Lej en bil i Prag, Tjekkiet

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Prag, Tjekkiet

Prag, PR, Tjekkiet
22. maj — 29. maj
Samme aflevering
Prag, PR, Tjekkiet
lør 22.5
Middag
lør 29.5
Middag
Chaufførens alder:

Hvornår er det billigst at leje en bil i Prag?

Alle

43 kr. - 188 kr.

Familie

57 kr. - 148 kr.

Economy

43 kr. - 109 kr.

Det billigste tidspunkt at leje en bil i Prag, Tjekkiet er i marts. Med en lejepris på kun 43 kr. pr. dag er prisen 42% lavere end resten af året. Den dyreste måned er juli. Hvis du er på udkig efter en særlig biltype, er det måske værd at leje en Economy-lejebil i marts. Hvis du har brug for mere plads til din familie, er det typisk billigere at leje større køretøjer med mere end 6 pladser i marts. I Prag kan prisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du bestiller din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Prag

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Prag, Tjekkiet
7,4
God
60 anmeldelser2 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,7

Comfort

7,5

Samlet

7,1

Afhentning/aflevering

7,2

Valuta for pengerne

7,2
8,5
Fantastisk
3 anmeldelser2 kontorer
Oversigt

Renlighed

9,3

Comfort

9,3

Samlet

7,3

Afhentning/aflevering

9,3

Valuta for pengerne

7,3
7,6
God
1 anmeldelse2 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

8,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

6,0

Valuta for pengerne

8,0
6,7
God
9 anmeldelser2 kontorer
Oversigt

Renlighed

6,6

Comfort

6,6

Samlet

6,6

Afhentning/aflevering

6,6

Valuta for pengerne

7,1
6,0
God
8 anmeldelser2 kontorer
Oversigt

Renlighed

6,0

Comfort

6,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

6,0

Valuta for pengerne

6,0
5,6
Okay
1 anmeldelse2 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

4,0

Samlet

4,0

Afhentning/aflevering

6,0

Valuta for pengerne

4,0
0,0
Forfærdelig
5 kontorer
0,0
Forfærdelig
4 kontorer

Find populære seværdigheder tæt på hvor du henter din lejebil

Nærliggende attraktioner:

Náměstí Republiky11,9 km

Nærliggende attraktioner:

Náměstí Republiky93,8 km

Nærliggende attraktioner:

Náměstí Republiky108,5 km

Information om din rejse til Prag

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Prag?

Prag har været en populær destination blandt danske turister i årtier. Den er stadig lige attraktiv takket være den UNESCO-bevarede bymidte samt de mange borge, slotte og floden Donau. Priserne er stadig til at betale sig fra, hvilket også gælder for billeje i Prag, hvor du får noget for pengene. Biludlejning i Prag er også forbundet med en aldersgrænse for leje af bil hos langt de fleste udlejningsfirmaer. Hvis du eksempelvis ønsker en lejebil fra firmaet Global, er minimumsalderen 19 år. Firmaet har fastsat en alder på maks. 100 år, og samtidig skal du have haft kørekort i mindst to år. Det er desuden et krav, at chauffører som ikke er fyldt 25 år betaler et ung-fører gebyr på ca. 1083 CZK (ca. 314 DKK). Billeje i Prag via Rent Plus kræver, at du er fyldt 21 år for at benytte en udlejningsbil fra firmaet. Modsat mange af de andre udlejningsfirmaer, tilbyder Rent Plus til gengæld gratis registrering af en ekstra chauffør. Selskaber som National, Flizzr, Enterprise og mange andre udbydere har fastsat lignende regler. Så lej bil i Prag hos en udbyder, der passer til din alder og til dine behov!

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

En del af det at leje bil i Prag er, at du skal overholde trafik- og færdselsreglerne. I byområder må du køre maks. 50 km/t. På motortrafikveje må du køre maks. 110 km/t, mens du på motorveje må køre maks. 130 km/t. Alkohol kombineret med bilkørsel er bandlyst i Prag, hvor promillegrænsen er på 0,0. Når du kører på motortrafikveje eller motorveje i Tjekkiet, skal der betales vejafgift. Det foregår ved, at du placerer en motorvejsmærkat i forruden på din lejebil. Mærkaterne kan købes online på forhånd, og eksempelvis en 10-dages mærkat koster ca. 96 DKK. Der er ingen regler om, at du skal køre med kørelyset tændt i Prag.

