Billeje i Hiroshima, Japan

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Hiroshima, Japan

Hiroshima, Japan
27. apr — 4. maj
Samme aflevering
Hiroshima, Japan
tir 27.4
Middag
tir 4.5
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Hiroshima

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Hiroshima, Japan
Vurdering af udbyder: Fantastisk 10.0

Vurdering baseret på 1 anmeldelse


Afstanden fra Hiroshima, Japan til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Hiroshimas biludlejningsdisk

Biludlejning i Hiroshima

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Hiroshima for at reducere spredningen af COVID-19?

Alamo, Enterprise, og National er nogle af de mange udlejningsfirmaer, som har ændret deres rengøringsrutiner Hiroshima som reaktion på COVID-19. Selvom rengøring altid har været et fokus, er mange virksomheder gået skridtet videre for at sikre sig at deres udlejningsbiler møder de højeste sikkerhedsstandarter. Se den fulde liste med rengøringstiltag på Hiroshima. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Er der et afbestillingsgebyr på min Hiroshima, Japan biludlejning?

Hvert udlejningsfirma i Hiroshima har forskellige afbestillingspolitikker. Hos momondo viser vi altid hvorvidt et udlejningsfirma opkræver afbestillingsgebyr i søgeresultaterne. Alamo, Enterprise og National er bland de bedst vurderede biludlejningsfirmaer i Hiroshima, så det er værd at tjekke om de tilbyder gratis afbestilling.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Hiroshima, Japan?

Hiroshimas hastighedsbegrænsning er 60 km/t., når du kører i byen. Denne hastighedsbegrænsning kan også være gældende i de omkringliggende byer og kvarterer. I forstaderne i Hiroshima er hastighedsbegrænsningen 80 km/t. og hastighedsbegrænsningen på motorvejen er 120 km/t.. Vær dog opmærksom på skiltene, da begrænsningerne kan variere.

Hvordan er vejret i Hiroshima, Japan i april?

I april er der normalt 160 mm nedbør i Hiroshima og en gennemsnitstemperatur på 15 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Hiroshima, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i april?

Klimaet i Hiroshima under april måned vil normalt ikke betyde noget for den lejebil, der vil egne sig bedst til din tur. Vores data viser, at momondos brugere ofte søger efter specifikke køretøjer, når de leder efter en lejebil i Hiroshima.

Minder vejret i Hiroshima om vejret i resten af Hiroshima-præfekturet?

Klimaet i Hiroshima-præfekturet i april er normalt 15 °C med en forventet nedbør på 160 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Hiroshima til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Hiroshima