortrafikveje må du køre maks. 110 km/t, mens du på motorveje må køre maks. 130 km/t. Alkohol kombineret med bilkørsel er bandlyst i Prag, hvor promillegrænsen er på 0,0. Når du kører på motortrafikveje eller motorveje i Tjekkiet, skal der betales vejafgift. Det foregår ved, at du placerer en motorvejsmærkat i forruden på din lejebil. Mærkaterne kan købes online på forhånd, og eksempelvis en 10-dages mærkat koster ca. 96 DKK. Der er ingen regler om, at du skal køre med kørelyset tændt i Prag.

Parkering

Billeje i Prag er fornøjeligt, når du skal rundt og opleve byen samt oplandet. Indimellem har du naturligvis behov for at parkere din udlejningsbil. Centrum er opdelt i tre zoner. Blå zone er forbeholdt folk, der bor i området. I grøn zone må du parkere i maks. 6 timer til en pris på ca. 30 CZK (ca. 9 DKK) i timen. I orange zone må du parkere i maks. 2 timer til ca. 40 CZK (ca. 12 DKK) pr. time. Du kan også parkere i et af byens parkeringshuse som eksempelvis Palladium Shopping Center og Parking Slovan, hvor prisen er ca. 40 CZK (ca. 12 DKK) i timen.

Udflugtsmål i og omkring Prag

Fri kilometer er altid en fordel i forbindelse med billeje i Prag. Især når du skal på udflugter, hvor ekstra tilbehør som GPS og barnestol også er værd at overveje. En dagstur til Kutna Hora er lig med spænding og gys. Sedlec Ossuary er den store attraktion på stedet, da det er et kapel dekoreret med kranier og knogler. Den smukke eventyrby Cesky Krumlov er også værd at overveje. Byen ligger på begge sider af Moldau og er optaget på UNESCO’s verdensarvsliste med slottet Cesky Krumlov som hovedattraktion.

Hvilke forsikringer skal man have?

Langt de fleste udlejningsfirmaer tilbyder en forsikring med i prisen. Hvis den ikke lever op til dine krav, kan du med fordel betale et ekstra beløb for at sænke din selvrisiko til nul. Du har også mulighed for at vælge tillægsdækninger på eksempelvis glas, hjul, tag og undervogn.

Kan man bruge sit danske kørekort i Prag, eller skal man have et internationalt?

Dit danske kørekort er gyldigt i alle EU’s medlemslande, og dermed har du ikke brug for et internationalt kørekort i Prag.

Hvor i Prag kan man hente og aflevere sin lejebil?

Prag Lufthavn er en af hovedlokationerne for afhentning og aflevering af udlejningsbiler. Udlejningsselskaber som eksempelvis Flizzr, Avis og Rent Plus har også kontor i midtbyen.


Find billig billeje i Prag, Prague Region

Find den lejebil i Prag, der passer til dine behov

Lille biler

114 kr. - 677 kr.

Alle biltyper

122 kr. - 804 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille bil bil i Prag, Tjekkiet er 238 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille bil bil i Prag, Tjekkiet er i marts. Prisen er 53% lavere end resten af året og ligger på kun 114 kr. pr. dag. Leje af lille bil er normalt 33% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Prag. I Prag kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille bil i Prag.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor bil bil i Prag, Tjekkiet er 350 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor bil bil i Prag, Tjekkiet er i oktober. Prisen er 67% lavere end resten af året og ligger på kun 117 kr. pr. dag. Leje af mellemstor bil er normalt 1% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Prag. I Prag kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor bil i Prag.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor bil bil i Prag, Tjekkiet er 469 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor bil bil i Prag, Tjekkiet er i maj. Prisen er 62% lavere end resten af året og ligger på kun 179 kr. pr. dag. Leje af stor bil er normalt 26% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Prag. I Prag kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Prag, Tjekkiet er 357 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Prag, Tjekkiet er i maj. Prisen er 51% lavere end resten af året og ligger på kun 177 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 2% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Prag. I Prag kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Prag.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Prag, Tjekkiet er 417 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Prag, Tjekkiet er i oktober. Prisen er 11% lavere end resten af året og ligger på kun 466 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 16% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Prag. I Prag kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Kia Cee'd
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

93 kr./dag

15 apr. - 20 apr.
Kia Cee'd
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