Parkering

Billeje i Prag er fornøjeligt, når du skal rundt og opleve byen samt oplandet. Indimellem har du naturligvis behov for at parkere din udlejningsbil. Centrum er opdelt i tre zoner. Blå zone er forbeholdt folk, der bor i området. I grøn zone må du parkere i maks. 6 timer til en pris på ca. 30 CZK (ca. 9 DKK) i timen. I orange zone må du parkere i maks. 2 timer til ca. 40 CZK (ca. 12 DKK) pr. time. Du kan også parkere i et af byens parkeringshuse som eksempelvis Palladium Shopping Center og Parking Slovan, hvor prisen er ca. 40 CZK (ca. 12 DKK) i timen.

Udflugtsmål i og omkring Prag

Fri kilometer er altid en fordel i forbindelse med billeje i Prag. Især når du skal på udflugter, hvor ekstra tilbehør som GPS og barnestol også er værd at overveje. En dagstur til Kutna Hora er lig med spænding og gys. Sedlec Ossuary er den store attraktion på stedet, da det er et kapel dekoreret med kranier og knogler. Den smukke eventyrby Cesky Krumlov er også værd at overveje. Byen ligger på begge sider af Moldau og er optaget på UNESCO’s verdensarvsliste med slottet Cesky Krumlov som hovedattraktion.

Hvilke forsikringer skal man have?

Langt de fleste udlejningsfirmaer tilbyder en forsikring med i prisen. Hvis den ikke lever op til dine krav, kan du med fordel betale et ekstra beløb for at sænke din selvrisiko til nul. Du har også mulighed for at vælge tillægsdækninger på eksempelvis glas, hjul, tag og undervogn.

Kan man bruge sit danske kørekort i Prag, eller skal man have et internationalt?

Dit danske kørekort er gyldigt i alle EU’s medlemslande, og dermed har du ikke brug for et internationalt kørekort i Prag.

Hvor i Prag kan man hente og aflevere sin lejebil?

Prag Lufthavn er en af hovedlokationerne for afhentning og aflevering af udlejningsbiler. Udlejningsselskaber som eksempelvis Flizzr, Avis og Rent Plus har også kontor i midtbyen. (Information checket 13/05/2019).


Afstanden fra Prag, Tjekkiet til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Prag Václav Havel Pragues biludlejningsdisk

Biludlejning i Prag

276 personer har søgt efter billeje i Prag in maj.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Prag for at reducere spredningen af COVID-19?

Enterprise, National, og Avis er nogle af virksomhederne der tilbyder udvidet rengøring for at reducere spredningen af COVID-19 i Prag. Køretøjer rengøres altid regelmæssigt, men udlejningsfirmaer går nu udover det sædvanlige for at sikre, at bilerne er desinficerede. Du kan finde alle udlejningsfirmaer i Prag, der tilbyder denne service ved at bruge filtreringsmuligheden på momondo. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Prag, Tjekkiet i juni?

Vores data viser, at du kan forvente at betale omkring 151 kr. for at leje en bil i juni i Prag. Et særligt godt tilbud vil være omkring 40 kr., hvilket er den laveste pris, vi har set for Prag indtil videre. Den laveste pris for en lejebil, der blev lejet i en uge, var 4 kr.. Der var flere valgmuligheder fra omkring 77 kr..

Hvilke biludlejningsfirmaer i Prag har de billigste biludlejningspriser?

Du kan forvente at finde de bedste priser hos Global Rent A Car når du besøger Prag. Med gennemsnitspriser på 81 kr./dag tilgængelige gennem deres 2 udlejningskontorer, er Global Rent A Car et super udlejningsfirma at leje fra.

Er der et afbestillingsgebyr på min Prag, Tjekkiet biludlejning?

Udlejningsbiler i Prag fra populære udlejningssteder så som Enterprise, National og Avis tilbyder generelt gratis afbestilling. Selvom momondo ikke har nogen kontrol over afbestillingspolitikker for biludlejning i Prag, kan vi hjælpe dig med at finde den billigste lejebil til din opkommende rejse.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Prag har flest biludlejningssteder?

Europcar har flest udlejningssteder i Prag, Tjekkiet med 3 locations. Hos disse udlejningssteder kan momondo brugere typisk finde biludlejningspriser til omkring 682 kr./dag.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Prag, Tjekkiet?

Rejsende, som lejer en bil i Prag, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 50 km/t.. I forstaderne til Prag ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 90 km/t., og på motorvejen er den 130 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvordan er vejret i Prag, Tjekkiet i maj?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Prag i maj måned, bør forvente temperaturer på omkring 12 °C og ca. 50 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i maj?

Vejret i Prag i maj vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Prag. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Prag plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Ford Focus, Hyundai i10 og Volkswagen Polo.

Minder vejret i Prag om vejret i resten af Prague Region?

Klimaet i Prague Region i maj er normalt 12 °C med en forventet nedbør på 50 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Prag til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Leje af bil i andre byer i Tjekkiet


Biludlejning i lufthavne i Prag

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Prag

Kom i gang med at planlægge din rejse til Prag