Billeje i Hiroshima

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Hiroshima

Hiroshima, Japan
31. jan — 7. feb
Samme aflevering
Hiroshima, Japan
søn 31.1
Middag
søn 7.2
Middag

Biludlejningsfirmaer i Hiroshima

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Hiroshima
Vurdering af udbyder: Fantastisk 10.0

Vurdering baseret på 1 anmeldelse


Afstanden fra Hiroshima til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Hiroshimas biludlejningsdisk

Biludlejning i Hiroshima

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Hiroshima for at reducere spredningen af COVID-19?

Alamo, Enterprise, og National er nogle af de mange udlejningsfirmaer, som har ændret deres rengøringsrutiner Hiroshima som reaktion på COVID-19. Selvom rengøring altid har været et fokus, er mange virksomheder gået skridtet videre for at sikre sig at deres udlejningsbiler møder de højeste sikkerhedsstandarter. Se den fulde liste med rengøringstiltag på Hiroshima. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Er der et afbestillingsgebyr på min Hiroshima biludlejning?

Hvert udlejningsfirma i Hiroshima har forskellige afbestillingspolitikker. Hos momondo viser vi altid hvorvidt et udlejningsfirma opkræver afbestillingsgebyr i søgeresultaterne. Alamo, Enterprise og National er bland de bedst vurderede biludlejningsfirmaer i Hiroshima, så det er værd at tjekke om de tilbyder gratis afbestilling.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Hiroshima?

Hiroshimas hastighedsbegrænsning er 60 km/t., når du kører i byen. Denne hastighedsbegrænsning kan også være gældende i de omkringliggende byer og kvarterer. I forstaderne i Hiroshima er hastighedsbegrænsningen 80 km/t. og hastighedsbegrænsningen på motorvejen er 120 km/t.. Vær dog opmærksom på skiltene, da begrænsningerne kan variere.

Hvordan er vejret i Hiroshima, Japan i januar?

I januar er der normalt 40 mm nedbør i Hiroshima og en gennemsnitstemperatur på 5 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Hiroshima, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i januar?

Klimaet i Hiroshima under januar måned vil normalt ikke betyde noget for den lejebil, der vil egne sig bedst til din tur. Vores data viser, at momondos brugere ofte søger efter specifikke køretøjer, når de leder efter en lejebil i Hiroshima.

Minder vejret i Hiroshima om vejret i resten af Hiroshima-præfekturet?

Klimaet i Hiroshima-præfekturet i januar er normalt 5 °C med en forventet nedbør på 40 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Hiroshima til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Hiroshima

  • Få den seneste informatiom om fly til Hiroshima

    Find det bedste rejsetidspunkt, de billigste priser og de mest populære flyselskaber

    Find fly til Hiroshima
  • Kom i gang med at planlægge din rejse i dag

    Få overblik over de bedste hoteller i Hiroshimas mest populære områder

    Find hoteller in Hiroshima