104 kr./dag

15 apr. - 20 apr.
Opel Corsa
Renault Clio
eller lignende Economy stationcar
Op til 2 passagerer

104 kr./dag

15 apr. - 20 apr.
Renault Clio

Biludlejningsfirmaer i Prag

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Prag, Prague Region

Enterprise Rent-A-Car

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Dollar

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Budget

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,4

Comfort

8,1

Samlet

8,1

Afhentning/aflevering

8,3

Value

8,0

Avis

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,0

Comfort

9,0

Samlet

7,5

Afhentning/aflevering

7,5

Value

7,5

Europcar

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,3

Comfort

7,3

Samlet

7,3

Afhentning/aflevering

7,3

Value

7,3

Sixt

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,6

Comfort

7,3

Samlet

6,3

Afhentning/aflevering

7,0

Value

7,0

Ace

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,5

Comfort

6,5

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

6,0

Value

6,0

SURPRICE CAR RENTAL

6 kontorer
Oversigt

Rengøring

2,0

Comfort

2,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Value

2,0

Hurtige fakta om biludlejning i Prag

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Prag

Det mest populære bureau

Rent Plus

Populære biltyper

Economy, Compact, Intermediate

Billigste lejebil

111 kr.

Den mest populære model

Volkswagen Polo
Det mest populære biludlejningsbureau i Prag, der er fundet på momondo i denne måned, er Rent Plus. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er NU Car og Hertz
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Prag i de seneste 72 timer: Economy, Compact, Intermediate.
Den laveste pris for en lejebil i Prag er 111 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 179 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Prag i de seneste 7 dage er Volkswagen Polo. Vores brugere foretrækker også Toyota Yaris Cross som alternativ.

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Prag

Nærliggende attraktioner:

Karlsbroen10,7 km
Det dansende Hus11,1 km
Old Town Square11,4 km
náměstí Republiky11,9 km

Nærliggende attraktioner:

náměstí Republiky93,8 km
Old Town Square94,4 km
Det dansende Hus94,8 km
Karlsbroen95,1 km

Nærliggende attraktioner:

Karlsbroen107,3 km
Det dansende Hus107,7 km
Old Town Square108,0 km
náměstí Republiky108,5 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Prag

Herunder vises de mest populære hoteller i Prag
Don Giovanni Hotel Prague - Great Hotels of The World

