Lej en bil i Ostrava, Tjekkiet

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Ostrava, Tjekkiet

Ostrava, MO, Tjekkiet
25. okt. — 1. nov.
Samme aflevering
Ostrava, MO, Tjekkiet
man. 25.10
Middag
man. 1.11
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Ostrava

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Ostrava, Tjekkiet
1 kontor
Oversigt

Renlighed

7,6

Comfort

7,2

Samlet

6,4

Afhentning/aflevering

6,8

Valuta for pengerne

6,8
3 kontorer
3 kontorer
3 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer

Afstanden fra Ostrava, Tjekkiet til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Brno-Turanys biludlejningsdisk

Biludlejning i Ostrava

I oktober til og med i dag 13 har momondo brugere søgt efter billig billeje i Ostrava.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Ostrava for at reducere spredningen af COVID-19?

Udvidet rengøring er et af de nye tiltag, du kan vælge, når du lejer din bil i Ostrava. Brug vores søgefiltre for at se alle de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring til din rejse. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Ostrava, Tjekkiet?

50 km/t. er fartgrænsen i Ostrava, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Ostrava er henholdsvis 90 km/t. og 130 km/t.. Hvis du lejer en bil i Ostrava så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Ostrava?

Når vores brugere lejer bil in Ostrava, vælger de fleste en Volkswagen Polo til 97 kr./dag i gennemsnit. Den næstmest populære bil at leje er en Fiat Panda til i gennemsnit 270 kr./dag. Vores brugere har fundet udlejning af Volkswagen Polo in Ostrava for helt ned til 73 kr./dag og udlejning af Fiat Panda for helt ned til 62 kr./dag.

Hvordan er vejret i Ostrava, Tjekkiet i oktober?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Ostrava i oktober måned, bør forvente temperaturer på omkring 9 °C og ca. 40 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i oktober?

Klimaet i Ostrava under oktober måned vil normalt ikke betyde noget for den lejebil, der vil egne sig bedst til din tur. Vores data viser, at momondos brugere ofte søger efter specifikke køretøjer, når de leder efter en lejebil i Ostrava. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Ostrava plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Volkswagen Polo, Fiat Panda og Ford Fiesta.


Leje af bil i andre byer i Tjekkiet


Kom i gang med at planlægge din rejse til Ostrava