Don Giovanni Hotel Prague - Great Hotels of The World

Vinohradska 157a, Prague, Prague Region, Czech Republic

4,3 km fra centrum

Grandior Hotel Prague

Grandior Hotel Prague

Na Porici 42, Prague, Prague Region, Czech Republic

1,2 km fra centrum

Union Hotel Prague

Union Hotel Prague

Ostrcilovo Namesti 4, Prague, Prague Region, Czech Republic

2,8 km fra centrum

Grandium Hotel Prague

Grandium Hotel Prague

Politickych Veznu 913/12, Prague, Prague Region, Czech Republic

1,1 km fra centrum

Hotel Golden Crown

Hotel Golden Crown

Vladislavova 26, Prague, Prague Region, Czech Republic

0,9 km fra centrum

Ramada by Wyndham Prague City Centre

Ramada by Wyndham Prague City Centre

Vaclavske Namesti 41, Prague, Prague Region, Czech Republic

1,1 km fra centrum

Grand Hotel Bohemia

Grand Hotel Bohemia

Kralodvorska 4, Prague, Prague Region, Czech Republic

0,6 km fra centrum

Hilton Prague

Hilton Prague

Pobrezni 311/1, Prague, Prague Region, Czech Republic

1,5 km fra centrum

Plus Prague Hostel

Plus Prague Hostel

Praha 7 - Holesovice, Prívozní 1, Prague, Prague Region, Czech Republic

3,2 km fra centrum

Three Crowns Hotel Prague

Three Crowns Hotel Prague

Cimburkova 28, Prague, Prague Region, Czech Republic

2,4 km fra centrum

Louis Leger

Louis Leger

Legerova 9, Prague, Prague Region, Czech Republic

2,3 km fra centrum

Eurostars Thalia

Eurostars Thalia

Narodni Trida 13, Prague, Prague Region, Czech Republic

0,9 km fra centrum

a&o Prague Rhea

a&o Prague Rhea

V Uzlabine 3068/19, Prague, Prague Region, Czech Republic

5,9 km fra centrum

Corinthia Hotel Prague

Corinthia Hotel Prague

Kongresova 1, Prague, Prague Region, Czech Republic

3,1 km fra centrum

Ibis Praha Old Town

Ibis Praha Old Town

Na Porici 5, Prague, Prague Region, Czech Republic

0,9 km fra centrum

Ea Hotel Sonata

Ea Hotel Sonata

Sokolska 68, Prague, Prague Region, Czech Republic

1,6 km fra centrum

Stages Hotel Prague, A Tribute Portfolio Hotel

Stages Hotel Prague, A Tribute Portfolio Hotel

Ceskomoravska 19a, Prague, Prague Region, Czech Republic

5,7 km fra centrum

Hotel Duo

Hotel Duo

Teplicka 492, Prague, Prague Region, Czech Republic

6,3 km fra centrum


Kørsel i lejebil i Prag – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Prag, så du er klar til næste rejse.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Prag, Tjekkiet i april?

Vores data viser, at du kan forvente at betale omkring 91 kr. for at leje en bil i april i Prag. Et særligt godt tilbud vil være omkring 87 kr., hvilket er den laveste pris, vi har set for Prag indtil videre. Den laveste pris for en lejebil, der blev lejet i en uge, var 92 kr.. Der var flere valgmuligheder fra omkring 341 kr..

Er der et afbestillingsgebyr på min Prag, Tjekkiet biludlejning?

Udlejningsbiler i Prag fra populære udlejningssteder så som Budget, Rent Plus og Avis tilbyder generelt gratis afbestilling. Selvom momondo ikke har nogen kontrol over afbestillingspolitikker for biludlejning i Prag, kan vi hjælpe dig med at finde den billigste lejebil til din opkommende rejse.

Hvad er den bedste type bil at leje i Prag i april måned?

En standardbil er ideel at leje på rejser til Prag i april. I Prag kommer der igennemsnit 50 mm nedbør og med temperaturer omkring 12 °C i april måned. Disse forhold er velegnede for en standardbil, som nemt kan klare lidt regn og klarer sig også fint, hvis temperaturen falder lidt. Leje af en Standard i Prag koster 540 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Prag, Tjekkiet?

Rejsende, som lejer en bil i Prag, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 50 km/t.. I forstaderne til Prag ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 90 km/t., og på motorvejen er den 130 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Mercedes-Benz E-Class in Prag?

Hvordan er vejret i Prag, Tjekkiet i marts?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Prag i marts måned, bør forvente temperaturer på omkring 3 °C og ca. 20 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Minder vejret i Prag om vejret i resten af Prague Region?

Klimaet i Prague Region i marts er normalt 3 °C med en forventet nedbør på 20 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Prag til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Prag?

Priser for biler i Prag opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Prag?

Fra marts 2024 er der 80 udbydere at vælge mellem for biler i Prag.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Prag?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Prag. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Prag?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Prag. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Prag?

Du bør booke billeje i Prag ved hjælp af momondo, fordi det er hurtigt, gratis og nemt og kan spare dig både tid og penge. momondo gør det hårde arbejde med at finde priser på og regler for biludlejning, så du blot skal sammenligne dem og vælge det tilbud, som passer bedst til din rejese.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Prag?

momondo giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud på billeje i Prag ved at give dig nyttige filtre, så du kan indskrænke din søgning. Du kan bl.a. filtrere efter pris, karrosseritype, udlejningsbureau og specifikke regler, du gerne vil have.

Viser momondo tilbud på billeje i Prag med gratis afbestilling?

Ja, momondo indeholder et filter, så du kun får vist biludlejningstilbud med gratis afbestilling. Filteret er tilgængeligt i alle søgninger efter billeje på momondo, inklusive i dem for biler i Prag.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Prag på momondo?

Ja, momondo indeholder et filter for fair brændstofregler på billeje i Prag.

Kan jeg finde billeje i Prag, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, momondo viser tilbud med øget rengøring af lejebiler i Prag.

Kan jeg søge efter billeje i Prag med ubegrænset kilometertal på momondo?

Bestemt. Du kan filtrere specifikt efter tilbud på billeje i Prag med ubegrænset kilometertal på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Prag på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
tir. 26.3
Middag
tir. 2.4
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo